- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz headhunter86 #1598 üzenetére
Nálam HT23... van, ergo 2012 március. De ezzel nem volt soha bajom.
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz headhunter86 #1598 üzenetére
Köszi az infót, hasonló problémával küszködök én is, megnézem majd a szériaszámot. Melyik szervízben voltál, mert engem elhajtottak, mondjuk a csereidőszakból kifutottam, de javítani se tudták!
-
ncc1701
veterán
válasz headhunter86 #1595 üzenetére
Elárulták, honnan lehet megtudni a gyártási időt?
-
-
gatto_
senior tag
válasz headhunter86 #1593 üzenetére
Na, akkor ez némi bosszankodás árán, de megoldódni látszik. Remélem az új telóval elégedett leszel.
-
headhunter86
senior tag
Most hívtak a szervizből. Azt mondták hogy szériahiba, az X és Y dátum közötti modelleknél ez a hiba fenn áll, ezt elismerte a HTC is.
Mondta a srác, hogy van náluk újabb széria ami már jó, délután megyek is be érte. Szóval csere lesz. Remélem ennek nem lesz semmi baja márUi.: Ja és az Alba plázában 2 rossz szériás és a szervízben is 2 rossz szériás van még. De gondolom ezeket már nem adják el, úgyhogy nem kell félni.
De bárkinek ilyen tapasztalata lenne, legalább most már tudja mi a teendő.
-
ruskop
senior tag
A Rom-om Cid kódja HTC_J15. Ami régióban a HTC-GCC-nek felel meg. Nem tudja valaki véletlenül, hogy ez melyik ország? Vagy valakinek nincs ilyen Rom-ja a telóján? Segíthetne valaki akinek ugyan ilyen régióba származó készüléke van mondjuk, hogy hol találok rá Rom-ot a neten.
-
ruskop
senior tag
Melyik launchert érdemes feltenni a telóra? Apex, Nova, Holo-t már próbáltam. Valami kis méretű kellene. A gyári se rossz de ott nem lehet a képernyők számát módosítani. Vagy mégis?
-
Bambalazs
senior tag
válasz madár840 #1587 üzenetére
Hello. Történt már hasonló probléma valakivel itt a topikban. Hard Brick-nek nevezik ezt a tünetet, és annyit tudsz tenni, hogy visszaviszed garanciálisan a szervizbe. Alaplap csere után működni fog. Nagyon kevés százalékban, de fennálló hiba a One V készülékeknél.
[ Szerkesztve ]
-
madár840
csendes tag
Sziasztok!
Múlt kedden került hozzám egy példány, tök jól működött eddig, semmi panaszom nem volt rá, viszont tegnap este kikapcsoltam, és ma reggel nem indult újra. Akármit csinálok vele semmi. Már próbáltam hard resettel is, meg se mukkan. Jaa, és ha töltőre dugom, a kis visszajelző led sem világít. Már próbáltam kártyák nélkül, vagy másik simmel, de semmi. Valakinek ötlet?
-
ruskop
senior tag
A CID-em HTC_J15 ami valamilyen HTC_GCC ROM felel meg. Ez milyen Rom, tudja valaki?
Próbáltam Asiat feltenni de se azt se az Europat nem fogadja el. Hogyan lehet esetleg megnézni a jelenlegi Rom pontos típusát?[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
hülye kérdés: root nélkül lehetstéges a volume gombot használni a power helyett telefon képernyő ébresztésre? A htc nem akar leszokni erről a hülyeségéről, h ilyen kényelmetlen magas helyre teszi.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
ruskop
senior tag
Sziasztok!
Tegnap lettem gazdája egy ilyen telónak. Tök jó minden csak Asia Rom van rajta. Magyar nyelvet már előhoztam de hogyan lehet mondjuk ezt az Asia-t mondjuk Europa-ra lecserélni? Próbáltam egy RUU-s Romot rátenni de nem engedi, gondolom azért mert nem egyezik a jelenlegi Rom régiójával. Az járható-e, hogy egy cwm-et felteszek majd egy recoveryből egy europa .zip-et felteszek majd úgy frissítem RUU-val?
(Tényleg: az europa-iban van magyar ugye? Vagy csak a WWe-ben?)[ Szerkesztve ]
-
miklosme
csendes tag
-
miklosme
csendes tag
Szevasztok a kis V egyszercsak kiírta, hogy eltávolított SD kártya és azóta nem látja....
Mit lehet tenni ezzel? -
Ukraan
aktív tag
Szevasztok srácok!
Az egyszer régebben emlegetett Bluetooth problémám sajnos továbbra is fennáll, nem találtam rá megoldást(szervízbe még nem volt időm elvinni). Emellett pár napja a bekapcsolt GPS vevő is sokszor magától kikapcsol, majd később vissza. Nincs semmi ötletetek ezekre?BÚÉK!
-
simihun
aktív tag
válasz headhunter86 #1575 üzenetére
mega fail :S
-
LallerHUN
tag
Helo! Azt szeretném kerdezni, hogy a car dock programba be lehet rakni a gyári navigáció helyett más offline navigációt ??
-
gatto_
senior tag
válasz headhunter86 #1576 üzenetére
Baszki.... nincs szerencséd. Ez ugyanaz a készülék, vagy azt is cserélték?
-
headhunter86
senior tag
válasz headhunter86 #1575 üzenetére
Hát basszus. Nyomtam egy factory resetet. Mert biztos ami biztos, és már nem ismeri fel a SIM-et, megint újraindulgat. Holnap vissza a szervizbe. Fasza...
-
headhunter86
senior tag
Mint kiderült a SIM kártya volt a ludas. 2 SIM-ből 2 hibás, na ezt kapjátok ki...
-
ruskop
senior tag
Még mindig érdekelne, hogy hogyan lehet a HTC One V telefonon S-Ont S-off ra állítani.
-
ncc1701
veterán
-
Bambalazs
senior tag
válasz LallerHUN #1571 üzenetére
Sosem használtam, inkább az Extended Controls widget fényerő szabályzója, amiben van 4 fokozat. Azt viszont megfigyeltem, hogy ha épp le van véve a fényerő, a Kamera elindítása után megnöveli a fényerőt, ami csak akkor áll vissza, ha lezárod a telefont és vissza. Érdekes jelenség...
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ti mennyire vagytok megelégedve az automatikus fényerőszabályzóval a telefonba? Mert nekem valamikor össze- vissza csökkenti és növeli a fényerőt.......
Ez miért lehet?
-
headhunter86
senior tag
Ezt magyarázza meg nekem valaki! Bementem a T-Mobilhoz. Mivel a SIM lehetett a ludas kértem újat. Az újjal se volt jó a telefon. Akkor biztos a telefon a rossz, gondoltuk.
(Ja még annyi, hogy egész nap SIM nélkül használtam és egyszer sem indult újra.)
Kipróbáltuk a 2. SIM-et, amit leteszteltünk egy másik telefonnal, hogy tényleg jó-e.
Azt beraktuk egy zsír új HTC One V-be, azzal sem volt jó. Újraindítást nem tudom okozott-e annyit nem teszteltük, de a SIM-et nem ismerte fel.
Délután próbáltam munkatársam SIM-jével a HTC-m azzal jó volt a telefon, újraindítási gondra szintén nem volt lehetőségem, hogy teszteljem.Most az van, hogy valószínű ezeket a típusú SIM-eket nem szereti a teló. Bár ez se igaz, mert mondta a srác hogy eladtak egy csomót és jók voltak.
Szóval nem tudom mi lehet, 2 SIM-mel, 2 különböző HTC One V, és sehogy sem jó.
Holnap megyek a szervizbe ott megpróbáljuk kideríteni mi lehet a gond. Már nagyon kíváncsi vagyok én is mi a fene ez, mert ha se a telefon se a SIM csak együtt a kettő akkor mi a baj? -
gatto_
senior tag
válasz headhunter86 #1568 üzenetére
Azért biztosabb lenne egy másik, működő SIM-mel tesztelni, mert nekem (és nem csak nekem) annak idején a Desire S-nél, a 3g és a gsm hálózat közötti automatikus váltogatás okozott újraindulgatást.
-
ncc1701
veterán
válasz headhunter86 #1561 üzenetére
Akkor az nem újraindulás, hanem vmi más. Nem néztem, de nálam sztem vmi 20-30mp lehet, míg bekapcsol a teló.
-
gatto_
senior tag
Lehet... Gemkapoccsal.
De csak a Sensationt. Az újabb szériásakhoz nem értek. -
gatto_
senior tag
válasz headhunter86 #1561 üzenetére
Írod, hogy a SIM sem jó. Netán próbáld ki a telefont egy másik SIM-el, hátha az okozza. Olvastam már ilyet.
-
törölt tag
válasz LallerHUN #1560 üzenetére
Olvasd el ezt: Az Android memóriakezelése. Eddig sem kellett killer, ezután sem fog. Ez egy nagy tévhit.
-
headhunter86
senior tag
Ez csere lesz. Bármit csinálok újraindul. Óránként 1x kb. Ha nem csinálok vele semmit akkor is. Amúgy meglepően gyorsan indul újra, kb. 5mp.
-
LallerHUN
tag
Hali!
Mi a véleményetek a háttérben futó programok kiírtásáról? A 4.0-ás androidnak is szüksége van egy killer progira erre a munkára vagy megoldja ő maga?
-
headhunter86
senior tag
Közben a SIM kártyám se jó. Valamiért nem aktiválták be normálisan. Holnap még lesz ezzel egy köröm azt hiszem.
-
gatto_
senior tag
válasz headhunter86 #1557 üzenetére
Nem szabadna újraindulgatnia. Ha továbbra is csinálja, szerintem vidd vissza 72 órán belül, és kérj cserét.
-
headhunter86
senior tag
Viszont újraindulgat. Na ez mitől van?
-
headhunter86
senior tag
Sziasztok! Ma vettem egy HTC One V-t T-Mobilnál.
Nem tudom mi van de ugye teljesen lemerülve kaptam a telefont. Rádugtam töltőre, vártam pár percet. SIM és microSD benn van. Elindítom, elindul a varázsló, Dropbox-ig el is jutottam, majd gondolt egyet és újraindult. Elindítottam újra, majd kiírja hogy volt nem fogadott hívásom (zárképernyőt látom), feloldom majd egy szép fehér háttéren a HTC felirat virít. Ilyenkor mi a teendő? Arra gondoltam hogy nem enged matatni míg nincs feltöltve az aksi? Nem vágom mi a baja. Kb. semmit se tudok vele kezdeni. HELP PLS
Mire megírtam ezt a kis posztot már észhez is tért
[ Szerkesztve ]
-
miklosme
csendes tag
-
miklosme
csendes tag
ez biza nem gorilla glass, de fólia amúgy is kell mindenre.. egyébként a minőség alatt a kép minőséget értetted akkor, ha jól tudom Super LCD2 elég szép, jó a betekintési szög, szépek a színek, korrekt! Nekem speciel nincs rajta még mindig vagy fólia, mikor megvettem rakatni akartam rá csak éppen nem volt ott ahol venni akartam és ezért nem került rá, viszont azóta is lusta voltam elmenni és venni.. de még egy karc sincs rajta 2 hónap alatt bár vigyázok is rá!
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! A telefon kijelzöje milyen minöségü ? Mennyire karcolodik ? Üvegböl van , gorilla ?
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Most lettem tulajdonosa egy htc one V-nek, de olyan problémám lenne, hogy az itthoni wifire eddig felment, de ma például nem akar csatlakozni, mert azt írja, hogy a gyenge internetkapcsolat miatt figyelmen kívül hagyva. ( cisco epc3925 routerem van a t-hometól ) Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
Andrewstarr
aktív tag
-
simihun
aktív tag
válasz C.Brigante #1545 üzenetére
Akkumulátor információ:
egészségi állapota:
HTC One V: Jó
S Galaxy Nexus S: Rendben vanhe? mi a különbség?
-
simihun
aktív tag
válasz C.Brigante #1545 üzenetére
köszönjük
próbálom is.
-
C.Brigante
veterán
-
Bambalazs
senior tag
Szerintetek ebben a hónapban kapunk 4.0.4-Sense4.1 frissítést? 4.1-Sense4.5 frissítést még leírni sem merem, ahogy a HTC törődik a frissítésekkel. Haverom még mindig várja a Desire S-ére a júliusra ígért ICS frissítést...
-
Tony Getz
csendes tag
válasz C.Brigante #1538 üzenetére
Magyar nyelvet szeretnél a telefonodra?
-
C.Brigante
veterán
válasz Andrewstarr #1537 üzenetére
köszi szépen, akkor nekem valami távol keleti lokációm van, tehát nem európába szánt telefon. (ez nem feltétlen baj)
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz C.Brigante #1536 üzenetére
Talán ez segít!
-
C.Brigante
veterán
melyik szám alapján lehetne csekkolni a telefon régióját, illetve, h hova szánták? Azért kérdezem csak, mert nekem csak korea és környékbeli angol nyelvek vannak benne, kb. 6-7 ország és annyi.
[ Szerkesztve ]
-
odiasz
csendes tag
bocs 2 szer postoltam.
[ Szerkesztve ]
-
odiasz
csendes tag
sziasztok.
tegnap tulajdonosa lettem egy one V nek.
kijelző pixelhibás és a zene lejátszás közben pattogò hangot ad ki.
visszavittem és nemakarják kicserélni...holnap futók még egy kört.a kérdés: mitől van ez a pattogó hang? -
simihun
aktív tag
mellesleg mi türelmesen, olykor türelmetlenül várjuk a 4.1-et, addig máshol:
Android 5.0 OS (“Key Lime Pie”) (Future Release, possibly in 2013)
-
ncc1701
veterán
válasz happy_harry #1522 üzenetére
Cachet szoktam rajta üríteni. Mivel nálam rengeteg a céges üffél (300-nál több kontaktom van, általában 2-4 telószámmal/kontakt, címmel, emilcímmel, mindennel), ezért nem is igen csodálkozom rajta, h belassul. Persze, mondjuk ha bacnak optimalizálni...
Asus-Samu JB frissítés
Ezek között azért van olyan, ami hardverileg pariban van az one v-vel, úgyhogy süket duma lenne az, h gyenge hozzá a teló. -
atmoszat
csendes tag
Üdv!
mostanában tervezem megvenni a V-t, olvasgattam is utána, és egy külföldi fórumon olyasmit írtak, hogy a cucc brickelődik, ha <ígymegúgy> megnyomódik a power és/vagy a volume gombok vmelyike(nem írok regényt egyelőre h pontosan hogy)...máshol nemsokat találtam a problémáról, de azóta is rettegésben tart éjszakánként.
Kérdésem tehát az, hogy hallott-e valaki arról, hogy ezzel most mi a helyzet, vagy hogy egyáltalán az itthon árult készülékben is jelentkezik-e(mert külön verzsön az amcsi stb ha jól láttam), vagy lehet venni bátran... Szívem szerint elkerülném a Tfüggő telót, drágább az előfizetésükkel, mint más függetlent áruló boltokban, csak ott sanszos, hgy nem fognak kedvemre új készüléket adni, ha sokadszorra viszem vissza... -
ncc1701
veterán
válasz C.Brigante #1519 üzenetére
Kell neki. De az apex+sense-nek még több kell. Márpedig a sense így is, úgy is fut.
Szerk: launchertől nekem az plö nem lesz gyorsabb, h ha egy új számot be akarok tenni az emberek közé, akkor van, h 5mp-nél is többet homokórázik. Mindeszt úgy, h az emberek alapvetően eszik vagy 20mb felett.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
helló srácok, már én is egy one v használok pár napja. galaxy s2 ről. untam már a nagy méreteket.
nyomtam neki egy sw ápdétet most erre frissült: 2.09.707.1 de amint látom már van frissebb is.érdemes sense nélkül novával vagy apex el használni, látom páran így használjátok. azért a sense-nek kell memórai szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Tony Getz
csendes tag
Mi a legutolsó frissítés száma?
Nekem a 2.22.707.2 van fent API 4.11 -
Bambalazs
senior tag
-
ncc1701
veterán
válasz Bambalazs #1509 üzenetére
Minap tettem vissza a gyári launchert, kijött egy olyan apex frissítés, ami után nem indult el. Persze, másnapra megcsinálták jóra, de 1 nap alatt rájöttem, h jó nekem a gyári is, nem érzem se gyorsabbnak, se lassabnak, így most ez van.
Pláne, h az apex is bennt volt a memóriában állandóan, meg a sense is megette a maga 20-30mb memóriáját, így több marad. -
Bambalazs
senior tag
-
Bambalazs
senior tag
Még a Sense 4.1-et sem kapta meg (ICS 4.0.4)... Bízok abban, hogy eleve 4.1.1 jön rá, átugorva a 4.0.4-et, hogy kevesebb munkájuk legyen a HTC fejlesztőinek
-
Gempas 70
aktív tag
válasz Tony Getz #1497 üzenetére
Szia!
A 7-ik lépésig ok.
A 8-ikban mikor visszalépek az All App-ba igaz megtalàlom a Setup alkalmazàst, de màr ennek keresése közben sorolja az elérhetö nyelveket. Tehàt nem kell ràklikkelnem hogy Megtalàljam azokat.
Ha ràklikkelek akkor felajànlja, hogy àllitsam le. A Gond az, hogy az összes sorolt nyelvnél ahol egy kis sim kàrtya szerü jel van eléjük bökve, mind 0.00 b a tartalom. Ergo: nincs feltöltve??? hm.. elakadtam...köszi..van vmi ötleted?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...