- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambalazs
senior tag
Előtte szoktam flashelni a kernelt. Minap mielőtt odaadtam volna bátyámnak a One V-t, ezt a CM10-et tettem fel neki. Fontos a telepítése sorrend, de ne ijedj meg majd, ha soft brickeled a telefont, velem is megesett, gombokkal egyszerűen be tudsz menni bootloaderbe, onnan recoverybe.
-
Bambalazs
senior tag
Srácok, eljött a búcsú ideje. Megelégeltem ezt a fost és tényleg vettem egy Nexus 4-et.
Örülök, hogy sokatoknak tudtam segíteni flashelésben, romolgatásban és minden másban. Sok jót kívánok nektek (és persze jobb telefont)!
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Krisz79 #2699 üzenetére
Frissítés nincs, HTC veszni hagyta 4.0.3-vel. Az, hogy néha kiadnak 1-2 firmware frissítést, bug javítást, egy másik dolog. Egyetlen pozitív dolog a telefonban a kijelzője: gyönyörű.
Főzött 4.1.2 és 4.2.2 rommal sokkal használhatóbb a telefon, legnagyobb problémája az 512 MB (363 MB) ram. Viszont amennyiért megkapod használtan, egész jó kis teló. Rövid időn belül eladom a sajátomat 25e Ft körül (független, egy hónapos új akksi, casemate tok, repedt kijelző). Ennyiért jó vétel. -
Bambalazs
senior tag
válasz
happy_harry #2682 üzenetére
Igen.
-
Bambalazs
senior tag
-
Bambalazs
senior tag
-
Bambalazs
senior tag
Kicseréltem az akkumulátort. Hát mit mondjak megszenvedtem vele. Sikeresen lesarkaztam a VOID matricás csavar fejét, így csak a csavarfej melletti műanyag törésével tudtam leszedni az alsó hátlap alatti műanyag baszt. Az egész készüléket ki kell nyomni a fém házból, nagyon idióta összeszerelése van. Elfelejtettem azt az 1 cm hosszú, 2 mm széles műanyag csíkot visszatenni, ami a lednél van, hogy ne szűrődjön ki a fény máshol, de nem érdekel. A kijelző törött, az alsó hátlap egyik sarkánál hézag lett a ház között, de tokban van, nem látszik.
Eladni már nem tervezem a telefont, mert amennyiért el lehetne adni ezt (20-25e Ft), inkább megtartom. Legalább új az akksi, egy darabig nem lesz a telefonnal gond.
Szóval aki akksit akar cserélni a telefonban, vagy bízzon magában, vagy bízza egy szervízre. Köztes út nincs. Most töltőn van, holnap délelőttig töltőn hagyom, aztán pár nap múlva beszámolok az üzemidőről. -
Bambalazs
senior tag
válasz
Peterhappy #2645 üzenetére
A kernelt elég egyszer flashelni.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Peterhappy #2643 üzenetére
Ezzel próbáld, ez a legfrissebb 4.2-es Hellboy.
EvervolvSphongleSzerk.: Ha fent van a legfrissebb 4.2 rom, akkor elég csak a kernelt flashelni.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Peterhappy #2641 üzenetére
Hello. A jó kernelt flashelted?
[link]
-
Bambalazs
senior tag
Reggel megjött az akkumulátor, pontosan 2 hét volt a szállítás. Meglepetésemre kaptam hozzá ingyen szerelő kittet is csavarhúzókkal és egy műanyag leszedővel. Az akkumulátor eredeti HTC, szóval nagyon jó vétel volt.
Ha kéritek, akkor beszúrom ide az ebay-es linkjét az akksinak. -
Bambalazs
senior tag
válasz
pitypang18 #2634 üzenetére
Szia!
Nem ajánlom ezt a telefont a kevés memória miatt. Inkább vegyél Desire X-et, abban már kétmagos processzor van és másfélszer több memória. Tényleg jobban járnál azzal.
-
Bambalazs
senior tag
No, rendeltem Kínából új gyári akkumulátort $12.99-ért ingyenes szállítással. Amint megjön beszámolok róla.
-
Bambalazs
senior tag
4.2.2-vel kapcsolatban: 1ceb0x eladta a One V-jét és megvette a Nexus 4-et.
[link]
-
Bambalazs
senior tag
Hello. Itt egy leírás: [link]. Linkeket a régebbi leírásban találod. Néhány fontos kiegészítés: CM10-ből a 1208-as a legfrissebb, Hellboy kernelből a 0521-es (ezt flasheld, ne azt, ami a rom zip-jében van!!!), TWRP-ből mehet a 2.5, Turbo boost, valamint állítsd majd 1200 MHz-re a processzor órajelét, vezérlőt Smartmax-re, továbbá az i/o-t BFQ-ra. Ha elakadnál valahol, csak szólj!
-
Bambalazs
senior tag
A kutya fáját! Megelégeltem, hogy kezd lassú lenni a telefon, felhúztam 1400 MHz-re a processzort és máris összekapta magát!
-
Bambalazs
senior tag
válasz
ncc1701 #2575 üzenetére
Csak neked, csak itt, csak most:
Helium - App Sync and Backup
Ingyenes és nagyon használható kis app. Ezzel 10 perc alatt belakok/visszalakok egy szűz rendszert.A tokban lévő gombok kialakítása remekre sikerült. Utóbbi időben elcsesződött a bekapcs gombom nyomáspontja, nem mindig reagál, néha meg duplán érzékeli a nyomást. A tokkal olyan, mintha új bekapcs gomb lenne a telefonban, mert egyből és tökéletesen érzékeli a nyomást
-
Bambalazs
senior tag
Rossz fényviszonyok mellett, régi samsung kamerával a maga makro módjával ezeket a képeket tudtam lőni. Nem adja vissza jól, de azért majdnem. A tok hátulján látható éles fehér pontok azok porszemcsék.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
ncc1701 #2572 üzenetére
Tegnap frissült a kernel is, nincs benne a nyitó topikban, csak a hozzászólások tömkelegében, de majd frissítve lesz az is.Szóval érdemes azt is flashelni.
A rommal várjál még, mert előjött egy kijelző nem bekapcsolós bug, amin a restart segít csak. Egy idő után alvó módból nem kapcsol be a kijelző, de a gombokon látod, hogy felkelt. Pár napon belül javítva lesz.Képeket mindjárt küldöm.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
ncc1701 #2568 üzenetére
Nem, a s2w a kernelben van, romtól függetlenül.
_____
Case-Mate Smooth Black tokról bővebben:
ISTENI!!!! Keményebb fajta gumiból van, gyönyörű matt, kivágások kidolgozása hibátlan, minőségi termék. Olyan érzést ad a One V-nek, mintha strapatelefon lenne. Fantasztikus!
Megérte azt a 3390 Ft-ot. -
Bambalazs
senior tag
válasz
ncc1701 #2565 üzenetére
Stocknak indult, de sokak nyomására és saját belátásra 1ceb0x sok jó dologgal megspékelte.
Példának CM féle cLock záróképernyőre, oc/uv lehetőségek, zram (jobb kikapcsolva), ksm, sweep2wake, doubletap2wake, kérésre kill app hosszú visszagomb nyomásra, stb. A következő verzióban lesz notification quick settings testreszabhatási lehetőség átvéve CM 10.1-ből. -
Bambalazs
senior tag
[4.2.2][jdq39][aosp] shpongle [beta][20130518]
Úgyanúgy kell feltenni, mint a többit, először a kernelt flasheled, majd full wipe és install rom és gapps, és ha már ott vagy recoveryben, onnan fel tudod tenni a Turbo Boostot is: [link]
Turbo Boostnál úgy adtam meg, hogy Data partíción 350MB-nyi legyen a swap fájl. -
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Pavlovsdog #2516 üzenetére
Hello.
Az unibody ház miatt érdemes tokot venni One V-re, mert a kijelző üvegének széle a ház kialakítása miatt magasabban van, ezért ha leesik, betörik a kijelző (enyémet sikeresen leejtettem és végigrepedt keresztben).
- Negatív tapasztalás: a gyári rendszer a Sense-szel és 4.0.3-vel. Kevés a memória, emiatt pl nem tudsz böngészni és zenét hallgatni egyszerre, mert mindkettő kifagy.
- Gyakorlatban jó a váltás 4.x rendszerre, mert sokkal jobb, mint a Gingerbread. Letisztultabb, 4.1-től kezdve meg egyenesen pompás.
- Csak 4.0.3-ast kapott, HTC nem frissítette tovább. Kapott 1-2 firmware update-et, de azt már kihagytam és egyedi romot tettem fel. Megérte, mert sokkal több felhasználható memória van, 4.1 a maga tulajdonságaival végre használható a telefon. Mióta feltettem egy egyedi swap kezelő programot recovery-ben, van hely tárolni a folyamatokat, 150MB körül van mindig a szabad memória, nem fagy le sohasem a telefon, böngésző gyors és akadásmentes.
- A Wifi és a GPS stabil, erős jelük van, Wifi nem dobálja le a hálózatokat.
- A gyári 4GB valójában csak 900 MB, mindenképp kell bele microSD.
- 4.1-gyel (CM10) egy álom az akkuidő, jobb mint gyári rendszerrel, viszont ez a dolog is relatív, mert mikor fél éves volt a telefon, már 1200 mAh-s volt az akku kapacitása. Most szerintem már el sem érné az 1000 mAh-t. Külföldről 4e Ft az akksi, szóval annyira nem gáz.Bármi kérdésed van még, szólj!
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Peterhappy #2511 üzenetére
Apex
-
Bambalazs
senior tag
Vasárnap jön a legújabb kiadás Evervolv-ból, a fejlesztő 1ceb0x szerint olyan gördülékeny a rendszer, mintha Nexus lenne. XDA-n mutatott egy képet előzetesként a konfigurálható gombokról, és mondta, hogy sok más is benne lesz - gondolom működő gyári kamera. Basszus, milyen messze még a vasárnap!
-
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Moncsicsiii #2485 üzenetére
Szia!
Mit értesz azalatt, hogy nagyon kellene másikat felrakni? Mi van most fent? Melyik szoftverszámú gyári rendszer van most fent? (Beállítások -> Névjegy)
-
Bambalazs
senior tag
válasz
ViiiiktorOC #2480 üzenetére
Hello. Mindenképp keresd fel a szervizt! Ők tudnak biztosat mondani. Egy próbát megér, mivel garanciaidőn belül van.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
LallerHUN #2478 üzenetére
Egy hete használom a 4.2.2-t, és majdnem olyan stabil, mint a CM10. Igaz nincs benne sok testreszabási lehetőség, mint egy cyanogenmod kiadásban, viszont Turbo Boosttal olyan pörgős a rendszer, hogy nem akarom lecserélni a telefont!
Mindig van 150 MB szabad memória, a böngésző nem fagy be egyáltalán, pl az Engadget mobil verziós oldala kifagyasztotta teljesen a telefont, most már ilyen sincs.
Lockscreen-re van egy remek óra widget, mert a gyári óra minden képernyő bekapcsolásnál vátozik... Hol félkövér középen, hol sima jobbra zárva. Google féle agyrém.
-
Bambalazs
senior tag
Egy kis észrevétel 4.2.2-vel kapcsolatban:
Alvó állapotban egyáltalán nincs wakelock, úgy alszik, mint a bunda.Turbo Boost hozzászólásomhoz egy illusztráció, ami azért is érdekes, mert 4.2.2-ben nincs a dev opcióban olyan, hogy alkalmazás bezárása hosszan tartott vissza gombbal, emellett memóriaürítőt sem használok. Így is mindig 130-150 MB körül van szabad RAM.
-
Bambalazs
senior tag
Én sem értem, hogy gyorsítja a telefont, de MŰKÖDIK!!! Tegnap éjjel hazafelé buszozás közben zenét hallgattam, böngészgettem, és állandóan 130-150 MB körül van a szabad RAM! Egyszer sem akadt be a telefon. Mintha kicserélték volna. Ezek után nem akarom lecserélni a telefont, inkább rendelek bele külföldről egy új akksit.
Recovery-ből kell telepíteni. Magad határozod meg, hogy melyik partícióra/partíciókra szeretnéd feltenni, meg tudod szabni, hogy mekkora legyen (nekem 250MB, mert rengeteg hely van a Data partíción).
-
Bambalazs
senior tag
válasz
mdani01 #2437 üzenetére
Hello.
Android Jelly Beannel már egész jó kis telefon.
Anyagminősége kiváló, de a kijelző védtelen, könnyen törik az üveg...
Ez a telefon nem játékra van, ahhoz gyenge. Lehet elfut 1-2 játék, de a komolyabb játékok élvezhetetlenül futnak.Fülhallgató hangzása relatív.
A foltosodás leginkább a 2012 július előtti telefonokra érvényes. Nem mozdul a microsd semerre, az egyedi probléma lehet.
-
Bambalazs
senior tag
Első benyomás pár óra után: nem éri meg CM10-ről váltani, nem nyújt többet. Visszaraknám a backupot, de már azzal se akarok szenvedni...
Viszont ezt tegyétek fel, ha jónak gondoljátok, hihetetlenül megtáltosodott tőle a telefonom!!! Ki tudod választani melyik partícióból (Cache, Data, System) legyen SWAP, mekkora, és megcsinálja. Istenjó!
-
Bambalazs
senior tag
Feltettem a 4.2.2-t, eddig egész jó.
Pár CM-es okosság hiányzik, de meg lehet lenni nélkülük. A napokban belebújok a rendszerbe és bővebben leírok minden tapasztalatot.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
ncc1701 #2432 üzenetére
Kicsit álszent dolognak tartom a kijelentésedet, mert mikor megjelent a One V, jóval 70 fölött nyitott. Milyen telefonod van?
Másrészt több évre veszem a telefont, One V-t is erre terveztem, de a kevés memória az őrületbe kerget. Tudod mi a hülyeség? 150-200e Ft-ért telefont venni. Ehhez képest a 70e Ft már nem is olyan vészes. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
ncc1701 #2427 üzenetére
A román gyerek, 1ceb0x elkezdte, ha már Lloir és Maxwen One X+ telefonra fejleszt. Néha Maxwen frissít 1-2 dolgot kernelen, hogy menjen a 4.2.2
Bár már én is úgy vagyok vele, hogy veszek egy One X-et használtan 70-ért, mint ezzel a sz*rral b*szakodjak.
Májusban kiderül, hogy mit durrant a Google Motorola névvel...
Addig kivárok.
-
Bambalazs
senior tag
Közérdekű közlemény
Egész jó fázisban van már ez a 4.2.2 ROM: [link]
Múltkor még alfa verziós volt, kamera egyáltalán nem működött, most meg máris béta, és a kamera is jó. Pár nap múlva felrakom és beszámolok róla. -
Bambalazs
senior tag
válasz
Peterhappy #2417 üzenetére
Próbáld unbrick-elni, küldtem egy linket pár hozzászólással feljebb. Ha nem jutsz semerre, legalább vissza tudd csinálni.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Peterhappy #2413 üzenetére
Nem. Recovery opcióval belépsz a Recovery menübe.
Végigment a kernel flashelés? Megpróbáltad úgy, hogy a gépet is újraindítottad az AIO-hoz? Milyen Recovery van a telefonon? AIO-val tetted fel? -
Bambalazs
senior tag
válasz
Peterhappy #2411 üzenetére
Ha be tudsz jutni a bootloaderbe, akkor a recoverybe is. Ha bent vagy recoveryben, akkor ott be tudod kapcsolni az usb kábeles okosságot.
-
Bambalazs
senior tag
Vagy ez: [link]
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Peterhappy #2404 üzenetére
Direkt írtam, hogy csak programmal lépkedj recovery-be és flash-elj, mert a One V érzékeny a téglásodásra. :/
Hasonló velem is volt, hogy leragadt a HTC boot képernyőnél, szóval semmi baj.
Indítsd újra a telefont, illetve a AIO progit.
Rootoltad a telefont? Hol tartasz az egész folyamatnál?
Lehet rossz sorrendben flashelted a romot és a kernelt. -
Bambalazs
senior tag
Múltkor készítettem egy részletes leírást itt a fórumban:
http://mobilarena.hu/tema/re_htc_one_v_legenda_csak_egy_one/hsz_1999-1999.html
Azóta a kernel is frissült, és a TWRP, úgyhogy mindkettőből a legfrissebbet töltsd le. A Google Apps-ból azt töltsd le, ami be van linkelve. Az All-In-One Tool is frissült, abból is a frissebbet használd. Sok sikert!
Nincs időm részletesebben elmagyarázni, rohanok a Jégkorong VB-re. -
Bambalazs
senior tag
Hello.
Maxwen féle CM10 a legfrissebb Hellboy kernellel. Vannak újabb romok is, de azoknak kétes a stabilitása és az akkumulátor fogyasztása.
Törött üveg. Ugyanabban a cipőben járunk.
Tudsz rendelni hozzá alkatrészt 9e Ft-ért, youtube-on van hozzá videó, hogyan lehet kicserélni.
Más kérdés, hogy erre a telefonra nem érdemes költeni egy petákot se.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest