Új hozzászólás Aktív témák
-
-
C.Brigante
veterán
töltsd le ezt a progit tudod vele csekkolni mi használja túlzottan a telefont, mi ébresztgeti stb.
(#2171) v-paci: ez rendben van, de talán nem azért vette ő sem a telefonját, h minden nap nem normális módon újra kelljen indítani. (mikor elég lenne havonta egyszer)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
1, minden napot azzal kezdesz, hogy újraindítod
ez azért kemény lett javaslatnak!
egy batterystats-ot néznék rajta pár nap után, h mi használja ennyire a telefont... ha megvan kilövöd!
Ez a jelenség még akkor sem normális ha kevés a hw a sense-nek!uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
válasz headhunter86 #2040 üzenetére
a sense-es telefonkönyv verhetetlen. engem az sms megnyitása idegesít de az nagyon...(2-3sec)
-
C.Brigante
veterán
válasz Bambalazs #2036 üzenetére
megmondom miért hezitálok. ami gyári van rajta az atom stabil, semmi bajom vele, főleg, h kiírtottam a 2/3 progikat a telefonról. viszont, a lassú reakció mindigis idegesített minden telefonomnál... túl sok telefonomat romoltam már szarrá és tudom mi vár rám ha megint elkezdem.... felteszek egy cm10 et aztán kezdődnek az fc-k vagy merül majd mint a titanik vagy a kamera szarja összemagát vagy tököm tudja még mi. vannak "stabil" customok de szinte mindig visszaköszön valami ami nem kerek. Ezért szánom el magam nehezen, de akkor lehet tényleg megpróbálom amit ajánlottál. hellboy kernel kell neki alapnak?
-
C.Brigante
veterán
használt már valaki jó, stabil CM9-et?? xda-n keresgélek valami bug mentes főzeményt de mindegyikra panaszkodnak, hol ez, hol az nem megy.....
-
C.Brigante
veterán
hidd el ez másnak is eszébe jutott ám... a válasz egyszerű, ha megcsinálnák az általad leírt összeállítást akkor értelmét vesztené a kategórizálás, vagyis többnyire mindenki azt venné! (A többi termékeire a gyártónak elég nagy veszélyt jelentene)
-
C.Brigante
veterán
válasz Bambalazs #1970 üzenetére
melyik cm10 használod? aosp? vagy valamelyik aokp? primo megy rajta? tényleg stabil? mi az ami nem működik rajta? írj pár dolgot róla kérlek mert akkor felrakom én is. (kicsit kezd idegesíteni a 403 lassúsága..) köszi
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz Bambalazs #1970 üzenetére
az tuti, proxin keresztül szoktam csekkolni a store-t. ha tavasszal lesz jobban kapható is a legjobb telefon marad 2013-ban (szerintem) nem látom már sok értlemét a további előre lépéseknek. a htc-nek még jön a full hd-s kijelzője de az már tényleg a parasztvakítás netovábbja.
-
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz Bambalazs #1905 üzenetére
véleményem szerint korai a konzekvencia levonás, használd 1-2 hetet, utána nagyjából látni fogod milyen a rom. Én S2-ön használtam 1 hónapot, de meg sem közelítette a gyári romot. Egy ideig hat az újdonság varázsa, aztán majd elkezd idegesíteni, h nem 100%-os. persze ez csak az én véleményem.
-
C.Brigante
veterán
válasz Blaza753 #1878 üzenetére
magyart nem fogsz találni, addig meg kell tanulnod angolul, nem olyan nagy ügy, próbáld meg!
kísértetiesen emlékeztetsz egy srácra még az SGS2 topikból, Ő is kb. ilyneket nyögött be mint te... Egyébként ha ennyire nem vagy otthon a témába, sztem egyedül ne állj neki mert hazavágod a telefont. ezt kellene végigcsinálnod és kész is a telefon: [link](#1868) ncc1701 CM-ekenél a gapps-t (google appok) mindig a rom után kell telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
ettől készen vagyok, h 3g alatt az fb nem tölt be! (amit egyik kolléga már említett itt)
Az airplane mód váltás rohadt hosszú folyamat megoldásként (és nem is megoldás) valaki nem tud erről többet?uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
valaki próbálta már gyári romról leszedni a sense-t?
-
C.Brigante
veterán
válasz headhunter86 #1666 üzenetére
meg nem beszélve arról, h 2k az ára nem 3.8k! [link]
-
C.Brigante
veterán
válasz headhunter86 #1595 üzenetére
nekem áprilisi LoL
-
C.Brigante
veterán
hülye kérdés: root nélkül lehetstéges a volume gombot használni a power helyett telefon képernyő ébresztésre? A htc nem akar leszokni erről a hülyeségéről, h ilyen kényelmetlen magas helyre teszi.
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz Andrewstarr #1537 üzenetére
köszi szépen, akkor nekem valami távol keleti lokációm van, tehát nem európába szánt telefon. (ez nem feltétlen baj)
-
C.Brigante
veterán
melyik szám alapján lehetne csekkolni a telefon régióját, illetve, h hova szánták? Azért kérdezem csak, mert nekem csak korea és környékbeli angol nyelvek vannak benne, kb. 6-7 ország és annyi.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
helló srácok, már én is egy one v használok pár napja. galaxy s2 ről. untam már a nagy méreteket.
nyomtam neki egy sw ápdétet most erre frissült: 2.09.707.1 de amint látom már van frissebb is.érdemes sense nélkül novával vagy apex el használni, látom páran így használjátok. azért a sense-nek kell memórai szépen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Gaming notebook topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti