- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
happy_harry
csendes tag
válasz Real Ghoost #1699 üzenetére
Nálam nem akadt a jetpack joyride. Kb. 9órát toltam eddig.
-
Real Ghoost
aktív tag
Pontosan, rádásul a hibátlan használttal is be lehet fürödni, attól még hogy nem sárgásodik sehol, nekem pl hónapok után jött elő, ha lesz egy kis időm bemegyek majd a T-hez vele...
Ami még elszomorít kicsit, hogy biztos ismeritek a jetpack joyride nevű játékot, nekem néha beakad játék közben, pedig sztem nem lehet túl nagy gépigénye, az ipod touchomon aminek ráadásul nagyobb is a felbontása, sokkal szebben futott. -
Reverting
őstag
válasz Bambalazs #1696 üzenetére
Koszi... Szoba jott hasznalt is... ami elvileg par honapos... garis... csak azert erdeklodok, nehogy belefussak valami hibasba, vagy szivas legyen... koszi megegyszer... mindenesetre az uj a legjobb megoldas...
Thx...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
válasz C.Brigante #1694 üzenetére
Na pont az ilyenekre nem vagyok kivancsi... THX
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
Akkor a legjobb valasztas egy c6?
Meg mindig nem tudtam eldoneteni mit vegyek... atrix 2 sehol sincs, lehet megis visszaterek az elso kiszemeltre a one v-re... de most olvasgatom h a kijelzoje sargul? Ez szeria hiba vagy altalanos? Mind igy jar? Vagy figyeljek valamit vasarlaskor?
Thx[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
ruskop
senior tag
Miért van az, hogy ki van kapcsolva az automatikus szinkronizálás de ha netkapcsolatom van (akár wifi vagy mobilnet) akkor egyből elkezdi szinkronizálni a fiókomat. Hogyan lehet ezt kikapcsolni?
-
Bambalazs
senior tag
válasz GALARDO #1681 üzenetére
"Teljes" Sense fut rajta annyi különbséggel, hogy rengeteg animációt kiszedtek belőle, mert kevés lenne a memória a nagytesókon futó Sense-hez képest.
Azért még bizakodok a JB frissítéssel kapcsolatban, mert a szolgáltatófüggő változatokról (Evo, Incredible, stb) sem nyilatkoztak.
-
awking
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a telóval kapcsolatban. Testvéremnek van One V-je, nemrég -állítólag- volt valami frissítés a telefonján, és azóta eltűnt neki a Navigáció nevű alkalmazása (a kék háromszög ikonos).
Visszaolvastam jó pár oldalt, de nem találtam róla semmi infót. Mindenkinél eltűnt a frissítés után, vagy csak nála lehet valami probléma? Nekem nem ilyen masinám van, ezért sajnos hetekig nem tudom ellenőrizni.
-
Bambalazs
senior tag
Írtam a HTC-nek egy levelet, hogy mi a fenyő van a jelly bean frissítéssel, és a szokásos szöveggel jöttek, hogy várjak a One V Jelly Bean bejelentésre, hamarosan több infóval leszünk gazdagabbak. Ez annyit jelent az értelmezésem szerint, hogy az év végéig megpróbálják optimalizálni a rendszert One V-re. Elvégre eddig kizárólag a One X és S telefonokkal kapcsolatban volt bejelentés, a Verizon, Sprint verziókra se, és a One V-re se mondtak még semmit. Fény a jégkrémszendviccsel kikent alagút végén?
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz ViiiiktorOC #1676 üzenetére
MortPlayer, free. Nem dobál 15 nap után kedves üzeneteket, mint a trial PowerAmp...
-
headhunter86
senior tag
válasz ViiiiktorOC #1676 üzenetére
PowerAmp. Ennél jobbat nem találsz Én Classic skinnel használom, meg is vettem, mert annyira jó.
http://powerampapp.com/
StoreNagy előnye, hogy nagyon sok formátumot támogat, még CUE-t is! Szép, okos kezelőfelület, sok beállítási lehetőséggel. Van hozzá sokféle widget, valamint lock screenre is ki lehet rakni. Az equalizer is jó, bár én csak a magas- és mélykiemelést használom. Nagyon szuperül szól, főleg kocsiban átjátszós kazin
Ui.: Ja és ilyet is tud: HTC Sound Enhancement support
[ Szerkesztve ]
-
ViiiiktorOC
senior tag
Üdv.
Tudtok mondani egy jó zene lejátszót?
Amit akár egyik asztalra ki is tudom tenni?LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
ncc1701
veterán
válasz headhunter86 #1672 üzenetére
Nekem 32-es class10-es Samu van, az volt kb 10e.
Br 9700Ft.
Szerintem ennyin nem érdemes spórolni, az ember úgyis teleteszi zenével, meg filmekkel. Ha lenne 64-es, azt vettem volna.[ Szerkesztve ]
-
mody
tag
Class 10-nek jobb az írása nagy fájlok esetén, de ha sok kis dolgot is a karira akartok menteni, akkor a class 4-nek a legjobb a szekvenciális írási ideje. Gyakorlatilag a class 4 feletti karikat úgy csinálják, hogy nagyobb blokkokat hoznak létre, és így látszólag a nagyobb fájlok hamarabb másolódnak. Olvasásban nagy különbség tudtommal nincs.
-
Bpisti84
tag
Szerintem elég bele egy class6-os is. Nem hiszem, hogy észrevehető különbség lenne class6 és class10 között.
Sokan használják a Samsung class6-ot és teljesen meg vannak elégedve vele és árban is sokkal barátibb mint az általad linkelt class10-es.
Nekem egyébként egy class4-es 8GB-os PQI van benne és ezzel sincs semmi bajom.
-
Bambalazs
senior tag
válasz headhunter86 #1669 üzenetére
Minimális különbség van CL6 és CL10 között, ezért érdemesebb CL10-et választani, azzal gyorsabban tudsz írni/olvasni.
-
-AD4M-
tag
válasz Szancsó #1650 üzenetére
Nem kell élő háttérképhez launchereket telepíteni, én felraktam pl a Koi Free-t, azt elindítva van egy gomb, hogy "Take Me There!".
A vicces az az egészben, hogy ez egy GYÁRI LIVE-WALLPAPER MENÜBE visz, amely azonban nem elérhető a Sensén keresztül! (Alapból van egy Google Térkép élő háttérkép benne, de az nekem nem működött).
Allons-y!
-
headhunter86
senior tag
Felraktam a Max Payne-t, meg az NFS Hot Pursuit-et, és meglepődve tapasztalom hogy akadásmentesen fut mindkettő. Pedig le mertem volna fogadni, hogy kevés lesz a proci
Viszont a 4Gb-os microSD kevés lesz nekem. Kinéztem egy 16GB-osat, már csak az a kérdés hogy elég gyors lesz-e. Milyet érdemes nézni bele?
Én most erre gondoltam: http://www.aqua.hu/16gb-sd-hc-micro-samsung-cl6-smg-mb-msaga-memoria-kartya--adapter-151733.htmlElég a CL6 vagy Class10-et nézzek inkább?
-
C.Brigante
veterán
válasz headhunter86 #1666 üzenetére
meg nem beszélve arról, h 2k az ára nem 3.8k! [link]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
GALARDO
addikt
Nektek is besárgult, hátsó fedlap?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
headhunter86
senior tag
válasz Andrewstarr #1665 üzenetére
Gondolkodtam ezen a tokon, de szerintem ebből "zokni" lesz
Olyan szép a gyári kinézet, ráadásul az ilyen tokok alá megy a sok kosz, tudom mert előző telefonomon volt. Igaz, hogy a fogása biztosabb lesz tőle.[ Szerkesztve ]
-
Andrewstarr
aktív tag
-
simihun
aktív tag
-
simihun
aktív tag
srácok, "sajna" nálam 3 hónapnál tovább nem bírt megmaradni a készülék.
nálam tökéletesen működött, teljesen meg voltam vele elégedve, viszont 2 androidos telóra nincs szükségem és a V, akinek távoznia kell.viszont megmaradt 1 teljesen új védőtok, fóliával együtt. akit érdekel, pü-ben jelezze.
kitartás srácok, csak kihozzák lassan a JB-t a V-re is.
-
Szancsó
aktív tag
válasz LallerHUN #1644 üzenetére
Alapból nem lehet, csak másik launcherben. Viszont ügyeskedve megoldható: nekem pl. most alapértelmezett a Sense, de fel van telepítve a Nova is (régebben kipróbáltam). Ha simán menüből elindítom a Nova -t és abban beállítok egy háttérképet, akkor azt az aktuális felületnek, vagyis a Sense -nek állítja be...
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Brahmos
csendes tag
Rosszul fogalmaztam a hátlappal kapcsolatban! Tudtom hogy egyben van ,de a hiba leírását meg kellett fogalmaznom szóval nézd el nekem ha " hátlapot" írtam!
Minden féleképp felhívom a T-t mivel ők tudnak segíteni benne ! Az kérdésemet főként azért tettem fel hátha vki jár /járt ebben a cipőben mint én ! -
Brahmos
csendes tag
Sziasztok !
T-mob-nál jótállással plusz készülékbiztosítással , kitudják cserélni a telefon hátlapját ? Pénteken munkahelyi baleset véget kiesett a oldaltokomból és a hátoldala a kamera felőli oldalon elég rendesen megkarcolódott :S:S Eléggé eszem a kefét ,fene vinné el !!
-
LallerHUN
tag
Helló!
Nektek sikerült valahogy gyári romnál élő háttérképet elővarázsolni? Mert nekem sehogy se sikerült......
-
LallerHUN
tag
Helló!
Azt kérdezném, hogy nekem van egy t-mobil függő htc one v-m lehet-e rootolni, mert azt hallottam, hogy csak független telót lehet rootolni? ez igaz?
-
hunter84
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék (nem olvastam el az előző kb. 1600 hsz-t ), de hátha tudja valaki a megoldást.
Na szóval, valamiért nem működik a push email szolgáltatás, egyszerűen nem érkeznek meg az email-ek gmail-en keresztül (alap Gmail progit használom), pedig be van kapcsolva a sync, és mobilnet kapcsolat is van.
Ha ki- és bekapcsolom a sync-et, akkor egyből megjön az email, de magától az istennek sem akar.
A fentiekhez hasonló a helyzet a Facebook-kal is, ott amint wifi-re váltok, egyből jön minden értesítés, de mobilneten semmi.
Van ötletetek?
-
ruskop
senior tag
válasz simihun #1636 üzenetére
Igen. Ezt már megtaláltam én is. Csak ez egy hivatkozás egy arab oldalra ahonnan csak fizetés után tudsz letölteni. Vagy neked sikerült innen?
Ja és, hogy honnan a teló? Egy nevezetes magyar város telefonboltjában lett rendelvem int független, magyar nyelvű vadiúj készülék. Ebből a magyar nyelvű nem volt igaz. De elő lehet csalni belőle.[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
Valakinek nincs meg ez a ROM:
RUU_PRIMO_U_ICS_40A_HTC_ARA_2.23.415.1_Radio_20.76.30.0835U_3831.19.00.120_release_276387_signed.exe
Ha meglenne akkor dobjatok egy linket. Köszi. -
mody
tag
válasz ncc1701 #1631 üzenetére
nem csak szervíz. http://youtu.be/w96ldQq5Q2k
mondjuk ha lejárt a két év gari akkor nem kell kifizetni a szervízt. elég ha rendelsz bele e-bayről aksit.
-
MaciG
addikt
Értem. És akkor ha egy idő után megdöglik az aksi akkor nem is lehet cserélni?
BANZAII
-
MaciG
addikt
"A hátlap alatti akkumulátor kivehetetlen" -És ha lefagy akkor hogy indítom újra?
BANZAII
-
ncc1701
veterán
válasz headhunter86 #1623 üzenetére
Nem tud. Ha nem akarod, h zavarjanak, akkor este repülőgép módba teszed. Ezt akár a llama-val tudod időzíteni is.
-
headhunter86
senior tag
Lehet hülye kérdés, de tud a telefon kikapcsolt állapotban ébreszteni?
Azért gondoltam rá, mert az aksi nem kivehető. Azt nem tudom, hogy Android függő e a dolog az ébresztés vagy telefon. -
sodre
csendes tag
válasz Bpisti84 #1619 üzenetére
A HSPA gyorsabb, mint a sima UMTS (3G). T-mobilos hálón nekem is alapból 3G-n van a telefon és csak adatforgalom használatakor áll át. Gondolom így spórolnak az erőforrással, vagy ha nem is ezért, akkor csak simán így működik a hálózat náluk. A sima telefonbeszélgetéshez nem kell a gyors HSPA. Egyébként Telenornál nekem végig HSPA-t használ a teló, de szerintem T-mobilnál Huawei eszközök vannak, míg Telenornál talán ZTE, gondolom ebből is lehet a különbség, de az is lehet, hogy az operátor magának állítja ezt be.
-
Bpisti84
tag
válasz Bambalazs #1617 üzenetére
Nem fogom sehogy, az asztalon van. Több helyen is próbáltam és mindenhol ugrál. A Corvin-pláza mellett dolgozom, gondolom itt azért kellene, hogy legyen lefedettség rendesen.
És tényleg az a furcsa benne, hogy a 3G-t nem is használja, ahogy látom. Kb 2 másodpercig "villog" a nyíl a 3G jel alatt, aztán át is vált. Miután leállt az adatforgalom egyből vissza is ugrik.
[ Szerkesztve ]
-
simihun
aktív tag
válasz headhunter86 #1612 üzenetére
T-Mobile szervizesek Budapesten, tök süketek hozzá...(Mammut)
-
Bambalazs
senior tag
válasz Bpisti84 #1616 üzenetére
Persze, mindennapos jelenség. A szolgáltatónak nem mindenhol egyenletes a hálózati lefedettsége. Van ahol csak 2G (Edge) van. Naponta vonatozom és a semmi közepén például csak Edge van. Viszont az is előfordul, hogy Pesten HSDPA-ról átvált 3G-re, majd pár pillanattal később vissza.
Ez nem hiba. Attól függ, hogy milyen a kapcsolat az adott pillanatban. Bizonyos esetekben, ha a kezedben máshogy fogod a telefont, és leárnyékolod, elő lehet hozni ezt az ugrálást. -
Bpisti84
tag
Olyat tapasztalt még valaki, hogy a telefon ugrál a 3G és a HSDPA kapcsolat között?
Kiírja, a 3G kapcsolatot, de akármilyen adatforgalom van rögtön vissza vált HSDPA-ra.Már meg van egy ideje a telefonom, de általában csak GSM módra van kapcsolva, hogy kíméljem az akksit, ezért csak most tűnt fel ez a probléma.
Nem vagyok benne biztos, hogy ez hiba, de előtte iPhone-om volt, azt ha 3G-re kapcsoltam ott is maradt, amíg volt kellő jelerősség.
/A telefon természetesen egy helyben van, nem mozgok vele közben./
[ Szerkesztve ]
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz headhunter86 #1614 üzenetére
Köszi az infót, egy szervíz elérhetőséget tudnál adni pü.-ben?
-
huntamas
csendes tag
válasz headhunter86 #1593 üzenetére
"Azt mondták hogy szériahiba, az X és Y dátum közötti modelleknél ez a hiba fenn áll, ezt elismerte a HTC is." Esetleg linket tudsz adni erről?
-
Brahmos
csendes tag
Sziasztok !!
Kérdésem a következő lenne ! Ha a telefonra mirco usb -- usb kábelen keresztül csatlakoztatok pendrive-t , és a pendrive-ról zenét akarok hallgatni a telefonról ,akkor ez kivitelezhető ? Vagyis a telefon felfogja ismerni a hozzá csatlakoztatott pendrive-ot mint tároló eszközt ? -
Dragboy
csendes tag
válasz C.Brigante #1604 üzenetére
Az enyém szintén áprilisi, de eddig semmi gond nem volt vele.
-
ruskop
senior tag
válasz headhunter86 #1608 üzenetére
Székesfehérváron van HTC szervíz? Hol, merre, mert érdekelne.
-
headhunter86
senior tag
válasz Andrewstarr #1599 üzenetére
A székesfehérváriban.
Attól mert májusi még nem jelenti azt hogy hibás is. De azok között kell keresni a hibás típusokat. Azt hiszem így van.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz headhunter86 #1595 üzenetére
nekem áprilisi LoL
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
simihun
aktív tag
válasz headhunter86 #1598 üzenetére
SH258-nál mi a helyzet?
-
happy_harry
csendes tag
válasz Andrewstarr #1601 üzenetére
Enyém is áprilisi, eddig nem volt ilyen gondom.
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz Andrewstarr #1599 üzenetére
Hát persze, hogy április....
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával