- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalid98
tag
válasz ncc1701 #2296 üzenetére
ja de hát új sorozat volt és akkor nehogymár a GB-t rakják rá... akkor meg azért nem veszi meg senki, de ha a sense-t leveszik róla, és nem heréltet kap akkor máris jobb :S Szerintem majd vasárnap megcsinálom...
Elérhetők vagyunk: Google, Facebook, Email: info@elises.hu, mobiltelefon alkatrészek, tartozékok
-
ncc1701
veterán
válasz khalid98 #2295 üzenetére
Nagyon gyors teló lett belőle. Megnyomom az sms gombot, és rögtön ott van. Hívás gombot, az is. Ha kontaktot akarok hozzáadni, az is. Stock ics volt, h annyit homokórázott ilyenkor, h 2x lesleepelt a telefon. Ha ezzel hozzák ki gyárilag, akkor jóval többen vették volna meg.
Most 1.2ghz-en kegyek, vmi 16% memória tömörítéssel, mindíg van vagy 90-110M ram szabadon. Marha jó. Persze számításigényes proginál kijön az egyetlen mag egy kétmagos telefonhoz képest, de ezzel tényleg nem lehet mit tenni. Ezzel a cm10-el legalább az alap funkciók tökéletesen működnek, abszolút elégedett vagyok jelenleg vele. Nagy hiba volt egy félkész szart kiadniuk.
-
ncc1701
veterán
Ja, ugyanaz a Qualcomm MSM8255 Snapdragon proci van mindben.
-
khalid98
tag
-
khalid98
tag
válasz ncc1701 #2283 üzenetére
Úgy is értettem hogy rootolom és felrakok egy customot, pl. a cm-ek jók, volt desire-m is, ott is a cm volt a legjobb, még a 4.2 is tökéletesen mehetett volna rajta ha nem adom el 4.2-vel már a fényképező nem műkődött valami jól, legalábbis a videófelvétel részen.. Meg hát egy- két cucc ki volt véve mint pl a butter...
Elérhetők vagyunk: Google, Facebook, Email: info@elises.hu, mobiltelefon alkatrészek, tartozékok
-
ncc1701
veterán
válasz Bambalazs #2289 üzenetére
Igen, én is azért állítottam most 1200mhz-re, mert ugyanakkora feszejt kap a proci, mint 1ghz-es gyári órajelen, azaz csak 20%-al fogyaszt többet. De mivel állandóan leskálázza, amikor csak teheti, még lehet, h abszolút nem is eszik többet, mert annyival hamarabb is végezhet az adott feladattal. Mindenesetre a 768Mhz, és az 1.2Ghz között durván érezhető a különbség. És már 768Mhz-en is gyorsabb, mint a gyári ics-el.
-
Bambalazs
senior tag
válasz ncc1701 #2283 üzenetére
Nem veszítesz vele semmit, csak jobb lesz. 1200 MHz-en is ugyanakkora a feszültség.
BetterBatteryStats szerint a 98%-ról 75%-ra merült akksi során a processzor fázis eloszlások a következők:
- 245 MHz: 17,7%
- 368 MHz: 0,7%
- 768 MHz: 0,9%
- 806 MHz: 0,5%
- 1024 MHz: 0,3%
- 1200 MHz: 2 %
- Deep Sleep: 77,8% -
ncc1701
veterán
válasz Winchester95 #2285 üzenetére
CM10, én csak 1 hete használom, de sajnálom, h nem régebben tettem fel. Olvass vissza, más is használ ilyet, sokkal régebben. Sebességben kb. pariban van most a telóm a kollega desire x-ével, ami ugye 2mag, 768M RAM, csak ugye stock ics htc rom, sense fékezőernyővel.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Ja. Van egy megvett appom, amit szeretnék a havernak odaadni. Hová teszi a rendszer ezeket az apk fájlokat?
-
ncc1701
veterán
válasz khalid98 #2279 üzenetére
Rootolva is szar. Javaslok egy CM10-et, kegyetlen jó.
Most felpakoltam 1200Mhz-re, kíváncsi vagyok, mennyire eszi jobban az akkut, mint az előző 768Mhz-en. Sokat nem nyomkodom, az idő nagy részében úgyis 245Mhz-en ketyeg. De pattog ez a jellybean, mint kecskeszar a deszkán.
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Nem rég jött elő a telefonomon egy olyan hiba, hogy mikor aktív a képernyő akkor magától kattintgat összevissza és ilyenkor van hogy random hív embereket vagy a widgeteket pakolgatja, programokat nyitogat stb. ...... és ilyenkor az alsó három érintő gomb se reagál.....
Itt egy video a hibárol.....
Ma elvittem a t-mobile.hoz mert garis, hogy csinálják meg, remélem hamar kész lesz és nem kell két hetet várnom rá....
Még arra is kíváncsi leszek, hogy észre veszik-e hogy újra zárt a bootloader Mert ha igen, akkor lehet megszívtam.... :/
-
khalid98
tag
na azthiszem megrootolom...
-
khalid98
tag
Egy kérdés , mert van az, hogy ha be állítom hogy max 3 feladat legyen a háttérben akkor egy idő után visszaállítja ???? Köszi!
-
ncc1701
veterán
Na, villog a ledje, csak egy idő után abbahagyja. A kollegának stock desire x-e van, az meg olyan appot keres, ami x idő után kikapcsolja a led villogását.
-
ncc1701
veterán
válasz Bambalazs #2273 üzenetére
Nemá, pont ezt nem tudja a rom?
Egyébként zseniális ez a cucc, hihetetlen gyors, alig eszi az akkut, már a 2. este, h 1%-ot esik a töltése, döbbenet. Tegnap vettem észre pucolás közben, h az alsó 3 gombbal is fel lehet ébreszteni, nem kell a bekapcsoló gombot nyomkodni. Ez igen okos ötlet.
Callrecorder is tökéletesen működik, plusz van egy beépített dsp benne, ott felhúztam az 1-3khz közötti hangsávot, hátha picit hangosabb lesz a telóbeszéd.
[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
válasz ncc1701 #2272 üzenetére
Van kifejezetten erre egy fizetős program a Play Store-ban: azt hiszem ez az
-
ncc1701
veterán
Notification led villogást be lehet neki állítani elmulasztott hívásra?
-
ncc1701
veterán
Bakker. Fordítottjára rákerestem: hogyan lehet letiltani.
"Go to Phone app > menu button > settings> additional settings > caller id"
-
ncc1701
veterán
Gúglin nem lelem, hogyan lehet beállíani, h küldje a telefon számomat hívásnál?
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
Mester úr, olyanra tudsz megoldást, h nem tudok csengőhangot választani?
Csak phone ringtone unknown ringtone szöveg van. SD kártyáról már letöröltem a ringtones, notifications, alarms könyvtárakat, ezek már csak a /system/media/audio alatt léteznek. A hangot ki tudom választani, le is játssza 1x, mikor le ok-zom, de utána unknown ringtone. Wtf lehet ez? Próbáltam sd kártyáról is, de ugyanez. Gúgli meg sokat nem segített. -
ncc1701
veterán
Előző amúgy nem annyira fontos, mert megy esemesben is.
De még vmi: van plö a llama című progi. Eddíg a jobb oldali lennti gombbal tudam előhívni a settingset. Most vmi google lófaszság jön be. Hová került ez a gomb cm10-ben? -
ncc1701
veterán
CM10-el szokott vki mobilparkolni? Egyszerűen nem tudok felhívni egy parkoló óra számot, plö: 0680983062. Próbáltam úgy is, h +3680983062.
-
ncc1701
veterán
Ebbe egy csomó mindent beletettek, amit a gyári rom alatt csak kiegészítő progikkal tudtam megoldani. Bokámat lefosom. Smartassv2-re belőttem, proci órajelét visszavettem 806mhz-re, és sehol egy röccenés, villámgyors. Állat. Legalább olyan gyors, mint a kollega 3 napos desire x-e, csak abban van 2 mag, és 768M ram. Döbbenet, h mennyit számít az optimalizálás.
-
ncc1701
veterán
Kész. Kár volt tőle fosni. :Đ
-
ncc1701
veterán
Még egy kérdés. Azt írtad, h csak toolkittel bootoljak recoverybe flashelés után. Miért? Gombokkal is ugyanazt lehet megcsinálni. Vagy ha ilyenkor elindul véletlen simán, akkor lesz belőle tégla?
-
ncc1701
veterán
Na leltem még egy jó kis videót is. Menni fog, úgy érzem.
-
ncc1701
veterán
Na, már nem lehet szerkesztenem. Innen azt lehet letölteni, nyilván.
-
Bambalazs
senior tag
válasz ncc1701 #2253 üzenetére
Használd az én sorrendemet, mert legelőször magam is szívtam vele, nem akart bebootolni. Ez a sorrend tuti jó.
ROM-ból a Maxwen féle CM10-et használd. Lloir tovább hegesztett a ROM-on, de közben elszaródott a telefonja, így a nem stabil maradt meg, minden One V tevékenységét abbahagyta. Szám szerint a negyedik One V-je ment tönkre és ezt végül már jelnek vette.
Maxwen a kernelt folyamatosan fejleszi, egy-két funkcióval bővíti mindig,annak ellenére, hogy már régóta One X+ telefonra fejleszt.[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz Bambalazs #2250 üzenetére
Olvastam, persze, de szerintem nálam a fordítottja lesz, 800mhz-et fogok megcélozni. Ezzel jelenleg sincs gondom, volt, h 768mhz-en használtam.
Kézzel szoktam időnként gyepálni a felesleges dolgokat. Mondjuk nem vagyok egy power user, lényegében jó volt nekem a buta telefon is, de bicajozáshoz jól jön a tékép, meg a gps trekking. A többi a szokásos, levelezés, meg apróságok, böngészni csak nagyon vész esetén, mert a 3.7" az nekem szenvedés. Nagyobb telót meg nem akarok, mert vacak cipelni.
Akkut én úgy használom, h 60-40% között, azaz 3.95V-ig töltöm, és 3.75V körülig sütöm ki. Ez nekem elég 1 napra, és ilyen felhasználás mellett 3000 ciklust legalább bír.
-
Bambalazs
senior tag
válasz ncc1701 #2248 üzenetére
Ígyis úgyis kinyíródik az akksi. Fél év után volt 1100 mAh-s, szóval nyáron mindenképp akksi csere lesz.
Még egy jó tanács: gondolom olvastad, hogy jobb 1200 MHz-re húzni a procit, nem fogyaszt többet, viszont jobban megy, smartassV2 ütemezővel.
Viszont ami még nagyon fontos, hogy legyen fent task killer. Sokan mondják a mellkasukat veregetve hogy feleslegesen, mert 4.x-től kezdve a rendszer automatikusan kilövi a programokat, ha nincs elég memória. Ez igaz is, sőt olyannyira, hogy ha a One V-nél elfogy a memória (pl. böngészés közben), akkor a telefon kb 10-20 mp-re MEGHAL. Használhatatlan, fekete képernyő. Aztán miután siekrült kilőnie a programok,újra észhez tér. Ezt megakadályozóan kell task killer. -
ncc1701
veterán
Az #1999-ben írtál nekem egy kis leírást.
Itt a sorrend:
-recoverybe indítom
-backup
-flash (ezexerint a hellboyt érdemes, nem azt, ami a cm10 zip-ben van)
-wipe
-rom, gapps telepítésEz szerint viszont a sorrend:
-belépek recoverybe
-backup
-wipe, amivel eltüntetem a régi romot, meg a bloatware kacatokat
-flashelek
-romot, gappst telepítekEzekszerint mindkettő jó megoldás?
-
Bambalazs
senior tag
válasz ncc1701 #2246 üzenetére
A legfrissebb (2013/02/15) Hellboy kernellel flasheld a telefonod. Szöveges paranccsal aktiválni lehet benne egyfajta gyors töltést és az nagyon kiráááály!!! Tegnap 15%-ról közel egy óra alatt majdnem feltöltötte teljesen. Maxwen a One X-ből portolta ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Készülékemen játszottam a Gangstar Rio-val.Egyszer csak megfagyott a telefon.Világít minden.kijelzőn is ott a játék csak lefagyva.Érintőre nem reagál.se alsó gombokra.kikapcs bekapcs röviden/hosszan nyomva se reagál......Semmire sem.......
Ötlet?
Gyári rom van rajta.aksit ugye nem tudom kivenni...Szerk:
Siker:Gyári alapállapotba állítás a készülék gombjaival
Ha a HTC One V nem kapcsolható be, illetve nem érhetők el a beállítások, a HTC One V a hardveres gombokkal továbbra is visszaállítható gyári állapotba.
Tartsa nyomva a HALKÍTÁS gombot, majd tartsa nyomva a KI-/BEKAPCSOLÓ gombot.
Várjon, amíg a képernyőn megjelenik a három Android kép, majd engedje fel a KI-/BEKAPCSOLÓ és a HALKÍTÁS gombot.
Nyomja meg a HALKÍTÁS gombot a Gyári alapállapot lehetőség kiválasztásához, majd nyomja meg a KI-/BEKAPCSOLÓ gombot.[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Itt ez a jó kis video, és ez jó kis leírás. Asszem elég authentikus. Ezek működnek? Hétfőtől 1 hétig nem hívhatnak üffelek éjjel-nappal, úgyhogy hétfőn megejteném a cserét.
Az gondolom nem gond, h nekem cwm recovery van a telón, ez is tudja ezeket a funkciókat. Vagy telepítsem inkább a twrp verziót? Ha kell, akkor ott a gsm, ill a cdma közül melyik kell nekem?[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Na, cm10, lehet, h lassan ráveszem magam.
Szóval leszedem a CM10-20121208.zip-et, hozzá egy gapps-ot, amit felmásolok az sd kártyára. Ekkor bootolok egy cwm recoveryt, ahol először backupolok, majd feltelepítem elöbb a cm10-et, majd a gapps-ot a kártyáról, majd csinálok egy wull wipe-ot, és ennyi? Vagy nagyon keverem, és ettől tégla lesz?
-
ncc1701
veterán
All in one v toolittel most hiába akarom így rootolni, nem engedi. A frissítés az oka?
-
ncc1701
veterán
válasz Real Ghoost #2240 üzenetére
Dettó, semmi változás. Tuti vmi apróbb hibajavítás.
-
Bambalazs
senior tag
-
hunter84
aktív tag
Ebben a pillanatban erkezett egy OTA frissites a T-s telefonomra, most frissitem. Tudja vki, hogy mi ez?
-
ksanyo
tag
válasz C.Brigante #2228 üzenetére
sokáig én is ezt hittem. aztán rájöttem hogy van sygic hozzáteszem az 8. valahány verzió volt, ez az új nemtom miben jobb..
-
khalid98
tag
válasz Real Ghoost #2230 üzenetére
mindenképp állítsd vissza a gyárit ha buheráltad, amennyire csak tudod, ha nem csináltál vele semmit és úgy gondoltad a visszaállítást, hogy factory reset, akkor szerintem nem kell, csak mentsd le róla a fontosokat...
-
Real Ghoost
aktív tag
T-mobilnál kb mennyi ideig gariztatnak egy ilyen készüléket? Van valakinek tapasztalata? Közvetlen az E-carebe nem tudom vinni, csak egy T pontba leadni. Közel 1 éves már a készülékem, és sárga folt meg néhány egyéb hibája miatt rászántam magam, hogy a jövő héten leadjam, kíváncsi vagyok, mit tudnak vele kezdeni.
Állítsam vissza a gyári állapotot és úgy adjam le? -
khalid98
tag
válasz C.Brigante #2228 üzenetére
köszi!
-
khalid98
tag
tudtok egy jó offline gps-t? közsi!
-
bonobutor
csendes tag
válasz Real Ghoost #2224 üzenetére
Megláttam és megtetszett! És a mérete is jobban bejön.
Pedig a geocaching miatt kell az iránytű! -
Real Ghoost
aktív tag
válasz bonobutor #2223 üzenetére
Az, hogy nincs benne iránytű sajnos igaz, nem tudsz a marketből telepíteni rá, egyszerűen nincs beleépítve. Ez olyan, mintha a zseblámpa programot telepítenéd egy Galaxy S-re, amin nincs vaku. Az sem fog világítani.
Megoldás, esetleg venni hagyományos kézi iránytűt
Miért cserélted le az S Advance-t?[ Szerkesztve ]
-
bonobutor
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap lecseréltem androidos telefonomat(Samsung s advance) egy Htc one v típusra.
Ma túránkon ládakeresés közben (g:hu 1.4.23) letöltöttem a közeli ládákat,de amikor rányomtam az iránytű ikonra semmi sem csinált a program.
Nem adta be az iránytű ablakot sem,de a többi funkció teljesen jól működött.
Nem találtam semmi egyéb beállítási lehetőséget ,és az előző telefonon is jól működött a program.Ma reggel utánaolvastam ,hogy nincs a telefonban iránytű ,de a marketből telepítettek sem működnek!
Tudtok esetleg vmilyen megoldást?Köszi!
Albert -
khalid98
tag
bocsi már nem szerkeszthetem :
Smithy87:
de amúgy pontosan az embereken belül, menü-> névjegyek kezelése és ott lesz[ Szerkesztve ]
-
khalid98
tag
-
khalid98
tag
válasz Winchester95 #2216 üzenetére
egy próbát megér, de nem hinném hogy sok sikerrel járnál nemrég ismerősöm járt így...
-
Winchester95
őstag
Hi.
Van egy Tmobilos telefonom.One V.
Szerintetek érdemes bepróbálkozni valahol a Tmobilnál így?
Kicsi víz aláment a képernyőhöz.De mindenhol minden érintés működik és nincs is semmi baja.
nagyon minimálisan látni de akkor is. -
Smithy87
senior tag
Szaisztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kissé szét barmolódott a telefon könyvem. 3X van benne mindenki. Vagyis behúzta a sim kártyáról meg 2X a google accomról. És nem tudom kitörölni/elrejteni a felesleges adatokat. Az emberek alkalmazásban rendesen látszik de a tárcsázóban nem.
Erre tud valaki valami megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
One V-hez létezik USB On The Go kábel? Nokia kábelt próbáltam volna vele, de rá se tudtam dugni a HTC-re.BÚÉK!
-
Bambalazs
senior tag
válasz Real Ghoost #2211 üzenetére
Pontosan!
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz Winchester95 #2209 üzenetére
A többségnek szerintem ez annyira nem számít, de jó hogy kiemelted, hogy valamiben jobb a V, viszont a többiben nekem erősebbnek tűnik az X. A kinézet meg nagyon szubjektív dolog, nekem is jobban tetszik a V, de inkább az X-et venném, ha most, és ezek közül kellene választanom.
-
Bambalazs
senior tag
válasz Winchester95 #2209 üzenetére
Csak az számít.
-
Bambalazs
senior tag
válasz Winchester95 #2207 üzenetére
Milyen FullHD? One V maximum 720p-ben (simahádé) rögzít mozgóképet.
Lehet jobban néz ki, de One V-ben 363MB felhasználható memória van, Desire X-ben meg 500 feletti. NEM mindegy, mert One V-n emiatt gyarkan befagynak a programok, az egész telefon belassul. Fém ház ide, 720p oda, nagyon sokat számít a memória mérete. Mellesleg DX-ben kétmagos processzor van, igaz hogy 45 nm-es csíkszélességű, de akkor is két mag több, mint egy.
Honnan veszed, hogy gyenge grafikus gyorsító? Csak azért, mert a 203 kisebb szám a 205-nél?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Jec5J91TWwM#t=114s
Hab a tortán, hogy a DX-ben 1650mAh akksi van (One V-ben 1500 mAh). -
Winchester95
őstag
válasz Real Ghoost #2206 üzenetére
Szerintem meg nem.
Nincs fullHD Videó+nagyon gyenge grafikus gyorsító.
+One V jobban is néz ki.
Fémházas. -
ludla
őstag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, melyik HTC érdemes venni, a Desire X vagy One V
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
fantis
csendes tag
Sziasztok teló várárláson gondolkodok és ezeket néztem ki : HTC one V, LG Optimus Black (P970), Motorola Defy Plus, Nokia Lumia 710 és egy olcsóbb kategóriájú tel.:HTC Wildfire S .
Ahogy visszaolvastam többen írtak lassulásokról és fagyásokról, tényleg ennyire jellemző rá az androidokra jellemző instabilitás? Mert éppen ezért gondolkodom azon hogy jobb lenne a lumia. Ami számomra a legfontosabb hogy legyen jó a fényképezője ,ne akadjon/fagyon ki hétköznapi használat során, a videó és zene lejátszó elég jó legyen (jobb legyen mint a Samsung Galaxy 3 (I5800) telóm, de szerintem mindegyik jobb ettől ), és mobil net nélkül is boldoguljon.A választ előre köszönöm
-
Sacaaaaa
csendes tag
hello
van egy ilyen telo nálam, és félig végbevitt rootolás nyomai találhatóak rajta. ha valaki leírná lépésről lépésre, hogy hogyan tudom innen visszaállítani az eredeti gyári állapotot, azt nagyon megköszönném.az sd sztem töküres, mivel a clockworkmod recovery menüben az "install zip from sd card" menü alatt a "choose zip from sd card"-t választva alul azt írja, hogy "No files found".
előre is nagyon köszönöm -
psanta
csendes tag
Sziasztok,
olyan problémám lenne, hogy a telefon napjában többször is kellemesen hosszú időre belefagy az alkalmazásokba ha telefonálni vagy sms-t írni akarok a következő hibaüzenettel:
Sorry!
People has stopped unexpectedly
Vagy a people alkalmazás helyett van, hogy a contact storage-ot vagy a Dialert írja ki. Persze ez van amikor 3-4 perc mire ide eljutunk.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet?
Kösz,
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest