Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz headhunter86 #1593 üzenetére
Na, akkor ez némi bosszankodás árán, de megoldódni látszik. Remélem az új telóval elégedett leszel.
-
gatto_
senior tag
válasz headhunter86 #1576 üzenetére
Baszki.... nincs szerencséd. Ez ugyanaz a készülék, vagy azt is cserélték?
-
gatto_
senior tag
válasz headhunter86 #1568 üzenetére
Azért biztosabb lenne egy másik, működő SIM-mel tesztelni, mert nekem (és nem csak nekem) annak idején a Desire S-nél, a 3g és a gsm hálózat közötti automatikus váltogatás okozott újraindulgatást.
-
gatto_
senior tag
Lehet... Gemkapoccsal.
De csak a Sensationt. Az újabb szériásakhoz nem értek. -
gatto_
senior tag
válasz headhunter86 #1561 üzenetére
Írod, hogy a SIM sem jó. Netán próbáld ki a telefont egy másik SIM-el, hátha az okozza. Olvastam már ilyet.
-
gatto_
senior tag
válasz headhunter86 #1557 üzenetére
Nem szabadna újraindulgatnia. Ha továbbra is csinálja, szerintem vidd vissza 72 órán belül, és kérj cserét.
-
gatto_
senior tag
válasz simihun #1196 üzenetére
Szóval hozzá nyúltál... na akkor itt lesz a baj. Mit csináltál vele?
Én használtan vettem az XE-met, a tulaj esküdözött, hogy minden gyári. Még s-on-ba is volt. Aztán nekem sem ment fel a gyári frissítés ugyanígy. Csináltam egy s-off-ot, rá egy gyári romot, és rögtön felment a frissítés. -
gatto_
senior tag
válasz Real Ghoost #320 üzenetére
Igo-t, de erről itt nem beszélhetek mert warez. De szerintem bármelyik faszán megy rajta.
-
gatto_
senior tag
válasz olbeteam #316 üzenetére
Navi progi mehet rá simán. Én is feltettem rá és szépen megy.
A wifi dolognál router beállításra tippelek. Nincs véletlenül mac szűrés bekapcsolva?
Próbáltad több wifinél? Mindenütt rossz?Nekem is lenne egy problémám. Olyat csinál a telefon, hogy teljesen indokolatlanul bekapcsolja a képernyő világítást. Le van téve az asztalra és egyszer csak világít. Rendszeresen... Nem ír ki semmit, nem csipog, csak világít egy kicsit majd újra elalszik. Valakinél volt ilyen?
-
gatto_
senior tag
Olvasom ezt a sárga foltot a kijelző alján. Most volt nálam egy ilyen teló, vadi új, T-s, és valóban ott volt a folt mindkét alsó sarokban. Csak fehér háttérnél vettem észre, de akkor határozottan látszik. Úgy tűnik típushiba.
Viszont bizonyos tekintetben jobb mint a Desire S-em. A kijelzője is jobb ( a foltokat leszámítva ) a hangereje határozottan erősebb a kihangosítón, és a fejhallgató kimeneten is, továbbá a fényképező szoftvere is sokkal pofásabb és többrétűbb.
Ennek ellenére nem cserélném el. Ez a butított Sense nem jött be annyira.[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz thenameless #226 üzenetére
Épp most van a kezemben egy ilyen, és való igaz, hogy nem egy atomágyú hangerejű készülék, de az én Desire S-emnél még így is hangosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest