Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gege94
tag
válasz GALARDO #2005 üzenetére
Én is pont egy ilyen telót szeretnék a t-től,de úgy néz ki hogy akkor hiába várok webshopba nem fogok kapni. Esetleg van esély arra, hogy boltba kapható? Vagy keressek magamnak másmilyen masinát? Azért lenne jó, mert anyukám előfizujával kb ez a legideálisabb telefon 35 alatt.
-
Bzzz
senior tag
válasz GALARDO #2005 üzenetére
Szia! Köszi a váaslzt igazából azért nem értem, hogy a honlapjukon ha kiválasztom a telefont ez ven írva: "Nincs raktáron, hamarosan érkezik"
Szóval nem tudom, hogy reménykedjek és várjak vagy sem''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Bambalazs
senior tag
válasz GALARDO #1681 üzenetére
"Teljes" Sense fut rajta annyi különbséggel, hogy rengeteg animációt kiszedtek belőle, mert kevés lenne a memória a nagytesókon futó Sense-hez képest.
Azért még bizakodok a JB frissítéssel kapcsolatban, mert a szolgáltatófüggő változatokról (Evo, Incredible, stb) sem nyilatkoztak.
-
törölt tag
válasz GALARDO #1343 üzenetére
Kipróbáltam én is ezt a programot, lehet csak én nem találom, de ki lehet valahol kapcsolni az akksi százalékos kijelzését?
Valamint melyik a legjobb task manager program szerintetek?
És még valami, 2 napja használom a one v -t, és eddig maximálisan tetszik
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest