- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
Még mindig érdekelne, hogy hogyan lehet a HTC One V telefonon S-Ont S-off ra állítani.
-
ruskop
senior tag
Sziasztok!
Tegnap lettem gazdája egy ilyen telónak. Tök jó minden csak Asia Rom van rajta. Magyar nyelvet már előhoztam de hogyan lehet mondjuk ezt az Asia-t mondjuk Europa-ra lecserélni? Próbáltam egy RUU-s Romot rátenni de nem engedi, gondolom azért mert nem egyezik a jelenlegi Rom régiójával. Az járható-e, hogy egy cwm-et felteszek majd egy recoveryből egy europa .zip-et felteszek majd úgy frissítem RUU-val?
(Tényleg: az europa-iban van magyar ugye? Vagy csak a WWe-ben?)[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
A CID-em HTC_J15 ami valamilyen HTC_GCC ROM felel meg. Ez milyen Rom, tudja valaki?
Próbáltam Asiat feltenni de se azt se az Europat nem fogadja el. Hogyan lehet esetleg megnézni a jelenlegi Rom pontos típusát?[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
Melyik launchert érdemes feltenni a telóra? Apex, Nova, Holo-t már próbáltam. Valami kis méretű kellene. A gyári se rossz de ott nem lehet a képernyők számát módosítani. Vagy mégis?
-
ruskop
senior tag
A Rom-om Cid kódja HTC_J15. Ami régióban a HTC-GCC-nek felel meg. Nem tudja valaki véletlenül, hogy ez melyik ország? Vagy valakinek nincs ilyen Rom-ja a telóján? Segíthetne valaki akinek ugyan ilyen régióba származó készüléke van mondjuk, hogy hol találok rá Rom-ot a neten.
-
-
ruskop
senior tag
válasz headhunter86 #1608 üzenetére
Székesfehérváron van HTC szervíz? Hol, merre, mert érdekelne.
-
ruskop
senior tag
Valakinek nincs meg ez a ROM:
RUU_PRIMO_U_ICS_40A_HTC_ARA_2.23.415.1_Radio_20.76.30.0835U_3831.19.00.120_release_276387_signed.exe
Ha meglenne akkor dobjatok egy linket. Köszi. -
ruskop
senior tag
válasz simihun #1636 üzenetére
Igen. Ezt már megtaláltam én is. Csak ez egy hivatkozás egy arab oldalra ahonnan csak fizetés után tudsz letölteni. Vagy neked sikerült innen?
Ja és, hogy honnan a teló? Egy nevezetes magyar város telefonboltjában lett rendelvem int független, magyar nyelvű vadiúj készülék. Ebből a magyar nyelvű nem volt igaz. De elő lehet csalni belőle.[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
Miért van az, hogy ki van kapcsolva az automatikus szinkronizálás de ha netkapcsolatom van (akár wifi vagy mobilnet) akkor egyből elkezdi szinkronizálni a fiókomat. Hogyan lehet ezt kikapcsolni?
-
ruskop
senior tag
Valaki nem tudná feltölteni az eredeti system/media/audio/alarms, notifications, ringtones mappákban lévő audio file-ket. Vagy priviben elküldeni a feltöltött linket. Köszönöm.
-
ruskop
senior tag
Van egy eladó ilyen telóm. Privátban lehet érdeklődni.
-
ruskop
senior tag
válasz SziberTomi #1762 üzenetére
Nekem kb. 2 hónapja van meg és azt kell mondanom, hogy eddig semmi problémám nem volt vele. Nem foltosodik semmi, van wifi, gps, bluetooth, szinkronizál rendesen, nem akad semmi. Ja és persze az alap funkciók mint telefonálás, üzenetküldés, netezés sem okozott eddig csalódást. Az eddigi készülékeim közül Talán ezt mondanám a legstabilabbnak, masszívnak, és megbízhatóbbnak. (Pedig volt már Google Nexus, HTC Wildfire S, SE Xperia Ray, stb.) Üzemidőben sem ratyi. Hátránya annyi, hogy nem cserélhető az aksi. De ennyi.
-
ruskop
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest