- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtibi
tag
Sziasztok,
Ebben a vasban is müködik az a htc-s örület, ami a x-ben és az s-ben, hogy a gyilkolja a multitask-ot? Mármint, hogy kilövöldözi, leállítja a párhuzamosan futó alkalmazásokat.Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
Macccy
senior tag
Üdv. A hangerő dolog valóban HATALMAS hiba ... Desire -el telefonáltam már, annál is szar volt a hangerő. Ez (is) úgy gondolom valami Android szoftveres f*szság, de azon nem tudok napirendre térni, hogy mi a frászért nem javítják? Nagyon sokan tapasztalják, hogy a max hangerő elégtelen ... Vagy utólagos app kell hozzá? Az azért "ciki" ha emiatt kell futtatni Songoku012 nevű tizenkét éves japán kissrác által írt free programot, mert a gyártó/Google nem lép az ügyben, nem?
Nem tetszik ez a dolog. Tény, hogy a HDmini már messze nem színvonal, de azért akadva, forgatva el lehet rajta netezni, sms -ezni és ordít a fülembe ha úgy állítom be. Ha lecserélem akár 8 nap elállás, akár nem, jó lenne ha legalább a telefonálásra hiba nélkül alkalmas lenne az androidos készülék és nem kéne foltozni ...
Hangerő, akksi, egyéb? Még valaki a tulajdonosok közül?
-
hansolo1106
csendes tag
Erősen gondolkodok egy ilyen teló megvételén, azonban 1-2 dolog aggaszt:
- Az hogy nincs benne iránytű az mit jelent pontosan? Nem fog forogni a térkép?
- Visszajelzések alapján sok embernél eléggé be tud lassulni. Ti mit tapasztaltok? Nem kell nekem egy sebességbajnok telefon, de egy Nokia 6303 után ne tűnjön már lassúnak egy 60 ezres telefon.
- A böngésző sebessége javul ha vmi más böngészőt rakok fel (pl Opera v Chrome)?
- Fel lehet rakni a Skype-ot előlapi kamera megléte nélkül is? Jó lenne (még ha nem is látják a fejemet hívás közben .
- Mivel nem volt még okostelóm ezért lehet hülye kérdés következik: sokan írják, h ne tegyünk fel minden szar app-ot, mer belassítja a rendszert. Na most ha én rárakok pár játékot, gitáros cuccokat (pl. hangoló) meg 1-2 ilyen progit akkor az befolyásolja az alap sebességét mégha nincsenek is elindítva?Amúgy tetszik nagyon a telefon, holnap megyek élőben is kipróbálni. A másik lehetséges befutó még a Galaxy Ace 2, aminek nincs gond a sebességével, előlapi kamerája is van, viszont a felhasználói felülete meg a kinézete annyira nem tetszik mint a HTC (műanyag vs. fém).
-
mbazsi
tag
Szia!
Én már több mint egy hónapja használom, és nem vagyok egy hardcore user, ritkán játszadozok, inkább böngészek rajta. A wifi jel érzékenysége kiváló, legalábbis számomra. A sárja folt nálam nem jött elő, de igaz, hogy direkt nem is kerestem, mert tudom, hogyha esetleg találnék akkor utána már zavarna. De egy hónap alatt ha van is, nem vettem belőle észre semmit. Minden nagyon pöpec.
De hogy ne legyen minden olyan mint a mesében egy hibája van, de az hatalmas, lévén ez egy telefon. Egy zsúfolt kocsmában már nem lehet vele telefonálni a hangerő miatt. Amióta leváltottam az előző telefonom sokkal többször kérdezek vissza, hogy "Mi?", mert egyszerűen nem hallani. Mindennek a tetejében a csörgést is nehezen hallom meg. Sajnos ezek miatt gondolok rá hogy leváltom, mert életvitelemből adódóan sokszor telefonálok metrón, kocsmában ... stb.
Az én felhasználási szokásaimmal az akksi kiváló. Általában két naponta este töltöm, de ha mégis elfelejteném, és mondjuk alig alig használtam előtte akkor a harmadik nap sem vagyok szívbajos, és elindulok vele, és kibírja. Persze kíméletes üzem azért kell ehhez az eredményhez.
Ebből az apropóból megkérdezem, érdekel-e valakit egy tökéletes állapotú T-függő példány
A benyomásom egyébként pozitív, élmény használni számomra.
[ Szerkesztve ]
-
kori18t
tag
Szemezgetek egy ilyen telóval, nagyon bejön. Ma meg is nyomkodtam egyet a Telenornál, de a menüben barangolva, néha eléggé belassult a rendszer, kissé elgondolkodott a telefon, na nem nagyon, de gombnyomástól számítva eltelt vagy 2mp mire reagált. Ez érzésre sok volt. Az asszony Xperia Minije ilyet soha nem csinál. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
simihun
aktív tag
2. fázis.teljes lemerítés után felraktam a hálózati töltőre, óra, másfél óra alatt 100%-ra töltötte
kíváncsi leszek mennyit bír egy aktív party-s, videó rögzítős estétől igyekszem, nem beleejteni 1 korsó sörbe.
[ Szerkesztve ]
-
simihun
aktív tag
véleményem szerint ne szarozz, vedd meg minden teló hiányos valamilyen szinten. 1 napja fight-olok vel, sztem perelhetnének telefonkínzásért ár-érték arányban 10/9-es.
zenehallgatás:
AIAIAI TMA-1 fülessel tesztelve kiváló hangzást nyújtott
(Samu Galaxy S2-vel meghallgattam ugyanazt a zenét, az ajajaj fülessel...messze lemaradt a Samu)fényképezés:
sikerült 1 balesetet lefotóznom a Király utcában, valószínű, h a Blikk megvenné a képeket.wifi + 3G:
idáig rendben találtam a működésüket.röviden ennyi
-
Macccy
senior tag
Ami kimaradt: a beszélgetés hangerő és a wi-fi/térerő mizéria szintén érdekelne, mi lett azokkal?
Mindez természetesen azért érdekelne, mert készülék vásárlás előtt állok (HTC HD mini jómunkástelefont váltanám valami okosabbra) és első körben egy HTC unibody készülék lenne a kritérium ... Ez a méret sem egy pingpong ütő, szóval potenciális célpont a V ... 2-3 évre veszek készüléket, nem kell, hogy jövőre is vigye az Unreal5 -öt és fullHD filmeket se néznék egérmozin, de mindenképpen kell, hogy legalább érthetően telefonálni/netezni/sms írni hibátlanul alkalmas legyen!
-
Macccy
senior tag
Csajok, srácok! Toljátok legyetek szívesek a státuszt, mi most a helyzet ezzel a "vacakkal"? Mi maradt a korábbi hibákból, milyen a napi használatban? Akku időket szeretnék kérni normál használat illetve nyüstölés mellett, meg lett e már oldva a májbeteg kijelző dolog, múlik e akinél van? Fizikai kopás, karc, szoftveres lassulás, fagyás, szükséges újraindítás, patchek, nem működő programok, igazából minden érdekel ... egyszóval tapasztalatokat kérnék.
Nagyon nagy lett a csend, pedig éppen az experience gyűjtésre legalkalmasabb a topic ... Vagy két hónap után minden baba, fény, ragyogás?
... ?
-
simihun
aktív tag
az első számomra szokatlan, az érintő kijelző. más, mint a Samu vagy a Sanyi.nem csúszik annyira rajta az ujjam, mint a fent említett készülékeken, pedig bőségesen bekentem a kezem vazelinnel
mondjuk ezzel nem lesz gond, megoldjuk 1 jobb minőségű fóliával.
[ Szerkesztve ]
-
simihun
aktív tag
"Még ami van az az, hogy mikor berakod a kártyát alulra, az alsó műanyag panel bal oldalon a sim alatt nem teljesen illeszkedik rá, nem úgy, mint jobb oldalt. Ezt a tesztben is említették. Észre lehet venni, de csak akkor zavaró, ha állandóan ezt nézed"
5 db-ot bontattam ki a Mammutban, sajna mind1ik ilyen volt. persze a legjobban illeszkedőt hoztam el. (mindegyik ugyanolyan volt )
-
simihun
aktív tag
üdv az Uraknak
beléptem a HTC One V kicsinyke táborába. Előző készülékeim közül csupán 1 az ami említésre méltó, az pedig a Galaxy S. Remélem ez a készülék is az idő múlásával kidob megannyi lehetőséget, mint ami a fent említett készülékben van ill. volt.
mivel sok a hozzászólás, pár mondatban leírhatnátok, h mire érdemes odafigyelni, mint hibajelenség, esetleg milyen plusz dolgokat állítsak be, amivel jobb teljesítményre bírhatom a drágaságot.egyébként nagyon szimpatikus a külseje. talán 1 dolgot sajnálok, h a T-nél nem volt, csupán szürke színű.
-
Szancsó
aktív tag
Nekem is WR740N van, de megy vele rendesen. Én csak a Network / WAN és a Wireless / Wireless settings / security alatt állítottam be a dolgokat (auto channel, 11bgn mixed mode, auto channel width, illetve WPA2 personal kulcs AES kódolással). Nincs beállítva semmi extra tiltás, vagy ilyesmi?
( Telefonon a Settings \ Apps (All) \ Google play store \ Clear cache és Clear data nem segít? Esetleg router reset és újra beállítás? )My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Sann81
csendes tag
Sziasztok!!
Érdekes probléma lépett fel : Otthoni wifi hálózaton a google play-ben nem látszanak az appek ikonjai és a képek sem. Akármelyik másik nyílt wifi v. mobil hálózaton rendesen betölti a képeket nem értem az egészet levettem a wpa2-t kilőttem a tűzfalat mindent és ugyan úgy nem tölt be mit tegyek????
Router TP-LINK WR740N
Segítségeteket kérném tanácstalan vagyok
Előre is köszönöm!
-
Lopottmotor
tag
Mostanában van egy elég komoly problémája a telónak.
Fektetett módban nem látszik a billentyűzet.
Sima álló helyzetben elkezdek gépelni pl. egy sms-t, nincs is semmi gond, amint elfordítom a billentyűzet "láthatatlanná" válok. Tudom ugyan nyomkodni a betűket, csak nem látom mit nyomok.
Találkozott már valaki hasonlóval? Vagy én vagyok hülye és elállítottam valamit ?
-
vjozsi
csendes tag
válasz Andrewstarr #872 üzenetére
Ma elmentem a T-üzletbe a problémámmal. Mondtam ott a srácnak, hogy próbáljuk ki egy új SIM-mel hátha csak ennyi a baja. Betette az új SIM-et -> pin-kód beüt -> elfogad -> és azóta is tökéletesen üzemel.
Szóval nekem ez megoldotta problémám.
És érdekes módon ezzel az új SIM-el az összeomlások is megszűntek, most már nem indul magától újra.
Köszönöm az eddigi válaszokat, segítségeket! -
Zsirmanc
aktív tag
válasz szilvaspet #878 üzenetére
Kösz. Szerintem ezt az egyet nem próbáltuk. A többi gépnél, ha hosszan nyomtuk a szövegbeviteli mezőt, akkor hozta fel ezt.
Ok köszi szépen!"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
dattilax
csendes tag
Transcend class 10
-
Bpisti84
tag
Milyen microSD-vel használjátok?
Márka és class-szám érdekel.
-
Zsirmanc
aktív tag
Sziasztok!
Anysoft keyboard-ot használóktól kérdeznék. Feltettem, engedélyesztem, és a világ minden pénzéért nem tudom elővarázsolni hanem a saját billentyűzetét használja és nem tudom kiválasztani az input method-ot. Desire-nél ment, Sensation-nél szintén. Valaki tapasztalt már ilyet?
Köszönöm!
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
vjozsi
csendes tag
válasz Andrewstarr #873 üzenetére
Nem ír ki semmit. Minden be van kapcsolva. Öcsém SIM kártyájával működik normálisan.
Az én kártyám is jó az ő telefonjában, csak a HTC urasága válogat. -
vjozsi
csendes tag
Most tettem bele egy másik T-s SIM-et és tökéletesen működik vele.
Illetve az én kártyám is működik egy másik telefonban (Nexus S), bár az kártyafüggetlen.
Nem tudom hogyan lehetséges ez, hogy csak az én SIM-emet nem ismeri fel?Sőt most már össze is omlott és újra is indult magától mikor a Play Store-ban frissítette az alkalmazásokat.
Áhh, már nem tudom mi lesz ebből. -
darál0w
Jómunkásember
válasz werszomjas #869 üzenetére
én számhordozással álltam át...18:00-22:00 időablak volt megadva. 18:05-kor eltűnt a térerő a vodás kártyámmal, 18:10-kor pedig már volt térerő a T-mobilossal.
szal' nem egy nagy melo nekik...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
werszomjas
addikt
Érdemes holnapig várnod.
Én már kétszer cseréltem sim kártyát a T-mobil-nál (egyet csak úgy, egyet meg elloptak) és miután megkaptam az új sim kártyát, amit aktiváltak is nekem majd csak másnap engedett fel a hálózatra. (mindkét esetben)
Kell neki ugyanis egy kis idő, gondolom esténként engedélyezik az új simeket.
Szóval ha 24 óra múlva sem jó, sztem elég akkor visszavinned.
Bár nekem mindkét sim dominos volt.
üdv
-
Szancsó
aktív tag
(Amit írtál az alapján egyáltalán nem érzékeli a SIM -et: jól van beletéve? )
Igen a factory reset ugyanaz, végszükség esetén.
De ha az sem jön be, akkor T bolt és hátha ott tudnak vele valamit kezdeni.
(Én mondjuk nem hagynám ott: ha a helyszínen megoldják, akkor rendben, különben meg élnék a 8 napon belüli elállással.)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
vjozsi
csendes tag
Most például azt csináltam, hogy kivettem a sim-et és úgy kapcsoltam be. Ugye ilynekor kiírja, hogy nincs sim a telefonban és tegyünk be egyet. Ekkor rakom be simet neki és erre azt írja, hogy nem ismeri fel a simet.
Na ez micsoda?Még nem állítgattam semmit abban a menüben amit te írtál.
-
vjozsi
csendes tag
Hello!
Vettem én is egy ilyen telefont a t-mobile webshopján keresztül. Mai nap meg is kaptam a készüléket. Új előfizető vagyok, tehát új a sim is amit a telefonnal kaptam meg egy időben.
Először betettem a sim-et a telefonba és bekapcsoltam. Kérte a pin-kódot, megadtam, elfogadta. Majd ugye a szokásos első indítási procedúrát végigcsináltam (google-fiók megadása, htc fiók stb.). Ezután szerettem volna aktiválni a sim kártyámat. Felhívtam a t-mobile és ők aktiválták is. Ugye ekkor ki kellett kapcsolnom a készüléket majd pár perc múlva vissza. De sehogy sem akar nekem a hálózatra felkapcsolódni. A kikapcsolás után a pin-kódot sem kérte újból. Azóta már kivettem a simet, meg betettem megint, újraindítottam már vagy 5x, de semmi.
Mi lehet a hiba oka? Megoldása?
Az, hogy nem kéri a pint az hiba-e vagy normális?Köszönöm a választ előre is!
Üdv! -
niof
addikt
-
wood elf
csendes tag
sziasztok!
lassított felvételek készítésével kapcsolatban vannak valakinek jó élményei?
megmondom őszintén, hogy emiatt, és a sorozatképes fícsör miatt nálam komoly pluszpontokat kap ezt a készülék, hogy emellett döntsek. -
dattilax
csendes tag
Eddig még nem , de nincs még egy napja se hogy használom.
-
dattilax
csendes tag
Én egy transcend 8gb class 10 tettem bele mivel ez volt ithol.
-
niof
addikt
Ezen az oldalon azt lehet olvasni, hogy a probléma nem újkeletű, és nem csak ennél a készüléknél jelentkezik. Ők arra a következtetésre jutottak (többen is), hogy valami miatt az Android rendszer nem szeret bizonyos kártyákat. Nekem 2 Kingston van, amit első helyen említenek a nem szimpi kártyák közt, meg egy SanDisk, de semelyikkel sem műkszik. Ez alapján hiába vinném szervízbe, csak a szoftver javítása hozhat megoldást...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Zsirmanc
aktív tag
Sziasztok!
Nagyfiam szeretne egy ilyen telót. Az lenne a kérdesünk, hogy Angry Birds Space-el, hogy boldogul a cucc? Megy simán, vagy esetleg döcög egy kicsit. Tudtok ebben segiteni? Köszi
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
dattilax
csendes tag
Ebben én is reménykedek. .
[ Szerkesztve ]
-
dattilax
csendes tag
Ma megkaptam a telefont. Eddig nagyon megvagyok elegedve.
-
Viper26
nagyúr
-
Real Ghoost
aktív tag
T-mobilnál amikor megjelent -20% volt rá webshopban, így szerz hoszabbítással 50 alatt is el lehetett hozni, azóta már ez az akció véget ért és emelkedett az ára, de még mindig jobban megéri szolgáltatónál venni, mert kártyafüggetlenül elég borsos az ára, valamint a legtöbb ember úgysem használja ki a telefon függetlenségét. Szerintem úgy kb 60-65 ezerig számít jó vételnek (szolgáltatónál).
-
Viper26
nagyúr
Mi lenne a reális ára egy ilyen készüléknek?
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
ncc1701
veterán
válasz Lopottmotor #834 üzenetére
Ja.
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz Lopottmotor #834 üzenetére
Igen, egy kicsit kilátszik a fény
-
Lopottmotor
tag
Sziasztok!
Egy pàr napja vettem én is egy ilyen telefont.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mindenkinél ennyire 'bevilágítanak" az alsó érintõgombok ledjei a kijelzõ fényébe?
-
niof
addikt
válasz Bambalazs #828 üzenetére
Alap. 3 különböző kártyával próbáltam. Van egy kolléga, ő eléggé otthon van android témában, elmondtam neki hogy mi a helyzet, ő is a szoftver gondot valószínűsíti. Ezért is gondoltam, hogy várok frissítésre, szerintem megoldják. Ha nem, akkor meg még 2 évig garis, és megy szervízbe. Reméljük hamar jön a frissítés, ami megoldja.
Egyébként sárga foltokkal, vagy sárgás színű kijelzővel nem találkoztam az enyémnél.
-
D@niel
addikt
szia,
a menüben a 'mind' nézetet választva ugye abc sorrend szerint vannak a dolgok. marad gyárilag még az a lehetőség, hogy rámész a 'gyakori' dolgokra, ez ilyen kedvencek nézet, tehát a leggyakrabban használt programjaidat mutatja csak. hogy újat is mondjak, ha ebben a nézetben lépsz vissza a home screen-re, majd megint megnyitod a menü-t, akkor megint a 'gyakori' nézetet hozza be (szerintem elég klassz dolog, hogy erre is gondoltak, nem kell mindig váltani a 'mind'-ből a 'gyakori'-ra).
[ Szerkesztve ]
『 poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2 』
-
Jimmbo
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt közel egy hónapban végig olvastam több telefon fórumbejegyzéseit, ezt is.
2 napja megleptem magam egy ilyen kis szépséggel. Azóta nyomkodom és szerencsére eddig semmilyen korábban itt leírt problémával nem találkoztam. Remélem ez így is marad
Viszont egy dolog kicsit zavar.
A menüben az alkalmazások ikonjait nem lehet tetszés szerint ide-oda pakolgatni?
Eddig nem találtam erről sehol infót.Tudom rendezni ugye, dátum és abc szerint, de ennyi.Van erre valamilyen lehetőségem?
-
niof
addikt
Sziasztok!
Nekem egy hete van ilyen telóm, és az SD kártya eldobástól eltekintve teljesen jó, tehát nálam is produkálja, és ahogy a net-et böngésztem, találtam néhány fórumot, ahol szintén említik. Viszont van egy adalékom is a sztorihoz, nálam akkor kezdte el csinálni, miután frissítettem a szoftverét (automatikus, hivatalos frissítés). Viszont azóta nálam nem eldobálja, hanem egyáltalán nem látja, hogy van benne SD kártya. Mivel a készülék ettől függetlenül kifogástalanul üzemel, és annyira se nagy fotós, se nagy "appbetyár" nem vagyok, hogy annyira kelljen, várok még néhány szoftverfrissítésre, hátha megoldják. Ha záros, mondjuk 1 hónap, határidőn belül nem oldódik meg, akkor viszem szervízbe.
-
Szancsó
aktív tag
Igen: ha csak ráböksz, akkor alkalmazáslista, ha hosszan (kb. 1mp) "nyomod", akkor menü.
( De azt hiszem nem a legelső szoftver verziótól tudja,szóval lehet még előtte próbáltad. )Szerk.: mondjuk én is akkor vettem, mikor akciós volt...
[ Szerkesztve ]
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
rizso
addikt
válasz Skynet258 #823 üzenetére
Na ezt viszont nem tudtam. Ha valóban így van, akkor az fél siker Mondjuk ha jól rémlik, én próbáltam hosszan nyomni, de nem jött fel a menü opció - vagy csak nem nyomtam elég sokáig.
Tulajok: megerősítenétek ezt?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Hát ennyiért már csak azért sem veszem meg. Pedig már-már letettem mellette a voksom, mert a Sony P most valószínűleg nem fér bele a keretbe...
Más: ezen ugye (sajnos) már nincsen "menü" gomb, hanem a - szerint tök fölösleges - "multitasking" (vagy milyen) gomb. Így ha minden igaz, akkor a kijelzőn foglalja a helyet egy virtuális gomb. MX Playerben ugye csak akkor látszik, ha hozzáérünk a kijelzőhöz?
Komolyan nem tudom miért kellett elhagyni az opciók gombot. Öcsém SE ray-én is simán megy a multitasking a home gomb hosszas nyomásával.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
D@niel
addikt
sms hangot hol lehet módosítani? köszi.
-
-
rizso
addikt
Jól látom, hogy egyre drágább a T-nél? Mintha 52k körül indult volna, nemrég ~58k volt, most meg 63k
-
v-paci
aktív tag
válasz happy_harry #817 üzenetére
Nem tudod visszaállítani, mert az unlock kódot is a htc-től kapod. Illetve, ha visszaállítod a boot loadert akkor is azt hiszem relocked vagy valami ilyesmi lesz a service menüben.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
happy_harry
csendes tag
Akkor, ha jól értem, ha unlock-olom, akkor azt már sohasenem lehet úgy visszaállítani, hogy gariba tudja visszavinni később?
-
D@niel
addikt
nagyon klassz az üzemidő, csak most is keró előtt kell neki állnom nyomni bele a kraftot...
-
Andrewstarr
aktív tag
Köszönöm a tanácsot, megpróbálom, bár én inkább használni szeretném, ez ki tudja meddig húzódik és hogy mi lesz belőle. Már megfordult a fejemben a nem hivatalos út is, de ha nem sikerül akkor aztán végképp mehetek a sóhivatalba.
Már bánom, hogy 8 napon belül nem álltam el tőle.[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz Andrewstarr #813 üzenetére
A T-nél panaszkodj, mert tőlük vásároltad, tehát a garanciáztatás is rajtuk keresztül megy. Vetess fel hivatalos jegyzőkönyvet a panaszodról, majd fordulj a NFH területileg illetékes irodájához.
-
Andrewstarr
aktív tag
Egyáltalán nem, semmit, én 2 évre számoltam ezzel e telóval a T-nél, de még 1 mp hívás nem ment ki róla. Még meg is gyanúsítanak. Több mint 1 hónapja semmit se
használtam hívásra. Nem kell nekik bizonyítani se? Rossz, aztán helló!?
És kinek kellene intézkednie, a T-nek vagy a gyártónak? Nem lennék olyan hülye, hogy
bűvészkedek vele, elrontom, és reklamálok. -
v-paci
aktív tag
válasz Andrewstarr #811 üzenetére
És tényleg megpróbáltad függetleníteni, vagy belenyúltál bárhogyan is szoftveresen (bootloader unlock/root) ?
Ha igen, nos akkor sokmindent nem tudsz tenni, ellenkező esetben mindenképpen érdemes felvetetni hivatalos jegyzőkönyvet a panaszodról, majd pedig a békéltető testülethez vezet az út, bár az sem szokott mindig a vásárló számára kedvezően alakulni.
-
Andrewstarr
aktív tag
Probléma
Adjatok tanácsot lécci!
Elvittem T szervízbe, 2 hét után visszaadják ugyanúgy a telót, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Majd felrobbantam a dühtől.
Beszéltek a gyártóval is állítólag, ők meg azt állítják, hogy szoftveresen buheráltam. Most itt állok egy használhatatlan telóval, szervízlapra azt írták, hogy más hálózatra van lezárva, ezért nem tudják javítani. Burkoltan azt mondták, hogy függetleníteni akartam, és nem sikerült. Hova menjek reklamálni, fogyasztóvédelemhez? -
dattilax
csendes tag
Szerintem megkellene probálni formatálni vele.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz Real Ghoost #804 üzenetére
Akkor még az a megoldás is jácchat, h gari időn belül megvárod, h rendszeresen produkálja a hibát. Mert valóban, ami náluk nem jelentkezik, azt nem tudják megjavítani.
-
dattilax
csendes tag
class 4 es mem kártyára tudok e hd video felvételt késziteni mivel a samsung hd video kamerám csak class 6 tól engedi. Elöre is kösz.
-
dattilax
csendes tag
Gratulálok , ez csak megerösiti bennem az hogy nincs szükségem digitális kamerára . A mem kártyával kapcsolatba egy lüke kérdés , hogy mikor megvettétek a telefon és bele tettétek formatátátok e a 1v vel.
-
Real Ghoost
aktív tag
Csak az a baj h nem nagyon tudod hogy előhozni a hibát, mert nálam pl tök random keletkezett, bár ha egyszer elkezd szarakodni nem indítod újra és úgy viszed el, az megoldás lehet erre. Nálam nem jelentkezett még túl gyakran, meg nem is érnék most rá vele foglalkozni, de ez mindenképpen egy bosszantó hiba.
-
Szancsó
aktív tag
válasz werszomjas #785 üzenetére
[fényképek]
A 120 -as HDR, azért ilyen "érdekes".My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Real Ghoost
aktív tag
Én voltam az, és ez megerősít benne, hogy nem a kártyával van baj. (azt is próbáltam, hogy még egy kis papírt begyűrök oda a kari mögé, h véletlen se tudjon elmozdulni, de ennek akkor inkább szoftveres oka van)
Már kb egy hete nem jött elő egyébként nálam, de ha jelentkezett akkor nekem is csak az újraindítás segített... Mert hiába vettem le a borítót és tettem vissza, kb 1 perc múlva megint eldobta.A sárgásodásban továbbra sem tudok segíteni, nekem jó képeket lő viszonylag, a kijelző is rendben van még mindig. (1,5 hónap után, de nem is nyúzom a procit különösebben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest