- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
SeatLeon08 #22051 üzenetére
Leggyorsabban eddig vagy 7 vagy 9 nap volt hétvégével együtt számolva! Mivel többször voltam, ezért a 9 naposat biztosra mondom. Hétvégével együtt! (West-End nagy üzletben leadva, Voda). Célszerű a hét első napján vinni. Legrosszabb esetben 3-3,5 hét, de ott szervizi kavarás is volt, meg nem adták át a futárnak átvételkor (még anno a Flextronics). Cseh szervizről végül is jó véleménnyel vagyok, Vodáról pláne! Átlag két hetet számolj.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
2x 26 nap, 1x 10 nap, pesten leadot elso edigital, aztan ketszer telemax budaors
-
enginev3.0
félisten
válasz
11 nap
-
Loboda
senior tag
válasz
Vidéki Telemax átvevőpontra leadott készülék 23 nap múlva érkezett meg a javításból!
-
BenHans
addikt
válasz
A legtöbb eddig 14 nap volt, hétvégével együtt, a leadás és az átvétel napját is beleszámolva.
A legkevesebb 8 nap volt, szintén hétvégével és a leadás/átvétel napja is beleszámolva. Vodafone.A csehekre(vsp data) egy rossz szavam nem lehet igazából, korrektek és jó munkát végeznek. Sokkal jobbak mint 1-2más gyártó szervize (tapasztalat). A kókler pancser ****kodó banda a Flextronics volt, az ő ténykedésük alatt visszasírtam az e-care-t, csak sajnos sokan még mindig a flextronics-os pokoljárásokkal azonosítják még mindig a HTC szervizét. Az én helyzetemet viszont mondhatjuk kivételesnek, a sok herce hurcával, de ebben közrejátszott a flextronics fatális hibája is régebbről.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest