-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strengar
tag
erre meg megint csak annyit tudok mondani, hogy a legolcsóbb szutyok kompakt gép is jobb képeket lő mint akármelyik telefon./eleve semmi értelmét nem látom az ilyen pöcsköszörűnyi optikáknak/ Az meg, hogy utána néz egy két praktikának valaki az meg nem kockaság. Horgászni sem úgy mész el, hogy veszel egy botot aztán had szóljon. Nyilván, egy laikusnak szempont, hogy ne kelljen vele sokat babrálni. De ez már nagyon off téma
-
Xaels
félisten
Igazad van Bog. Mondjuk annyi jó lett volna ha mellé is lőttök valami mással még 1-2 képet, hogy legyen viszonyítási alap. Bár gondolom ha írtok?! idén is összehasonlító tesztet akkor lesz több kép és videó.
A videózási részről nem szeretnétek kicsit többet írni? Azt éppenhogy megemlítettétek a tesztben. Mondjuk én kicsit több éjszakai képet is vártam volna, de nem baj.
-
Strengar
tag
Egyszer igazán odaadhatnátok olyan embernek is a gépeket kamera tesztelésre, aki ért is valamennyi a fotózáshoz, beállításhoz, nem csak vaktában lövöldöz vele. Aki nem akar kamera miatt mobilt venni annak eleve hót mind1 hogy milyen, aki meg szeretne annak meg félrevezető.
Az meg egyébként megint nem érv, hogy sokan alap beállítással használják. Aki úgy használja annak eleve miért egy kamera a szempont ami alapján telefont vesz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest