-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
enginev3.0 #16623 üzenetére
Ez is egy "remek" sztory. Én konkrétan sírni tudnék, ha minden igaz perceken belül kiderül mi a helyzet az enyémmel, cimbora nem sokára megy érte. Nagy drukkot kérek!
-
Kiskopika
senior tag
Húúúú, már csak pár óra és kiderül, hogy a második cseh út sikeres volt e vagy sem. Sose izgultam még így szerintem. Jó éjszakát
-
Kiskopika
senior tag
válasz
SeatLeon08 #16474 üzenetére
Az en kameram, egy szobabaami nincs kivilagitva kb olyan kepet keszitett mintha egy fuggony mogul probalkoznek (egy kis lila komboval) Szerintem max egy nagy adag zaj az elvarhato ilyen esetbe nem az hogy hajnali kod lepi be az egesz kepet!
-
Kiskopika
senior tag
Nah szóval gyári HTC gari. Először extrem digitalnál lett leadva, ahonnan visszajött, aksi, hangszóró, és kijelző cserével. Ezt már akkor se értettem ugyanis kamera hibával adtam le. Majd egyből küldtem is vissza de akkor már Budaörsre vittem most onnan várom, hogy vissza jöjjön.
A telemaxnál megkérdeztem meddig lehet ezt játszani, ott a nő azt válaszolta, hogy 3-szor kell ugyan azzal a hibával visszaküldeni, és akkor beszélhetünk cseréről. Számomra is elfogadhatatlan ez, már készülök is a monológommal. (ami nem tudom, mennyire hat meg majd valakit is) Lévén, hogy a Telemax csak egy átvevő pont a rendszerben.
Egyenlőre ott tartok, hogy eltudom fogadni, ha egy készülék gyári hibás, de ezeket a megoldásokat nem tudom elfogadni.
-
Kiskopika
senior tag
Hááá tényleg én is épp a mai nappal vagyok 2 hónapja ONe tulaj, és pont 58 napja van szervizbe
Felemelő érzés
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #16405 üzenetére
Nem tudom, szerintem egy normal tempos videot amin van hang, folyamataba lassitasz a hanggal egyutt az valahogy hatasosabb. De ez lehet csak az en velemenyem.
Es mintha azt olvastam volna valahol, hogy az 5s hanggal lassit, ezert felteteleztem, hogy talan beletettek.
-
Kiskopika
senior tag
A frissitessel lassitott felvetelnel van mar hang, vagy tovabbra is nema ?
-
Kiskopika
senior tag
A Cseh oldal szerint elkészült a One, azt írják kalibráljam a kamerát, és ROM csere. Ez ha valóban szoftveres gond volt a kamerával azt lehet megoldotta, dehogy az első szerviz hibás illesztéseit nem nah az tuti
-
Kiskopika
senior tag
válasz
datomi #15783 üzenetére
Én kerestem egy programot, ami kikapcsolt kijelzőnél 2g re vált müködő kijelzőnél pedig vált magától 3g re. Na ilyet nem találtam, de rengeteg akukímélő, és társai vannak amik mind tudják ezt produkálni amit írtál.
Ha esetleg valaki tud automata 2g/3g váltott az össze meg velem kérem!
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #15630 üzenetére
Ezt mondom én is, hogy ilyen munkát nem lehet csinálni egy szerviznek, se ha fizetek érte, se ha szerződéses garancia. Ha pedig ez azért van mert úgy tervezték hogy nem javítható, akkor nem értem miért próbálkoznak vele ha a vége úgyis csere lesz, mert én addig nem nyugszom, amíg egy hibátlan gépet nem kapok. Legközelebb el se hozom, ha szar lesz.
A képel kapcsolatba meg csak annyit, hogy sötétben csinálta a függönyös képet. Tehát nem a vaku torzított rajta
Közbe eszembe jutott hogy már rég keresek egy olyan programot, ami kikapcsolt kijelzőnél 2g-én, működő kijelzőnél, pedig a 3g részesíti előnyben, létezik ilyen? Eddig csak olyat találtam ami kikapcsolt esettben a teljes adatkapcsolatot kikapcsolta, de én szeretném, ha akkor azért még az maileket, és üzeneteket megkapnám. Ahhoz nem kell gyors net hogy a zsebembe lapuljon.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Ed Parker #15584 üzenetére
nagyon király, egyszerűen nem értem, nyilván sok dolguk van a szervizbe, de pusztán emberileg hogy tudnak (nem egy) hanem több ilyen sétány munkát kiadni a kezükből.
Nem tudom már kiírta az éjszakai képet emberek bemozdulásával. Az a kép hibátlan az enyémhez képest az enyém ugyanis az egész képet megszínezi egy fehér maszkkal, amitől konkrétan alig látszik valami, plusz a kép széleit lilára színezi.
-
Kiskopika
senior tag
Az enyém elindult a második cseh kirándulására, kíváncsi leszek a kimenetelre. Remélem legalább ő jól érzi magát, ha már nem akar dolgozni.
A Csehek meg csak dolgozzanak
-
Kiskopika
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #15397 üzenetére
nah szóval itt van végre a link az előbb nem sikerült http://rcpilot.hu/users/3238/19716/b_201310161758088846.jpg
http://rcpilot.hu/users/3238/19716/b_201310161758414350.jpgA másodiknál kevesebb a lila de a fehér szúnyogháló megmaradt. Feél sötét szobában, egy olvasó lámpa világít hátulról.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #15390 üzenetére
Igen jó lenne, de én nem bánom így se mert mindig van gyári hiba ez benne van. Amiért dühös vagyok azaz, hogy a szerviz az utazással együtt 26 napon keresztül bütykölt majd vissza küld egy továbbra is szar telefont. Plusz még észrevettem hogy össze is kenték valami ragasztóval, ami nem nagyon jön le róla.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Black Mesa #15386 üzenetére
szinte a dobozból vittem a szervizbe, a baj az hogy 8 napot állt az asztalomon a teló mert nem én vettem át és nem voltam otthon, így lemaradtam az azonnal cseregariról
-
Kiskopika
senior tag
válasz
enginev3.0 #15382 üzenetére
Igen én is olvastam hasonlót, bár számomra érthetetlen, hogy az első alkalom után is, ha az sikertelen mért nem áll fent ez a lehetőség.
-
Kiskopika
senior tag
Telefonon felvettem a kapcsolatot a telemaxal (ez sem volt már egyszerű), ahol azt tanácsolták, hogy jelezzem a htc.hu oldalán a szervizzel kapcsolatos panaszomat, ahol lehetőséget is látnak arra, hogy az egész telefont cseréljék, mivel a szerviz hibájából nem tökéletes még mindig.
Ti láttok erre esélyt? -
Kiskopika
senior tag
Csak azt nem értem ha ez szoftveres probléma, akkor akkor egy gyári visszaállítás mért nem orvosolja? A másik meg az ár/érték arány, végtelen bosszant, hogy ennyi pénzért kapok egy hibásat, majd a szerviz vissza küldi mint ha minden rendben lenne.
És nyilván nem fotókiállítást rendeznék a félhomályba elkészített képekből, de a reklámban az ultrapixel nem erről szólt volna, a többi mellett?! Kicsit becsapva érzem magam.ui.: nekem mindegy milyen iso, vagy milyen beállításon van, mindenhogy előjön. Az előlapi kamera viszont hibátlan.
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom itt is a kálváriám. HTC One tulaj vagyok én is bő egy hónapja vásároltam, de a 3 nap észrevettem hogy a kamera gyenge fényeknél szúnyogháló szerű fehér négyzetrácsot kap a kép, a jobb szélen pedig lilás elszíneződés jelenik meg. Ez a jelenség mikor letakartam kézzel a kamerát is jelentkezett tehát elég egyszerű a beazonosítása. A szervizbe ( mivel sajnos a 3 nap lejárt, 26 nap után kijelző, aksi csere és hangszóró cseréket követően visszajött. Mondanom se kell hogy semmi nem változott. Azt gondoltam csak legendák ezek a szervizzel kapcsolatos negatív vélemények, de már látom nem.
Van lehetőség hogy kikerüljem az újabb 30 napot? Vagy megint végig kell várnom az egészet? Illetve tapasztalt valaki hasonlókat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Interactive Brokers társalgó
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest