- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
OFF: [SoC showdown]
Nagyon várós már az a HTC Nexus 9 ♥ meg kell szereznem magamnak
-
BenHans
addikt
válasz
Klaus Duran #31446 üzenetére
Na azt én sem találom...
De nagyon bennem van mióta megláttam a "nagyon szeretném" érzés.
Amúgy a Nexus 6 sem gyenge, nagyon nem, sőt még gyönyörű is. Én el fogok gondolkodni rajta mert majd amikor az M9 megjelenik kb csak ez lesz az alternatívája nálam...
Rég szerettem volna sajátba egy Nexus telefont, de lehet most sem lesz mert a sense és az egyéb HTC nyalánkságok az M9 felé fognak vinni. -
BenHans
addikt
Ez a [concept]
annyit módosítanék rajta hogy legyen matt és szálcsiszolt és Shut up and take my money!
(meg biztos kelleni fog a 64bit Snap 810 szóval még az...)
Ez meg fail, [link] & [link]
A note 3 egy jó cucc, talán az egyetlen értelmes Samsung masina a csúcskategóriában, de azért ez a burkolat egy szégyen ha azt vesszük hogy kb 140k van a két telefon közt...
-
BenHans
addikt
válasz
Flickering #31354 üzenetére
A szabad RAM nálam kB. 800MB ha nincs semmi megnyitva.
Most kipróbáltam hogy ha megnyitok 6db oldalt dolphin - ban (asztali verziókat) és nem töltött újra egyet sem, de szomorú is lennék... Marad még 600MB RAM akkor is ha 8 lap van megnyitva.
Vételkor figyelj oda az első hsz-ben leírt esetleges hibákr, mert az mindig mindennel előfordulhat.
-
BenHans
addikt
Bakker, most nézem oké hogy BoomSound de keresnem kellett a hangszórót
Jól elbújt, kíváncsi leszek arra, hogy lesz-e minőségbeli változás a kis méret miatt leginkább romlás...
A dedikált kameragombért is jár a dícséret, majd elfelejtettem.
Nem tudom mi a reális ára ennek a RE kamerának mert eddig nem nagyon foglalkoztam a hasonlókkal, bár gondoltam rá hogy autóban hasznos lehet...
-
BenHans
addikt
Ez a Desire Eye nagyon vagány cucc lett. A haterek kössék fel a gatyót. A burok mattnak tűnik [itt] látszik a hands on képeken szoval ennek külön örülök. Egyben van, na.
Erre a RE cuccosra meg kíváncsi leszek. Nem mondom hogy megfogott de még lehet hogy számomra is értelmet nyer egy ilyen.
Amúgy meg remélem lesz valami hírecske itt MA!-n, ha már azt nem nyomták ki hogy lesz ez az esemény. Pedig ez sem kevésbé fontos mint bármelyik másik.
-
BenHans
addikt
Ezt láttátok már? [link]
-
BenHans
addikt
válasz
szegto #30949 üzenetére
Látom ebből szerviz lesz...
"A HTC készülékek szervizelése jelenleg a Cseh VSP Data műhelyében folyik ahova a Telemax juttatja el a készüléket így az ő átvevőpontjaikon is leadható a masina."(téma összefoglaló) és természetesen a szolgáltatónál is amennyiben ott vetted. A javítási idő a fórumos és saját tapasztalatok alapján átlag 2 hét, és az esetek 99%-ában korrekt munkát végeznek. Amit még tudni kell, hogy érdemes felhívni a HTC supportot mielőtt leadod és bejelenteni a problémát. [link] Legtöbb esély a magyar nyelvű asszisztensre délelőtt van. Létezik élő online csevegés is meg mail, de tapasztalataim szerint a telefonos kapcsolatteremtés a legcélravezetőbb.
Minden jót, aztán majd írd meg a tapasztalatod. -
BenHans
addikt
válasz
jozso1989 #30883 üzenetére
Én leszedtem és tetszik
Amúgy van egy olyan beállítási lehetőség hogy SMS üzenetek tömörítése és ott azt írja, hogy ha azt a beállítást használom akkor küldés előtt leveszi az ékezeteket és így hiába ékezettel írtam végig, 1 üzenetben küldi el a szöveget. Vagy rosszul értelmezem? Ha tényleg így van, akkor innentől aki nem tudja megfejteni amit írok az járja újra az általános 1-4. osztályát...
-
BenHans
addikt
válasz
Nuada herceg #30635 üzenetére
Hát igen, amikor ránéztem és utána olvastam a 4100mAh aksit akkor ez volt a reakcióm
utána meg ez
hogy a többi gyártó miért nem tud ilyen aksit belepréselni, de leginkább a HTC-re haragszom mert ugye ez érint leginkább és maradni szeretnék.
Ami viszont eltántorít a Mate7-től: 1) A 6" nekem nagyon nagy, talán ilyen kis kávával az 5,5" de még az is nagy. 2) Mert One Max copy, de mégsem olyan szép mint az M7-M8. 3) Nincs BoomSound.
-
BenHans
addikt
válasz
honfoglalo #30572 üzenetére
-
BenHans
addikt
Mivel az M9 lesz a következő telefonom, én is nagyon kíváncsi vagyok minden hírmorzsára.
Én is nagy dobást várok. Szerintem marad a dupla kamera de 6/8 UP lesz + tovább csiszolgatják a zoe-t meg az egyéb kamera feature-öket. A 64bitet én már kb borítékolnám úgy mint az 5-5,2" QHD kijelzőt.
Remélem marad az M8 burkolata legalább 90%-ban, és remélem azt is hogy igazak a BOSE pletykák.
Álmaim netovábbja egy ~3200mAh akku...off: Nemrég újra kézbe vettem két S5-öt egy feketét és egy fehéret. Azt hittem hogy meghülyültem, de a feketének sokkal gumiszerűbb volt a tapintása, mással is kipróbáltattam. De ezt már korábban is éreztem veletechen. A fekete gumiszerű tapintásával nincs baj mert javult a helyzet, de körben az a fényes díszfos az még mindig valami undorító.
A másik ami most feltűnt, hogy a vibramotor kattant egyet mindkét S5-nél és elég zavaró érzés volt a kezemben tartva, és ugyanez a helyzet videolejátszáskor is, mert végig vibrál az egész már 60-70% hangerőn is. Ezt nem tudnám megszokni, valahogy még mindig olyan érzésem van mint egy olcsó alkatrésznél, ami ugyanúgy néz ki, de mégis lehet érezni hogy silányabb.megint más, de off: Ismerősöm most vesz előfizut, és telefont is... Árkategória 110-130k, havi törlesztőre, mert így jobban eloszlik a kiadás stb... Eddig egy valamilyen Samsungot nézett mert azt ajánlották neki, de pont most mielőtt még ezt megtudtam volna hogy telefont akar venni úgy adódott, hogy oda kellett adnom a telefonomat hogy hívjon fel valakit. Na aztán most annyira megtetszett neki, hogy ilyet szeretne aztán persze hagytam is hogy kipróbálja és mondtam pár dolgot róla, de tényleg objektíven hasonlítottam.
/HTC One M7 addictive kiadás
/ Mivel laikus, ezért segítek neki a szolgáltatónál is........
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #30213 üzenetére
Az a lényeg hogy negatív se legyen.
Várok még 1-2órát a többiek véleményére aztán leszedem, úgyis csak addigra jutok wifihez.
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #30209 üzenetére
Lehet mégsem frissítek?!
-
BenHans
addikt
Nálam is itt kopogtat, csak még nem tudom letölteni, mert nem vagyok wifi közelben.
Most tuti nem csinálok resetet. Annyira nincs kedvem... Csak nem lesz gebasz így sem.
-
BenHans
addikt
válasz
hurrikan #30175 üzenetére
Én azért ennyire nem bíznék egy gyártóban sem... Ha a HTC nyomatná az IP58-at de nem lenne normális garancia rá ugyanúgy bullshitnek tartanám. Valamilyen szinten úgyis mind víz és pára álló egészen különböző de mindennapos élethelyzetek miatt.
A "majd a szerviz eldönti" hogy mákod van-e az nem garancia, pláne hogy ragasztási problémák voltak és amiatt is volt beázás. Aztán majd rám fogják hogy túl sok volt a RR3 és az én hibám.Tudom ha garancia lenne rá akkor minden hülyének ingyen kéne javítani a telefonját. Akkor csinálják úgy tovább ezt az IP védettséget, hogy nem ezzel reklámozzák pl medencében, hanem csak a spec-ben feltüntetik hogy ideális/speciális körülmények között ellenálló, de nincs, vagy csak bizonyos esetekben van rá garancia. Innentől azért másképp állnának hozzá az emberek, és nem az lenne hogy úúú hát a reklámban víz alatt fotóztak na akkor irány az aquapark.
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #29923 üzenetére
Ugye nem azért mert beázott?
-
BenHans
addikt
Most [nézegettem] ezt az E8-at. A képekről úgy tűnik hogy hiába műanyag elég jól össze van rakva és jobban hasonlít M7-re mint az M8-ra.
De azért nem kéne az M7 helyett sem, pláne nem M8 helyett, mert [itt] kiütközik a különbség...
Az árkülönbség miatt persze simán jó ajánlat, sőt már csak azért is meg kellett születnie, hogy nyomjanak egy fricskát a Samsungnak hogy szappantartót olcsóbban is lehet, ráadásul ez még jól is néz ki.
enginev3.0: Boldog szülinapot!
-
BenHans
addikt
A HTC Sense Input nálam most frissült playről.
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #29472 üzenetére
Szívemből szóltál
Mondjuk én nagyon szurkolok hogy ne térjen el nagyon az M9 formaterve az M8-tól, mert azon kisebbségbe vagy többségbe (nem tudom) tartozom akinek az M8 jobban tetszik mint az M7, és nem azért mert újabb, hanem mert masszívabb szóval egyszerűen tökéletesebb.
Jobb kamerának, nekem már egy 8UP 120%-ig megfelel annál nekem már tényleg nem kell jobb egy korrekt szoftverrel. Csak nem tudom hogy kivitelezhető-e. Amúgy sajnálnám ha kukáznák az UP-t mert aki használta már az tudja hogy nem világbajnok finoman szólva sem, viszont cserébe pár helyen még jobb is és nekem úgy tűnik hogy ha ezt lehet felbontásban toldani és szoftveresen még tovább javítani akkor ez egy nagyon jó út.
Azt sem tartom véletlennek hogy Apfel-ék sem mentek bele a mpx háborúba. Tudom itt sokan nem csípik, talán Te sem, de azért nagyon is korrekt cuccokat hoznak össze mert nagyon össze vannak rakva(kivétel a 4s amivel sok probléma volt a közelemben), és ha mondjuk azt vesszük, hogy a Samsung is közel ennyibe kerül akkor még jogos is az árazásuk.
Más téma: Az jutott eszembe hogy van-e valami esély arra, hogy elterjed a műholdas telefonálás és lesznek-e olyan tarifacsomagok amikbe belerakják egyfajta okos ráadás adventurer opcióban. Mert volt már rá példa hogy felmentem hegyekbe a párommal és a kutyánkkal és az erdőből kiérni ha futok is 30 perc lett volna, és lett volna egy nagyon nagyon fontos hívásom, vagy gondoljunk bele ha valaki rosszul lesz, vagy leesik a fáról/szikláról és eltörik valamije... És mondjuk ha lenne ilyen szolgáltatói extra, amit mondjuk 1-2 napra/hétre is lehet aktiválni akkor nálam igazi nagy innovációnak számítana ha ez irányba is fejlesztenék az okostelefonokat, még az is jó ha csak felső-közép kategóriától.
Tudom hogy léteznek már műholdas telefonok, csak így azért sokkal kompaktabb és kényelmesebb lenne.
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #29463 üzenetére
Nekem pl pont hogy kényelmesebb a kialakítás miatt...
-
BenHans
addikt
válasz
Red Bull fan #29416 üzenetére
Igen, sajnos
Vodánál is csak 1 szín van (bár szvsz ez a legszebb)
-
BenHans
addikt
Nézegettem az E8-at is és képről elég minőségi benyomást kelt az a műanyag burkolat.
Hát igen a HTC először megcsinálta a "tudta nélkül" a prime verziót, és hogy legyen ellenfele az S5-nek utólag kiadták az E8-at...
De még így is felülmúlták... ejj ejj HTC, te sosem fogsz felnőni ehhez a feladathoz. (nagyon remélem
)
-
BenHans
addikt
Mit szólnátok egy darab jó kis erdélyi szalonnához?
Mondjuk egy használt One helyett? [link]
-
BenHans
addikt
válasz
Parasajt #29341 üzenetére
Én a One-t venném ha One vs. G2.
One>Lg: Jobb audio képességek, gördülékenység/optimalizáltság, support(a HTC nagyon belehúzott frissítéseknél), készülékház, Sense
Lg>One: Kamera, üzemidő, erősebb hw, +1-2 extra feature amit vagy használ az ember vagy nem
A kijelzőt direkt nem írtam, mert szubjektív, a méret is és az is hogy melyik a jobb ha egyáltalán észreveszi valaki a különbséget.
Üzemidőt tekintve a One is elmegy egy napot, azzal meg nem nagyon vagyunk kisegítve ha más meg 1,5 napot...
Nem bántásból írtam, hogy ha nincs pénzed M8-ra... nekem sincs, látod itt vagyok
de az én értékrendem szerint, csak az tesz túl az M7-en
Szerk. Megint megelőztek
-
BenHans
addikt
válasz
Parasajt #29337 üzenetére
Szia!
Amennyiben nincs pénzed az M8-ra, akkor a válasz IGEN!Hogy a legrövidebben írjam le a dolgot, csak annyit írok hogy egyetlen gyengesége a fotózás de az sem olyan vészes mint ahogy néhol beállítják. Ezen felül talán az aksi, ami a legtöbbünknél így is megvan egy napig, este meg úgyis töltő...
Gördülékenységben nincs párja, és csak 1 jobb van nála, az M8.
Hol vennéd? Ajánlott 2év gyártói jótállással... Mint minden készüléknél, figyelni kell a pixelhibákra, illesztésekre, gombok nem lötyögnek stb.
szerk. enginev3.0 és FeRRaR1 megelőztek, de úgy nézem egybehangzóak a véleméynek
Ha konkrét kérdésed is van, nyugodtan. Csak az M7 merült fel nálad, vagy néztél mást is, mert akkor egyértelműsíteni lehet a dolgokat.
-
BenHans
addikt
válasz
akoska07 #29322 üzenetére
Szia!
Én is azt mondom, hogy csinálj resetet, és ha utána egyenként visszarakod a progikat és úgy sem klappol a dolog akkor el lehet gondolkodni a berhelésen, mert ha minden oké akkor a gari lejártáig nem érdemes. Ha szoft gebasz van akkor a FR az első amit meg kell tenni.
Ha jól értettem hardveres probléma nincsen, szóval kamera lilulás ami sötétben jelentkezik, vagy hangszóró sercegés, egyéb. Mert ha csak szoftveres bugról van szó, simán lehet hogy valami app buzerálja, pláne hogy az az általános vélemény a fórumon hogy egyre csak gyorsult a készülék. (a szoft kinézetében történt változások meg szubjektívek)
Szóval mentsd le az alkalmazásadatokat. [heliummal pl] de van olyan app amit a beállításainál menthetsz g+-ba face-be saját felhőbe. Gyári alap állapotba fogja tenni a telefont.
Ezután beállítások- bizt.mentés és visszaállítás-telefon alaphelyzetbe állítása- és ott ki tudod választani hogy a média tárolót is törölje-e (ha kipipálod akkor értelem szerűen a médiát is le kell menteni) aztán hagyod hogy dolgozzon... Másik mód, hogy ugyanígy médiát progikat mented és bootloaderben nyomsz resetet, de ekkor ki kell kapcsolni a gyorsindítás módot mert akkor nem tudsz majd oda belépni.
Amikor kész, a fontos programjaidat felpakolod, és figyeled hogy jelentkeznek-e az anomáliák.
De mivel Te kened-vágos az inglés-t nem kajtatok tovább a magyar verzió után.
[link]
-
BenHans
addikt
Ki gondolta volna hogy a III. vh. az aksikról, Amperekről, és töltőkről fog szólni és Ohm bátya lesz a rettegett Führer. És ráadásul az én [hsz-em] robbantja ki...
Azt én is tudom, hogy microUSB-s a töltő, csak nem tudtam hogy amperban megegyezik-e a Desire és a One töltője. De úgy nézem hogy megegyezik. Szóval ez OK!
Viszont tuti hogy jól működik ez a töltő, amelyiket én hibásnak mondtam? Csak mert a másik töltő közel egyenlő töltöttségről, 2% híján fullra töltötte az egyik telefont míg a másik a szóban forgó töltővel még fele annyit sem rakott bele. Meg az hogy egy ideig tölt rendesen, utána meg belassul a folyamat, és így kb 5óra alatt töltene csak fel a készülék.
Próbálgassam még a töltőt, vagy inkább ne? Tehet kárt a telefonban?Kocsó:Na végre. Gratula!
Engem is érdekel már hogy hogy sikerült őket jobb belátásra bírni.
-
BenHans
addikt
Tegnapra virradóra vette észre a párom, amikor a telefont levette a töltőről, hogy egy éjszaka alatt (kb 7óra) ~20%-ról csak ~60%-ig töltött fel a telefon. Mondom itt valami gebasz van. Az én akksimból csak 27% hiányzott, mondom kipróbálom ezt feltölti-e. Feltöltötte.
Ma megint tölteni kellett a telefonokat, hát megint kipróbáltam az én telefonommal ezt a töltőt, de egyszerre ezzel rádugtam a páromét is a másik töltőre. Amikor újból ránéztem, mindkét töltő mindkét telefonba pontosan annyi %-ot töltött. Utána viszont jött a fekete leves, mert amikor már gondoltam feltöltődött és levettem volna, azt látom hogy a párom One-ja 98%-on van, az enyém meg 17% töltés után 55%-os akku töltöttségnél megállt, utána figyeltem és 6 perc kellett hogy 1%-ot töltődjön. De hát így sem töltött sokáig és percekig megint stagnált és utána jött 1%...
Van valami ötletetek? Itt gondolom a töltő a rossz, de nem értem hogy akkor a páromét miért tudta több mint feléig tölteni aztán tovább nem, utána pedig az enyémet 73%-ról 100%-ra.
Az adatkábelt kipróbáljam abban a töltőben amelyik jó? Vagy a jó töltő kábelét a rosszban?
(Gondolom a töltő hibájakor az egész telefont le kell adni, szóval ezt most nem fogom beküldeni, majd gari lejárta előtt, addig is jó lesz a Desire töltője. Ami remélem ugyanolyan mint a One-é. )
-
BenHans
addikt
Mióta mondom én ezt... [link] Én ki sem merném próbálni. Tuti nem tesztelnek minden IP58-as telefont a szabványnak megfelelően és simán lehet valahol gyári hibás a szigetelés, amit le sem tudunk ellenőrizni és kuka...
Ok hogy ez Sony, meg hogy nem ide tartozik, DE ide is tartozik, mert pont amiatt hogy nincs semmiféle gari a az IP58-ra, nem is lehet pozitívumként emlegetni, egyik olyan készülékkel szemben sem ami nem fele meg a szabványnak.
-
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #28919 üzenetére
Így van. A kamera és az akku miatt is több helyen és módon kárpótol.
Az ömlengést is meg lehet valahol érteni, mert inkább olyan legyen az ember hogy imádja amije van és hónapok után is megfelel, tetszik neki mert megdolgozott érte és azt kapta amire vágyott. Mert vannak olyan emberek is akik nem tudnak örülni hosszabb ideig semminek, nem is becsülik annyira stb...
-
BenHans
addikt
válasz
jozso1989 #28913 üzenetére
Én nem panaszkodom az üzemidőre, de nem is haragudnék ha 2300mAh helyett 2600mAh elfért volna mint az M8-ban... Múltkor számolgattam egy kicsit a merülési adataimból, százalékokból és az jött ki, hogy ebben e telefonban, az én legaktívabb felhasználásom mellett, (ami ugye nem mindennapos) ~2700mAh körülire jött ki az általam igényelt akkukapacitás. Ez persze 1 napra van levetítve erősen aktív használattal(heti 1-3nap) az én személyemre szabva, és ebből következik hogy normál használatban(hét többi napja) nálam éppen menne a 2 nap. De mondom, én most sem panaszkodom, mert igaz nem annyira aktív használattal de elmegy nap végéig és ált. mikor töltőre teszem még olyan 15-30% van benne használattól függően, de ennél nem merítem le jobban.
-
BenHans
addikt
[HTC 'Volantis']
Már csak az kell hogy a következő nexus mobil is HTC legyen. -
BenHans
addikt
Köszi mindenkinek a billapp ajánlásokat! Most kipróbálom ezt a MultiLing-et, a beállítások rész nekem elég kaotikus és minimal de a témák között találtam egy olyat ami aránylag illik az elképzelésemhez.
Első benyomások: gyors, a prediktív legtöbbször jót dob de nem egy SK. Barátkozunk, de azért remélem pár héten belül visszarakhatom a SwiftKey-t. -
BenHans
addikt
válasz
stilo18 #28475 üzenetére
Nem vettem észre változást. És már arra is rájöttem, hogy ezt a galéria frissítést miért kellett kétszer letöltenem. Mert a két letöltés között volt egy szerviz. Én meg azt hittem hogy ez már egy másik...
Bocs.
SwiftKey-hez is jött egy update, most letöltöttem és hát csesszék meg, lassabb mint eddig.
Mi a legjobb ingyenes megoldás, a gyári bill. helyett? Mert ez a SK már kezd felidegesíteni így lehet egy ideig mellőzöm.
-
BenHans
addikt
válasz
s3nsitivity #28444 üzenetére
A call delay-t azért elvárom hogy javítsák. Weather élő hátteret tegyék vissza. És persze azokat a problémákat is pofozzák ki amit a többiek észleltek és jeleztek itt a topikban.
Legyen több téma, mert most narancssárgát használom, és a swiftkey orange skin is megy hozzá, de azért jobb lenne több lehetőség közül válogatni.A gyorsaságra nincsen egy rossz szavam sem, mert az már telhetetlenség lenne pláne ha megnézzük a konkurenciát.
-
BenHans
addikt
válasz
s3nsitivity #28441 üzenetére
Nagyon remélem hogy minél előbb, de inkább addig üljenek rajta míg tökéletes lesz még ha az +heteket jelent is. Mert ezzel a Sense6.0 frissítéssel többet ártottak mint javítottak, mondhatni elcseszték vele az eddigi munkájukat.
-
BenHans
addikt
válasz
Leafnshit #28247 üzenetére
Pólus center Vodafone. 2 is van és mindkettő működik, 1 a falon 1 az egyik pulton.
De amelyik a pulton van annak sérült a felső hangszórófedele, fel van hajolva a kijelző síkjától, valószínű leejtették...
The Nuke: Nálam nincs recsegés. Viszont az rohadtul zavar hogy amikor felveszem a bejövő hívást 2-3 másodpercig hiába halózok , majd egyszer csak megjön a hang.
-
BenHans
addikt
Jelentem, visszajött 'my precious' a szervizből.
Csak az alsó hangszóró sercegését jelentettem a supportnak mint hibát, de cseréltek MINDEN hangszórót, jack csatlakozót, és a kamerát ami mellett fel van tüntetve a szervizlapon hogy SHARP gyártmány.
A kijelzőfóliámat rajta hagyták, így arra nem kell plusz költenem.
Egy valamit róhatok csak fel nekik az pedig, hogy alul a hangszórórácson van egy kis kopás (amit amúgy csak magamnak köszönhetek így csak gratis lett volna ha kicserélik, és ugyanez a hangszórórács egy kicsit eláll a kijelző felőli oldalán a bal alsó sarokban, de a fóliámmal (ami ultra vékony 0,1mm-es) színel, csak hajlamos az éle porosodni. De ezért már nem küldöm vissza, így is kín szenvedés volt ez a nyomoronc WP meg a Lumia920 összes borzalma.
Most tölt...
-
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #28166 üzenetére
Dejóóó!
Köszi az infót! Most van a logisztikai központban úton visszafelé a szervizből a One-om, így PC-ről nyomtam rá hogy telepítés, és azt írta hogy rövidesen telepítve lesz a készülékemre, amit holnap kapok vissza.
Szóval holnap kapom vissza a telót. Valakinek van tapasztalata, hogy mivel most PC-n ingyenesen nyomtam rá, akkor ha holnap bekapcsolom szervizből visszakapva a telót elkezdi majd leszedni még az előző napi ingyenességre jogosultan? Playen már a saját alkalmazások közé berakta és az alkalmazásnál telepítvét ír...
köszi
-
BenHans
addikt
Én már jó rég észrevettem és tudtam hogy működik(korábban is volt HTC-m). De nem kell megsértődni, mert nem kiröhögtelek és eszembe sem jutott hogy ezzel megbánthatlak. Sosem volt szokásom másokat hülyének nézni mert valamit nem tud, pláne hogy nekem sem esne jól ha a kérdésemre úgy reagálnának. Számomra a párbeszéd volt vicces, de ha elolvasod Te is rájössz hogy miért.
-
BenHans
addikt
Ezért jó fórumozni! De jót nevettem ezt így egymás után elolvasva: adodaniel-A frissítés óta nem világítanak a gombok alul. Másnak is ilyen?
pjen-Nekem világítanak.
Jolet-nekem se
I-S-T-I-Sötétbe se? elvileg a fényviszonyok alapján világít v nem világít.. (ha letakarom a fényérzékelőt akkor nappal is világít, de amúgy csak sötétben)
Avicularia-Most, hogy mondod, tényleg nem világítanak Szerk.Sötétben világítanak, szóval függ a fényviszonyoktól
Xaels-Vicces, hogy ez mai napig ilyen felocsúdást vált ki pedig már a Sensation is így működött...
pjen-Nekem mondjuk az első HTC m.Világosban tényleg nem világítanak.
enginev3.0-Világosban minek világítson?Sötétben kell, hogy lásd hol a gomb
De ez itt a gyöngyszem a végén!
Mint a Monty Python.
pjen-Teljesen igazad van,eddig nem is érdekelt.Egyébként világosban úgy néz ki mintha világítana,pedig csak jól lászik. -
BenHans
addikt
válasz
Ununqatrium #27803 üzenetére
Nem lehet hogy az update-ben volt valami ami miatt hirtelen többeknek is sercegni kezdett? Előfordulhat egyáltalán ilyen?
-
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #27730 üzenetére
Ha jól tudom vodánál nincs LTE, pedig ők tesztelték legelőször. Az okát nem tudom. Viszont engem is idegesít, hogy van okos ráadásban 1GB adatforgalmam de olyan lassú a net hogy a MA' fórumot rosszul tördeli(jobb oldalt az itt szóltam hozzá alatt kezdődik a hsz lap teteje és onnan még jobbra kell menni hogy lásd az irományokat) mondjuk az is érdekes hogy más oldalakon nincs ilyen hiba.
-
BenHans
addikt
Nekem a legnagyobb szívfájdalmam az hogy kiszedték azt a megmaradt kevés animációval operáló időjárás kezdőképernyőt.
Ezen kívül viszont nincs vele bajom, és nem fogom csak ezért egy korábbi verzión tartani a cuccot. Pedig nekem az etalon időjárás az a Desire-ben volt ahol ha esett egy autós ablaktörlő lapát le is törölte a cseppeket. Nagy hiba volt a HTC részéről hogy ezt kukázták, és remélem hogy egyszer visszakerül. Ezen felül viszont maga a rendszer egyre tökéletesebb lesz /van összehasonlítási alapom, és a HTC pont nem az aki a nevével akar bármit eladni mint ahogy a haterek mondani szokták, hanem külcsín és belbecs, és bár a külsőn lehet vitatkozni de az optimalizáltság túlmutat a konkurencián, ráadásul teszi mindezt egy kiválóan használható és átlátható szép felülettel ami minden fölöslegtől mentes/
-
BenHans
addikt
Megjött itt is pároméra. (voda-HTC_032) 5.11.401.10. ugyanez jött ki korábban is szóval nem hinném hogy azért jött ki ez később mert javítottak volna rajta, szóval sztem csak valami szerver leterheltség miatt függeszthették fel.
Mikor jön már a 4.4.3???
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans #27613 üzenetére
ui: a MA! tesztben azt írják hogy "a Lumia 920 az éjszakai fotózás királya", hát párom One-ja még szerencsére kéznél van és gyorsan ki is próbáltam őket egymás ellen, így tanúsíthatom hogy nagyon csúnyán odacsap neki az ultrapixel, és hazafele napsütésben is jobb volt. Ezt csak azért írom le, mert sok hater irogatta hogy az ultrapixelt egy alap PW-s nokia bármiben oda-vissza megalázza. Ezzel nem azt mondom hogy ne legyen jobb a HTC-k kamerája, de értitek...
Bocs az offért! -
BenHans
addikt
válasz
saintex72 #27609 üzenetére
Most nézem, hiába mondtam el 66x hogy a HTC supporttal egyeztettem és a hibajelenség hogy serceg az alsó hangszóró, csak annyi került a papírra, hogy "Telefon alsó hangszórója nem működik. Ügyfélmár egyeztetett a HTC szervizzel." De legalább annyit sikerült megjegyezni hogy HTC és hogy alsó hangszóró...
Remélem emiatt nem kell +kört futnom.
Mondjuk sztem ezt meg sem nézik, hogy mit ír egy ügyintéző, ha már beszéltem a HTC supporttal, és megmondták hogy küldik a mailt a szerviznek a panaszomról és hogy sürgős a javítás akkro már csak tudni fogják.Még csak fél napja van nálam a 920, de már elegem van ebből a ratyi rendszerből.
A kezem összeteszem így is hogy ezt megkaphattam cseretelónak, mert ha nem ez akkor valami alsókategóriás droid lett volna, de azért ez a teló kb. 85k és itt nem igazán lehet azzal dicsekedni hogy gyengébb vassal is lenyomja a droidot, mert ennyiért ha állandóra kéne vennem és csak újonnan akkor bármikor inkább Desire 816, vagy még One Mini is jobb. Egy szó mint száz, cseretelefonnak nem lehet jobbat kívánni, az eddigi közvetett és közvetlen tapasztalataim alapján. És bármilyen nehéz és ormótlan féltégla, a burkolat minőségéről még úgy is példát vehetne a samsung, hogy ez a műanyag sem olyan jó mint a One X-nél.
-
BenHans
addikt
Leadtam szervizbe az alsó hangszóró sercegésével... Mikor megjön beszámolok a fejleményekről.
Az a szerencse hogy kedves volt az ügyintéző lány, és mikor mondtam hogy nem kell ótvar Samsung, előbányászott nekem egy Lumia920-at.
Csontra le volt merülve szegény, most töltődik. Két hétig valahogy csak kibírjuk egymást. Remélem.Örömteli volt viszont hogy az M7 és M8 egymás mellett virított a bolt közepén az egyik asztalon, míg az S5 a bolt egy olyan részén kapott helyet egy pulton ami kiesik az emberek látószögéből. Meg is kérdeztem hogy ugye nem véletlen hogy nem rakták nagyon szembetűnő helyre mert hányni kell ahányszor rá nézek, mert ugye kirakni kötelező de én sírtam volna az üzletvezető helyében hogy ilyennel csúfítják az üzletét...
Bocs, nem tudok mit csinálni, a teljes burkolat egy habos hányás amit lefújtak hajlakkal, pláne az a recés keret ami körbefut rajta....Közben beszéltem a HTC-vel is. Rákérdeztem a frissítésre. Nem tudja pontosan mi miatt de visszavonták, lehet hogy hiba lehet hogy nem... De ha nem hibás akkor napokon belül megkapják akik akkor nem szedték le, ha pedig volt hiba, akkor az lesz a lefolyás mint múltkor, hogy aki letöltötte annak elérhető lesz egy kisebb javítócsomag, a többiek meg már a javítottat kapják.
-
BenHans
addikt
válasz
Ununqatrium #27534 üzenetére
Ilyen nálam is van és rohadt idegesítő.
-
BenHans
addikt
Hogy tudom elérni a HTC-t telefonon? Nincs magyar ügyintéző már két napja mindegy mikor hívom...
Angolul meg nem tudok annyira, de azért megpróbáltam hogy kapcsoljanak nekem egy magyar ügyintézőt, de azt mondja nincs. -
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #27296 üzenetére
"az eladó is megmondta hogy a note 3 a legjobb leggyorsabb" Akkor most kezdjünk el [remegni]?
"Lekapcsolt kijelzőnél a telefon felett a kezünkkel legyezve már nem csupán egy pár másodpercre feléledő állapotjelző animáció villan fel, hanem felébreszthetjük magát a telefont, elindíthatjuk a kamerát és más applikációt is. Az egyik másik újdonság az “Aqua Mode”, azaz “Víz mód” lesz, amely a víz alatti használatot könnyíti meg." /androidgamers.eu/ Kíváncsi leszek a víz alatti használatra, mert elvileg a víz mód mellett kap egy különleges kamera funkciót is víz alá. Aztán nehogy elárassza a strandokat és aquaparkokat a sok Note4 tulaj akik direkt lemerülnek a víz alá telefonálni, hogy vagizzanak, aztán ha elhúzódik a beszélgetés, vagy hosszú a videó már csak egy bluggy jön fel.
Egyszer már kérdeztem de hátha csak átfutottatok rajta... Valakinek előfordult már olyan, hogy a hangszóró serceg ha nincs bekapcsolva a beats? Mert nálam ezt csinálja, már próbáltam több .flac és .mp3 zenét is és mind ilyen, de amint aktiválom a bíccet újra tisztán szól. Már közepes hangerőnél is észrevehető.
Ez lehet az update-től? Mert akkor megvárom hogy a többiek is megkapják hátha jön annak javítás aki feltette. Vagy mindenképp szerviz?
A másik, hogy kb 4-4.5 óra alatt tölt fel 14-15%-ról 99-100%-ra és utána úgy hogy kb 10percet neteztem és volt 3db kb 5perces hívásom ezen kívül csak mobilnet/wifi szinkron bekapcs és 7óra alatt 35%-ot merült és be volt kapcsolva a sima E-takarékos funkció ami úgy van beállítva hogy csak az adatkapcsolatot ne vegye le. Ez normálisnak számít? Engem leginkább a töltési idő zavar.Aki esetleg hangszóró hibával beküldte, javították rendesen? Ha beküldöm javíttatni akkor érdemes felvetetni a hibák közé a kamerát? Mert az enyémben még a régebbi verzió van, bár nincs vele problémám.
stilo18: Nekem is jobban tetszik az M8
Amúgy, ha szabad megkérdeznem, mit vétett a G2?
-
BenHans
addikt
Úgy néz ki hogy mehet szervizbe a telefonom.
Azt vettem észre hogy amikor a beats nincs bekapcsolva akkor sistereg/serceg a hangszóró. Amikor videót nézek mindig aktív a beats, de amikor hívnak nagyon is jól kivehető mert ugye olyankor nem aktív a beats.
Ez lehet az update hibája? Csak mert sosem használtam maxon mindig alatta 2fokozattal mert úgy is elég volt. Valaki kipróbálná?
Lehet megvárom a szervizzel azt hogy amikor a többiek is megkapják az updatet akkor hátha kapok hibajavítást és hátha megoldja. Ha beküldöm akkor mit érdemes még cseréltetni, ami meghibásodásra erősen hajlamos? Kamerából a régi van benne de eddig nem volt baja, max még akkucserét kérhetnék mert néha erősen megnyúzom RR3-mal....
-
BenHans
addikt
válasz
szekra #27241 üzenetére
Én feltettem. De igen valószínű hogy megint az lesz mint KitKat-nél. Én mondjuk még nem vettem észre hibát, csak annyit hogy miután kilövöm a task váltóból a RR3-at és egyből utána húznám le a notification bar-t akkor kicsit szaggatottan gördül le. Mondjuk se előtte sem utána nem reseteltem, de úgy döntöttem addig nem is fogok míg ki nem derül hogy miért vonták vissza, és ha kapunk egy javítócsomagot a többiek akik nem tették fel meg már egyből a javítottat majd akkor jöhet a reset.
Viszont így még lehet remény a doubtap2wake-re, bár annyira engem nem izgat, csak amolyan eyecandy. Ha valaki meg vagizni akar a Samus vakításokkal az meg letölt egy gasture control appot playről aztán jedizhet a képek felett.Visszatérve az updatekre, én még örülök is neki hogy a HTC-nél ilyen önkritikusak, mert van olyan gyártó aki kiad egy bughalmazt aztán fél évig vagy kövi (hasonlóan ratyi
) főverzió frissítésig csak ímmel ámmal toldozgatja de jobb nem lesz. Persze nekünk az nagyon jó ha esetlegesen gyengébb SoC-ból is smoothabb rendszert hoznak ki, mint más erősebbel, de kérdés ez mennyire kifizetődő amikor a Steve Blood bemegy telefont venni és azért visz el Samsungot mert +300MHz, a gyakorlatban meg nem érdekli hogy a gördülékenységben az M7 veri a legtöbb s800-ast. (azért csak a legtöbbet mert csak az M8-at nem
)
-
BenHans
addikt
válasz
shadowcam #27184 üzenetére
Köszi. A magyar nyelv támogatottsága milyen? Engem gyáriban nagyon felidegesített, hogy egyszerűen buta (bár ez minden telefonon így van) és ha az ajánlott kifejezésre rábökök és beilleszti de ha egy szótagot hozzá akarok tenni akkor berak egy szóközt még akkor is ha az utsó betűjét töröltem a szónak, szóval csak akkor tudok toldalákot hozzáírni ha 2-3betűt visszatö9rlök az eredeti szóból.
Mennyire testre szabható? Nem akad, mert volt már olyan bill appom is ami laggolt írás közben kb a leütött betű fél mp-cel később került az üzenetbe...
Köszi az észrevételeket!
-
BenHans
addikt
[Fleksy keyboard]-ot próbálta már valaki?
Csak mert 05.30-ig -50%-os akcióban van és jókat olvastam róla elsősorban playen a kommentekben. Ha van olyan jó, mint a Swiftkey, vagy a Swype ~800Ft-ért akkor lecsapnék rá így 441-ért.
Szervizes témához: 30 nap az nagyon sok. Lehet kallódik valahol. Szerintem hívd fel a HTC-t, és ott S/N alapján megmondják hogy beérkezett-e a szervizbe. Ha nem akkor vered a tamtamot a boltban, vagy ha igen és már vissza is küldték (amit szintén meg tud mondani pontosan a HTC legalábbis nekem megtudták) akkor ha a visszaküldés dátumától számított 3napon belül nincs a boltban megint a bolt a ludas valamiben.
Ha már felhívod a HTC-t és azt mondják beérkezett a telefon, akkor kérdezd meg hogy mikor, hogy tudd hány napot állt a boltban vagy kallódott a készülék, nehogy a 30napból 25 legyen ez... -
BenHans
addikt
Nálatok is eltűnt az élő időjárás háttér?
Van valami progi ami tud ilyet időjárás animációkat?
-
BenHans
addikt
Mindenki csinált gyári visszaállítást? Ha valaki esetleg nem szokott az írja már meg legyen kedves hogy volt-e emiatt később probléma, mert most épp nem tudom megoldani a mentéseket...
Vagy mindenképp csináljak resetet?
-
BenHans
addikt
válasz
Bari81 #26524 üzenetére
Csak add le. Hibabejelentéskor rögzítenek mint felhasználót mail cím alapján és hozzád fűzik a telefonod adatait. Ha bejelentetted supportnak és visszaírt, onnantól S/N alapján kezelik a telefont, mert ilyenkor a szerviznek elküldik a készülék adatait és hogy mit kell vele csinálni mik a panaszok és a szerviz minden telefont ellenőriz mikor beérkezik és ha van meglévő utasítás egyéb a HTC felől akkor S/N alapján már tudják is.
Persze mikor leadod leírhatod a hibajelenséget, de tapasztalatom szerint azzal annyira nem foglalkoznak, csak azzal amit a supportnak jelentettél, vagyis az az elsőrendű... Persze azt jó ha leírod hogy supporttal egyeztettél stb. Én magyarul írtam mindig és nem volt gond. -
BenHans
addikt
Sense 6.0 miatt kéne majd HR? Főverzióknál szoktam, de itt is fontos vagy ajánlott?
-
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #26272 üzenetére
"Remélem nem a HTC-t elhagyó vezető designer van a dologban..."
Az szna be.
Még szerencse hogy nem akarnak ők ilyen szépet csinálni, és "A Reuters csütörtökön jelentette, hogy Chang Dongunt Lee Min-Hyuk alelnök váltja a Samsung mobiltervezésért felelős divíziójának élén."
Először én is egybeolvastam a neveket, de a lényeg hogy Chang helyett Lee lesz, aki eddig alelnök volt ugyanitt.
-
BenHans
addikt
Nem tudom mitől, de az alsó hangszóró rácsának furatai bekoszolódtak. Felül semmi, de alul olyan mintha az izzadsággal keveredett por tapadt volna le.(fujj de undorítóan hangzik) Mivel tudom ott kitakarítani?
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #26083 üzenetére
Ha jól tudom az központi voda, nem alvállalat mint pl pólusban a gsm takács kft franchise így ők valamivel jobban állnak ilyen téren mint az említett "kicsik".
Legjobb esetben is csak középkategóriásat adnak és abból sem valami jobbat. Az hogy milyet kapsz a készlettől is függ, mert ha a jobbak ki vannak adva akkor kapod ami maradt...Ha mind ki van adva, akkor ha jófej az üi. hátramegy és bont egyet de van olyan hely is ahol ki kell erőszakoskodni azt ami jár(de ez minden szolgáltatóra igaz)...
MÁS: Arra senkinek nincs ötlete hogy mivel tudnám azt megoldani hogy videó felvétel közben ne csak leállítani tudjam és egyből menti hanem szüneteltetni és onnan folytatni? Nagyon fontos lenne!
-
BenHans
addikt
Valaki tud egy olyan root nélküli video felvevő progit amivel ha elindítottam a videót, szüneteltetni is tudom és onnan folytatja, és nem egyből megállítja és menti? köszi
van 1-2 playen, de nincs időm mindet kipróbálgatni, hogy jó-e, ezért gondoltam hátha van valakinek egy már bevált... meg jó lenne ha nem lassulna tőle stb.
-
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #25864 üzenetére
Azért csak nem kukázzák a fém házat. És ha kicsit körülnéznek láthatják hogy hány embernek szimpi a dizájn, szóval már csak az ösvényen kell maradni.
Nagyon remélem hogy így lesz, mert ha nem, abban az esetben kénytelen leszek jövő év elején M8-at venni és amíg nem lesz még egy hasonlóan gyönyörű és különleges dizájn addig nem is váltok róla.
kekkola: Elvileg Microsofthoz megy...
(biztos az ott a terv, hogy díszdobozban tálalják a .... khm. csempéket) -
BenHans
addikt
Úgyis szerettem volna egy tabletet, mert már sokat próbáltam de végül nem lett saját. Azt hiszem ezzel. másképp lesz...
[link]
-
BenHans
addikt
Hát emberek, az M8 valami csodálatosan szép.
A képek és videók nem adják úgy vissza...
Ha eddig azt mondtam, hogy az M7 gyönyörű akkor ezentúl az "csak" szép és ez vette át a trónt. Annyira masszív és sokkal jobban egyben van, és a fogása meg a fém tapintása is kényelmesebb, jobb.
Ezen kívül nekem nagyon tetszik hogy kicsit jobban lekerekítették, és gondolom mondanom sem kell hogy nem szappantartós így sem. Aki Samsunggal hasonlítja az keresse fel a VisionExpress-t.
Ami még még és annál is jobban tetszik hogy nem csak a négy sarka kerekebb hanem hogy végig az oldalán és alul-felül is ívesre van csiszolva.Ezt az egészet megkoronázza a tok. Az nagyon érdekes és jó kis cucc. A tapintása, nem olyan gagyi kemény műanyagos, hanem egészen puha. Azon nevettünk hogy jobb műanyag ez a tok mint a konkurencia készülékháza.
Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy mivel úgy sincs meg olyan régen az M7, még nem cserélek és megvárom a következőt, persze kicsit fúrja az oldalam de azzal győzködöm magam, hogy csak az új forma nem ér ennyi ráfizetést. De ha a jövő évi HTC (M9) nem lesz ilyen gyönyörű mint az M8 akkor "jól járok" mert a mostaninál jóval olcsóbban fogom akkor ezt megvenni.
Többi készülék: S5: Erre annyit tudok minden rosszindulat nélkül mondani, hogy inkább S4... Szvsz semmivel nem lett jobb a műanyag tapintása, de legalább hülyén néz ki a lyukacsos style miatt. Eljutottak addig, hogy már nem a műanyagtól hányok ha ránézek, hanem az undorító kerettől körben. Az S4-nél még kultúrált volt, és nem volt ilyen fényes, erről viszont süt hogy egy sz@r csillogósra fényesre fújt nagyon silány műanyag és még bordázott is ez a borzalom. Az S4 szép és minőségi ehhez képest de komolyan.
[S4] vs. [S5]LG: Nem volt mitől hanyatt esnem.
Sony: Mindenki messiásként várta a Z2-t, és én is nagy kíváncsisággal álltam elé. Nem hatott meg. A belsőben semmi újdonság vagy extra nem fogadott, nem is vártam és nem is néztem nagyon, mivel idén amúgy is minimális mindenhol a változtatás így inkább a külsőre helyeztem a hangsúlyt.
Szóval, aki a HTC-t ekézi a rossz helykihasználás miatt az vegye ezt a kezébe... Továbbra sem tetszik hogy ilyen élesek a sarkok, pláne mivel azonos méretű de lekerekített készülék is jobban kézre esett míg ez max csak a kezembe állt. Eddig úgy voltam vele hogy minőségi burok az HTC-Apple-Sony. Most hogy a HTC az M8-cal még jobban megemelte a lécet, csak azt tudom mondani hogy szerintem a HTC-Apple maradt a helyén, viszont a Sony már leszakadt, persze még mindig jobb mint egy S5 anyaghasználata. -
BenHans
addikt
Basszus, az RTL-en a GS5-öt az "egyedi dizájn" képzavarral reklámozzák
. Off, de ez most így hirtelen bántotta a fülem....
[Itt] mindenki meggyőződhet róla.
És valaki megveszi aztán el is hiszi róla. -
BenHans
addikt
Amerika kapitány hátterek a HTC-től. [link]
-
BenHans
addikt
A voda nekem felajánlotta a cserekészüléket a javítás időtartamáram még One X... Először kaptam egy éppen hogy használható Huawei-t, de rossz töltőt adtak hozzá, így a HTC töltővel töltöttem.
Második alkalommal egy valami rommá koptatott pici piros Samsungot akartak adni, mert csak az volt de nem fogadtam el, mert tényleg olyan volt, mintha egész héten keresztül betonon kacsáztak volna vele. Inkább felébresztettem a Desire-t úgyis eleget aludt már a fiókban.
-
BenHans
addikt
válasz
Nuada herceg #24506 üzenetére
Ha már játék, engem ez a [Smash Hit] köt le.
-
BenHans
addikt
válasz
djembito #24502 üzenetére
Itt találsz párat [link]
Annyira nem rossz mint már divatból mondják, de tény hogy nem is olyan jó mint kéne lennie. A makró és a rossz fényviszonyok az erősségei, és értelem szerűen ahol nagyobb felbontás kell az a gyenge oldal. Pl naplementét fotózni(távolra) nem e legjobb ott érvényesül a nagyobb megapixel szám.
szerk. kihagytam hogy videóban és a hozzá tartozó hang felvételében viszont kiemelkedő
képeket videókat és összehasonlításokat találsz még ha guglizol egy kicsit
hurrikan: Akkor továbbra is szenvedek a böngészővel, csak kicsit idegesítő. Remélem hogy csak javítanak valamit és visszateszik. Azért köszi a tippet!
-
BenHans
addikt
Nekem valamiért rosszul tördeli be a MA asztali verzióját a dolphin és a chrome is. (nekem kényelmesebb ezt használni mint a mobil verziót) Van rá valami megoldás?
-
BenHans
addikt
Erről miért nem tesznek említést ha minden másról lehet? [link]
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #24181 üzenetére
Kamera képek Szerintem nem rossz, bár nekem a One is megfelel de talán ez mintha jobb is lenne. Nekem nem kell ennél több, de lehet ez azért van mert nem vagyok olyan vérprofi fotós, és ez pont elég hogy a Labimat fotózgassam, meg kiskirándulás, növények, család röpke pillanatok...
Szóval én már csak azért is kitöltöm a gariidőt és megvárom a következőt. Max ha az annyira nem hat meg akkor "olcsóért" kerül ez hozzám.
-
BenHans
addikt
[M8 review] Szerintem egyszerűen gyönyörű hogy nincs az oldalán műanyag és le vannak az oldalsó és alsó-felső élek gömbölyítve.
Nehéz lesz kibírni, főleg azután hogy kézbe veszem Veletech-en, mert azt nem bírom majd megállni hogy megtapizzam. De azért "hál'Istennek" nem hozott annyit hogy egyből rám jöjjön a cserélhetnék. Lehet elcseszett ízlésem van de engem leginkább a külső fogott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest