- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Tegnapra virradóra vette észre a párom, amikor a telefont levette a töltőről, hogy egy éjszaka alatt (kb 7óra) ~20%-ról csak ~60%-ig töltött fel a telefon. Mondom itt valami gebasz van. Az én akksimból csak 27% hiányzott, mondom kipróbálom ezt feltölti-e. Feltöltötte.
Ma megint tölteni kellett a telefonokat, hát megint kipróbáltam az én telefonommal ezt a töltőt, de egyszerre ezzel rádugtam a páromét is a másik töltőre. Amikor újból ránéztem, mindkét töltő mindkét telefonba pontosan annyi %-ot töltött. Utána viszont jött a fekete leves, mert amikor már gondoltam feltöltődött és levettem volna, azt látom hogy a párom One-ja 98%-on van, az enyém meg 17% töltés után 55%-os akku töltöttségnél megállt, utána figyeltem és 6 perc kellett hogy 1%-ot töltődjön. De hát így sem töltött sokáig és percekig megint stagnált és utána jött 1%...
Van valami ötletetek? Itt gondolom a töltő a rossz, de nem értem hogy akkor a páromét miért tudta több mint feléig tölteni aztán tovább nem, utána pedig az enyémet 73%-ról 100%-ra.
Az adatkábelt kipróbáljam abban a töltőben amelyik jó? Vagy a jó töltő kábelét a rosszban?
(Gondolom a töltő hibájakor az egész telefont le kell adni, szóval ezt most nem fogom beküldeni, majd gari lejárta előtt, addig is jó lesz a Desire töltője. Ami remélem ugyanolyan mint a One-é. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest