Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

Tegnapra virradóra vette észre a párom, amikor a telefont levette a töltőről, hogy egy éjszaka alatt (kb 7óra) ~20%-ról csak ~60%-ig töltött fel a telefon. Mondom itt valami gebasz van. Az én akksimból csak 27% hiányzott, mondom kipróbálom ezt feltölti-e. Feltöltötte.

Ma megint tölteni kellett a telefonokat, hát megint kipróbáltam az én telefonommal ezt a töltőt, de egyszerre ezzel rádugtam a páromét is a másik töltőre. Amikor újból ránéztem, mindkét töltő mindkét telefonba pontosan annyi %-ot töltött. Utána viszont jött a fekete leves, mert amikor már gondoltam feltöltődött és levettem volna, azt látom hogy a párom One-ja 98%-on van, az enyém meg 17% töltés után 55%-os akku töltöttségnél megállt, utána figyeltem és 6 perc kellett hogy 1%-ot töltődjön. De hát így sem töltött sokáig és percekig megint stagnált és utána jött 1%...

Van valami ötletetek? Itt gondolom a töltő a rossz, de nem értem hogy akkor a páromét miért tudta több mint feléig tölteni aztán tovább nem, utána pedig az enyémet 73%-ról 100%-ra. :F Az adatkábelt kipróbáljam abban a töltőben amelyik jó? Vagy a jó töltő kábelét a rosszban? :F

(Gondolom a töltő hibájakor az egész telefont le kell adni, szóval ezt most nem fogom beküldeni, majd gari lejárta előtt, addig is jó lesz a Desire töltője. Ami remélem ugyanolyan mint a One-é. )

Új hozzászólás Aktív témák