- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Tegnapra virradóra vette észre a párom, amikor a telefont levette a töltőről, hogy egy éjszaka alatt (kb 7óra) ~20%-ról csak ~60%-ig töltött fel a telefon. Mondom itt valami gebasz van. Az én akksimból csak 27% hiányzott, mondom kipróbálom ezt feltölti-e. Feltöltötte.
Ma megint tölteni kellett a telefonokat, hát megint kipróbáltam az én telefonommal ezt a töltőt, de egyszerre ezzel rádugtam a páromét is a másik töltőre. Amikor újból ránéztem, mindkét töltő mindkét telefonba pontosan annyi %-ot töltött. Utána viszont jött a fekete leves, mert amikor már gondoltam feltöltődött és levettem volna, azt látom hogy a párom One-ja 98%-on van, az enyém meg 17% töltés után 55%-os akku töltöttségnél megállt, utána figyeltem és 6 perc kellett hogy 1%-ot töltődjön. De hát így sem töltött sokáig és percekig megint stagnált és utána jött 1%...
Van valami ötletetek? Itt gondolom a töltő a rossz, de nem értem hogy akkor a páromét miért tudta több mint feléig tölteni aztán tovább nem, utána pedig az enyémet 73%-ról 100%-ra.
Az adatkábelt kipróbáljam abban a töltőben amelyik jó? Vagy a jó töltő kábelét a rosszban?
(Gondolom a töltő hibájakor az egész telefont le kell adni, szóval ezt most nem fogom beküldeni, majd gari lejárta előtt, addig is jó lesz a Desire töltője. Ami remélem ugyanolyan mint a One-é. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest