- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Tegnapra virradóra vette észre a párom, amikor a telefont levette a töltőről, hogy egy éjszaka alatt (kb 7óra) ~20%-ról csak ~60%-ig töltött fel a telefon. Mondom itt valami gebasz van. Az én akksimból csak 27% hiányzott, mondom kipróbálom ezt feltölti-e. Feltöltötte.
Ma megint tölteni kellett a telefonokat, hát megint kipróbáltam az én telefonommal ezt a töltőt, de egyszerre ezzel rádugtam a páromét is a másik töltőre. Amikor újból ránéztem, mindkét töltő mindkét telefonba pontosan annyi %-ot töltött. Utána viszont jött a fekete leves, mert amikor már gondoltam feltöltődött és levettem volna, azt látom hogy a párom One-ja 98%-on van, az enyém meg 17% töltés után 55%-os akku töltöttségnél megállt, utána figyeltem és 6 perc kellett hogy 1%-ot töltődjön. De hát így sem töltött sokáig és percekig megint stagnált és utána jött 1%...
Van valami ötletetek? Itt gondolom a töltő a rossz, de nem értem hogy akkor a páromét miért tudta több mint feléig tölteni aztán tovább nem, utána pedig az enyémet 73%-ról 100%-ra.
Az adatkábelt kipróbáljam abban a töltőben amelyik jó? Vagy a jó töltő kábelét a rosszban?
(Gondolom a töltő hibájakor az egész telefont le kell adni, szóval ezt most nem fogom beküldeni, majd gari lejárta előtt, addig is jó lesz a Desire töltője. Ami remélem ugyanolyan mint a One-é. )
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest