- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koris
aktív tag
Szia,amikor átveszed a futártól akkor max a doboz sértetlenségét,tartalmát,a telo sérülésmentességét tudod ellenőrizni.A pixelhibával meg efféle hibákkal a futár nem foglalkozik.8 napod van visszaküldeni vagy elállni a vásárlástól.Az elsőt én is visszavittem T-pontba 3 napon belül,de nem cserélték csak visszavették.1 hét múlva törölték a hűségemet,akkor rendelhettem másikat.De volt akinek (komolyabb telefonálgatás után)felajánlották a cserét.
-
Xaels
félisten
Igen, csak nem kell ragaszkodni a hüvelykujjas technikához.
(#5516) Begi: amit linkeltél gyakorlatilag ugyanolyan kemény héjtok mint a Nillkin csak gumis bevonat van rajta. Nem ezektől kell félni, hanem a puha szilikontokoktól mert azok könnyen elmozdulnak és a telefon és a tok közé kerülő por is vándorol emiatt ami karcokat okozhat.
-
Xaels
félisten
Ha hosszan nyomod a Bekapcsoló gombot akkor pár mp. után újraindul.
Érdekes mai nap nem pörgette úgy a processzort az Opera. Nagyjából harmad annyit összesen és nem is melegedett úgy. Kicsit feltöltöm mert a 8órás oktatás alatt majdnem lemerítettem és utána megnézem párom Sony füleséhez képest milyen a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest