-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Kai_Rong #37721 üzenetére
Sajnos, sok tekintetben írtál valós dolgot...a 2-es pont kivételével, mintha a saját problémáimat olvastam volna vissza... az én akkutöltöttségi szintem 76% volt, amikor elment csicsikálni pont, akkor, mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá
Mivel már nem ez volt az első eset, mérgemben váltottam. Eredetileg 10-est szerettem (volna), de az e-digitalban pont akkor, pont ott, nem volt raktáron... azt vettem, ami volt: egy Honor 8-ast... aztán meglepődtem, hogy milyen jó és mennyire szép kis telót rejt a 2 üveglap és a közé szorított némi fém... Kinézetre simán felveszi a versenyt az M7-tel, akkuidőben nem lehet őket egy napon említeni, a használhatóság szempontjából sincsenek panaszaim egyenlőre...de majd meglátjuk...
Sok sikert Neked a választáshoz!
-
benfolds
őstag
válasz
én is tartok tőle, hogy hamarosan megadja magát a telefon, és nem találok olyat, amit annyira szeretni tudnék, mint az m7-et. az m10 tetszik, de drágállom. a xiaomi mi5s nem rossz, de a b20 hiánya meg a kicsit még mindig meglévő kínai feeling miatt elvetettem. néztem az lg g4-et (jó a kamerája és a tudásához képest az ára), de egy okádék az m7-hez képest.
a hidegben 42%-ról való lemerülés szerintem egyáltalán nem jelenti azt, hogy az akksinak vége, mondhatni normális. az enyém a mínuszban 70%-ról koppant le egy fényképezés alkalmával. most meg 1 nap 7 óra után vagyok 42%-on átlagos használat mellett. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Én anno az m7-et váltottam le az m9-re de az m7 megmaradt, volt azért különbség, most eladtam az m9-et sajnáltam is de 10-es lesz, az m7-et örökre megtartom. nekem viper rom van fent és nagyon gyors még mindig hibátlan az állapota csak a kamera lilulása van de csak este látható, akkor meg amúgy sem lehet normális képeket készíteni mással sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest