- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Flood_
aktív tag
Mióta feltettem a 4.4-et a telóm nem talál 4G hálózatot. A 4.3-mal volt, még ha gyengécske is volt a jel. Ti tapasztaltatok ilyet?
-
Tiger.
nagyúr
válasz Ununqatrium #23100 üzenetére
Elvileg be kéne arra az időre kapcsolnia netet,lg nél volt hogy működött.A másik nem tudom vezérelni a setupboxot valami ötlet t-homos, manuálisan 1enként reagál a dolgokra de az fél nap lenne.A tvt kezeli az meg orion.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Steve1207
veterán
válasz Tiger. #23103 üzenetére
Én még egy telónál se láttam olyat, hogy auto belőtte a netet ilyen miatt.
Set-top-box: ha nincs valami előre definiált egység, akkor egyesével kell belőni a gombokat. Nem nagy cucc szerintem, mert általánosságban 10-et használ nagyon max az ember. Vagy nézz szép Play-en, van-e hivatalos progija, ami IR-es.
.
-
enginev3.0
félisten
válasz dave182 #23094 üzenetére
Szintén csarnokban dolgozom, villamosokat javitunk, és nekem is full hangeron van a csengohang, bár nem hívnak olyan sokszor, de halkabban nem biztos hogy eszrevennem, csak ha rezeg elől a kantarosban
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dave182
senior tag
válasz enginev3.0 #23105 üzenetére
Én sokszor kirakom a szerszámos kocsiba, de onnan is meg szoktam így hallani...
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Milyen autós tartot ajanlotok a telefonhoz, ha nem szeretném kiszedni mindig a poetic atmospherebol? Lehetőleg 1-2 napon belül be szeretném szerezni pesten, úgyhogy ebay most nem alternatíva.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
SeatLeon08
tag
Telóm ismét elment a szervizbe. Amikor átvettem nem vettem észre rajta hézagokat, ezért nem is foglalkoztam az illesztésekkel.
Ma elkezdtem jobban szemügyre venni és a kijelző bal oldalt alul teljesen be van süppedve kb. fél mm mélyen. Mondom ez nem valami jó jel. Jobban körbevizslattam a kijelzőt és feltűnt, hogy felül pedig kitüremkedik és kisebb nyomásra mozog, hajlik a kijelző.
Több se kellett, be is vittem a szervizbe. Átvették, elvileg holnap utazik.
Mondtam megint, hogy újraindulgat (pedig csak egyszer tette), hátha cserélik az alaplapot -
[link] pár új kép.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Steve1207
veterán
válasz SeatLeon08 #23109 üzenetére
Csak annyival nem fognak lapot cserélni, hogy leadjuk, mert "újraindulgat". Tesztelik azt azért, ha nem jelentkezik akkor ugyanazzal kapod vissza.
(#23110) Xaels: az a betét megoldás a tetején nagyon tetszik!
[ Szerkesztve ]
.
-
-
Ununqatrium
aktív tag
-
Szpisti
addikt
Hmmm... Nem lesz az rossz. Tetszik...
Más. Pénteken telik le a 15 nap hogy beadtam a Duna Pláza T-szervízbe. Azt mondta a csávó, hogy 15 nap múlva menjek be, ha előbb megvan, sms-t küldenek. De elfelejtettem megkérdezni, ha bemegyek pénteken és még nincs meg, akkor mi van...
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Ez az eresitesi led kb hány percig villog,mert vol egy hívásom és nem jelezte kb 1,órát voltam oda.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz Steve1207 #23131 üzenetére
Hány percig jelez mert gondolom 1 óránál tovább nem.Amúgy tud valaki érthető leírást adni hogyan rootoljam a telefont?
-
Juliuska
senior tag
Márkosz : huh megnyugtattál ezzel a "sérült frissítés"-es kijelentéseddel, már-már aszittem' hogy én is érintett vagyok a dologban (032-es a CID-em )
Badboys: sajnálom, h így jártál. A Ti sztorijaitokat olvasva, csak azt tudom mondani, h egyre inkább nem érdekel az ART, nem érdekel az akkuidő, mert:
-holdat 10 sec-on belül találok,
-mobilnettel pedig gyakorlatilag azonnal,
-a megtalált holdakat a bérházak között sem veszíti el a ONE
-WiFi-t pedig az első emeletről "lopom" az ottani kollégáktól (én a 3. emeleten vagyok, egy laza 3 méteres belmagasságú jobbára fémszerkezetes irodaházban...)BenHans: igen jól összeszedted az infómorzsákat, gratula (én amióta ezt tudom, azzal büntetem a T. Kíváncsiskodókat, h eszméletlen sokat dumálok, hadd dolgozzanak egy kicsit ők is )
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
FGyula30
aktív tag
válasz shadowcam #23064 üzenetére
Tehát a cid32-es kitkat-es One-ok kihangosítják magukat. Érdekes h 1 hete jött elő többeknél!!! Ne nyugodjon meg senki. Tuti h szoftveres a gond. Várjuk a frissítést, addig is megsüketülünk. Marha jó! Ekkora bug a földön nincs! Letesztelték alaposan, látszik
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Van valaki aki segítene rootolni skypon keresztül 1dül nem állnék neki.
-
Juliuska
senior tag
válasz Tiger. #23132 üzenetére
Én azt mondom: szerencsével...
Legyen hozzá több szerencséd, mint nekem (nálam még a Firewater S-OFF 2. Módszere -> Temproot+Unlock+S-OFF sem hozta meg az áhított sikert (a htcdev.com pedig nálam gari miatt sajnos, kizáró ok...)Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Tiger.
nagyúr
válasz csacsi67 #23140 üzenetére
Megköszönném.Amúgy most néztem kb 5 percig villog az értesítési led utána nem csinál semmit.Ha rootolva lenne akkor a light flow gondolom működne normálisan.Nekem 4.3 van fenn és én is tapasztalom hogy hívok valakit és már ki van hangosítva nem mindig de előfordul.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tiger.
nagyúr
Használta már valaki a light flow progit ha igen tudna írni ról valamit?Root kell hozzá úgy működne rendesen sztem.
-
saintex72
aktív tag
válasz csacsi67 #23148 üzenetére
Köszi :-) 032
Más, tegnap megvettem a deus Ex-et, de kímélpett a játékból indításkor. Találtam az xda-n egy tippet, hogy a fejlesztői részben a gpu megjelenítőt engedélyezzem akkor menni fog. És valóban megy is.
A kérdés, hogy maradhat ez így, vagy állítsam vissza ha nem játszom. Ma be volt kapcsolva, de nem veszem észre más változást.[ Szerkesztve ]
-
odon001
csendes tag
Üdvözlök mindenkit. 2 hete visszatértem A márkához, vettem egy One-t. 2 napig nálam is volt a telefon. Egyből frissítettem 4.4.2-re. Majd haza mentem és nem csatlakozik a wifire. Próbáltam több hálózatot, a felükre nem csatlakozott. Visszavittem, gondolván bent vagyok a 3 napos cseregaranciában,de a hibát a telenorban nem produkálta, így elküldték szervizbe. Ma rákérdeztem, a szervizben azt mondták csak a jövő héten kapom vissza a sok adminisztráció miatt.
Erősen gondolkodom, hogy bármi lesz, kibulizok egy garanciális cserét. (Bármi másra)
(Bocsánat a terjedelem miatt, de valahol el kellett sírnom bánatom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest