Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
válasz
#16820480 #637 üzenetére
hehe, hat igen, valahogy kimaradt a topic mostanaban
az a baj, h van 1-2 jo jatek (robo defense, tower raiders), amiket birok, csak 1-2 palya es vege a free-nek. ha netan meg is akarnam venni sem tudnam. fps-t nem nyomok, megcsak az kene mobilon
de 1-2 ilyen hasonlo meg kene sztem. pl. air control is jo jatek, csak azzal nehez jatszni 1 kezzel. meg egy ido utan mar unalmas.
-
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
#16820480 #489 üzenetére
köszi D@niel és sheratan!
Szóval a milestone-t ajánljátok mindeketten. utánanézek (nemtudom miért de én a htc-vel jobban kijövök) És miért baj az ha windows mobile nem android? Nem nagyon értem a külömbséget még mindig. Android az modernebb?.gyorsabb? vagy mi? Előre is köszi mindenkinek aki megválaszolja a sok fárasztó kérdéseimet -
D@niel
addikt
válasz
#16820480 #489 üzenetére
Magától érthetődő a véleményed, én is így gondolom. Viszont a design elképesztően rabul ejtett, szeretem a kecses, íves formákat. Másrészt csak e-mailek írásához használnám. Max. megnézem majd az árát, ha a Moto olcsóbb, azt fogom választani.
Ja, és amit még kérdeznék tőled hogy szemből nézve nagyobb mint egy iPhone (ha igen, mennyire érezhető a különbség?)? Élőben még nem láttam, de képeken ezek a mobilok mindíg olyan hatalmasnak tűnnek.
Amúgy a meetingen lesz milestone?
-
-
D@niel
addikt
válasz
#16820480 #473 üzenetére
Na, örülök hogy szóba jött. Mit jelent ez a 0 perces dolog? Hallottam olyanról, hogy vásárlásnál előttem felbontják, vagy valami hasonló, de nem tudtam ez mit jelent pontosan.
Milestone-t múltkor 97k-ért is láttam már. Ha sokáig hezitálok végén még megveszem a GS-em mellé, E72 kárára.
-
manchester85
veterán
válasz
#16820480 #205 üzenetére
Jó, de azért ez egy sarkított példa. Nem feltétlenül viszek nyaralásra laptopot magammal, de vannak, akikkel akarom tartani a kapcsolatot. Wifi közelben hasznos tud lenni. Igazából ez attól is függ, kivel milyen viszonyban van az ember. Pl. ha közeli hozzátartozód külföldön él, máris fontos tud lenni.
-
rizso
addikt
válasz
#16820480 #187 üzenetére
Ennyire mondjuk nem vágom, hogy mi a titka
Lehet, hogy jobban eszi az akkut is, de szerencsére észre sem veszem, mert elég sokáig bírja egy töltéssel úgy, hogy suliban szinte egész nap megy a wifi, filmet nézek vele, telefon, stbstb - mondjuk az akkuja sem olyan kicsi, 1380mAh
De kösz a tippet, lehet megfigyelem, hogy különböző használatnál hogyan merül az akku! -
Konflikt
addikt
válasz
#16820480 #113 üzenetére
igyvan, egyetertek. a kijelzo meretebol, es a WVGA felbontasbol nemengedek. ez a 3,2"@HVGA meg hmm.. eleg keves lenne..
a moto tamogatas meg.. hat kritikan aluli, tudjuk. remeljuk azert a 2.1-el az mp3 bugunk eltunik. (de az ebreszto nekem nemjott elo eddig egyszersem)
-
válasz
#16820480 #106 üzenetére
Viszont rosszabb a szoftveres támogatás, és a fejemet teszem, hogy ez nincs akkora bugos szar
A Sense UI egyébként is nagyon hasznos, főleg a copy-paste. De a marketinganyagok és specifikációk alapján tényleg a Milestone jobb
Még mindig nem bántam meg, hogy Konfliktnak adtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged