- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiftu
senior tag
Unboxing video:
A ring kék sarkában Vaszilij Petrovovics, a piros sarokban Abraham Attatürk.
A bíró int, kezdődik az első menet.
A két boxoló egymáshoz lép. Egyre nő a feszültség. A szemöldökök fel-felrándulnak.
Ideges rángások a bal kézben. Megfeszülő vádlik.
Vaszilij elveszti a fejét és hatalmas jobbhorgot mér Abraham állára...
A bíró leinti a meccset.
Az unboxingot Abraham nyerte. A vesztes Vaszilij lekullog a szorítóból...Ez lenne az unboxing felvezető adása...
-
törölt tag
lesz a mobile show-n. elvileg a motorola is hoz, meg ott lesz Konflikt is és én is, szóval el leszünk látva milestone-nal
szerintem amúgy élőben optikailag kisebb az iphone-nál, bár képen nagyobbnak tűnik. szerintem amúgy a színe teszi, hogy teljesen fekete, míg az iphone-on ott az a krómozott keret. illetve keskenyebb is nála valamivel. viszont nehezebb. -
Pszihonaranc
senior tag
Nagyon szépen köszönöma felvilágosítást, és a tanácsot
Szerintem nincs nagy szükség a qwerty bellentyűzetre, és még a Legend olcsóbb is. Am szeretnék egy új topicot feldobni hogyha már így bennevagyunk a témában: Ki hol nézi a telefonárakat? Ileetve hol vásárol.. annyi helyet ismerek hogy csak na (gsmline, speedshop,xxl, extremdigital..stb) én speedshopos vagyok. egyrészt mert közel van jártam ott szóval tudom mi folyik ott, meg nem is feltünően olcsóak az árak. Mert pl (nem akarom szidni a gsmlinet) de ott kicsit utánaolvastam és írta hogy használt, meg hogy 0 perces meg nem is mindig van latin betű a gombokon (lehet ciril arab görög) .. hát azóta nem nagyonm szívesen nézem ott a telefonokat. Kíváncsivagyok a véleményetekre írjatok plz
-
törölt tag
ez egy ilyen trükközés, hogy a bolt jogilag használtan forgalmazza az adott terméket, ezért nem kell rá áfát fizessen. viszont ha magára a készülékre gyári garancia van, akkor nincs semmi baj a vásárló szempontjából ezzel a megoldással, az állam jár rosszabbul, mert kevesebb adó csorog be.
-
törölt tag
104-ezerért lehet kapni Milestone-t, 105-ezerért Legendet. én előbbit választanám, de ha kell qwerty, akkor nem nagy kérdés melyik jobb vétel. a TP2 meg kicsivel drágább, de én azt inkább a rendszere miatt ne mvenném.
Karma: akkor ismét úgy tűnik, hogy a motorola (akár akaratán kívül is) jófej volt valamiben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest