- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
manchester85 #822 üzenetére
Persze pont ezért QQ zok
hogy ha már új telefont akarok, akkor mindig ilyen lehetelten igényeket állítok fel.
Jah egyet kihagytamlegyen fene olcsó
A féltégla nem igaz, mert N80 ashoz viszonyítok ami 21 mm mély, ami majdnem 2x Legend.
A nem hal meg leesésnél mint például a hírhedten sérüléken Ericsson T28 ra gondoltam,
de a Nokia 6220 nál jártam úgy, hogy felállásnál kicsúszott a zsebemből és kitört a gumi alatti bekapcsológomblol! Ezért természetesen ésszerű keretek között gondoltam.
A 2 év múlva telefon alatt pedig nem az érték, hanem az időtállóságra gondoltam.Ne menjen tönkre a Rendeltetésszerű akár intenzív de nem durva használatba, mint mondjuk azt a ilyen-olyan csúcs gamer PLANTRONICS fejesem tette 1 év után.
Legend amúgy nekem majdnem maximálisan megfelel, tetszik az alakja, masszívnak tűnik, eleget tud, picit talán sokat is. Egyenlőre kivárok, gyűjtöm az infókat, hogy mit tapasztalnak azok akiknek már van.
-
L4mie
veterán
válasz
manchester85 #820 üzenetére
Hát nem tudom, én személy szerint egy olyan készülékre vágyom, ami
Wifi + gps + mp3 + rádió, normális méretű kijelző, hogy vonaton vagy metrón tudjak olvasgatni, esetleg ha van free wifi netezni. de nem kell az iphon méret. (az meg már nagy)
Mellette ne dögöljön meg ha leejtem, ne legyen ocsmány fél év múlva a rendeltetésszerű használatból adódó kopásokból.
Ne legyen féltégla mint a mostani N80am, na meg persze, ha lemegyek az ősökhöz vidékre, itthon hagyom a töltőt, akkor 1 nap múlva hazafelé még működjön. JA és 2 év múlva is legyen telefon.Sajnos nem találom ezt a készüléket
Tudom HIHETETLEN ELVÁRÁSOK!! -
aramis00
tag
válasz
manchester85 #810 üzenetére
Bocs, nem akarom szétoffolni a témát. Ezért csak annyi, hogy elvi síkon egyetértünk. Én csak annyit mondok, hogy gyakorlatban mindenkinek kényelmesebb lenne a hosszabb üzemidő, de ehhez hiányoznak a jobb akksik, amik megrekedtek a fejlődésben! Ezért ha a vásárlók igényként hoznák ezt fel globálisan, akkor talán mozdulnának erre is valamit. Ha elfogadjuk így, ahogy van, akkor csak lassabban. A mai kor elvárásainak/lehetőségeinek megfelel így, ezt kijelenthetjük. de igényeljünk többet, és meglátjuk mi lesz
HTC-ék jók ebben!
-
aramis00
tag
válasz
manchester85 #804 üzenetére
Van igazság abban, amit mondasz, de manapság szerintem nem volna rossz, ha a telefonok is végre ilyen irányt (is) vennének, mint a notik. Mármint hogy nem(csak) a teljesítmény a lényeg, hanem az üzemidő is. Mint a C2D ULV prociknál. No, de ne legyünk telhetetlenek...Eljön majd az az idő is, de addig még pár telefongenerációt el kell adni !
-
válasz
manchester85 #785 üzenetére
A nemzetisportos videókat ránézésre kicsit szaggatva, de játsza hanggal, az indexen a "letöltés elindult kérlek várj..." feliratnál malmozott, de nem akart tovább jutni, az origóra meg nem volt türelmem
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
manchester85 #761 üzenetére
jóvanmár ... te mindent tudó
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
manchester85 #730 üzenetére
óhó ezek a hasonlatok >.< NEMROSSZ
de értem mit mondassz
-
gyoref1
aktív tag
válasz
manchester85 #719 üzenetére
Teljesen igaz , nappal használ ,éjjel tölt , mi ebben a karcsú
-
válasz
manchester85 #547 üzenetére
Idén a második
De eddig úgy tűnik, hogy ez sokáig fog maradni. -
törölt tag
válasz
manchester85 #206 üzenetére
igen, viszont küülföldre viszek laptopot magammal. nyaralásra meg... azt az 1-2 hetet ki lehet bírni videótelefonálás nélkül. illetve én ki szoktam.
-
törölt tag
válasz
manchester85 #204 üzenetére
de mondjuk pont leírtad a lényeget: a buszon zötykölődve nem fognak videótelefonálni az emberek, kényelmesen leülve szobában meg lehet azt laptopról is.
-
Gergi
senior tag
válasz
manchester85 #202 üzenetére
Igen, azt kihagytam, hogy mobilon...
Az ára is eléggé visszatartó tényező. Bár nem tudom, hogy pl a Fring tudja-e használni a másodlagos kamerát netes videóhívásoknál. -
Gergi
senior tag
válasz
manchester85 #200 üzenetére
Gondolom azért mert nem túl népszerű a videótelefonálás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest