- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
Micimaci #5580 üzenetére
Nekem sem jelennek meg, és azon kívül eléggé erőteljesen haldoklik a kis gépezet. Tény, hogy egy-kétszer kiugrott a kezemből, de attól függetlenül nagyon de nagyon szétvan, nem tudom a tiétek hogy bírja. Lassan 2 éves lesz, de a kikapcsoló gombot már nagyon erősen kell nyomni, hogy történjen is valami, a home gombra ugyanez igaz sőt azok még ??sercegnek is?? , a lagolásról és a lassulásokról, oknélküli kikapcsolásokról nem is beszélve... Ha menne rendesen a szinkron akkor egy recoveryt tolnék, de így
-
Micimaci
csendes tag
válasz
Micimaci #373 üzenetére
Sikerült!
Talán mást is érdekel: A Settings/Wireless and networks-ben a Mobile networks alatt az Access Point Names-en belül a T-Mobile NET GPRS-re kellett kattintani, akkor bejönnek a beállítások. Az automatikus konfig során a bejelentkezési névhez és jelszóhoz betett valamit, mert ott volt egy-egy csillag. Ezeket töröltem, és minden működik, mint a szél!
Éljek sokáig!
-
CabalX
aktív tag
válasz
Micimaci #305 üzenetére
Szerintem nem is lesz külön fólia a Legend-re elvégre ugyanaz a kijelző mérete mint a Hero-nak.
Engem is érdekelne a zenelejátszás minősége - Innov8-ról váltanák és minőségben annak eddig nem sok párját találtam/hallottam csak hát a kezelhetősége.
Illetve akinek már van Legend-je az is hasonló készenléti időt tapasztal mint amit Bocha írt a tesztben ? -
törölt tag
válasz
Micimaci #305 üzenetére
áltlaában az alkalmazások futnak tovább a háttérben. ha kevés már a memória, akkor a rendszer bezárogatja a legkevésbé használtakat, illetve te is tudsz ilyenre telepíteni task manager-t.
a házikó hosszan nyomva a legutóbb használt alkalmazásokat mutatja, nem az éppen futókat (bár a kettő pont az első válaszból adódóan azért nem tér el olyan vészesen). -
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged