- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
válasz
kingabo #12789 üzenetére
Én épp a hétvégén szórakoztam, felraktam rá pár winmo romot, még 6.1-eset is kipróbáltam a poén kedvéért, ami sosem volt rá gyárilag.
Be akarom lőni kizárólag navigációs eszköznek, sim kártya nincs benne, szóval csak offline megoldások jöhetnek szóba. Winmo alatt marad a legtöbb szabad RAM, majdnem 400 mega -
Relatyvity
csendes tag
válasz
kingabo #12781 üzenetére
Jaj ne, nem azt mondtam, hogy kifutott ami 6 éves, ne forgassuk ki a szavaimat, ha lehet kérjem, de a telefonoknál ez nagyobb ugrás, volt. És nem kell lehordani a másikat a hülyeségért sem, mert ez egy vitafórum egyrészt, másrészt pedig ezért. http://forum.xda-developers.com/hd2-android/nand-dev/dec-31-2014-kernel-3-0-101-t2989283
Ok ez alfa és talán nem is megy majd tovább, de működik, szóval ha valaki érez magában némi kalandvágyat és nincs everyday használatban a készülék (mert hang és kép van csak) az tehet egy próbát. Boldog újévet! -
esy.gab
csendes tag
válasz
kingabo #12713 üzenetére
Csak a beállítások miatt gondoltam, hogy esetleg lehet különbség, de utána járva ennek is nem kéne befolyásolnia...
Lehet neked lesz igazad, ha lesz egy kis időm, hétvégén kicserélem az alaplapot, mert másra már nem nagyon tudok gondolni. Remélem azzal megoldódik a dolog.Ezt hogy érted? "(ami nagyon sokaknak sajnos nem jött össze)"
-
adidas4death
aktív tag
válasz
kingabo #12708 üzenetére
Én sem meg senki sem cikizésből irtam/irtuk, csak leírtuk azt ami "általában" hiba szokott lenni ilyen esetekben...
Már rég túllépett mindenki ezet a "rang" témán szerintem ilyen téren. Újonc is lehet okosabb mint egy "gigamega ősatom tag" ez nem jelent semmit szerintem., -
esy.gab
csendes tag
válasz
kingabo #12703 üzenetére
Ez jó volt. Tényleg!
Több mit 5 éve használom a Leo-t. Szerinted?
Jártam már vele sokfelé, és mindig megbízhatóan segített.
Hogy válaszoljak az előző javaslatra is, az elmult két hétben volt már több rom is amit kipróbáltam a gyári win rom-tól az androidon át a 7 ig! Szóval nem most kezdtem. Sem a romolást sem a navigáció használatot.
Sőt ahogy az első bejegyzésben írtam kicseréltem a GPS modult is már de az sem segített (tehát a szerelést sem). Ne tévesszen meg a nevem melletti felirat, lehet, hogy itt a fórumon újonc vagyok...
Ahogy írtam az XDA-n is rengeteget olvastam és mondhatom nagyon sokmindent kipróbáltam már a gps.conf file átirogatáson keresztül különböző FIX-ekig.
De talán nem mindent. Ezért fordultam hozzátok, hátha találkozott valaki hasonlóval.
Úgyhogy nem kell cikizni...
Ez a Németországból behozott HD2, ez kiszúrt velem.
Kezdem azt hinni, hogy az antenna vezérlő switch van kész az alaplapon. Persze akkor alaplapcserés lesz
és annyit nem ér.
Nem tudom. Hátha valakinek van még valami ötlete ezen a lehetőségen kívül is. -
-
Relatyvity
csendes tag
válasz
kingabo #12688 üzenetére
Az igazat megvallva dualboot-al volt fenn nekem is a pdaimatejam féle verzió és tökéletesen működött, a 3 éves aksim kihúzta akár 2 napot is míg android alatt jó ha 15 órát bír... Másrészt minden érdemi funkció működött benne és 10 percnél emlékezetem szerint nem tart tovább az istallálás. Szóval javalom én is, baj nem lehet belőle!
Üdv! Relatyvity -
-=Starwing=-
tag
válasz
kingabo #12557 üzenetére
A HD2- ben nem jutok el a Rom telepítésig, mert a telepítő kiírja, hogy nem lát Ext4 partíciót...(DataOnExt)
Particionáltam a Minitool-lal XP és Win7 alatt is, de az eredmény "other" lett, Ext4 helyett...
29GB Fat32,és 2GB Other.....
Elvileg a legújabb, 8-as verziójú Minitool-lal próbáltam. Semmit nem hagytam ki, mert nem is lehet a particionálás során...
Próbáltam, azt is, hogy a Hd2-vel formáztattam a kártyát, majd particionáltattam... Other-lett a 2GB ugyanúgy.
Az a legfurább, hogy mikor a TELJES kártyát Ext4-re particionáltam, akkor maradt Ext4, és nem lett "other".
Viszont! nem enged méretet változtatni! Sem az értékek átírásával, sem a grafikus csúszkával...!
Akkor fixen 32GB Ext4 marad! És ugye ez sem jó. Mert ez az utólagos csökkentés/megosztás (split), nekem is eszembe jutott.. -
Mauddip
aktív tag
válasz
kingabo #12543 üzenetére
A konkrét linkedet ezek között sajnos nem találom, de majd böngészgetek xda-n...
Egy 16 gigás cl10-es kártya volt eddigis benne, azzal szeretném majd. A csempén legalább lászik a mintája, h mégis mit takar, a betűket meg megpróbálom a lehető legnagyobb méretre növelni. Ha a K800-assal megbirkózik, akkor szerintem ennek a betűméretével sem lesz gond! -
D.One
csendes tag
válasz
kingabo #12495 üzenetére
Köszönöm a válaszodat Kingabo !!
Az akkumulátor problémát már MaCS_70-is felhozta és ajánlotta hogy tápra csatlakoztatva próbáljam használni egy darabig jó is volt de utána ugyan úgy újraindult !!
És ha nem használom de be van kapcsolva akkor semmi baj nincs !!
Az akkumulátor maxon van !!D 2.15.50.14
G 15.42.50.11u
B 3.14.04666 -
akos90
tag
válasz
kingabo #12414 üzenetére
Ez alapján szeretném megoldani, hogy win 6.5 és sd kártyára androidot szeretnék varázsolni. Addig eljutottam hogy csináltam sd kártyán 2gb-t EXT4 partíciót. Recovery-t viszont nem tudom valamiért felrakni. Hiába csinálom úgy ahogy kell. Elindítom a haret.exe-t és nagy büdös semmi-t csinál booting linux megy a töltőcsík utána apróbetűvel valamit ki ír HTC felirat és utána újraindul a telefon win6.5-be. Ha valaki tud értelmesebb megoldást annak előre is köszönöm!
-
bzoley
veterán
válasz
kingabo #12406 üzenetére
Köszi, ez elsősorban a technikától függ. Nem az a fajta vagyok, aki hetente cserélgeti a telefonját, mondjuk ez az első, amit használtan vettem.
Egyelőre a sense-szel szenvedek, van pár dolog, amit a CM-ból hiányolok, pl. emelkedő hangerő, apróságok. De azért sebességben ég, és föld a kettő, persze ez nem csoda -
-
-
hudyfiu
senior tag
válasz
kingabo #12347 üzenetére
Cotulla váltott ONE-ra
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47020299#post47020299
-
-
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
kingabo #11855 üzenetére
kingabo:
"Lehet ám 5 percig szerkeszteni a hsz-eket! Meg nem szokás smiley sormintákat gyártani itt."Ezt a részt elmagyaráznád? Nem egészen értem......
Stylewars_kp: Nem tudom, hogy mi lehet a baj... Én mindig HD2 ToolKit-el csinálom a Vipe-t, aztán felrakom a MAGLDR-t, és ha kell, akkor a CWM-et, és minden megy tokéletesen.
A memória kártyád valóban lehet problámás egy rosszul megválasztott WP-től, nekem is volt ilyen. Én csak symbian telóval tudtam formázni, semmi más nem volt rá képes. Azóta működik rendesen.... -
Tikakukac
titán
válasz
kingabo #11753 üzenetére
A külsőből és az árból. Van egy szakadás köztük, és ez a 3k a határ ami körül megint vannak akksik.
Ez lesz a baromi biznisz. Itt van angolban és elviekben gyári, nem kell fosni a vámtól és ha hozunk összesen 10-et akkor 2300 forint körül kijön egy darab, az meg már szinte nevetséges.
Laptop akksinál most nem volt gond, az kintről jött, az pedig egy 9 cellás volt, 20-szor akkora mint egy flottányi hd2 akku
-
Katatonia666
aktív tag
-
dogi01
aktív tag
válasz
kingabo #11466 üzenetére
XDA-ról offical ROM-ot akartam feltenni. Ez nem jött össze, mert amikor elindítom a telepítőt akkor azt írja hogy csatlakozási hiba van.
Egy másik gépről sikerült addig eljutni hogy elindult a telepítő 1%-ig. Utána újraindult. Most gyári win van rajta, de amikor a start menüre kattintok akkor csak a "home" jelenik meg.próbáltam azzal is h SD-re az előbb leírt módon álneveztem a filet, majd bootloader, de nem történik ott semmi.
Nem tudom hogyan fogalmazzam jobban meg :S
Kicsomagoltam és a RUU_signed.nbh filet átneveztem LEOIMG.nbh -re. bootloader ugy h hang le+ kikapcs gomb. nyomom a lefelét de csak egy pill-ra felvillan h loading és utána visszaugrik bootloaderbeViszont ott tartok hogy legyen egy teljesen gyári WinMO rajta és kész.. :/
-
dogi01
aktív tag
válasz
kingabo #11464 üzenetére
Többet is kipróbáltam már... természetesen ez a leírás alapján csináltam:
"Amire szükségünk lesz. Egy gyári rom a számítógépre letöltve és egy csomagoló program (én a WinRAR-t ajánlom).
Első lépés csomagoljuk ki a gyári romból a RUU_signed.nbh filet.
Ha ez megvan nevezzük át LEOIMG.nbh-ra.
Másoljuk rá az sd kátya gyökerébe. Akár usb kapcsolaton keresztül akár sd kártyát kivéve olvasóba.
Ha ez megvan csak annyit kell tennünk, hogy kikapcsoljuk a pda-t és bootloaderben elindítjuk. Kikapcsolt állapotban hangerő le gomb majd bekapcsoló gomb nyomva tartásával."Otthon vagyok ezekben. Hetente csinálok különböző androidos telefonokat meg de ez kifog rajtam :/
Szerk.: KEll a gépemen Actice Sync vagy W.Mobile eszközközpont lenni?
-
pcnet
addikt
válasz
kingabo #11448 üzenetére
WP 7.8-ban már sikerült battery bugot javítani? Csak felmerült bennem a kérdés, mert anno fél nap után töltőért kiáltott, - anno azt mondták portolásból adódó bug - de most olvasom 2 nap után 32%on volt. Bocs ha utána olvashattam volna, de már sajnos nincs meg a telefon és mem is kísérem olyan mértékben figyelemmel a történéseket, csak a fórumot figyelem. Köszi a választ!
-
hudyfiu
senior tag
válasz
kingabo #11355 üzenetére
Aki meg nagyon 4.x...+ rendszert akar az meg ezt próbálja ki:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224469
Nekem eddig nem nagyon mentek hibátlanul 4-es rendszerek...
Ez végre jól néz ki...eddig...pár óra után. -
toeki
senior tag
válasz
kingabo #11250 üzenetére
- igen a digitizer hibára ez a tipusú fagyás pont jellemző - más tészta hogy cserélni már sztem nem éri meg...
- azonos hardverrel sajnos csak egy telefon jött ki ha jól emlékszem a htc desire. az azonos hardver azonban kiderült hogy mégsem azonos pár dolog eltér amire külön kell megirni a drivereket. desire frissitése valahol 2.3-nál bevégeztetett ezért az afölötti androidverziók már erősen kompromisszumosak, a 4.0 és 4.1 esetében még mindig nincs teljes hardveres gyorsitás csak egy Tytung által több helyről összeollózott drivert finomitgatnak jóideje.
nagyon ügyes dev-ek vannak xda-n és sok mindent jobban megoldanak mintha gyárilag készült volna, de sajnos 4-500 megás memória alapból nagy akadály - általában ez okozza a lassulásokat - ezen meg nem tudnak változtatni.
wp7 nagyon ügyesen gazdálkodik az erőforrásokkal viszont ez a kinézetén is meglátszik... -
cr4sh-
tag
válasz
kingabo #11238 üzenetére
Az a helyzet, hogy miután megvettem a telefont zsebben hordva folyton úgy vettem elő a telefont, hogy a menü legkülönbözőbb pontjain járt éppen. Aztán egyszer jött egy fagyás és onnantól kezdve amint zsebre tettem fagyott rögtön, abból gondolom hogy gombnyomásra, mert mindig a lock képernyőn ragadt be a kép.
Ha vigyáztam rá és nem tettem zsebre akkor nem volt jellemző a fagyás, de néha akkor is összejött.
Mostanra ott tartok vele, hogy 15 'aksi ki-be reboot'ból egyszer végbe megy a betöltés a többi alkalommal kifagy a boot alatt, de tegnap már egész nap nem tudtam bekapcsolni mert csak a fehér kijelzőig jutott amit már jeleztem is ma. Türelmes vagyok, de ez már masszívan kiveri a biztosítékot nálam is.
A kijelzőt nem azért kérdeztem, hanem mert ma megmutattam egy telefonosnak és zsigerből rávágta hogy 'ezt eláztatták' azért van beégve több helyen a kijelző.
Jellytime romot használok 4.1.2 de tettem már vissza a gyári winmo-t és ott is produkálta a fagyásokat (sőt ugye boot alatt is)
Tudtok erre valami okosat mondani? Hálás volnék. -
cr4sh-
tag
válasz
kingabo #11235 üzenetére
Biztos hülye a kérdésem, de mit kell cserélni, ha a gombsor nyomódása miatt állandóan fagy a teló?
És abban van ráció, hogy egyszer megázott volna és ezért van kiégve több helyen a kijelző (azaz sötétebb foltok vannak rajta) és ezen segít egy digi+kijelző csere?
Nem akarom kikukázni a telefont szóval jó volna ha megtudnám oldani ezeket a problémákat.
Ne haragudjatok a láma kérdésekért, de inkább megkérdezem minthogy utána elcsesszem. -
toeki
senior tag
válasz
kingabo #11188 üzenetére
elvileg a legtöbb nativesd-s romban benne van a nativesd multiboot program. lényege annyi hogy a kernel részét külön kezeli a romoknak, igy akármennyi (vagy legalábbis nagyonsok) romot telepithetsz és elvileg szabadon váltogathatsz közöttük. a dolognak van hátulütője is mert igy az egyik rom alatt telepitett program megjelenik egy másik rom telepitési utvonalán is ami nem minden esetben szerencsés.
kipróbálni természetesen érdemes
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Fotó állvány eladó
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest