- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
válasz
evovll #12788 üzenetére
Az nagyon sokmindentől lehet, elsőkörben próbálj meg ROM-ot cserélni, hogy a szoftver az ami "megunta" a működést, vagy hardveres eredetű a hiba.
Egyébként szerintem sokaknak (mint pl nekem is) csak 2. telefonként üzemel már a kicsike, mivel nem mai vas már. Ennek ellenére még mindig imádom és meg is fogom tartani mint életem első "okos" telefonja.
de ez már csak az én "dilim" így ragaszkodni a dolgokhozanyám egyszer kilakoltat ezért
-
adidas4death
aktív tag
válasz
enginev3.0 #12721 üzenetére
Adjisten
Hát rég láttalak erre felé tényleg.
Tytung még mindig viszi a prímeg HD2 ROM téren.
Érdemes kipróbálnod megint.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
kingabo #12708 üzenetére
Én sem meg senki sem cikizésből irtam/irtuk, csak leírtuk azt ami "általában" hiba szokott lenni ilyen esetekben...
Már rég túllépett mindenki ezet a "rang" témán szerintem ilyen téren. Újonc is lehet okosabb mint egy "gigamega ősatom tag" ez nem jelent semmit szerintem., -
-
adidas4death
aktív tag
válasz
-=Starwing=- #12666 üzenetére
Abszolút érdemes, nagyon jó kis ROM, nálam napi használatban van. Merem ajánlani tényleg.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
MaCS_70 #12602 üzenetére
A kérdés ezzel kapcsolatban csak az, hogy mit értesz büntetlen alatt.
Ha közben átparticionálás utána megy rá a friss rendszer annak ugye semmi akadálya.
Viszont hogy egy működő rendszert lehet-e átmásolni (ex4 partícióval együtt) egy kisebb helyre úgy hogy az utána gond nélkül menjen azt nem tudom elméletben nem látom akadályát , de ma este kitesztelem ezt én is mert kíváncsivá tettél. -
adidas4death
aktív tag
válasz
-=Starwing=- #12555 üzenetére
Ugyan az a helyzet a progival is mintha a CWM-ből probálnád formáztati? Ilyennel még nem nagyon találkoztam. Amikor nekem nem engedte formázni a kártyát akkor nekem ott a végén kiderült hogy a kártyával van a gond :S Megbizható helyről szerezted be a kártyát?
-
adidas4death
aktív tag
válasz
-=Starwing=- #12552 üzenetére
Istenem ez az aláirás, XD sirok " "Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD "
Na, de komolyra forditva: Próbáltad 1GB-al megformáztatni CWM alatt? nem tudom mert én még csak 1GB-ot adtam mindig mert az bőven elég volt eddig és azt gond nélkül engedte. Lehet hogy a 2g-vel van valami baja.
-
adidas4death
aktív tag
Én most a 4.5-öt kihagyom és maradok a 4.4-nél. Semmi olyan komoly update nem érkezett amikért megéri most ezt feltenni.
Jórészt csak a frissebb Gapp-ok kerültek csak bele. -
adidas4death
aktív tag
válasz
norbeey #12529 üzenetére
a NAND az kb egy CL4-es kártyának felel meg, úgyhogy igen egy CL10-el sokat lehet dobni rajta.
Mivel ugye ez a ROM nem fér el csak a NAND-ban ezért kell egy nagyobb kártya neki amiből kapnia kell 1GB EXT particiót.
Ez elég a programoknak és a ROM egy részének ami a kártyára települ. -
adidas4death
aktív tag
-
adidas4death
aktív tag
válasz
gaborh #12521 üzenetére
Valószinüleg akkor nem a megfelelő méretűre formáztad a NAND-ot, nézd meg a ROM topicjában, mert többnyire mindegyik ROM más méretet igényel a NAND-ból.
és (szerintem) általában érdemes 5-10mb-al többet is adni neki lévén, hogy nem mai teló és lehetnek "bad block"-ok a NAND-ban. -
adidas4death
aktív tag
válasz
adidas4death #12460 üzenetére
Vannak itt gondok kérem szépen (V4.2)..
- kijelző nem szeret visszakapcsolni pár perc asztalon (idle) töltött lét után, csak akksi ki-be segít.
- appokat tök randomba visszadobálja a frissítés hibával
- launcher meg-megáll (FC)Még mókolok vele és nézelődöm, de ha nem javul akkor megy vissza a v3.3 sajnos...
-
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12456 üzenetére
Kezti úgy hogy be-syncelte a kedvenc oldalaimat stb cuccokat a gmail fiókomról.
Ahogy rámegyek a "www.youtube.com"-ra megkérdezi, hogy mit akarok használni (alap browser, Opera, youtube app), rámentem hogy alap browser aztán kerestem egy zenét és el is kezdte játszani egyből.
Közben engedélyeztem a forgatást és szépen játsza fektetve is a böngészőből
-
adidas4death
aktív tag
válasz
hudyfiu #12454 üzenetére
Jaa értem, az más.
Biztos csak amiatt nem töltenek be? Nem valami hardverhiba? Bár ilyennel még nem futottam össze szóval még akár az is lehet, érdekes mindenesetre.Na tesztelgettem picit a v4.2-t:
- GPS okés, talál jelet szépen Sygic-el és Primoval is.
- Videó/fotózás/panoráma okés még tán jobb is (eddig) mint v3.3 alatt
- Lagg, fagyás eddig nem jelentkezett (1-2 röccenés de ezt még betudom a friss rendszernek)
- wifi/mobilnet szintén okés rajta szépen
- az appjaimat/telószámokat és a háttérképet szépen visszatette a v3.3 alapján a google backup történetEddig egészen okés a rendszer, további teszt holnap élesben mivel megyek már melózni.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
hudyfiu #12452 üzenetére
Hát pedig rá lehet tenni digitizer nélkül is cwm-et, ROM-ot meg mindent.
Én egészen odáig hozzá se érek a kijelzőhöz amég be nem tölt a ROM, mert a hangerő gombokkal meg az első gombsorral mindent meg lehet csinálni.
Most raktam fel a v4.2-t, kiváncsi vagyok rá, majd jön a report ide hogy mi a helyzet.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12448 üzenetére
Nekem még a v3.3 van fent de nekem is van választási lehetőség a fájloknál is ha fájlkezelőből nyitom meg és esetleg több olyan program is van fent ami képes lehet megnyitni, meg böngészésnél is kérdezi hogy opera vagy a gyári böngésző.
Viszont arra figyelj, hogyha arra nyomsz rá az ilyen kérdésnél hogy ezt használja és ne kérdezze többet akkor többet nem hozza fel a kérdést, onnantól kezdve csak a menüből lehet az alapértelmezettet megválasztani.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12362 üzenetére
Sorry, de elég későn értem haza a melóból és nem nagyon volt kedvem/erőm írni.
Eddig nagyon úgy tünik, hogy jobban teljesít mint a v3.2, gyorsabbnak szemmel láthatóan gyorsabb, akadás alig van. Kamera/videófelvétel/panoráma már nem bugos egész jó lett. WIFI keresés is megy tényleg rendesen.
Úgyhogy én bátran ajánlom napi használatra mivel én is így használom.
-
adidas4death
aktív tag
Hopp-hopp, kint van a v3.3
Changelog fontosabb része:
- Fixed WiFi scan for HD2's legacy 2.6.32 kernel with bcm4329 WiFi driver (frameworks_base) (Credit: tytung)
- Fixed the glitchy preview of Camera, Camcorder, and Panorama by replacing with JB 4.1.2 version (Gallery2.apk and libjni_legacymosaic.so)Ezt vártam már a 3.1 óta úgyhogy akkor ezt húzzuk is le és próba.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12331 üzenetére
Hát nekem a panoráma fotózás abszolút nem ment benne, a kamera sűrűn befagyott, a videó szétesik mint a szemét, BT sem mindig ment, mobil net ugyszintén.
Egyébként maga a ROM jó volt és tetszett, csak ezek nekem fontosak voltak, hogyha azonnal akarok fotózni akkor ne kelljen 2-3x elinditani a kamerát mire "összeszedi" magát. :/
Remélem 3.2-re rendbe szedték az ilyeneket.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Heroldg18 #12312 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs v3.1 alatt a 16GB CL4 Sandisk kártyámmal, tök jó minden, semmi FC.
Native SD-hez inkább CL6 vagy CL10 mivel a NAND sebességével kb. egy szinten van a CL4-es kártya szóval ott még nincs értelme a Nativ SD-nek.
Droidhoz ha jól rémlik akkor a CL6-ot szokták ajánlani mivel az elvileg jobb a sok kicsi fájl irás/olvasásban droid alatt. javitsatok ki ha tévedek de én asszem ezt olvastam XDA-n.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
b.geri #12302 üzenetére
Igazából megmondom neked őszintén egyszercsak eltünt.
Egy ideig volt a probléma, aztán váltottam egy kicsit 4.1.2-re ott megszűnt ez a gond, majd visszaálltam 2.3.7-re ahol előjött a probléma eredetileg, de nem jött elő és hálistennek (kopp-kopp) azóta se jött elő egyik ROM-nál se.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12296 üzenetére
Na tesztelgettem én is a v3.1-et. Pár észrevétel/bug/feature (nézőpont kérdése
)
- kamera app még mindig bugzik (elég lassan indul és szeret szétesni a kép fotózás közben, de a lőtt kép továbbra is jó, továbbá a videózás befagy, és a panoráma sem jó)
- Youtube továbbra sem működik (másik progival igen, szóval ez lehet, hogy a YT sara nem tudom még)
- gyári Gallery szeret FC-ket dobálni főleg fotózás és videózás közben (de ez lehet, hogy a kamera app sara szintén)- hivásnál viszont nekem okés minden, bekapcsol a kijelző rendesen azzal semmi gond. nekem ez a v2.6-nál volt ritkán, hogy később vagy épp be se kapcsolt a kijelző
Mást egyenlőre nem vettem észre szóval még marad a v3.1 és remélem hogy fatálisabb hibát nem találok.
performance részt csak én nem találtam meg vagy nincs? -
adidas4death
aktív tag
Na hazatértem és most olvasom hogy valami nem 100-as nálad. Ha továbbra sem okés a dolog akkor írj PÜ-t és megoldjuk a dolgot.
-
-
adidas4death
aktív tag
evovll kollégával küzdünk még jelen pillanatban is skype-on, mert valami nem gyári a telójával.
Hiába toltunk fel rá wm 6.5 ROM-ot, nem tette vissza a régi HSPL-t és innentől kezdve meg meg vagyunk lőve. :/
2.08 van neki vent belőle meg irja is hogy HSPL csak a "Cotulla" rész alul nincs meg neki aminek ott kellene lenni..
XDA-n se találtam semmit erről az a baj..
-
adidas4death
aktív tag
válasz
evovll #12232 üzenetére
Okés rendben, majd sikíts ha felvettél vagy valami.
Más:
Közben elolvastam a V3.0 topicját. Tytung és csapata tud a hibákról, dolgoznak is rajta ezerrel de a kamera rész feladta nekik a leckét azt irta. Remélem a V3.1-ben vagy javitják a kamerát vagy visszateszik addig a 2.6 kameráját.meg persze a többi fix: BT, wifi tethering... gyengébb mobilnet stb...
-
adidas4death
aktív tag
válasz
evovll #12229 üzenetére
Vegyél fel Skype-ra vagy arckönyvön és megoldjuk realtime-ban, gyorsabb mint hsz-eket irogatni.
FB: facebook.com/adidas4deathHa lesz valami fejlemény, mindenképpen beírom ide, hogy lássák a fórumlakók hogy mit kellett volna. (ha esetleg valami nem jól alakult és ezért nem ment)
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12223 üzenetére
SMS backup progi csinálta ezt de csak 1. inditásnál
ezzel a kártyával igen, de csak ez az 1 progi szóval a progi a hibás
evovll:
Hát akkor megmondom őszintén nem tudom. Próbáld meg MAGLDR-el a clK helyett hátha. Ebben a sorrendben csináld, nekem igy ment: bár sztem te is igy csináltad de azért naHSPL-t elég 1szer, nem kell többször feltenni rá, ha ez fent van akkor:
- TASK29-et neki (még a tricolor bootloaderből)
- MAGLDR/CLK repartition (a ROM-nak megfelelő mérettel)
- CWM installelvileg igy be kell, hogy jöjjön, ha igy se akkor próbáld a drivereket újrarakni a gépeden a telóhoz, meg a Toolkitet reinstallozni, hátha.
-
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12210 üzenetére
itt vagyok NO, csak most értünk haza a balcsiról családdal
V2.6-al semmi ilyesmi nincsen. Már mióta kijött használom aktívan, és semmi hasonló FC/wait-wait üzenetet nem dobott. Pedig progikat is tesztelem szóval megy az install/uninstall is 1000-el.
Bátran tudom ajánlani napi használatra a v2.6-ot.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
adidas4death #12203 üzenetére
Hát srácok én visszateszem a v2.6-ot. Egyéb bugot nem találtam a v3.0-ban, de valahogy nem olyan mint a 2.6.
Főleg ez a kamera "bug" ami zavart, hogy fotózás előtt amikor néztem a kijelzőt, a fentebb leirt módon szaggatott + néha csikok jelentek meg pár mp-re. (viszont a lőtt fotók azok szépen semmi baj velük). Na meg persze, hogy videó része nem megy a dolognak.
Szóval egyenlőre v2.6, aztán várom a 3.1-et, hátha.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
evovll #12202 üzenetére
evovll:
Én sose gépen formázom a kártyát ha formázom. CWM-en belül formáztatom vele és úgy mindig jó.Más:
Na feltettem a v3.0-t (245MB-ot ir a minimum installra, én megadtam neki 265-öt, azzal simán felment gond nélkül)Első pár észrevétel, 20 perc használat után:
- Kamera (fotózásnál) picit mintha laggos lenne (mint amikor éjszakait fotózol és jobban mosódik amikor mozgatod) viszont szépen fókuszál és a képek is jók.- Panoráma képkészítés még mindig bugos (v2.6ban is az volt)
- Videozás nem megy benne (hiába nyomok rá a gombra semmi nem történik, pedig megy benne a folyamatos fókusz és a segéd fényt is be lehet kapcsolni) (aki v2.6-ban videózott az irjon erről, hogy abban milyen volt mert abban én nem próbáltam)
- sebességgel nincs gond, legalább olyan gyors mint a v2.6 (pedig közben a "gugli" restore-olja a programokat is)
Így első blikkre ezeket vettem észre, a kamerás résznek utánaolvasok Tytungnál, hátha. És persze nem adom fel, tesztelem tovább de eddig okésnak tünik a kamerát leszámítva.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
evovll #12196 üzenetére
szerintem is tedd fel inkább a 2.6-ot, az gond nélkül felmegy.
ha a telepitésnél semmit nem pipálsz be a programok közül ami kellene akkor 220-at adj meg systemnek (hozzáteszem amiket ott felsorol, mindet fel tudod utólag tenni az áruházból: youtube, maps stb...)Dictator^:
Igen ezt tudom, csak nem figyeltem mostanság, hogy jött ki belőle 3.0, nekem még a 2.6 van.nade mostmár igy akkor letesztelem a 3.0-t hogy mi vele a helyzet.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
evovll #12193 üzenetére
Olyankor (általában) szokott segiteni első inditás után egy "Fix Permissions" a CWM-ből.
Telót resi/OFF--> CWM-be lépj be---> Advanced---> és ott lesz a "Fix perm." szerintem ez megoldja. Közben linkeld már be pls a ROM-ot amit feltettél, szétnézek a topicban, hogy mivan vele.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
evovll #12184 üzenetére
Hát az az igazság, hogy nem tudom, hogy milyen ROM-ot szeretnél. Nekem a Tytung féle Nexus ROM van fent annál ír 200-at, én meg adtam neki 220at (már flasheltem annyit, hogy biztos van pár bad blockom)
De ha annál akarsz maradni amit fentebb írtál és arra 150-et irtak akkor fokozatosan próbálj meg fentebb haladni a sys méretben (de ha 150 helyett 170et adsz az nem oszt nem szoroz az SD EXT világában)
-
adidas4death
aktív tag
válasz
evovll #12180 üzenetére
valószinüleg akkor kicsi a System mérete amit megadtál neki. Mert Tytung azt hiszem 200-at ir a sys-nek de én 220-at adtam neki mert 200-al nem volt hajlandó bootolni. a bad block-ok miatt mindig egy picit többet kell neki megadni (általában, nem mindig) mint amit ir a szakács
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12143 üzenetére
Sajna nem tudom, mert nekem is csak CL4 van így nem érné meg, mert kb. egy szinten van a cl4 és a NAND sebessége egyik haver szerint aki Nativ SD-vel tolja.
Viszont neki CL6-os kártyával érezhetően gyorsabb egy sense ROM amit használt/használ.
nyilván itt nem a "teszkós" CL6-ra gondolok -
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12141 üzenetére
Igen, sanszos hogy akkor nekem is van pár bad block, bár amennyit flasheltem szegényt csoda hogy van rajta még működő block
220MB-ot adtam meg neki azzal gond nélkül ment és megy azóta is a ROM.
Toolkit-et már nem is tudom mióta nem használtam, új recovery-m van, ezzel telóról tudom a nandot formázni meg minden.
-
adidas4death
aktív tag
Emberek ti aki Nexus HD2 ROM-ot használtok.
Az első boot nektek is lassú volt? rég nem használtam ezt a ROM_ot és gondoltam kipróbálom, de HTC felirat után fekete kép és semmi.
200-at adtam meg system-nek ahogy ajánlotta a minimumhoz (mivel semmit nem pipáltam be a custom cuccok közül). Többet kellett volna megadnom?
Update: 220-as systemmel bebootol, tárgytalan a kérdés.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
bzoley #12130 üzenetére
12123.hsz:
Tyca:
" pont most olvastam xda-n, hogy elvileg a csere LCD-k is jobb minőségúek mint az eredeti volt. És tényleg, mintha a winamp indítóképernyőjén nem így nézett volna ki a színátmenet, mint most, hanem durvább volt az átmenet. "Ezt letesztelendő, készítek egy képet róla.
azért letesztelendő, mivel nem vagyunk benne biztosak és össze akarjuk hasonlítani. Ennyi, nem kell belelátni semmi többetnem tudom, hogy mért lenne másabb/másabb lenne-e egyáltalán, csak szimpla KIVÁNCSISÁG kolléga..
-
adidas4death
aktív tag
válasz
FoxiestFox #11929 üzenetére
Sebesség és egyéb dolgok terén nincs hiba az tuti biztos. Nekem nagyon bejött napi használat terén is.
Egyedül ami nem nagyon tetszett az az, hogy nincs rendes navi program hozzá (illetve van, de nekem a Navigon nem jött be
), viszont most hogy vettem egy Wayteq x850 GPS-t, szerintem simán visszaállok WP-re, mindent tud amire nekem szükségem van. bár ezt a Zune függőséget még szoknom kell igy az android "szabadsága" után.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
FoxiestFox #11927 üzenetére
wp7.8 alatt kamera és 3G tökéletes, hanghivásról nem tudok nyilatkozni mivel sosem használtam benne.
Üzemidő kb ugyanott van mind2-nél 1-1,5 nap kb. használattól függően, de droiddal el lehet érni a 2 nap körüli üzemidőt is. Wp picit jobban eszi az akksit annál inkább 1 nap kb.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Katatonia666 #11910 üzenetére
CL10-et szvsz ne, sokkal jobban jársz a CL6-al.
Ext3-4 partició meg annak függvényében kell vagy nem, hogy mennyi progid/játékod van, és hogy igényel-e a ROM ilyen particiót.cLK csak annyiban más mint a MAGLDR, hogy kikapcsolva is tölt.
bár én is mindig cLK-t használok.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Goatman #11826 üzenetére
Parancsolj.
A magyar nyelv részében nem vagyok biztos, mert rég volt már Winmo a telón, de ha a WWE-t (World Wide English) szeded abban szerintem lesz.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
MaCS_70 #11657 üzenetére
HR-t igazából a CWM(ClockworkMod)-ból tudsz csinálni a Wipe data/factory reset menüponttal. Utána még egy Wipe Dalvik cache is belefér az advanced menüből és jó is.
Nekem speciel ez van fent, és nagyon jó. Gyors stabil és megy minden redesen + akksi idő is egész jó vele.
-
adidas4death
aktív tag
Ezt nagyon embere(vagyis inkább telefonja) válogatja, nekem kb 3 hónapja kezdte ezt a fagyás dolgot, akkor akármit kipróbáltam előjött, mind1 milyen verzió volt GB, ICS, JB. Most használok egy 4.1.2 MIUI ROM-ot, ezzel eddig kb 2 hete 1db fagyásom volt még az elején, azóta egy sem, pedig napi többször hivnak.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Heroldg18 #11413 üzenetére
Hát nekem spec mindegyik ROM-al előjött, legyen az 2.3.6-7, vagy bármelyik 4.x.x... Aztán átváltottam wp7-re mert ott nincs ilyen fagyás + búgás ha bejövő hivás van, használtam 1 hónapig. Aztán most visszaváltottam 4-5 napja droidra és eddig (kopp-kopp) nem jött elő pedig napi 5-6 bejövő hivásom volt.
XDA-n is csak találgat mindenki hogy mi miatt lehet de tényleges megoldás vagy bármi még nem nagyon jött rá..
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #11399 üzenetére
Ezt tanusíthatom, hogy a NAND kb egy CL4-es kártyával van egy szintem, egyik ismerősönek CL6-on van native SD-je és neki sokkal gyorsabb mint a NAND-os verzió. Én kipróbáltam CL4-el, háááát kb 1 szinten vannak de nagyon néha mintha a CL4 lenne a gyorsabb
Van már erre egy igazáből több program is ami segit az ext-re pakolni, bár én ezt nem sokszor használtam. Link2SD a neve.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
havast #11391 üzenetére
Ennél részletesebbet nem tudok küldeni, igaz angolul beszél benne a "mester", de alap angolsággal megoldható, vagy h végképp nem megy az angol akkor mutatja is közben hogy mit kell csinálni.
Legelőször én is ez alapján csináltam.
Sajna magyar nyelvet én nem figyeltem egyikben sem de itt a 2 legelterjedtebb wp7 ROM:
- Lang HD2 Pdaimatejam Rom Wp7.8
- Dynamics HD2O 2.00b WP7.8használtam mind2-t és meg voltam velük elégedve, annyi különbség volt benne (számomra) hogy a HD2o ROM-ban van felül az az óra gyárilag, de ez a másikban is megoldható egy app-al
Remélem tudtam segíteni.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Mauddip #11380 üzenetére
Próbálkozz vele, én sem adtam fel még most se
Wp7-el voltam kénytelen megbarátkozni mert annál nem jött elő a dolog, az volt rajta közel 1 hónapig és most visszatértem megint droidra és most pár nap használat után sem jött elő a dolog.
Próbálj meg több ROM-ot tényleg, hátha nálad csak ROM probléma.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Mauddip #11376 üzenetére
Akkor téged is utolért a tulajok rémálma..
Nekem és még pár fórumtársnak és XDA-n is rengeteg embernek előjött ugyanez a gond. Spec nálam tökm1 milyen ROM volt fent mindegyiknél ezt csinálta (hivnak--> zúgás--> fagyás...) 2.3.6, 2.3.7, 4.0.1, 4.1.2. szóval teljesen mind1 volt. :/
Nekem egészen a hétvégéig wp7 volt fent és azzal nem volt ilyen gond. Bár most használok egy ROM-ot amivel szintén nincs ilyen gond eddig. kopp-kopp
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Mauddip #11337 üzenetére
a Nativ SD-ben sajnos nem tudok segiteni, én még sosem próbáltam.
Kevés hely:
A ROM-ban van benne gyárilag az a script ami átpakolja a cuccokat az EXT particióra? vagy az amelyik csak úgymond összeadja az ext és a belső mem.-t? Mert ha nincs benne akkor nem pakolja át neked oda a programot.vagy még van rá progi is Marketen ami ebben segit
-
adidas4death
aktív tag
Mennyire smooth a ROM? sok röccenés van menet közben? Mennyi appot pakoltál rá?
nézegettem én is ezt a ROM-ot csak azért kérdezem -
adidas4death
aktív tag
ez igy abszolút +1
Annyivel egészíteném ki igy több mint 2 év HD2 használat után, hogy azért vannak igen csak stabil és fagyás mentes! ROM-ok, ha épp nem futsz bele egy ilyen random hibába mint ahogy mi a fórumon páran.
Amég nem indult nekem ez a fagyás dolog, addig 2.3.7-el használtam szinte mindig mivel ez abszolút lagg és fagyásmentes volt.
4.x droid és felette azért néha lehet érezni, hogy kevés a telefon hardvere hozzá, de még ezzel a verzióval is vállalható, de ezt tényleg neked kell kitapasztalni, hogy neked melyik a legjobb arra amire te szeretnéd használni.
még annyi, hogy ha esetleg wp7 felé is kacsintgatnál, akkor fotó és videó végett ajánlom, mert szebb képeket készít alatta és van 720p videó felvétel! is. (droid alatt csak 720p playback van)
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Tikakukac #11226 üzenetére
Nem tudom, gyárival még nem probáltam hosszabb távon, mert kell pár progi napi használatra ami csak droidon van, de megpróbálom hosszabb ideig tesztelni a gyári ROM-ot.
Az lehet, hogy valamelyik ROM irt valamit ami miatt ez van, de mért pont most jött elő, ezt nem vágom akkor viszont. :/ Utánaolvasgatok még én is XDA-n meg más külföldi oldalakon hátha megtudok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest