- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #12750 üzenetére
SPL 1.42.0000
SPL 1.62.0000
SPL 1.66.0000
SPL 2.07.0000
SPL 2.08.0000
SPL 2.10.0000
SPL 3.03.0000Ezeket az SPL-eket tudja kezelni a HSP4.
A kártyádra visszatérve passzolom, nálam a Sandisk UHS (ultrahighspeed-es) kártya rakoncátlankodott..
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #12747 üzenetére
Fel van tüntetve a kártyán, ez biztos.
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #12745 üzenetére
Uhs-es a kártyád?
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12743 üzenetére
"Gondolom formátum mindegy, úgy is a rendszer intézi magának utána"
Igen. Valami speckó, saját formátumot használ.
-
Relatyvity
csendes tag
válasz
enginev3.0 #12741 üzenetére
Formázáshoz sd formatter nevezetű progit javaslom, éne mindig ezzel formáztam a sajátom és teljesen jó
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12739 üzenetére
Hmm. Ez baromi érdekes. Én az elsőt használom már elég régóta, de ilyen problémával nem találkoztam. Bár az is fura, hogy Neked a cl10 kártyára lassabban telepített, mint nekem annó a cl4-re.
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12737 üzenetére
Kiindulva abból, hogy rohadt sokáig telepítette a progikat, sztem baromi lassú az sd kártyád. Melyiket tetted fel?
7.0-t fel ne tegyél, mert lockolja az sd kártyát! 7.5-t esetleg a 7.8as topikok előzményeiben nézzél, ha nagyon ragaszkodsz a régiekhez. -
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12735 üzenetére
Böngészni tudsz aktiválás nélkül is, telepíteni már nem.
De tényleg csak pár perc az igénylés. Viszont ha már korábban igényeltél, akkor elvileg most is működnie kellene a kódnak. Esetleg a sógorod kódjával is tehetsz egy próbát, ha ő kért.
Régen volt valami Bazaar nevű progi xda-n, amivel egy rakat ingyenes progit egy külön storeból fel lehetett tenni.
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12732 üzenetére
Milyen kártyád van? Cl4-el nekem is rengeteg időt vett igénybe, cl6-tal is eltartott egy ideig, cl10-nél kb 2-3 perc.
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12727 üzenetére
Mit értesz aktiváláson? Wp7-et nem kell aktiválni!
Ha a Live id-dat akarod hozzákötni, akkor chatelni kell egyet az ms supporttal (kb 3 darab perc). Valaki annó itt szépen leírta, hogy hol, mit kell csinálni. -
Relatyvity
csendes tag
válasz
enginev3.0 #12727 üzenetére
7.8-as win volt fenn dualbootban nálam, de ha nekem sikerül elsőre nem hiszem, hogy bármi nehézséged lehet vele, tegyél egy próbát, bár szerintem még mindig nagy visszalépés droidhoz képest, én várok a lollypopra
Jó romolgatást -
esy.gab
csendes tag
válasz
enginev3.0 #12721 üzenetére
Esetleg ha segít a berozsdásodott fogaskerekek elindításában a [youtube]-ot tudnám ajánlani, de amennyiben (bárkinek) segítségre van szüksége hasonló témában nagyon szívesen segítek részletes leírással is.
-
esy.gab
csendes tag
válasz
"Hogyan tudnám ezt elkövetni?
"
Ha jól értem nem csak az a gond, hogy mit hanem az, hogy hogyan?
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Adjisten
Hát rég láttalak erre felé tényleg.
Tytung még mindig viszi a prímeg HD2 ROM téren.
Érdemes kipróbálnod megint.
-
Tikakukac
titán
válasz
enginev3.0 #10498 üzenetére
Ja
5230 érdekesen navigált, plusz volt egy kis kitérőm 2 utcával lentebb egy házaspárnál, de kalandnak felejhetetlen -
Tikakukac
titán
válasz
enginev3.0 #10495 üzenetére
Hát, azóta én is igyekeztem gyarapítani a fórumot. A telefonod egyébként még mindig él, és egyben van. Van rajta Shieldz fólia, gumitokban van és semmi baja, zakatol szüntelen. És még fog is, reméljük
kingabo: Ha már egy olyan telóra felmegy, amin csak 7.x verziók vannak, akkor már nyertünk. Mert ugye hd7=hd2 tehát onnantól pörög a dolog.
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #10493 üzenetére
Úgy hallottam, hogy hw-rel szemben vannak elvárások, amiket a hd2 nem teljesít (meg mások se), de pontos infót nem tudok. Itt most spec nem a winmo<-> wp7 5 vs 3 gomb a probléma, hanem pl a gpu, dx sokat kell támogatnia. Itt írnak 9-et, 10-et 11.1-et... Ki fog derülni, amint a szakik kezébe kerül wp8as teló.
7.8 beta már elérhető rá. -
Tikakukac
titán
válasz
enginev3.0 #10493 üzenetére
Volt ilyen telefonod? Hmm
Passz, WP frontot nem csekkolom, olvasgatni lehet érdemes lenne, nem kizárt.
-
korpicschess
veterán
válasz
enginev3.0 #7422 üzenetére
Sajnálom.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7423 üzenetére
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7420 üzenetére
:S
És van már vmi következő kiszemelt áldozat, vagy most maradsz "egyszerű" telefonnál? -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7418 üzenetére
??
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #7408 üzenetére
hmmm
nálam android volt - task29 ésatöbbi és simán felment -
korpicschess
veterán
válasz
enginev3.0 #7405 üzenetére
Viszont a memkarit formázni kéne szerintem mindenképp előtte legalább. Nem?
Óh ráadásul frissítgetni kéne az ezeréves buildről... f*ck this sh*t
Akkor hardresetelek inkább egyet, hátha megjavul. Vagy elromlik megint az üzemidő. Inkább hagyom mára. Hihetetlen.......... -
Tyca
senior tag
válasz
enginev3.0 #7400 üzenetére
az előző verziót próbáltam, amiben még nem ment a hardveres gyorsítás, az számomra használhatatlanul döcögött...részemről kivárom, hogy Tytung kijöjjön egy olyan verzióval, amiben minden funkció működik, addig illúzióromboló lenne
-
korpicschess
veterán
válasz
enginev3.0 #7396 üzenetére
Majd geprol irok, es linkelek.
-
korpicschess
veterán
válasz
enginev3.0 #7388 üzenetére
Mint a Chevron, de nemtudom, hogz muxik-e. xap telepiteshez kene, meg az akkuidot fixalni. WP7 alatt hogy tudok radiot cserelni? Nekem tök mas van, mint a romban lenni kene.. :S
-
billyke
csendes tag
válasz
enginev3.0 #7344 üzenetére
Köszönjük szépen, amint lesz szabad 3-4 órám, valamint egy másik annyi helyrehozni azokat a dolgokat amit elrontottam közbe
, rögtön kipróbálom. THX.
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #7301 üzenetére
a task29 gyakorlatilag a recoveryben található wipe-okat futtatja - ez nem lehet probléma.
ha Edenyke-hez ezzel az okkal vittek hd2-t akkor vagy az illető volt teljesen sötét a dologhoz vagy nem akarta elmondani mit cs**szett el
10-es nagyságrendben volt már nálam hd2 de szoftver által okozott téglásitást még nem láttam rajta.
egyedül a nand-os badblock-ok okozhatnak problémát azt meg semmivel sem tudod kikerülni, max nem látod amig romot nem frissitesz (ha pedig romfriss előtt task29 van akkor persze akkor jön elő a hiba...) -
bimbi30
csendes tag
válasz
enginev3.0 #7303 üzenetére
felvettelek
lacika23_24@hotmail.com
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7299 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy kezdőknek/hozzá nem értőknek szerintem nem ajánlatos a task 29-et ajánlani, mert veszélyes lehet, nem egy hd2-öt hoztak már hozzám, amit a task 29 vágott haza.
Azon kívül pedig szerintem teljesen felesleges.
Ha amúgyis android megy rá, akkor biztos ami biztos alapon a recoveryben a mounts and storage opció alatti formatokat le lehet futtatni, azzal semmi rosszat nem lehet csinálni, más rendszereknél meg amúgy is automatán szokott törlődni minden telepítés előtt.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #7295 üzenetére
De hülye vagyok, működik, csak nem jól írtam be a kódot... fúúú
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #7295 üzenetére
Valaki xda-n megkérdezhetné hogy miért nem jó a wifi, sajna nem tudok hozzászólást írni
-
Tyca
senior tag
válasz
enginev3.0 #7289 üzenetére
Androidra pedig pl. Sygic Aura
-
szezso15
addikt
válasz
enginev3.0 #7243 üzenetére
Oké, de ahogy elnézem ezek pont, hogy felmennek Trémobilosra!
Én meg olyat keresek, ami nem megy fel...(#7245) Balázs1621: Rendben, megpróbálok olyat keresni!
(#7247) Typhoon47: Az nem semmi összeg!
Oké, keresek hibátlan gépet...
Többieknek köszi, tehát a RAM felszabadítható, nem kell Trémobilos az 576MB-hoz...
-
Typhoon47
senior tag
válasz
enginev3.0 #7207 üzenetére
sense 3 és afölötti romok undorítóan szarok sajnos. egy fasza kis CM7 és egy szép launcher. ez a titka a stabil, gyors androidnak HD2-őn.
-
szezso15
addikt
válasz
enginev3.0 #7207 üzenetére
Hűha!
Elárasztottál, most mennem kell olvasni! Köszönet! -
szezso15
addikt
válasz
enginev3.0 #7205 üzenetére
Oh, yeah! Csak én voltam barom... Rendben, köszönöm a válaszokat, megyek XDA-t olvasni!
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #7198 üzenetére
"WE KNOW THAT IT LAGS A LITTLE BUT 3 DAYS A GO IT DIDNT EVEN WORK,PLEASE BE PATIENT WE ARE IN A GOOD POINT!)"
nehéz eligazodni a sokféle kis és nagybetű és millió szin között de ez is ott van a leirásban
-
Tyca
senior tag
válasz
enginev3.0 #7176 üzenetére
Vicces, hogy először a HTC először Desire-re sem akarta kihozni az új Sense-t, mondván, hogy nem bírja a vas, most meg 600Mhz-es procira is jól megírták...
-
Peti N95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7152 üzenetére
Tudom hogy nem azért írtad!
Vannak olyan kisebb usb-s dobozkák, ebay-en, amiről feltölti 2-3szor, ha rádugod. Azokat nem nézred még? -
Peti N95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7146 üzenetére
Vissza küldjem?
-
KTibxx
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7148 üzenetére
igen többeknek hasonló a véleménye róla.Na lesz egy kis időm nekiugrom megint
-
KTibxx
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7146 üzenetére
Hát azért nem biztos, mert sajna nem örökéletű.A fiókban is tönkre megy szép lassan...
Tied droidos?Én is próbálgattam de valahogy nem tudtam igazán megbarátkozni vele -1enlőre.De dolgozom rajta -
KTibxx
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7144 üzenetére
Én is így vagyok ezzel! Bár szemezgetek a Nagy Hátlapossal (mikor kint vagyok esetleg hosszabb ideig pl az erdőben -fotózgatok- ), nem rossz az mikor nincs közelben töltő, és fut a GPS, meg miegymás.De 1 napelemes, zsebre is vágható töltő lenne az igazi
-
KTibxx
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7142 üzenetére
Igen, ehhez a vashoz érdemes (főleg,hogy nem állja meg az embergyereke,hogy folyton ne nyomkodja,mint én is
)
-
adidas4death
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7132 üzenetére
Na, király
Örülök neki, hogy sikerült megcsinálni, így mostmár legalább általad mindenki tudni fogja, hogy mi a megoldás ha ilyen gondja lesz.
-
CoY
csendes tag
válasz
enginev3.0 #7129 üzenetére
Ez egy program: StorageLock néven
Berakja a többi program közé. Futtatod, és máris látja a számítógéped és tudod formázni SDFormatter-el. A normál PC csak 200megásnak látja.
Ha újraindítot a telefonod, a WP7 megint letitkosítja! -
CoY
csendes tag
válasz
enginev3.0 #7125 üzenetére
Milyen WP7-t sikerült felrakni?
WP7 7592 Green Mango Nekem ez volt és simán ment.DEV_UNLOCK.cab Ezt ha bemásoltad, akkor jónak kell lennie.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7117 üzenetére
úgy lesz, ha ezzel sem sikerál akkor kisütünk rá valamit
-
adidas4death
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7112 üzenetére
Keresgéltem a Fórumban és találtam rá valamit.
[DEV_UNLOCK.cab] Leszed
"WP7 Update Cab Sender" segítségével felrak, majd a programoknál futtatjuk /StorageLock/Ezután már látja a gép 200 megásnak az SD kártyát, amit SDFormatter-el lehet formázni.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7110 üzenetére
de itt a fórumban azt olvastam azt hiszem hogy bizonyos Nokiákkal meg lehet oldani a "WP7 halált"<---
a kártyáknál
-
Typhoon47
senior tag
válasz
enginev3.0 #7108 üzenetére
jah volt nekem is hasonló... kurvára feltud baszni
részvét.
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #7105 üzenetére
recoveryben sem tudod formázni?
-
adidas4death
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7103 üzenetére
Megmondom neked öszintén nincs személyes tapasztalatom evvel kapcsolatban, csak a fórumok olvasgatása közben ezt az infot láttam a legtöbb helyen hogy a 128 a legjobb, hogy mért- mért nem azt nem tudom.
Ez nem ROM függő, ezt bármelyiknél be tudod lőni.
ami persze rootolva van és van rajta app2sd, bár ezt már a ROM-ok 99%-a tudja. -
adidas4death
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7090 üzenetére
Tehát akkor te + RAM-ot szeretnél még gondolom. Az a SWAP Partition. amikor a karidat formázod CWM-en belül akkor kell beállitani.
Azt hiszem 128MB körülit szoktak beállitani.Azt a kernelt még most este kipróbálom és reportook h mivan
-
Peti N95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7098 üzenetére
Nem, a gyári akksit mindenképpen megtartom!
Amúgy nagyon elégedett vagyok a 2300as akksival, amit tőled vettem!
Eddig egyszer bírtam lemeríteni egy nap alatt, de megnéztem rajta 3filmet, 2óra online rádió, és egész napos netezés
Normál használatom mellett, amiben nem kevés net van, estére 50-60%-on van, általában. Nagyon bírja!! -
Peti N95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7096 üzenetére
Akkor kb annyit tud, mint a gyári lapos?
-
adidas4death
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7088 üzenetére
The target of this repository is tweaking/adding features/optimizing Linux Kernel for sense build(SD/MAG/Nand/cLK) and try to getting better speed and performance on sense build. I will optimize the kernel on schedulers,CPU, Memory Allocator, IO shceduler , cpu frequence and so on…
Egy új kernel a SENSE-s ROM-okhoz aminek a célja az optimalizáció, és a sebesség-stabilitás növelése.
[ elvileg jobb-gyorsabb töle a ROM de ez nem személyes tapasztalat... még
]
-
Peti N95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7084 üzenetére
Hát ez az, hogy semmit nem telepítettem, volt 1-2 marketes frissítés, oszt annyi.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7082 üzenetére
Értem mit mondasz, de ha a mostanit mentem, akkor a hibát is mentem vele, nem? Aztán meg ugyan úgy vissza is rakom.
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #7076 üzenetére
ez a calls (without sound) ez remek lehet
ám már irtuk ez egy sdk port amit talán évek alatt lehet kicsiszolni (csak azért csinálják hogy megmutassák : ha akarnák meg tudnák oldani),
viszont pár hát mulva jön a hivatalos aosp amiből már első nap használható főzet lesz kisebb hibákkal, majd pár hét és tökéletes... -
Repp
tag
válasz
enginev3.0 #7074 üzenetére
Köszönettel, de időközben megoldottam XDA-ról (HyperDroid CM7 v5.3.0).
Azért elolvasom, ha már erre jártam
-
Tyca
senior tag
válasz
enginev3.0 #7053 üzenetére
első hozzászólás alja, Downloads szekció...
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7053 üzenetére
Pedig ott van a DOWNLOADS feliratnál és ott kitudod választani h milyet akarsz!
-
snooze
veterán
válasz
enginev3.0 #7036 üzenetére
ok,köszi!
-
snooze
veterán
válasz
enginev3.0 #7034 üzenetére
olyan érdekelne,hogy az ie jelszavakat tud-e tárolni,ne kelljen beirni mindig..
az also érintönavibol hogy lehet levenni a rezgést..
a felsö ikonsorbol miért tünnek el az ikonon,és csak az óra marad.. -
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #7020 üzenetére
vááááá áprilisi kiadás váááá
hyperből is találsz viszonylag frisset, ha jól emlékszem pont mult héten jöttek ki a legujabbal.de a legmegbizhatóbb a Peti által ajánlott nexus, énis azt használom
fél giga ext bőven elég
-
Peti N95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7020 üzenetére
Nagyon ragaszkodsz ezekhez a régi romokhoz?
Én most [ezt] használom, és ha kicsit jobban megnézed az extra alatt mit ír, nekem azt kellett felrakni hogy lássa, és tudjon telepíteni az ext partícióra.
De ha felrakaz egy szupi kis Miui romot, azok nem csak szebbek is, de ezt már alapból tudják!
De lehet ha felteszed a tiédhez a dtapps2sd-2.7.5.2-signed.zip-et, lehet működhet a dolog! -
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #7017 üzenetére
helykérdésre Peti megadta a választ.
icecream romok akkor jönnek majd ha a gugli kiadja a hivatalos sdk-t.
addig csak a nexusprime-ról lekapott aosp rommal dolgoznak ami csak "ebből is megcsinálnánk 1 év alatt" tipusu erőfitogtatás amit el is ismerenek a rommerek.
amint kijön az sdk, pár napon belül stabil, használható romokat kapunk. -
Peti N95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #7017 üzenetére
Hali.
ext partíciód van? Ha van, tudja a jelenlegi romod kezelni? Amit én használok most, a nexus rom nem tudja kezelni, de kellett felrakni egy cuccot hogy tudja. A rom topicjában meg is találtam, ugyan úgy kellett felrakni, mint a romot. azóta én se játékot, se progit nem rakok át sdre, és mégsem fogy el.. -
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #7015 üzenetére
a naésezmi-re :
elvileg a sony azt mondja, hogy a bravia-enginnel készült kijelzői jobb képet adnak mint más gyártók kijelzői.
valójában egy szoftveres rásegitést alkalmaz, amit elvileg más készülékeken is lehet használni. a srác kiszedte, telepithető formába öntötte és lehet vele próbálkozni.
CSAK a gyári galériával és videolejátszóval működik ( már ha tényleg működik)
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #7010 üzenetére
Nem fut mellette, a haret kilővi a wm-et.
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #7010 üzenetére
azért még nem kéne szaggatnia, hd2-n a wm mellől futtatható sd-s verzió sem akad.
lehet toshiba-n nem optimalizálták eléggé a kernelt, kevesebb dev. foglalkozik/zott vele, valszeg jobban jársz ha egy toshiba topicban teszed fel a kérdéseidet mint a hd2-esben...mod: meglestem xda-n a TG1 topicot.
egyetlen topic foglalkozik az androiddal, az előzőleg belinkelt. az utóbbi egy évben senki sem foglalkozott a build fejlesztésével, most egy srác irta hogy ha lesz ideje akkor majd kicsit bütyköl rajta, de valószinűleg soha nem várható teljesen használható verzió, mert a TG1-ben több olyan hardver van amilyen tipusut semmi más androidos pda nem használ igy azokra saját drivereket kéne irni amit senki sem fog megtenni.ezért jó a mi kis HD2-nk, gyakorlatilag majdnem ugyanazokból a hardverelemekből épül fel mint egy nexus1 vagy desire, igy "viszonylag" könnyű portolni róluk bármit
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
enginev3.0 #6973 üzenetére
Hátigen
Sajnos nekem az kéne, nem csak sebesség, de ezek szerint a kettő együtt olyan nincs -
Cimbooora
aktív tag
válasz
enginev3.0 #6971 üzenetére
Esetleg tudnál ajánlani valamilyen ROM-ot?, lehetőségem adódik megkeresem, hogy melyiket is töltöttem le.
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
enginev3.0 #6969 üzenetére
Üdv! Sikerült feltennem egyet, a youtube-ról néztem.
Na most az lenne a kérdésem, hogy a menüben miért akadozik az egész és miért nem gördül(persze egy kicsit akad, de zavar) memória hiány vagy valami más? -
HornedReaper
senior tag
válasz
enginev3.0 #6955 üzenetére
Ez a kijelző fólia tökéletes
Brando minőségű: keménysége, vastagsága, és buborék nélkül fel lehet rakniJa, és nem csillog végre a kijelző
-
Devil Smile
őstag
válasz
enginev3.0 #6953 üzenetére
hasonlo kemenytokom van nekem is 1honap utan eltort 2sarka..remelem te szerencsesebb leszel.. en egyszer csak azt vettem eszre h vmi potyog a tokbol .. aztan eszrevettem h 2sarok repedt es letort 1-1db belole...
-
Serpiko
addikt
válasz
enginev3.0 #6955 üzenetére
Nem kell ted fel nyugodtan nekem megfelel a gyári is.
-
Serpiko
addikt
válasz
enginev3.0 #6953 üzenetére
Nagyon állatok a cuccok mind. Nekem iylen képernyő végő fóliám van ez nagyon cool. [link]
-
Serpiko
addikt
válasz
enginev3.0 #6950 üzenetére
Képet muti róla lécci.
-
dni
őstag
válasz
enginev3.0 #6942 üzenetére
Akkor nem tökölök vele.
Az volna még a kérdésem, hogy miként lehetne a billentyűzetet magyar kiosztásra váltani. A beállítások között nem leltem ilyen opciót, elképzelhető, hogy a nem került a romba magyar kiosztás? (A magyar nyelv is elég foghíjas)
-
dni
őstag
válasz
enginev3.0 #6935 üzenetére
Akkor nem érdeme a Nexus romról váltani? Sense miatt próbáltam volna ki elsősorban.
-
Mykee50
csendes tag
válasz
enginev3.0 #6935 üzenetére
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni pár dologban?
Tegnap a HTC HD2 -m met megnoymtam könyökkel a zsebemben és azota teljesen sötét a kijelző. Működik mert kicsöng fel tudom venni tudok beszélni, de semmit nem lehet kezdeni a kijelzővel.
- Hogyan tudom lementeni az adataimat így? ( telefonszámok, sms , jegyzetek, naptár)
- Illetve ez javítható? Ha igen mi kell hozzá érintőkijelző vagy LCD panel? Kivülről semmi látható sérülése sincs az üvegt alatt látszanak a gombok felett felfelé menő ki repedések de csak akkor ha bekapcsolom.
Ez otthon cserélhető, szervíz kell hozzá vagy mit tegyek? ( nem garanciális már)Köszönöm a Segítséget.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
enginev3.0 #6895 üzenetére
Milyen ROM van fent neked, hogy laggol a felvétel?
-
Peti N95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #6879 üzenetére
Asszem recoveryben van ilyen lehetőség, de javítsatok ki ha tévednék!
-
Peti N95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #6875 üzenetére
Titanium Backuppal tudod tötölni ami nem kell
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #6856 üzenetére
jah de kénytelenek arról mivel a htc-nek a hd2-vel nagyjából megegyező hardvere a sima desire arra viszont gyárilag sem tudták megcsinálni normálisan még a 3.0-ás sense-et sem.
ahhoz képest mi már a 3.5-ös senset pakolgatjuk egy winmo-s pda-ra... -
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #6853 üzenetére
androidos kérdés : pontosan mire gondolsz? csak olyan androidot tudsz feltenni amit portoltak. és általában olyan androidot portolnak amik szinte megegyező vagy jobb hardverre vannak irva.
ez nem olyan mint egy winXP amit bármelyik pc-re feltelepithetsz
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #6846 üzenetére
valószinű egy mostanában telepitett alkalmazás használhatja ami hang/video alkalmazásokkal kapcsolatos (netrádió,netvideo vagy csak sima videó vagy zenelejátszó) és valamiért "beragad". próbáld megkeresni a bűnös progit.
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #6844 üzenetére
wp7 wm6.5 android?
legalább ennyit tegyél hozzá, akkor már kicsit nagyobb eséllyel kapsz választ.
-
woodbear
addikt
válasz
enginev3.0 #6801 üzenetére
Hogy áll az arc video? vagy már nem is az van rajta?
-
Typhoon47
senior tag
válasz
enginev3.0 #6835 üzenetére
mindet szállítják ide is. nem értem miről beszélsz? persze nem ingyen..hátmégjó...
-
HornedReaper
senior tag
válasz
enginev3.0 #6833 üzenetére
-
HornedReaper
senior tag
válasz
enginev3.0 #6829 üzenetére
Ez csak az USA-ba szállítja ingyen..
-
Typhoon47
senior tag
válasz
enginev3.0 #6824 üzenetére
az első a gyári tok amit a telóhoz adnak. 14,3 ft gyártási ktg.-el egy igazi fos
ráadásul kva értelmetlen... zsebben ez a teló nem karcolódik, viszont ki kell venned belőle, ha basztatod ezért meg ha leejted úgyis törik... nem tokba való mobil! fólia a tuti... de abból is invisible shield...
-
hito
nagyúr
válasz
enginev3.0 #6803 üzenetére
-
woodbear
addikt
válasz
enginev3.0 #6785 üzenetére
durva
kicsit lassúcska a videon, de azért nem rossz. Ezeket leszámítva igazán jó
NOT WORKING:
Music Widget
Music Player (stock for now)
Photo Widgetsimán elhanyagolható, illetve a video elég régi már, azóta a lockscreen is javult elvileg... majd rakj fel videót ha jól fut, vagy oszd meg a tapasztalatod, mert szerettem az X10-emet, nosztalgiáznék, ha jól fut
-
Balázs1621
senior tag
válasz
enginev3.0 #6785 üzenetére
Ennek a romnak nem kell külön partíció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest