- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Nem írtad, hogy mennyin van az akku ezért vettettem fel.
Innen válasz egy sd-ről futtatható droidot. Nem kell semmit hackelned, ha jól rémlik elég ennyi: felmásolod a zip tartalmát az sd-re, bebootolsz a winmoba és a haret.exe-vel elindítod a droidot (ha mégse így lenne, akkor vagy a topikban vagy a zipben lévő leírás szerint). Az első indítás eltarthat akár 15 percig is az sd sebességétől függően! Ha ez normálisan (igaz lassan), de műxik, akkor a winmo-val van a gond, ha viszont ez is ugyanazokat a hibákat hozza elő, akkor ott hw probléma lesz.Egyébként miért írsz minden kijelentő mondat végére két felkiáltójelet?
-
kingabo
őstag
Elsőkörben én akku hibát mondanék. Nálam a majdnem teljesen lemerült akku okozott hasonlót. Amikor sikerült betöltődnie a winmo-nak, akkor nézz egy akku töltöttséget, ha alacsony próbáld feltölteni maxra.
Bootoláskor alulra pirossal kiíír számokat, azokat írd be ide légy szíves. Hátha megfelelő rádió rom van fent és egy sd-ről indítható droidot ki tudnál próbálni, hátha ott nem jönnek elő a hibák. (lehet a rom sérült)
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez proci vagy ram hiba, azt meg alaplap cserével lehet javítani.Ha itt nem találsz donornak egy betört kijelzőset, akkor esélytelen a javítás, sztem többszörösébe kerül a csere, mint amit megér a hd2.
-
Ha rossz a készülék, akkor eleve nem biztos, hogy fel tudsz rá tenni másik rendszert.
Én a WinMo-t már nem erőltetném, nagyon elszállt fölötte az idő, de egy próbát már csak kíváncsiságból is megérhet.
Ha rossz a telefon, rosszabb már nem lesz, ugyanúgy javítani kell, ami nagyon kérdéses, hogy megéri-e.
Én valami bizonyítottan stabil Androidot tennék fel, mondjuk egy Nexus HD2 2.3.7-et, ha az nem megy tökéletesen, akkor hw-hiba.
A memóriakártya rendben van?
Üdv: MaCS
-
Elsőre a kontakthibát zárnám ki azzal, hogy megpróbálom mozgatni a készüléket és figyelem, hogy az újraindulás valamilyen szoftveres eseménytől vagy mozgatástól függ-e.
Az elhasználódott akku is okozhat ilyesmit, amit úgy zárhatsz ki, hogy tápra csatlakoztatva próbálod használni.
Elsőre ennyit, aztán lépjünk tovább, ha már okosabbak vagyunk!
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest