- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
esy.gab #12754 üzenetére
Szerintem nem.
De ha több hd2-d is van miért nem próbálsz ki egy wp7-et vagy droidot, mindkettő tud magyarul és az ezer éves winmo-nál még a wp7 is jobban használható, a droid meg.
Esetleg nézd meg, hogy xda-n él-e még Shady (asszem így hívják) romjára a link. A legjobb magyarul is tudó romot ő főzte. -
kingabo
őstag
válasz
esy.gab #12712 üzenetére
Ha ennyire benne vagy a cserélésben (ami nagyon sokaknak sajnos nem jött össze), akkor esetleg nézz egy betört kijelzőset, aztán a 2ből a jó részeket felhasználva építhetsz egyet.
A gps-nek az lenne a lényege, hogy ugyanazt a készüléket használva "bárhol" használhatod helymeghatározásra.
A bárholt azért tettem idézőjelek közé, mert a műholdak pályáját úgy alakították ki, hogy a lakott területek fölött legyen kb mindig szolgáltatás, a Szahara meg nem számít... -
Relatyvity
csendes tag
válasz
esy.gab #12706 üzenetére
Áhh ez egy nagyszerű készülék, kb.4 éve nyúzom az enyémet (mellesleg egy karc nélkül) de ami azt illeti annyira a szívemhez nőtt, hogy nem tudnám eladni, és jelenleg nem tudtam magam meggyőzni, hogy 100ezret "kidobjak" telefonra. Egyetlen negatív tapasztalatom sincs az eszközzel, igazi csúcsmodellt képvisel minőségben. Magára a problémára nem tudok megoldást, rakd fel a 4.4.4-es cyanogen romot, akkor tudom, hogy mit látsz és talán tudok (tudunk) érdemben segíteni(feltéve, hogy nem az van fenn) ha igen akkor privátba vagy ide írd meg mit látsz helymeghatározás címszó alatt.
Legjobbakat: relatyvity
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest