- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
Relatyvity #12828 üzenetére
Oké! Akkor aszerint megy majd
-
Mauddip
aktív tag
válasz
Relatyvity #12823 üzenetére
-
oszy
veterán
válasz
Relatyvity #12823 üzenetére
akkor kövessem ezeket a lépéseket a csak 4.7 kell hozzá?
-
oszy
veterán
válasz
Relatyvity #12820 üzenetére
Köszönöm!
Akkor már csak egy pontos leírás kell ennek a menetéről.
(#12819) MaCS_70: igazából nekem annyit mondott, hogy pl. szeretné mappákat létrehozni képeknek meg ilyen apróságok. Semmi komoly
-
válasz
Relatyvity #12820 üzenetére
Próbálgatni biztosan érdemes, de jó, ha tudja az ember, hogy mit akar. Itt már tudatosnak kell lenni, felesleges terheket nem nagyon visz el ez a készülék.
Az 1024-es meg ugye eleve sokkal többet bír, mint az alapmodell.MaCS
-
Diokhan
addikt
válasz
Relatyvity #12794 üzenetére
Nekem nagyon sokáig volt HD2, rengeteget romoltam! Nem értem, miért kell rá erőltetni a lollit... Azt mar nem egymagos procira találták ki es 512 ramra... A leo legjobban 2.3.7-es droiddal vagy wp-vel érzi jól magát! Ennél nagyobb verziót mar csak nagyon erőltetve futtat! Elég sokat kipróbáltam, konkrétan az xda teljes adatbázisa megvan
-
kingabo
őstag
válasz
Relatyvity #12786 üzenetére
"jelenleg a telefonok 2x gyorsabban fejlődik mint a pc, márpedig a 6 év már annál is a bőven kifutott kategória"
"nem azt mondtam, hogy kifutott ami 6 éves"
Én nem forgattam ki a szavaid. Ráadásul, ahogy írtad is vitafórum, hát vitába szálltam az állításoddal, ezért meg nem kell megsértődni.Úgy rémlik már a kitkattal is gondjai voltak a hd2-nek, a lollipoppal gondolom még több lesz. Alfából meg sajnos túl sokat láttam már: meegoo, firefox os, wp8, w8, aztán egyikből sem lett sok. FF os-ből van valami letölthető, de távolról sem telefon lesz a vége.
Kicsit off, meg on: [link]
-
kingabo
őstag
válasz
Relatyvity #12778 üzenetére
"Nézzétek, ez egy lassan 6 éves hardver és jelenleg a telefonok 2x gyorsabban fejlődik mint a pc, márpedig a 6 év már annál is a bőven kifutott kategória. "
Nem 6 hanem csak 5 éves!
Hasonló korú a notim is és xp-től w8.1-ig van hozzá driver! Ami kifutott, ahhoz ált. nem szokás drivert sem készíteni. -
Diokhan
addikt
válasz
Szia! Ne várj a lollipopra, mert gyanítom, hogy azon a telefonon már nem fog futni. Kevés ram, kis proci. Most dolgozom, nem tudok utána nézni, de abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán kompatibilis lesz még a HD2 processzor utasításkeszletevel. Én még mindig azt javaslom, hogy egy stabil wp... (bár ha jól tudom ahhoz már elég nehéz aktiváló kódot kérni)
-
Tyca
senior tag
válasz
"Várjunk a lollipop-ra, mert az 4-5x-ös sebességnövekedést jósol."
Itt lemaradt a szmájli, gondolom.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Relatyvity #12742 üzenetére
Most leformáztam, megint újratelepítettem
De csak reggel nézem meg, mert mindjárt kelhetek
Gondolom formátum mindegy, úgy is a rendszer intézi magának utána -
esy.gab
csendes tag
válasz
Relatyvity #12710 üzenetére
Feltettem a 4.4.4-et.
A hiba továbbra is fenn áll.
Először arra gondoltam mivel nem magyarországi, azért nem hajlandó elindulni, de hajlok arra, hogy ennek nincs köze a dologhoz, hanem a Leo-val van gond, de az már tényleg csak az alaplap lehet. Lehet nekiállok a cserének, hátha...De utána jön a rája.
-
esy.gab
csendes tag
válasz
Relatyvity #12710 üzenetére
Nos elnézést kérek mindenkitől.
Nem akartam felvágni, sem arcoskodni.
Kicsit elszomorodtam, mert nem működik, pedig nekem is a szívemhez nőtt ez a készülék. Nagyon.
Ti meg csak segíteni akartatok. Bocsánat.Fel teszem a Kit-Kat-et, ha egy kis időm lesz, aztán jelentkezem.
Sajna azt hiszem itt már inkább nem programmal vagy beállítással lesz probléma.
De a reményhalat nem akarom lecserélni a rájára. -
CoY
csendes tag
válasz
Relatyvity #12623 üzenetére
Ez a screenshot dolog merre van? Nekem még mindig egy talány. Hova rakták?
-
Dictator^
veterán
válasz
Relatyvity #12654 üzenetére
Mennyiért hirdetted ? Jöhet privátban is, csak kíváncsi vagyok mi a piaci reális ára.
-
Dictator^
veterán
válasz
Relatyvity #12650 üzenetére
Köszi a választ mindhármatoknak.
NexusHD2 4.4.4 V4.6-os buildnél van olyan akinél random elmegy a mobilnet?
-
Dictator^
veterán
válasz
Relatyvity #12644 üzenetére
Nálam a Wifi a V4.4-es buildnél tökéletesen megy. Folyamatosan rajta lógok, párszor volt, hogy nem lépett fel külső Wifire , gondolom azért mert nem volt elég a jel (1-es).
Nekem most 3x fagyott le egymás után... ment az Apollo, Facebook Msn, Opera, meg még pár háttér program.
-
válasz
Relatyvity #12634 üzenetére
Nem tudom, mennyire új a 4.4.2-höz képest új része, de nekem szépen teszi a dolgát a 4.4.4. Voltaképpen kevesebb, azaz nulla hibával, mint a 4.4.2.
Üdv: MaCS
-
BigManus
addikt
válasz
Relatyvity #12634 üzenetére
6.5-alatt majd három napot bír az aksi.
Csak a 7.8 alatt csinálja, de bármelyik rom-nál. CLASS4-es 4GB-os kártya van benne. -
BigManus
addikt
válasz
Relatyvity #12630 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj, de a telefon nem szereti a Windows-t...
Megeszi az aksit. Már három különböző rom-ot próbáltam, de ugyanaz.
6.5-el viszont majd három napig bírja. -
Zaji
őstag
válasz
Relatyvity #12628 üzenetére
Igen, sokat segítettél!
Most milyen ROM-ot használsz? Ha még a HD2-öt használod.
Illetve tudsz ajánlani stabil androidot is? -
BigManus
addikt
válasz
Relatyvity #12628 üzenetére
Érdekes, én raktam rá 7.8-at, de kb. délelőtt már meg is halt az aksi.
Eszement módon merítette. Lehet nem volt megfelelő a rom? -
válasz
Relatyvity #12622 üzenetére
Először nekem is lyuk volt az első helyen, de a 4.4.4-ban már nincs üres hely.
Üdv: MaCS
-
Relatyvity
csendes tag
válasz
Relatyvity #12622 üzenetére
ok nem szóltam
fel kellett volna húzzam a panelt
bocsi -
Dictator^
veterán
válasz
Relatyvity #12618 üzenetére
Amit felsoroltam az is lehet user hiba. Szóval ne tántorodj el tőle. Nekem sajnos ez az egy telefonom van, most meg szükségem van rá, szóval nem akarok kockáztatni.
-
toeki
senior tag
válasz
Relatyvity #10862 üzenetére
esetleg még ott lehet a bibi hogy az spl-ed vagy a radió-d nem jó
- spl csak a 2.08 mellé megy fel bármilyen android
- radio 2.12-től felfelé, ha a tiéd USAtmobile akkor asszem .51-es végű kell de ezt tudom pontosan -
kingabo
őstag
válasz
Relatyvity #10860 üzenetére
Le van írva magyarul, angolul, rohadtul nem nehéz, össz 1 file kicsomagolás. Viszont ahogy te leírtad az nagyon nem az a megoldás ahogy működik. Tessék a leírtak szerint és menni fog, egyébként a win-es indítás sztem kényelmesebb.
2gb-s sd meg vicc a mai világban. 4k-ért már 16gb-seket árulnak.toeki: nincs sd-s winmo, sem wp7. Előbbi tervezi Cotulla, de egyelőre wp8 és win rt van a fókuszban
Egyébként én se nagyon értem mit akar, ha le van írva, hogy hogyan kell, akkor úgy kell, nem hátha műxik másként is... Nem fog. -
toeki
senior tag
válasz
Relatyvity #10858 üzenetére
esküszöm nem tudom értelmezni azt amit irsz
vagy amit mégis abból az jön le hogy vagy te vagy nagyon messze a megoldástól vagy én lemaradtam pár körrel ebben a témában
sd-n van a winmo-d ? olyat még nem láttam. se wm6.5 se wp7 esetében. és akkor mi van a nand-ban?
a device alatt már nem tudom mit értesz(régen volt a winmo-s korszakom), ha a belső memória akkor az ugyebár sokkal kisebb mint az sd kártyád. -
toeki
senior tag
válasz
Relatyvity #10856 üzenetére
amennyiben a rom topicjában leirtak szerint csinálod el kell indulnia :
"- Download the 'MccM' version.Unzip. Extract the 'Android' folder to root of your SD Card.
- After you have done all the steps go into Android folder and tap CLRCAD (for working sound), and after that just tap HaRET
-Booting ..
-Enjoy"letöltöd
kicsomagolod az "Android" mappát az sd kártyára
ha kész vagy inditod a clrcad-ot majd a haret-et ( közben olvasom droid loadert raktál fel akkor ezeket nem kell inditanod)
bootol
készha bármit ! máshogyan csináltál (mert azt hitted az úgy jó lesz...) akkor nem fog elindulni
az 1,3 gigás fájl azért 1,3 gigás mert annyi kell neki valószinű. (nemértem miért ne férne fel 2 gigás kártyára) ha jól emlékszem (nagyjából 2ésfél éve raktam utoljára sima sd-s droidot) akkor ha letörlöd, átcsomagolod, átnevezed, bármit teszel vele akkor az induláskor újra megpróbálja létrehozni ( ez akár egy óráig is eltarthat)
de mégis a legfontosabb: ebben nincs olyan hogy nagy vagy kicsi és azért nem kell, vagy biztos jó lesz betömöritve is
update:
ha semmiképp nincs elég helyed akkor valahonnan le kell szedni egy kisebb data.img-et.
[dataimg]
talán itt vannak de mivel nem használok simasd-s romokat ezért nem tuti hogy jók lesznek ! -
toeki
senior tag
válasz
Relatyvity #10849 üzenetére
2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajjjjj -
kingabo
őstag
válasz
Relatyvity #10849 üzenetére
2010 aug, az nem baromi régi már?
Itt vannak sd-s droidok válogass kedvedre: [link] -
kingabo
őstag
válasz
Relatyvity #10376 üzenetére
Nem igazán értelek. Leírtam, hogy lehet winmo alól droidot indítani, semmi hackelés nem kell. Akkor mi a probléma?
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Relatyvity #10376 üzenetére
Láttam, hogy lelkesedsz a Sense-ért akárcsak én
.
Ezt ajánlom neked feltenni, szerintem nagyon jó kis stabil ROM, működő flip clock-al, full screen weather animációval, mint a 6.5-ben. -
kingabo
őstag
válasz
Relatyvity #10373 üzenetére
Egy sd-ről futó droidtól túl sokat ne várj, plána ha az sd-d cl2-es... Dualboot wp7 és droid esetén van, winmo-nál haret.exe-vel kell indítani a droidot winmo alól.
Itt vannak az sd-s droidok, leszeded a neked tetszőt (ha van jelőlve, akkor a haret-es verziót), felmásolod a kártyára, haret.exe-t megkeresed a kártyán és vele elindítod a droidot. Első boot-nál ne lepődj meg ha akár 10 percig is elszöszöl. -
mandin
senior tag
válasz
Relatyvity #10373 üzenetére
Szerintem hülyeség a dualboot, vagy válts droidra, vagy ne
-
Tikakukac
titán
válasz
Relatyvity #8350 üzenetére
Mondanék tippeket, de akkor pont úgy semmibe venném a szabályzatot, mint te...
-
toeki
senior tag
válasz
Relatyvity #8350 üzenetére
gondolom kapni fogsz majd ezért a kérésért egy kis figyelmeztetést , de én próbálok érdemben is hozzászólni:
a galaxy on fire THD az Tegra processzoros telókra jött ki tehát ha le is töltöd valahonnan nem fog menni - (még chainfire-el sem)
a sima thd nélküli verzió talán elindul de azzal is ügyeskedni kell mert ha jól tudom az pedig csak sony experia play-re jött ki ami gyakorlatilag egy kézikonzol és nem a touchscreenen vezéreled a játékot hanem a kihuzható gamepaddel -
Tikakukac
titán
válasz
Relatyvity #7473 üzenetére
Már megoldottam, sajnos a drivereket összebaxta a win. Azóta minden rendben van
-
Tyca
senior tag
válasz
Relatyvity #6393 üzenetére
Tömörítsd ki a letöltött zip-et, és az Android könyvtárat másold át az sd kártya gyökerébe.
Utána futtasd előbb az sdkártya\Android\CLRCAD.exe-t (nem fog történni semmi), majd az sdkártya\Android\haret.exe-t. Kb. ennyi -
toeki
senior tag
válasz
Relatyvity #6390 üzenetére
ha mindenképp sd-set akarsz akkor szerintem is megér egy próbát
-
Tyca
senior tag
válasz
Relatyvity #6390 üzenetére
anno sokat használtam mccmjoon76 SD-s romjait, igaz nem a sense-eseket, de szerintem ez megér egy próbát
-
toeki
senior tag
válasz
Relatyvity #6388 üzenetére
xda-n nézegesd meg a választékot aztán ha valamelyik megtetszik postold ki ide, hátha valakinek pont az van fenn és részletesebb tanácsokat is tud adni.
a sense3-as romok még nem tökéletesek, egyenlőre nem érdemes felrakni őket
-
toeki
senior tag
válasz
Relatyvity #6376 üzenetére
6370-es hozzászólásomban számodra cimzett linkeken találsz bőven pár napos nandba telepithető tökéletes romokat. erre kerestél egy tavalyi, alig működő, sd-re telepithető-t.
kérem szépen ez művészet -
Tyca
senior tag
válasz
Szia!
Ez egy ezeréves cikk, felejtsd el. 100%-os Android rom-ok vannak már HD2-re régóta.
Innen szedj le romot, ha SD-s romban gondolkozol...
-
Shady313
aktív tag
válasz
Üdv!
Annyira nem értek a droid romokhoz, de miért nem teszel fel inkább egy teljesen stabil (nem tavalyi) verziót?
-
toeki
senior tag
válasz
Relatyvity #6366 üzenetére
-
toeki
senior tag
válasz
Relatyvity #6365 üzenetére
a szoftver módositása, cseréje azonnali garanciavesztéssel jár.
hozzátartozik, hogy az eredeti stock rom bármikor visszatehető, az spl visszazárható tehát meg nem mondják hogy csináltál vele valamit.
-
Krisz79
őstag
válasz
.
-
Krisz79
őstag
válasz
Én igy vásároltam,már rajta volt.
-
Krisz79
őstag
válasz
Relatyvity #6357 üzenetére
Legalább Te kaptál.
Én még mindig nem. -
Dictator^
veterán
válasz
Relatyvity #6299 üzenetére
milyen rendszer van fent ? wm6.5? 7? android?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest