- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
nandként valszeg jobban működne,de keresni kéne egy jó stabil nand androidot, és törölni a stabil winmo-t.
2016 júniusában egyre nehezebb élő linkeket találni..
ahova ezeket feltöltötték régen megszűnt szolgáltatók stb.
wp 7.8 aktiváló key kell bizonyos funkciókhoz amit beszerezni 2016 közepén jó színészkedés kell. -
Dictator^
veterán
Én egy ideje filózok a cserén, csak nem tudom mire.
Két picit esztétikai hibája van a bal felső és jobb alsó sarokba, de a működést nem zavarja.
Kijelzőn egy részen van valami hajszálkarc, ez nem látszik csak extrém fehér árnyalatú világos színeknél (van aki így sem veszi észre).
Mennyiért lehet eladni reális áron? -
Tyca
senior tag
egy pixelhibát vagy a szímhőmérséklet difit nyilván nem fogja megmutatni egy screenshot, de a 16 bit vs 24 bit különbség szvsz ki kellene jöjjön. A színpalettás képet megnéztem desktop gépen, 24 bit-en úgy nézett ki mint a telón és a shot-on is, 16 bitre állítva viszont csíkozott volt. Azért írtam, hogy próbáljátok ki a palettás képet. Közben találtam egy "enable surface dithering" opciót a CM7 opciók között, de nem látok különbséget
-
Tikakukac
titán
Jaja, vagy 4 típusba való.
Nekem sem kispálya volt, mire felfogtam ezeket az akksi dolgokat, mert ez nem egyedi eset, hogy "A" besorolású készlet, de a lényeg, hogy itt gazdasági totálkárról van szó, tehát nekik nem érte meg a telókkal macerálni, így bontották őket.
Ha hibás akksikról lenne szó, akkor tömegesen menne a negatív, mert az egyiknél már pár tucat el lett adva. Azt egy 50k+-os sem merné bevállalni, hogy elküld 10-15 darab akksit, amik nem jók.
Sensationban bemondásra cserélték az akksit 2-szer, legutóbb XE- akksit raktak bele, nem annyira ördögtől való dolog ez
-
kingabo
őstag
A battery bug annyi, hogy alacsonyabb töltöttségűnek jelzű az akkut, mint ami. Engem már régóta nem zavar, látható, hogy simán bírja, ha arról van szó és elvileg még marad benne tartalék. Ha meg mégis elfogyna a táskámban van egy nagy pótakku. Ahogy én használom 1-2* kellett csak a pótakku mióta megvan.
-
Mauddip
aktív tag
-
Tippmix46
senior tag
szótárt is kérek
"Én úgy csinálnám, hogy" = ezt értemCWM-ben backup = ezt nem értem
SD-ről felmásolnék mindent laptopra = értem
majd CWM-ben particionálnám az új kártyát= nem értem
vissza másolnék rá mindent laptopról= értem
majd restore= nem értem
Köszi a segítséget!
(Ja, az engem is érdekelne még, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy egyből SD-re mentsen a google playből)
-
Tippmix46
senior tag
igazándiból annak a leírása kellene nekem, hogy a mostani 2 GB-os sd-n lévő tartalmat hogyan lehet átrakni egy 16 GB-os üres, másik sd kártyára?
Laptoppal nem lehet valahogy? vagy ez ennél bonyolultabb?
Mert az okés, hogy fogom és csinálok egy mappát a laptopon és belerakom/átmásolom a tartalmat, de ha kiveszem a régi sd-t és belerakom az újat a telóba, akkor ugye el se indul a telefon, mert nem lesz op.rendszerem...
Bocs a láma kérdésért...
ja, ő azt mondta azért rakta az androidot a micro SD-re, mert így nem telik be hamar az 500 MB körüli telefonmemória, ami jogosnak tűnik
-
toeki
senior tag
class6 és afelett meg inkább sd-n (sdext) mint nand-ban.
nekem az eddigi tapasztalatok alapján sokkal jobb egy nativesd-s rom ami egy legalább class6-os kártyán csücsül, a nand-os-nál vagy túl kevés a tárhely vagy ha ext-es app2sd verzió van az 10-15 app után nagyon belassul
személyes vélemény
az új jellyket főleg a tytung -os nexus t bátran ajánlom mindenkinek nativesd formában !
-
Tippmix46
senior tag
köszi, hogy segítesz....az az igazság, hogy SIII és Note2 volt kinézve, de a 150.000 Ft igen kemény összeg és most ez az ajánlat, hogy HTC HD2es lenne szép állapotú 25.000 Ft-ért felkeltette az érdeklődésemet.
Amit én akarok gondolom azt a Note2 vagy SIII csípőből viszi, de jó lenne tudni, hogy a HTC esetében hogyan lehetne egy 10 GB-os, 1080p-s filmet megjeleníteni.
Ha tudnám azt, hogy csak egy pl fél órás konvertálás és egész szép képminőségben futna akadás nélkül, akkor elgondolkoznék, hogy nem adok ki 150.000 Ft-ot...mert gondolom telefonálni, zenét hallgatni és netezni a HTC is megfelelő lenne, ha meg valahogy menne ez a filmnézés történet, akkor megmaradna 125.000 Ft-om...
-
Tippmix46
senior tag
ezt találtam:
fájlformátumok: .wmv, .asf, .mp4, .3gp, .3g2, .m4v és tömörítetlen .avi.Pcnet: lehet hülyeséget kérdezek, de akkor ha egy SII képét ezen telefon mellé rakom, akkor nagyon nagy képminőségbeli különbséget fogok látni (azért mert csak 480p-s a kijelző)?
Másrészt, ha mkv-t a fenti formátumok valamelyikére átnevezem, azaz Total Commanderban a fájl kiterjesztését egyszerűen átírom, akkor attól függetlenül lejátszana egy 10 GB-os volt mkv filmet, ami mondjuk wmv-re lesz átírva? Vagy ezt nem elég átíni, konvertálni is kellene neki? Vagy a méret miatt egyszerűen ez a proci ezt nem bírná szaggatás nélkül lejátszani?
Köszi! -
kingabo
őstag
Sosem lesz javítva, a port miatt van benne a bug.
Megoldás: fényképezőt indítsd el, videó mód, fókuszáltasd, a ház gombbal lépj a főoldalra (NE zárd be a kamera progit!!) Ha kevésnek mutatja az akkut indítsd újra.
Wp7én játszva nekem ma 3 óráig bírta. kár hogy az orvos tovább húzta az időt... -
I.papi
tag
Tudom,de arra csak asphalt 5 van,azt ki is próbáltam,csak elegem lett a wp 7.8 gyerekbetegségeiből,fain meg minden de hiába barátkoztam vele,csak túl kötött nekem a rendszer..
A droidod meg szeretem buherálni,most pl GTA III-at tolom,ezért érdekelne droidhoz valami hasonló..
Tudom,konzol.... -
Tikakukac
titán
Nekem 2.3 alatt sem laggolt eddig.
Más: Váltottam egy verzióval fentebb, hát huha. Normálisan ki lett órajelezve, így 1,3 és 0.25 ghz között is szépen ugrál az órajel, grátisz eltűnt a mocskos színezés. Minden widget a helyén. A sok felesleges kacat pedig leszedve. Na ez így viszont ha beválik akkor állat.
-
Mauddip
aktív tag
Értem, hát köszönöm. Igazából sokszor az a bajom, h ha mondjuk felülök egy 2 órás buszozásra, 100%on, akkor leszállva már csak ilyen 50% körül mocorog, de csak sima mobilnet+facebook, zenehallgatás miatt ilyen gyorsan merülne?
Ha meg nem tudom tölteni, akkor b@szhatom. Tegnap is melóztam reggeltől délután 4ig, már akkor olyan 40% körül volt, majd hazafelé buszon le is merült. Nem tudom pontosan milyen töltés volna neki megfelelő, amivel esetleg tovább bírja, mert én megszokásból alvás előtt bedugom töltőre (bekapcsolt állapotban), majd reggel veszem le. A régi fajta (négyzetes alakú) töltőm miatt meg már lehet jócskán tönkretettem ezzel az akksimat.
A gyári akksit nem lehet valahogy olcsóbban megkapni valahol? Mert jelenleg 12 körül találok, valamint mennyire érné meg a dupla vastagságút venni? Nem zavar, h vastagabb.
Az asztali akksitöltőre mit ajánlasz?
Bocs a sok kérdésért!
Üdv -
KTibxx
aktív tag
Helló!
Sajnos ez a valós helyzet.Van ugyan az adobe flash lite, amit telepíthetsz, de ne nagyon reménykedj.Lesznek olyan videók pl cikkekben, amit lejátszik majd a streaming media programban, de nem túl használható.A ytb kliensre pedig nem fog sehogy átkapcsolni.
Sajna a fejlesztés hiánya.Én úgy próbálom megoldani,hogy rákeresek az adott videóra a ytb kliensben (ha tudok).Nagyon ritkán kell használnom. -
Dictator^
veterán
2,5 éve megvan, szóval könnyen nem szabadulok az tuti, most még új nekem az egész android is, csak vannak rajta zavaró hibák (nem hallanak néha ha felveszem a hívást stbstb).
Meg hát igen, potom pénzért én se szeretném eldobni magamtól.De amugy aki használt már több okostelefont, SGS2-t milyen érzés HD2 után használni?
-
adidas4death
aktív tag
Meg "Magix Partition Wizard-al lehet még látni az EXT-et. Ja meg egy SD-EXT explore nevű progival.
nekem anno az kellett amikor még bugosabb volt a ROM és valamiért nem ismerte fel az EXT-et egy idő után és csak ugy tudtam kimenteni a dolgaimat
ááá ne állj át a sötét oldalra, jó tudom kevesebb a villanyszámla, de akkoris
-
Dictator^
veterán
Most felraktam mindent, hogy kipróbáljam az új scriptet:
Update 1: második nekifutásom, wipe / factory reset, wipe dalvik, format sd card, ami lehetett megvolt, install nexushd2.. felmegy, complete.. újraindítás és a htc felírat áll már 3 perce előttem... ez első telepítésnél nem tartott eddig.. wtf?
(zöld htc felírat fekete háttérnél.. és még mindig). -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Még mindig nem sikerült, most iMobileTool-lal csináltam meg, egy CBF filet, amit PC-n exportáltam CSV-re, a Gmailbe beimportáltam, látja is a contactsok között a HD2 (NexusHD2 ICS) viszont maga kint, a hívás gombnál nincsenek a számok, pedig ott is a Gmail Import listát nézné.. nem értem....
-
pcnet
addikt
H2zsolt: erre jó akár a bluetooth-os megoldás is. Vagy egyik Gmailre belépsz, export CSV-be, másikon meg import CSV. Azért nem árt itt is előtte mindkét címtárról backup a művelet előtt.
Esetleg úgy nem lehet, hogy belépsz telefonról az egyik fiókkal, szinkron, majd másik fiókkal is és azzal is szinkron? Akkor a második fiókba fel kéne töltenie az első tartalmát. Kvázi össze fésülné.
Hoppá, fére nyomtam, bocsánat! Az előzőt szerettem volna szerkeszteni de valahogy újat sikerült.
-
hudyfiu
senior tag
Sztem majdnem minden új JB rom arra épül mint a tegnap kiadott MIUI-s JB by smokin.
Talán ez az eddigi legjobb JB de napi használatra még mindig nem az igazi.
Annyira akad mint az ICS de a legnagyobb hibám eddig hogy az operában nincsenek szövegek, képek.
Lehet csak a mentés vissza állítás miatt ilyen, még nem 0-ztam az operát de más különösebb baja nincs.Mivel szeretem az újdonságokat én ezt használom de 275MB particio kell neki (én adtam neki 300at) és aki tökéletes rendszert akar annak még nem ajánlom.
-
törölt tag
ezt én is néztem, de xda-n azt írták hogy picit lassabb mint a GB változatú NexusHD2, és hajlamosabb melegedni is.
Hyperdroidot valamiért még sosem sikerült telepítenem... pedig raktam a telóra már vagy 20 féle romot...
Sense, meg MIUI most egyéni preferenciáim miatt kiesettNo mind1, jó az a rom ami rajta van, csak a saját telefonomon cm 10 van, és az nagyon tetszetős... Ennek a romnak meg az egyedüli baja, hogy rossz a tárcsázója. De ez könnyen orvosolható probléma
-
KOHO
senior tag
-
bzoley
veterán
"piszkálva" ugyan volt, de csak néhány wm járt nálam korábban, végül felraktam a legfrissebb gyári romot, és spl-t, mikor megjelent, azóta úgy használom. Én szeretem a WinMo-t, csak ahogy Dictator is írta korábban, erőssen hanyagolják már a rendszert, ezért muszáj vagyok nyitni valamerre. WP7 az horror, szóba sem jöhet, marad a droid, azt csak szokni kell.
kocczkaa:
Rádio elvileg friss: 2.15.50 -
Mauddip
aktív tag
Szia, itt még fent van az összes, utolsó kiadott példány!
Én a Sencity-t használtam legutoljára, az egyszerű kinézete miatt.
Sok sikert! -
kingabo
őstag
A gyárinál a főzött winmo-k sokkal jobbak, sztem a legjobb (nagyságrendekkel) az energy. De ez pont olyan mint a droid, kinek mi kell, mi tetszik.
Winmo->wp7 váltáskor sim-en vittem át a számokat, ez visszafelé is mehet, ha nem vettél fel új kontaktokat (simre csak a legújabb pdaimatejam féle rom tud menteni) azokat újból fel kell vinned. Vagy ha több kontaktod van ami elfér a sim-en akkor bajban vagy. -
pcnet
addikt
Egy emberke, nem kettő, ezt jól benéztem. 7.500ft-ért szintén hirdet valaki digitalizert.
Írták itt hogy manapság nem nagyon jön elő digitalizer hiba, mert első sorozatban voltak hibásak azok már cserélve lettek, későbbiek meg már nem hibásak. De azért havi szinten lehet olvasni digitalizer hibákról. Ettől darázok én is. Megmutattam a szétszerelési videót egy GSM szervizes havernak, azt mondta ha sor kerülne rá ELVILEG meg tudja csinálni. Eddig nem csalódtam benne, szépen, megbízhatóan dolgozott, de nem tudom egy digitalizer csere mennyire viselné meg a készülékházat. No meg digitalizer mire megérkezik Hong Kongból vagy USA-ból nem e sérül... Tudom-tudom, túl parázok mindent... De nem szívesen kukáznám a telóm egy digitalizer elrottyanás miatt. -
-
dag
tag
Köszi, ez van most fent jelenleg. Idáig 2x fagyott le úgy hogy megfagyott a képernyő. Főleg zsebben hordás közben fordult ez elő, nem lehet hogy nem érintkezik megfelelően a microsd foglalalata nálam, vagy ez a rom kiforratlan még?
Más: Internetes hívásnál (voip) nálam úgy vízhangszik, egyszerűen visszahallja magát a másik fél. Erre nem tud valaki megoldást? Idáig az összes adnroid rommal ezt csinálta nekem, egyiknél sem volt jó. Winmo alatt meg nem tudtam kipróbálni mert az buta volt még hozzá.
-
woodbear
addikt
Okés köszönöm, A kód igénylés az menni fog köszi
Még annyi a kérdésem, hogy ugye nem kell partícionálni az SD kártyát? mert én hülye olyan videót néztem ahol dual bootot csinálnak, és én is ketté szedtem. gondolom kár volt....
Gyors lett az alkalmazás telepítés, csak újraindítottam. Class4es a kártyám. Köszi mindenkinek...még jövök -
woodbear
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest