- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
evovll #12800 üzenetére
"fos samsungban sok-sok ezer forintért. Asszonynak S3 van,de nekem nem jön be az sem. "
Azért fos, mert nem jön be?
Egyáltalán nem a htc érdeme, hogy a hd2-re lehet wp-t és droidot is tenni! Sőt! De sokan próbáltak kijelzőt cserélni, de nagyon keveseknek sikerült. A bekapcs gomb alá tett digitizer chipről meg ne is beszéljünk... Vagy épp az akkut takaró fémlap, amit szilikon tokban sem lehet a karcoktól megvédeni.
Nem akarom védeni a samut, csak arra akartam rávilágítani, hogy a htc sem egy szent! Szerencsénkre a hd2 mögé beállt egy akkora közösség, ami már rengeteg mindent ki tudott hozni a hw-ből, amit rajtunk kívül senki sem akart. -
kingabo
őstag
válasz
Relatyvity #12786 üzenetére
"jelenleg a telefonok 2x gyorsabban fejlődik mint a pc, márpedig a 6 év már annál is a bőven kifutott kategória"
"nem azt mondtam, hogy kifutott ami 6 éves"
Én nem forgattam ki a szavaid. Ráadásul, ahogy írtad is vitafórum, hát vitába szálltam az állításoddal, ezért meg nem kell megsértődni.Úgy rémlik már a kitkattal is gondjai voltak a hd2-nek, a lollipoppal gondolom még több lesz. Alfából meg sajnos túl sokat láttam már: meegoo, firefox os, wp8, w8, aztán egyikből sem lett sok. FF os-ből van valami letölthető, de távolról sem telefon lesz a vége.
Kicsit off, meg on: [link]
-
kingabo
őstag
válasz
Relatyvity #12778 üzenetére
"Nézzétek, ez egy lassan 6 éves hardver és jelenleg a telefonok 2x gyorsabban fejlődik mint a pc, márpedig a 6 év már annál is a bőven kifutott kategória. "
Nem 6 hanem csak 5 éves!
Hasonló korú a notim is és xp-től w8.1-ig van hozzá driver! Ami kifutott, ahhoz ált. nem szokás drivert sem készíteni. -
kingabo
őstag
válasz
esy.gab #12754 üzenetére
Szerintem nem.
De ha több hd2-d is van miért nem próbálsz ki egy wp7-et vagy droidot, mindkettő tud magyarul és az ezer éves winmo-nál még a wp7 is jobban használható, a droid meg.
Esetleg nézd meg, hogy xda-n él-e még Shady (asszem így hívják) romjára a link. A legjobb magyarul is tudó romot ő főzte. -
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12743 üzenetére
"Gondolom formátum mindegy, úgy is a rendszer intézi magának utána"
Igen. Valami speckó, saját formátumot használ.
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12739 üzenetére
Hmm. Ez baromi érdekes. Én az elsőt használom már elég régóta, de ilyen problémával nem találkoztam. Bár az is fura, hogy Neked a cl10 kártyára lassabban telepített, mint nekem annó a cl4-re.
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12737 üzenetére
Kiindulva abból, hogy rohadt sokáig telepítette a progikat, sztem baromi lassú az sd kártyád. Melyiket tetted fel?
7.0-t fel ne tegyél, mert lockolja az sd kártyát! 7.5-t esetleg a 7.8as topikok előzményeiben nézzél, ha nagyon ragaszkodsz a régiekhez. -
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12735 üzenetére
Böngészni tudsz aktiválás nélkül is, telepíteni már nem.
De tényleg csak pár perc az igénylés. Viszont ha már korábban igényeltél, akkor elvileg most is működnie kellene a kódnak. Esetleg a sógorod kódjával is tehetsz egy próbát, ha ő kért.
Régen volt valami Bazaar nevű progi xda-n, amivel egy rakat ingyenes progit egy külön storeból fel lehetett tenni.
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12732 üzenetére
Milyen kártyád van? Cl4-el nekem is rengeteg időt vett igénybe, cl6-tal is eltartott egy ideig, cl10-nél kb 2-3 perc.
-
kingabo
őstag
válasz
enginev3.0 #12727 üzenetére
Mit értesz aktiváláson? Wp7-et nem kell aktiválni!
Ha a Live id-dat akarod hozzákötni, akkor chatelni kell egyet az ms supporttal (kb 3 darab perc). Valaki annó itt szépen leírta, hogy hol, mit kell csinálni. -
kingabo
őstag
válasz
esy.gab #12712 üzenetére
Ha ennyire benne vagy a cserélésben (ami nagyon sokaknak sajnos nem jött össze), akkor esetleg nézz egy betört kijelzőset, aztán a 2ből a jó részeket felhasználva építhetsz egyet.
A gps-nek az lenne a lényege, hogy ugyanazt a készüléket használva "bárhol" használhatod helymeghatározásra.
A bárholt azért tettem idézőjelek közé, mert a műholdak pályáját úgy alakították ki, hogy a lakott területek fölött legyen kb mindig szolgáltatás, a Szahara meg nem számít... -
kingabo
őstag
válasz
akos90 #12687 üzenetére
Az szerintem nem a rádió, de mind1 is.
Van pár progi, amit a rom készítője írt és csak ebbe rakta bele. Azt nem tudom, hogy azóta kiadta-e külön is őket.
Sajnos wp-ben nem tud akkora eltérés lenni, mint mondjuk droidon vagy annó winmo-n volt. Annó amikor próbáltam a a hd2o féle kevesebbet tudott mint a pdaimatejam féle, az akku is tovább bírta, na meg egyből műxik a wifi.
Ha lesz kedved, időd, energiád, akkor próbáld ki, de ahogy nézem igazán érdemi különbséget nem fogsz találni... Kinek ez, kinek az tetszik. -
kingabo
őstag
válasz
akos90 #12685 üzenetére
Szerintem annál van frissebb rom is (irónikusan a "frissebb" is több mint 1 éves
), pl pdaimatejam féle.
Telefonálni tudsz? Melyik rádió rom van fent? Még a Magldr megjelenése előtt írja ki a jobb alsó sarokba pirossal ilyesmi formában: 2.12.50.02. Ha az 50 helyett 51 van akkor rossz rádió rom van fent! -
kingabo
őstag
válasz
BigManus #12629 üzenetére
Egy kicsit több infót leírnál erről? Milyen beállítások mellett, hogy használtad?
Amit tudni kell a hd2-s wp7.8-ról: szarul érzékeli az akku töltöttséget. (amit írtál is 25% -> reboot -> 85%) Megoldás nincs, mivel a portolás miatt ilyen. Amivel lehet "gyógyítani" rajta: sok helyen 2g-t írnak 3g helyett, de nálam ez kb felezte az akkuidőt. Bekapcsolt wifi-vel nálam tovább bírja a készenlétet. Xda-n van egy battery trick topik ha jól rémlik a neve, ott vannak még 5letek. Amivel még lehet segíteni rajta, hogy feltöltöd maxra, leveszed a töltőről, újraindítod és megint töltöd maxra. Nálam egyébként 1 hét után "kiismerte" a wp az akkut.
Amit még nézz meg: location (aka gps), ha jól rémlik alapértelmezetten be van kapcsolva.
Én így használom: 1-2 hetente reboot, akkor a fenti 2 lépcsős töltéssel töltőm, egyébként meg a kiírt akkutöltöttséget csak tájékoztató jellegűnek tekintem, annál mindig több van.
A használatra azért kérdeztem rá, mert nálam belőtt wifivel, e-mail szinkronnal, kevés telefonnal, bkv-n zene hallgatással simán kibír 2 napot is. (na meg a bp-i full térerő is sokat számít! Utóbbi időben többször voltam vidéken 1-2-s térerős helyeken, ahol érezhetően szippantotta az akkut) -
kingabo
őstag
válasz
mesijani #12567 üzenetére
Hát ha nativsd-s romot telepítesz, akkor egy nagyon fontos lépés kimaradt: az sd particiónálása! Kell 1-2GB ext4-es a többi lehet fat32-es.
Ha wp7-et is akarsz mellé felrakni, akkor még bonyolultabb a dolog. Xda-n pdaimatejam romjának a topikjának az elején van leírás + videó. -
kingabo
őstag
válasz
-=Starwing=- #12562 üzenetére
Hát szerintem 1,5-2éve volt amikor vettem, ha nem több.
Valahol ezt ajánlották, mint megbízható, olcsó sd kártyás helyet: [link] (akkor le is mentettem könyvjelzők közé) -
kingabo
őstag
válasz
-=Starwing=- #12559 üzenetére
Itt valami nagyon nincs rendben, csak lövésem sincs, hogy mi.
Esetleg próbálj meg egy régebbi verziót, más 5letem már nincs. Mondtam volna alternatívának a EaseUS Partition Master-t, de az meg ext4-et nem tud.
Nekem az itteni ajánlás után lett egy SanDisk MicroSDHC Ultra 32GB, szintén ebay-ről rendelve. -
kingabo
őstag
válasz
-=Starwing=- #12552 üzenetére
Hát ez baromi fura.
Attól függetlenül, hogy a Minitool progija othernek látja, a hd2-ben műxik normálisan? Lehet vmi bug miatt jelenik meg rosszul. Egyébként a wp7 saját particióját szokta nekem így kijelezni.
Esetleg próbáld meg frissíteni a progit, hátha... Tudom trivinek tűnik, meg 1000* megcsináltad, de tuti nem maradt ki semmi? Esetleg olyat próbáltál, hogy letörölsz mindent végrehajtatod a progival, esetleg a hd2-vel formázod meg a teljes kártyát, mondjuk fat32-re és csak utána esel neki a particiónálásnak. Vagy az egész kártyát ext4-re hozod létre és ha műxik, akkor lecsökkented a méretét 2GB-re?
A méret szerintem nem lehet gond, nálam 32GB-s kártyán 2,5-3GB az ext4-es partició mérete. -
kingabo
őstag
válasz
Mauddip #12540 üzenetére
Wp-ből 7.8 a "legfrissebb", ami fut is a hd2-n. Korábban linkeltem azt amit én használok elég régóta, van szöveges, videós telepítési útmutató is. Sd kártyára mindenképp szükség van, ráadásul nem árt egy gyorsabb.
Egyébként hiába nagy a csempe, ha betűk kicsik lesznek neki... Egy próbát megérhet persze. -
kingabo
őstag
Nem írtad, hogy mennyin van az akku ezért vettettem fel.
Innen válasz egy sd-ről futtatható droidot. Nem kell semmit hackelned, ha jól rémlik elég ennyi: felmásolod a zip tartalmát az sd-re, bebootolsz a winmoba és a haret.exe-vel elindítod a droidot (ha mégse így lenne, akkor vagy a topikban vagy a zipben lévő leírás szerint). Az első indítás eltarthat akár 15 percig is az sd sebességétől függően! Ha ez normálisan (igaz lassan), de műxik, akkor a winmo-val van a gond, ha viszont ez is ugyanazokat a hibákat hozza elő, akkor ott hw probléma lesz.Egyébként miért írsz minden kijelentő mondat végére két felkiáltójelet?
-
kingabo
őstag
Elsőkörben én akku hibát mondanék. Nálam a majdnem teljesen lemerült akku okozott hasonlót. Amikor sikerült betöltődnie a winmo-nak, akkor nézz egy akku töltöttséget, ha alacsony próbáld feltölteni maxra.
Bootoláskor alulra pirossal kiíír számokat, azokat írd be ide légy szíves. Hátha megfelelő rádió rom van fent és egy sd-ről indítható droidot ki tudnál próbálni, hátha ott nem jönnek elő a hibák. (lehet a rom sérült)
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez proci vagy ram hiba, azt meg alaplap cserével lehet javítani.Ha itt nem találsz donornak egy betört kijelzőset, akkor esélytelen a javítás, sztem többszörösébe kerül a csere, mint amit megér a hd2.
-
-
kingabo
őstag
válasz
-=Starwing=- #12471 üzenetére
Igen.
-
kingabo
őstag
válasz
bzoley #12431 üzenetére
"Miért akarsz minden áron két rendszert? Még egyet is művészet beüzemelni."
A művészet szó nálam nem a könnyű szinonímája. Én sem értettem hozzá mégis meg tudtam csinálni. De ha visszanézel is láthatod, hogy elég sokaknak sikerült már felvarázsolni a rendszereket csak a hd2 tudástárat használva. Ha nekik sikerült, neki is fog szerintem.
Az általam ajánlott rom topikjában van videó és leírás pdf-ben a wp7 + droid verzióra is, ill linkek további leírásokra. -
kingabo
őstag
válasz
akos90 #12415 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy mi az a "valamit kiír". Szerintem rajtad kívül már senki se használ itt winmo-t, szóval sok segítséget nem tudunk adni.
Próbáld meg a recovery-s lépést előlről, esetleg yt-n nézz szét hátha van videó amin bemutatják, hogy mit hogy kell. Csak droid, wp7, wp7+native sd-s droid videó biztosan van. -
kingabo
őstag
válasz
hudyfiu #12357 üzenetére
Háát az ár nézőpont kérdése. Annó a hd2 is elég sokba került, idővel aztán emberi árba került. Sztem ez lesz a one-nal is előbb-utóbb. Meg ha hozzá veszed, hogy a hd2-nél mennyi időre tudták még kitolni, hogy használható legyen. Mármint, hogy a winmo már rég elmerült a süllyesztőben, mégis van wp7.8, készül a droid 4.4, egy 4 éves telóra.
-
kingabo
őstag
-
kingabo
őstag
Hali!
Nokia Drive: marketen elérhető, lehet a telefon típusát kell állítani nokiára. A pdaimatejam félében alapból az, a leo advandedben lehet állítani, a dynamics-ban nemtom hogy megy.
Akku: nincs és sztem nem is lesz. A trükkök, hackek nálam nem vagy csak rövid ideig működtek. Itt vannak 5letek, ha van kedved próbálkozni. Nálam az akkura kevesebbet ír, mint amennyi van benne, szóval becslésnek jó. Egy reboot ált. szokott segíteni, ha már nagyon alámér a valósnak.
Bt-t nem használok abban sajnos nem tudok segíteni. -
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #12262 üzenetére
Pff, szuper.
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #12260 üzenetére
Ha Te mondod. Viszont se nekem, se neki nem zárja vissza.
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #12255 üzenetére
Akkor ezért nem történt az amit vártál.
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #12250 üzenetére
Csak ha az sd-ről teszi vissza a GYÁRI wm6.5-t az zárja vissza. Főzött, vagy gépről felrakott nem.
Emlékeim szerint a hspl-t megcsináló progi vissza is tudja zárni. -
kingabo
őstag
válasz
Turbomann #12166 üzenetére
Van egy cab sender nevű progi, ahogy fentebb írtam is. Ha jól rémlik úgy műxik, hogy összeszinkronizálod zune-al a wp7-t, utána a cab sender exe-je mellé másolod a cab-et és elindítod a cabsendert, elvileg az S-sel lehet küldeni a cab-et wp7-re.
De ha elárulod melyik wp7-et tetted fel, akkor meg lehet mondani, hogy lockolta-e a kártyád. -
kingabo
őstag
válasz
Turbomann #12160 üzenetére
Melyik wp7? Lehet valamelyik ezer éves és az még zárolta a kártyát. Xda-n a cabsender topikjában láttam talán az sdunlock.cab-et (vagy vmi hasonló nevű), ami feloldja a kártya zárolást.
Formázáshoz a Minitool partition wizard-ot ajánlom, az ingyenes változat bőven sokat tud. -
kingabo
őstag
válasz
bull84ghia #12149 üzenetére
Wp7-ben talán az egyetlen bug az akku visszajelző alacsonyabbnak mutatja a töltöttséget mint ami a valóság. Nem bug inkább feature
, hogy wp7re sokkal kevesebb a progi és össz 3 féle van belőle, droidból viszont qrva sok van.
Ahogy fentebb is írták, akinek kell nézze meg neten melyik tetszik neki. Van aki fél órát nem bír ki a wp7-tel, van akinek a droid nem jön be...
Vagy ha a winmo-t megszokta és az elég neki, akkor abból is van magyar, sztem volt itt linkelve korábban, hogy honnan szedhető le. -
kingabo
őstag
válasz
tutinincs #12116 üzenetére
Én egyszer próbáltam még a kaiseren csak az érintőt cserélni. Az eredmény fél nap szerencsétlenkedés után egy rakat új ősz hajszál és még az lcd-t is kinyírtam. Várhattam újabb 1 hónapot. (akkor meg rossz kijelzőt küldtek.
)
Nem sértésként, de miért nem kerestél rá itt, vagy kérdeztél rá. Pár ezrest ahogy látom más szerint sem ér meg az a qrva sok kínszenvedés. -
kingabo
őstag
A droidnak is kell egy hr telepítés után, mint a wp7-nek? Esetleg tudja valaki, hogy hogyan lehet a hiváslistát és az sms-eket wp7-ről droidra átvinni? A telefonkönyvet gmaillel sikerült szinkronizálni, az sms-eket pedig egy txt-be exportálni.
Droid-droid között a fentiek megoldhatóak? Nativsd-s romokat próbálgatok és jó lenne, ha mindenütt meglennének.
Előre is köszi a segítséget. -
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #11930 üzenetére
Én nokia drive-ot használok. Indulás előtt célszerű (ennél is) átnézni merre visz.
(#11941) Tikakukac: Grat!
Ez jó hír.
-
kingabo
őstag
válasz
Katatonia666 #11904 üzenetére
Elvileg minden romban kéne lennie egy váltóproginak.
-
kingabo
őstag
válasz
quailstorm #11901 üzenetére
Nativsd-s romokat tehetsz winmo és wp7 mellé is, vagy ha magldr-rel használod a nand-os droidot, akkor amellé is. Sőt egymás mellett elég sok nativsd-s droid megfér.
-
kingabo
őstag
válasz
beloadjoker #11867 üzenetére
A rom dupla, a ram egyezik.
Ha t-s vagy akkor simán, ha nem akkor xda-n keress unlockot. (függetlenítés itt tilos, ennél többet meg én sem tudok)
Igen arra is felmegy a wp7 meg a droid. Wp7-tel a +romnak hasznát nem veszed, droidról nem tudok nyilatkozni, winmo-nál ha nem tmous-s romot teszel fel hazavághatod a hd2-d. -
kingabo
őstag
válasz
Katatonia666 #11846 üzenetére
Lehet ám 5 percig szerkeszteni a hsz-eket! Meg nem szokás smiley sormintákat gyártani itt.
Ott vannak a videók, többen is az alapján rakták fel.
Triple: wp7, sd-s droid, nativ sd-s droid. Utóbbi 2-ből tetszőleges számút rakhatsz egymás mellé.
Igen van benne, elég az első hsz-t végig olvasni.(#11847) Stylewars_kp: ez ha jól tévedek lockolja a mem karit. Erre emlékezz akkor ha a wp7-et le akarod törölni!! Egy unlock cab-et kell felrakni és probléma megoldva.
-
kingabo
őstag
válasz
Stylewars_kp #11835 üzenetére
Milyen mem kártya? Nonémmel ne is próbálkozz! Illetve vannak márkák amiket nem igazán kedvel a wp7. Sandisk-et viszont tudom ajánlani.
szerk: cl2 lehet még a gond. Ha van kéznél másik, akkor tegyél egy próbát.
Esetleg véletlenül nem vetted ki és nem bootolt be 1* a wp7 kártya nélkül? Én már b@sztam így el.(#11841) Katatonia666: nyugi, nincs mindenki non-stop a gép előtt.
Elég soxor ajánlottam ezt a romot nem véletlenül! Van videó a dual-boot-os felrakásról, meg van szöveges leírás is: pdaimatejam romja. Itt van triple-boot leírás, én ezt használom. Droid-ból az sd-s helyett ajánlom a natívsd-s válzotatokat, sokkal jobbak, gyorsabbak. -
kingabo
őstag
válasz
Katatonia666 #11733 üzenetére
Igényeltél aktiváló kódot? Ha nem megvan a hiba! Itt is meg xda-n is többször le lett már írva a módszer, csak vissza kell olvasni (keresni).
(#11734) Stylewars_kp: nézz meg egy gyári wp7/wp8-as telót! Egyiken sincsenek ilyen gombok, mivel a wp7/8-ból ez a funkció is hiányzik... Egyébként nem értem ezt a rengeteg korlátozást a wp-kben, egy unlockolt rommal van ugyanolyan gyors mint egy gyári, viszont egy csomó plusz dolgot meg lehet csinálni.
Stylewars_kp (#11736): én már elég régóta a pdaimatejam féle romot használom azzal minden rendben van. Sajnos a legutóbbi romból több hasznos progit is kiszedtem (pl battery status, supreme shortcuts..., de netról pótolhatóak)
(#11749) Tikakukac: ezt már korábban is kérdezni akartam, hogy miből gondolod, hogy az eredeti?
Viszont én is beállok a pk csökkentők közé. Most néztem a nagy pótakkum, 2-3 hónap alatt elég durván felpuposodott.Remélem a vámon nem kapják majd el a csomagot. Úgy vettem észre egy bizonyos súly/méret felett kérik be a számlát.
-
kingabo
őstag
válasz
Heroldg18 #11716 üzenetére
Meegot néztem én is régebben. Sajna letölthető változatot nem találtam belőle, de igaziból nem is működött. Ha jól rémlik pl a telefon részt be se tudták lőni.
Win8, wp8: Cotulla dolgozik rajta, de feb 4 óta nincs róla hír. Gyakorlatilag nekik kéne a drivereket megírni, ami irdatlan meló. Na meg hobbi szinten nyomják, ingyen, szóval reménykedni lehet. -
kingabo
őstag
válasz
Hauptmann #11673 üzenetére
Én pár éve a dupla méretű akkut vettem szintén ebay-ről. Inkább csak backup akkuként használtam a mérete miatt, de az általad említett problémák (puffadás, kevest bír) nem léptek fel vele. Egy nagy gondja van, hogy sz@r a hátlap kialakítása és letörte azt a kis fület amibe beleakadt, így meg leesik állandóan a hozzá kapott hátlap. A gyári hátlappal ez a gond nem áll fenn, de nem is fér be alá a dupla akku.
-
kingabo
őstag
válasz
Katatonia666 #11523 üzenetére
Beállítottad, hogy a nativsd könyvtárból bootoljon? Ha jól rémlik services/boot/boot folder
-
kingabo
őstag
válasz
dogi01 #11463 üzenetére
Gyári winmo-ból kéne kipróbálni, hogy melyiket eszi meg: wwe, nyugat-, kelet-eu... Másik usb kapu, másik usb kábel, esetleg másik gép.
Ha hspl-el van a gond, akkor visszazárod, majd megnyitod újból a megfelelő változtattal.
A file-t (bár "a bizonyos file"-ból nem derül ki melyik, lehet rosszat választottál) leoimg.nbh-ra nevezted át vagy csak leoimg-re? Attól, hogy átneved nem fog semmi történni, fel kell másolni az sd-re és betenni a telóba és utána indítani bootloader módban. -
kingabo
őstag
A battery bug annyi, hogy alacsonyabb töltöttségűnek jelzű az akkut, mint ami. Engem már régóta nem zavar, látható, hogy simán bírja, ha arról van szó és elvileg még marad benne tartalék. Ha meg mégis elfogyna a táskámban van egy nagy pótakku. Ahogy én használom 1-2* kellett csak a pótakku mióta megvan.
-
kingabo
őstag
válasz
F.B.I. #11433 üzenetére
Akku merülésre: hétfőn du elföltöttem melóban, utána 1,5h-t hallgattam zenét 26-28/40-es hangerőn. Kedden volt kb 4 óra zene, 30 perc telefon, meg 2 óra városban mászkálás, egy kis wifi-s net. Ja meg jó párszor megnéztem, hogy hány óra van. Így értem haza 32%os akku töltöttséggel. Wp7.8-at használok, az első gyári akkuval (dec-ben lesz 4 éves)
Nem tudom más telóknál ez hogy jön ki, nincs összehasonlítási alapom, vagy hogy más hs2-khöz képest ez jó vagy rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest