- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
randras #11146 üzenetére
Az átlag vásárlót meg én szarom le, vegyen átlagos (gagyi fóliás, leharcolt telefont, és vadássza hozzá ebayről amit akar, megérdemli) Akkor olyan vásárlónak kell eladni, aki képes felfogni, hogy az extrák pénzbe kerülnek.
Telefont én még sosem adtam el, laptopot annál többet, és ott mindig képesek voltak felfogni, hogy egy 20k-s dokkoló nem ingyen jön, és a drága rambővítés meg új akksi sem a jézuska ajándéka. Max, ha alkudozik valaki, akkor valamit még oda lehet dobni, hogy viheted, de az ár az fix.
De mivel nem hirdetem a telót így ez a rész kimarad.
-
Tikakukac
titán
válasz
randras #11144 üzenetére
Attól függ mit veszel.
Mert pölö dokkolóval, nagy akksival+hátlap meg még 1 akksival meg 3 tokkal meg egyéb katrancokkal azért én is kitartanám az árat. Jah és ugye Shieldz fólia. Meg 1 még tarcsiban.
Én is néha megnyálazom az aprót egy DHD után, hogy hátha valami akad egy szépség, de leteszek róla mindig. -
kingabo
őstag
válasz
randras #11137 üzenetére
Wp8 lehet lesz lehet nem attól függ Cotulla és csapata hogy halad vele, elég nagy sz*pások vannak vele. Uefi-t már megírták hozzá, de rengeteg drivert kell nekik megírni. Az egészet hobbi projektként nyomják, tehát semmi sem biztos. Ha lesz wp8 lesz win rt is (elég sok a közös rész).
Ubuntu, ha jól rémlik elég sokat tud kivéve a telefont.
MeeGo-t nemrég néztem próbálkoztak vele, de túl sok sebből vérzett / aránytalanul sok lett volna a meló. Én nem találtam letölthető változatot.
Wp7.8, droid műxik, csak nem szabad elfelejteni telepítés után a hr-t, újraindítást.Műxik a 2 egymás mellett is, én így használom.
(#11142) randras: pofátlanság is ennyiért! Ennél bőven többet ér.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
randras #8320 üzenetére
ha US modelled van és garis az annyit jelent hogy kintre amcsiba szól a gari, és picit több idő mire legariztatod
Vannak tökéletesen használható droidok, de annyi van belőlük, hogy lehetetlen lenne felsorolni
Wp7- ről személyes tapasztalatom nincs, de itt a kollégák ahogy beszélték elég jó az is, jól használható, stabil.
ICS-ben még vannak hibák de nagyon jól alakul, XDA-n nyomon lehet követni szépen fejlődik az ICS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest