- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12792 üzenetére
Nem mindig jön elő a hiba,utolsó telepítésem a 4.7 felrakása volt "aszem" még október környékén.
Főként én akkor tapasztalom a hibát mikor 10-15 perc használat után,akár nem v akármi nem hagyok neki gondolkodási időt és bzár nyomás után újra egyből hadra fogom. Ilyenkor persze nem mindig marad néma. Szerintem jön egy újra telepítés,csak még nem tudom mivel. Lehet WP lesz,még gondolkodom. Bár azt még nem telepítettem.ui:nekem első számú telefon,csak ezt használom és én még mindig jobban bízok ebben, mint valami fos samsungban sok-sok ezer forintért. Asszonynak S3 van,de nekem nem jön be az sem. (Bár lehet velem van a baj, a motorom is 1990-es a kocsim is régi,és persze a telóm is,szóval...............
üdv -
Diokhan
addikt
válasz
adidas4death #12792 üzenetére
Nekem is megvolt az Iphone mellett aztán egyszer tesom kölcsön kérte es elhagyta... Mai napig meglenne egyébként... A legjobb Htc ...
-
enginev3.0
félisten
válasz
adidas4death #12722 üzenetére
Köszi mindenkinek közben sikerült
Windows Phone aktiválása még mindig annyira körülményes?
-
-=Starwing=-
tag
válasz
adidas4death #12667 üzenetére
Köszi az infót!
És nem kell trükközni, mint a V4.3 - V4.4 esetében...?
(Ha a 4.4-et akarod használni, előbb a 4.3-ast kell feltenni, majd "Wipe" nélkül rátelepíteni a 4.4-est...) -
Relatyvity
csendes tag
válasz
adidas4death #12653 üzenetére
Az enyém is eladás alatt állt, de végül a vevőm visszamondta egy időre szóval, szintén ha érdekel valamelyikőtöket írjatok! 3 éves tökéletes állapotú nandban cyanogen 4.4.4-el!
-
válasz
adidas4death #12612 üzenetére
De miért gyalulja az ext4-et? Azt nem lehet átméretezni?
Köszi: MaCS
-
válasz
adidas4death #12603 üzenetére
Nem másolnék én semmit, a meglévő rendszer alatt átméretezném a partíciót.
Köszönettel: MaCS
-
-=Starwing=-
tag
válasz
adidas4death #12556 üzenetére
Pontosan, ugyan az a helyzet..nem értem.
Ebay-on vettem, és NTFS, FAT32-ben hibátlanul működik!
De az ext4-et az istennek sem akarja...
Ha gagyi lenne a kártya, akkor nem kellene Fat32 alatt is bajnak lennie? -
-=Starwing=-
tag
válasz
adidas4death #12553 üzenetére
.
.
Hmmm... 1Gb-ra még nem próbáltam formázni, de mindjárt kipróbálom úgy is.
Eddig egy 8GB-os kártyát használtam, és 2GB- volt az ext4....
De kipróbálom. -
norbeey
tag
válasz
adidas4death #12528 üzenetére
CL10-el gyorsabb mint belső memóriából?
Én még annó nand+dataOnExt felállásba használtam és akkor már határeset volt a sebesség. Arról nem beszélve, hogy túlmelegedett a teló főleg ha mobilneteztem. -
gaborh
aktív tag
válasz
adidas4death #12522 üzenetére
Köszönöm időközben sikerült megoldanom a problémát
-
CoY
csendes tag
válasz
adidas4death #12461 üzenetére
Én 2 napja /tegnap reggel/ tettem fel a V4.2-t, és eddig semmi említett hiba nem jelentkezett. Viszont, az eddigi ROMoknál le lehetett szedni a google search bar-t. Valaki tudja, hogy lehetne itt is?
-
adidas4death
aktív tag
válasz
adidas4death #12460 üzenetére
Vannak itt gondok kérem szépen (V4.2)..
- kijelző nem szeret visszakapcsolni pár perc asztalon (idle) töltött lét után, csak akksi ki-be segít.
- appokat tök randomba visszadobálja a frissítés hibával
- launcher meg-megáll (FC)Még mókolok vele és nézelődöm, de ha nem javul akkor megy vissza a v3.3 sajnos...
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12457 üzenetére
Nem értem, frissítettem V4.1ről -> 4.2-re, és nekem a youtube is böngészőbe ment, majd összevissza nyomogattam a képernyőt és egyszer csak megkérdezte mivel nyitom meg a videót.. félrenyomtam, azóta megint nem jön elő.. nem értem.
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12455 üzenetére
Nézz már meg, ha a browserbe egy videót megnyitsz, mit csinál (alap browser)
-
hudyfiu
senior tag
válasz
adidas4death #12453 üzenetére
Nem fogalmaztam akkor pontosan...
Nem töltenek be a CWM-ek mert nem megy a digitizer (gondolom)
Mindegyik lefagy. -
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12450 üzenetére
Igen, de a legidegesítőbb, hogy beépített videókat böngészőből is tudtam választani, mi játszon le (Moboplayer).
Igy viszont ez most nem megy, a böngésző akarja lejátszani ilyen ikonnyi méretben.. (lófaszt nem látok belőle). -
bzoley
veterán
válasz
adidas4death #12388 üzenetére
Nah, kipróbáltad?
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12390 üzenetére
Tényleg gyorsabb lett pont a 3.3 mint a 2.6?
Nemár, Én azthittem lassul a rendszer, többet eszik stb..
Durva, viszont nekem probálgatni már nincs türelmem, müködő rendszer kéne -
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12388 üzenetére
Te mindig rácsapsz.
Aztán írd a véleményedet, tapasztalatodat.. mert Én még 2.6-ról sem mertem továbblépni. -
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12381 üzenetére
előre is köszi
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12363 üzenetére
Helló,segítenél nekem a telepítésében?
A múltkori problémám már megoldódott (hiányzó alsó sor bootloader alattt-alaplap csere)
Jelenleg is adnroid van 2.3.4.
köszi -
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12360 üzenetére
Na nem is vettem észre, pedig ma ránéztem az oldalra, de én a 4.2.2-t vártam.
A 4.3 nem lassabb mint a 4.2.2? (Tytung féle.)Holnap tapasztalatokat várok!
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12332 üzenetére
A panoráma nem mindig jó, ez fix, ugyanis idáig olvastam a fórumot ott
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12330 üzenetére
Mi volt a gáz vele?
És látom a youtube is megy már vele. -
Heroldg18
tag
válasz
adidas4death #12314 üzenetére
Csak eladásra kerül a telefon és nem ami most van benn (samsung 16 gb class 10) azt nem adom hozzá.
És egy 4 gb-os kingston-ra akarom rakni az androidot. Eddig én is Native SD -ben használtam de ugye mint mondtátok cl4-nél nincs sok értelme. -
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12314 üzenetére
Jól mondod, CL6ot szoktak javasolni inkább. Nekem CL10-el jó volt a NativeSD is és most a DataOnExt sem FCzik mint a CL4-nél, lehet csak az ADATA volt a f0s
-
b.geri
csendes tag
válasz
adidas4death #12300 üzenetére
Felraktam a 8.8-as verziót és most minden oké az SMS-el. Bár most nézem, hogy pár lépést nem csináltam meg az előző installkor, úgyhogy lehet jó a 8.9-es verziójú is
Lehet mindjárt megnézem azt is
-
b.geri
csendes tag
válasz
adidas4death #12300 üzenetére
oké, kipróbálom majd este.
Androidnál sikerült megoldást találni a bejövő hívásnál lévő búgás akku ki/be problémára? Végül is ezért álltam át újra WM-re.
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #12262 üzenetére
Pff, szuper.
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #12260 üzenetére
Ha Te mondod. Viszont se nekem, se neki nem zárja vissza.
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #12255 üzenetére
Akkor ezért nem történt az amit vártál.
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12255 üzenetére
Na de a régi HSPL2-vel visszrakjátok az 1.66 SPL-t majd az 1.66 HSPL-t, akkor sem jelenik meg a cotualla?
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #12250 üzenetére
Csak ha az sd-ről teszi vissza a GYÁRI wm6.5-t az zárja vissza. Főzött, vagy gépről felrakott nem.
Emlékeim szerint a hspl-t megcsináló progi vissza is tudja zárni. -
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12252 üzenetére
Van olyan HSPL asszem a 4-es, ami már asszem pl 1.66os SPL-t nem tud visszalőni.
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12250 üzenetére
De figyelj, melyik HSPL-t hasznjátok (programot?)
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12233 üzenetére
aszem fölvettelek
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12231 üzenetére
rendben,köszi most megyek dolgozni,de holnap intézem
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12225 üzenetére
megnezem holap, de kezdem feladni,azert kosz
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12222 üzenetére
azt vagom, hogy valami nem oke, de sorban telepitettem mar 3* es mindig csak eddig megy. mire utalhat ez a hiba, volt mar ez vkinek. Radio hspl, wipe,clk repertition, clk recovery mind megvan. de nem megy tovabb
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12222 üzenetére
És mi miatt találkoztál te? Ugyanezzel a kártyával?
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12219 üzenetére
Nálam a 4.0.4ről váltás után a 4.1.2 és a 4.2.2 (2.4-2.5) ezt csinálja, akkor valószinüleg a kártyám a ratyi?
Másolási sebesség windowsból kb 3-4 mega rá (bár szerintem a bedugging mode, meg a tökömsetudja mi lassítja.).Nálam olyan van, hogy nyomok egy oldalt a böngészőbe, kifagy (mármint a kijelző világít, meg érzékel, de rohadt lassú, majd mire betölt még a képernyőt is kikacspolja és mire visszakapcsolom már csak azt látom, hogy nem válaszol.
A kártyádat leírnád milyen? Azt tudom, hogy CL6os, de márka stb.
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12209 üzenetére
Nem fagy be teljesen, csak kiakad, vár-vár-vár-vár, képernyő kikapcsol, visszakapcsolod, de még mindig nem jön be semmi, majd mire bejönne, kint van egy not respoding üzenet, kinyomod, hogy WAIT és utána minden megy normálisan tovább (a következő belassulásig).
Ilyen nincs? Mert ha nincs, beszerzek valami CL10-es kártyát a CL4 helyére.
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12207 üzenetére
A 2.6 nem csinál nálad FC-ket?
App not respoding...
Web böngészőnél - > page get unresponsive stb.. -
adidas4death
aktív tag
válasz
adidas4death #12203 üzenetére
Hát srácok én visszateszem a v2.6-ot. Egyéb bugot nem találtam a v3.0-ban, de valahogy nem olyan mint a 2.6.
Főleg ez a kamera "bug" ami zavart, hogy fotózás előtt amikor néztem a kijelzőt, a fentebb leirt módon szaggatott + néha csikok jelentek meg pár mp-re. (viszont a lőtt fotók azok szépen semmi baj velük). Na meg persze, hogy videó része nem megy a dolognak.
Szóval egyenlőre v2.6, aztán várom a 3.1-et, hátha.
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12200 üzenetére
kezdem feladni
pedig aszem jól csinálok mindent, nand-ba engedi csak a telepítés kezdését de nekem 512-es a telóm -
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12198 üzenetére
Akkor irhatnál róla majd egy keveset, főleg ha DataOnEXTként telepítesz.. milyen gyors stb.. 2.6hoz képest mi változott (lassabb, gyorsabb lett?)..
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12195 üzenetére
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12195 üzenetére
http://fileshare3050.dfiles.eu/auth-13776220562cfe47751597202b3f4c86-89.132.6.73-746167444-146998691-guest/FS305-1/NexusHD2-JellyBean-CM10.2_V3.0.zip
aszem ezt raktam fel.próbáltátok már?
próbáltam,de nem segített a cwm-es belépés
most rárakom a 2.6-ot inkább nem küzdök -
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12190 üzenetére
lehet jovok vesezni
ha nem sikerul. nem lesz a 280-as meret miatt keves mb a teloban
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12190 üzenetére
kosz, na ez a kiraly hozzaszolas es segitseg, felkezu vagyok kicsit hozza.
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12185 üzenetére
most olvasom az ker vagy 260-at
-
evovll
csendes tag
válasz
adidas4death #12181 üzenetére
a clk alatt nyomtan neki 150-et a hd2 tudastar ami mutatott,ez lenne karcsu szerinted?
-
bzoley
veterán
válasz
adidas4death #12142 üzenetére
Melyik recovery-t használod?
-
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12142 üzenetére
Ja, úgy könnyű
Kiváncsi lennék NativeSD-vel mennyivel lenne gyorsabb a NexusHD2 4.2.2 V2.5.. Sok a not responding DataOnEXT CL4-es kártyáról.. hátha NativeSD megdobná, valaki nyomatja ugy? -
Dictator^
veterán
válasz
adidas4death #12140 üzenetére
Yep, az első amúgy hosszú idő, viszont mivel az HD2 már nem mai valószinüleg mindenkinek vannak bad blockjai, szóval nem árt többet megadni. Szerintem nyugodtan megadhatsz többet, és HD2 toolkitnél nagyon cache-nek se kell megadnod kb 5 megánál (ugyanis a NexusHD2-k nem haszálják).
-
Tyca
senior tag
válasz
adidas4death #12126 üzenetére
Barebone CM7 + Tytung r16-os kernel
-
bzoley
veterán
válasz
adidas4death #12131 üzenetére
Két lcd közötti különbséget csak akkor láthatod meg, ha egymás mellé teszed a két telefont. Typa(remélhetőleg) csak azért rakta be a képet, hogy érthető legyen, mire gondolt, azt nem fogod látni, hogy hogy néz ki egyik, meg másik kijelzőn. A kijelzőről még véletlenül sem árul el semmit, azt nem lehet "fényképezni".
-
bzoley
veterán
válasz
adidas4death #12128 üzenetére
De mitől lenne másabb a te képed, mikor ugyanarról az appról készült?
-
Tikakukac
titán
válasz
adidas4death #12128 üzenetére
Blikkre hát szerintem itt szoftver oldalról is van kötve a kéz, így ebből nem lesz AMOLED meg szerintem sokkal jobb sem. Olyasmi lehet, mint notinál, hogy van 2 beszállító egyik talán jobb és ki kell fogni.
-
bzoley
veterán
válasz
adidas4death #12126 üzenetére
És egy kimentett kép miben tükrözi a kijelző minőségét? Mit vársz az összehasonlítástól?
-
Tyca
senior tag
válasz
adidas4death #12124 üzenetére
én ezt rendeltem meg anno:
HTC HD2 T8585 LEO FULL LCD+TS TOUCH SCREEN DIGITIZER
de nekem gyanús, hogy ezt a 24 bitet az Android kernel-nek is támogatni kéne, szóval nem tudom hová tenni ezt...nálad akkor nem így néz ki pl a winamp indító képernyő?
-
Tyca
senior tag
válasz
adidas4death #12121 üzenetére
pont most olvastam xda-n, hogy elvileg a csere LCD-k is jobb minőségúek mint az eredeti volt. És tényleg, mintha a winamp indítóképernyőjén nem így nézett volna ki a színátmenet, mint most, hanem durvább volt az átmenet:
Most így néz ki (kattintsatok a képre, hogy nagyban látszódjon, mert kicsiben tré):
Aki ráér tesztelje ki ezen az oldalon a tesztképet:
http://www.cywarp.com/faqtruecolortest.htmOlyan mintha az új LCD 24 bites színmélységet tudna
-
Tyca
senior tag
válasz
adidas4death #12119 üzenetére
a hd2 a 64K színmélységével alapból gagyi, ezen kívül nem tűnt fel, hogy más lenne, mint az eredeti volt. A digitizer része viszont határozottan jobb, felélesztés után egyből veszi az érintést, az originél volt egy kb. 0,5-1 mp-es tétlenség
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #11930 üzenetére
Én nokia drive-ot használok. Indulás előtt célszerű (ennél is) átnézni merre visz.
(#11941) Tikakukac: Grat!
Ez jó hír.
-
válasz
adidas4death #11928 üzenetére
Kösz. Úgy néztem, hogy hibátlanul futtatja a WP-t, napi használatra pedig a sebességénél fogva simán jó lehetne nekem..
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
adidas4death #11911 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy CL10, mert nekem az van, de nemsokára adom oda tesómnak, és veszek egy másik kártyát. Miért ajánlod a CL6-ot inkább, mint a CL10-et?
-
Tyca
senior tag
válasz
adidas4death #11911 üzenetére
nekem az ext3 jött be, ext4-gyel sűrűn előjött a screen-of-death jelenség...
clk vs magldr: ha nem akar valaki wp7-et, vagy tetrist akkor minden szempontból a clk a jobb:
-nem a bekapcs gombot kell nyomva tartani a menübe lépéshez
-androidból közvetlenül lehet bootolni recovery-be vagy a clk-ba
-tölt kikapcsolva, ahogy említetted
-törött USB esetén is használható marad a teló, mert van recoveryvel egybecsomagolt verziója
-menüből egyszerűen újrapartícionálható a NAND
-open source -
Goatman
aktív tag
válasz
adidas4death #11827 üzenetére
Köszi, nálam ezen linkek nagy része elérhetetlen volt délután, de időközben [itt] megtaláltam már amire szükségem van
-
Hauptmann
veterán
válasz
adidas4death #11661 üzenetére
Az összes hw funkció működik benne ezek szerint?
Gondolkodom, hogy lecseréljem a 3.14-es ROM-ot, dfe még soha nem telepítettem androidot a HD2-re, teljesen szűz a telefonom. Ahogy olvasom, háromféle telepítési módja van ennek a ROM-nak, NAND, NAND DATAonEXT, illetve nativeSD. Melyik adja a leggyorsabb és legstabilabb működést? Ha jól olvasom, csak angol nyelv van benne, a magyart nem lehet valahogy belevarázsolni (nem létkérdés)?
Valaki leírná nekem (akár privátban) ennek a ROM-nak a telepítését lépésről lépésre, egy teljesen gyári 3.14 rendszerre és egy új, CL10-es 16 gigás SD-re?
-
válasz
Köszönöm Neked és Katatoniának is!
Ez a 4.2.2 jól néz ki, de irdatlanul komplikáltnak tűnik a telepítése.
Még rágódom rajta egy sort...Köszönettel: MaCS
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Mire van pakolva neked ez a ROM?
Csak NAND, vagy NAND + DataOnExt, esetleg SD-ről megy? Most nekem is egy 4.2.2 JB van fent SD-ről, eddig szépen megy. Ha rendesen leteszteltem, akkor be is linkelem ide
-
BobTail
őstag
válasz
adidas4death #11645 üzenetére
Közben sikerült valahogy megoldania, de azért köszönöm a segítséget! Viszont van más problémája: telepítette a facebookot, megnyitotta, kiírja hogy tölt, majd kidobja az alkalmazásból, és ugyanez a helyzet vibernél és dropboxnál is!
-
Mauddip
aktív tag
válasz
adidas4death #11414 üzenetére
Én szerintem rájöttem erre a fagyás dologra közben, legalábbis nekem előtte sose volt ilyen gondom, majd most felraktam a Viber-t, és utána kezdett el folyamatosan fagyni, mondom letörlöm, újraindítom, és azóta sincs semmi ilyesmi. Szóval szerintem ezeknek az új romoknak valami bugja van a Viberral kapcsolatban, mert mégiscsak hívásokat kezel az a progi is...
Az viszont zavar, h nagyon hangos a hangszóró, lehalkítom a minimumra, és sokszor még úgyis ordít, annyira néha, h már messzebb kell raknom a fülemtől a hangszórót... Erre nincs valami megoldás?
-
havast
aktív tag
válasz
adidas4death #11394 üzenetére
egy üres kártyát tettem bele, megcsináltam ezt a lépést is:10. Services, 5. ClearSD MDR ,utána ROM install, és mégsem ok.
-
havast
aktív tag
válasz
adidas4death #11392 üzenetére
TY
Feltettem a HD2-t, de azt magyarázza,h nincs benne sd kártya. pedig de. És FAT32-re formázva..
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #11389 üzenetére
Király, köszi!
Én a nand-os részben kezdtem a keresgélést, de meguntam.
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #11384 üzenetére
Csak a link maradt le.
"Szerencsére" vannak nativesd-s romok a nand és az sd részben is, csakhogy könnyebb legyen átlátni. -
milan46
csendes tag
válasz
adidas4death #11379 üzenetére
Min. CPU-t feltoltam 245mhz-ről 384 mhz- re most evvel próbálkozom!
-
Mauddip
aktív tag
válasz
adidas4death #11379 üzenetére
Mármint ezt úgy érted, h mostantól bármit pakolok rá, mindig elő fog jönni?
-
Mauddip
aktív tag
válasz
adidas4death #11377 üzenetére
Az aláírásomban szereplő Dorimanx-el másfél év alatt egyszer sem történt ilyen, csak hát nagyon zabálja nekem az akksit ,azért akartam váltani.
-
Mauddip
aktív tag
válasz
adidas4death #11338 üzenetére
Igazából az a poén, h a nativeSD lényege, h gyors memóriakártyával minden, tehát az egész rom és a programok is mem kártyáról futnak, a telón csak a magldr van, ami elindítja ezt. Tehát nem értem, h a 2giga hely, minden programmal max 500mega volt használva miért nem elég neki. Most felraktam a NexusHD2-JellyBean-CM10_V1.4a.zip romot, ezzel egyből fel lehetett pakolni a powerampot, tehát szerintem beragathatott valami az előzőben a 2-3-szori telepítés miatt.
Hülye kérdés, de ha megveszem most a poweramp unlockert, akkor az már mindig az enyém lesz, tehát ha új romot rakok fel, vagy frissítik, akkor nem kell újra fizetnem érte, és a gmail fiókomhoz lesz az is kapcsolva, nem?
-
cr4sh-
tag
válasz
adidas4death #11300 üzenetére
Köszi
-
Drizzt01
őstag
válasz
adidas4death #11300 üzenetére
-
milan46
csendes tag
válasz
adidas4death #11288 üzenetére
Ezt találtam de nem sok minden müxik,úgy veszem észre nem nagyon foglalkoznak vele!
[May 17 2012] Blackout ICS Primo v1.0 [First Sense 4.0a for HD2][WIP Preview][Tytung] -
Simtu
senior tag
válasz
adidas4death #11248 üzenetére
Köszönöm neked is!
-
Tikakukac
titán
válasz
adidas4death #11228 üzenetére
Ha WP alatt nincs ilyen hiba, akkor ez biztosan nem tervezett elavultatás vagy hasonló, mert ugye az eredeti rendszerhez ennek sincs sok köze. Itt valami más gubanc lesz
-
punkstyle
tag
válasz
adidas4death #11201 üzenetére
Hát amúgy szvsz, ez egy akaraton kívüli frissítésnek tudható be. Ugyan is meglepődtem mikor 1 hónap után wifi használatnál egyszer csak bekerült a menübe egy zöld google beállítás ikon. Hol ott Én nem kértem ilyet. Szerintem egy hasonló kis frissítés okozhatja a problémát... le kellene tesztelni, hogy szűz rendszernél wifi használat nélkül is előjönne-e?! De fogadni mernék, hogy nem
-
milan46
csendes tag
válasz
adidas4death #11186 üzenetére
Az enyém eddig bírta kb 1 hét 12 bejövő hívás,és megfagyott!
Még 1 androidot megpróbálok és megy vissza a win! -
CoY
csendes tag
válasz
adidas4death #11181 üzenetére
Ez a probléma nálam is előjön egy idő után. Én azt vettem észre, ha a MAPS programot update-elem, az után jön elő. Nem tudom mi köze hozzá, de több próbálkozás után is ez okozza. Szóval nálam tuti ez.
Ha a ROM-ot újrarakom, és hagyom ezt a programot "gyári" állapotában, nem jön elő a probléma..
ROM amit használok:
Team Blue Droid V3.7 Sensation XL Gen3 EU & Tmobile SonyXloud -
milan46
csendes tag
válasz
adidas4death #11181 üzenetére
Eddig Jó! 10. hívás és nincs fagyás az nálam nagy szó,viszont most egy 2gb-s mic.sd kártya van bent és törlöm a hívás listát is!
-
Tikakukac
titán
válasz
adidas4death #11123 üzenetére
Nekem nem jött be, többször is próbáltam, volume gombos ébresztés nekem istennek nem akart működni, valamint szeretett fekete képernyővel is megragadni.
-
bzoley
veterán
válasz
adidas4death #11125 üzenetére
Kössz, felvilágosultam
Amúgy a Sense nem lassító tényező?
Korábban használtam valamilyen Sense romot, most meg nem mondom melyiket, sok bajom nem volt vele, csak sok tétlenség után belefagyott a bejövő hívásba. Most NexusHD2 van fönn, nem rossz, néha nem tudja követni a tempómat, belassul. Egy-egy telepítés után mindig jön a fc, máskor nem jellemző.
Valami kisebb, gyorsabb azért jó lenne, de lehet megvárom a 4.2.2 PA-t.Amúgy Win7-en soha nem találkoztam ilyesmivel
-
Tikakukac
titán
válasz
adidas4death #11121 üzenetére
Nekem ugye nagyon sokáig ez volt, de volt egy korszak, amikor előszeretettel FC-t toltak a progik. Utána kerestem végig a dolgokat. De ez így most talán jó. Eddig legalábbis bírja a Tiny Village-t is.
-
Tikakukac
titán
válasz
adidas4death #11117 üzenetére
Na csak kilyukadtam megint a TBD romnál, hát elismerésem, ez tényleg olyan disznógyors, hogy kész.
-
milan46
csendes tag
válasz
adidas4death #11052 üzenetére
Most meg próbálkozom egy Sense of Eclipse 3.62 rom-al ha egyáltalán sikerül felraknom,ha ez is megfagy híváskor megpróbálom én is a [4.1.2] Pixeldroid Jelly Bean-t!
Ha esetleg valami változás lenne meg fagyna vagy hasonló akkor megtennéd hogy írsz?Volt fent egy cm9 de a hangerő az nulla volt max-on torzított közepesen nem, de viszont halk volt! Ez azóta javult ?cm10? -
zoltan.1612
csendes tag
válasz
adidas4death #11028 üzenetére
szóval akkor a task29et csinálok,marad a hspl, a radio,és a magldr is? esetleg az nélkül is felbirom rakni NAND-ra az ics-t? bocsi,ehhez a htc-hez nagyon hülye vagyok még..
-
kingabo
őstag
válasz
adidas4death #11017 üzenetére
Én ezt használom: pdaimatejam, az ansar félék régebben teszt romok voltak, a nemrég indult új szakácsról meg nincs jó véleményem. Tehát össz 3 rom van, ami a droidhoz képest
-
gaborh
aktív tag
válasz
adidas4death #11005 üzenetére
Reméljük a rom csere rendbe hozza a dolgokat.
-
milan46
csendes tag
válasz
adidas4death #10998 üzenetére
Próbáltam a wipe-t ,de sajnos utána is csinálta!
Az elején még jó, mikor milyen kedve van!Nem minden hívásnál de egy idő után idegesítő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Padavan firmware
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Suzuki topik
- Fujifilm X
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest