- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Hauptmann #12113 üzenetére
Tökéletesek. Lista van, időm nincs, és jelenleg kiszórható 20k-m sem, hogy előre berendeljek egy csomót. Plusz most jön 2 hét külföld nekem is.
harveszter: Már megtörtént nekem is van dupla akksi, régi, új, utángyártott sima meg mindenféle már vagy 6 fajta. Az akksik amiket hozattam szinte tökéletesen hozzák a gyári értékeket, teszt nem kell. Ember kell aki berendeli.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Hauptmann #11692 üzenetére
Üdv. Én inkább ajánlanék neked egy 4.0.4-es ICS-t. Az én tapasztalataim szerint azok jobban futnak, mint a JB, és főleg, mint a 4.2.2. Utóbbiaknál hibákat tapasztaltam, és "furcsa leállásokat".
Nem hinném, hogy az én készülékem volt a ludas ezekben a hibákban, de ha sikerül felraknod, és elkezded használni, majd megtapasztalod te is, milyen a ROM.(Ez esetben, ha megoldható, kérnék egy "beszámolót", ha nem gond
)
-
kingabo
őstag
válasz
Hauptmann #11673 üzenetére
Én pár éve a dupla méretű akkut vettem szintén ebay-ről. Inkább csak backup akkuként használtam a mérete miatt, de az általad említett problémák (puffadás, kevest bír) nem léptek fel vele. Egy nagy gondja van, hogy sz@r a hátlap kialakítása és letörte azt a kis fület amibe beleakadt, így meg leesik állandóan a hozzá kapott hátlap. A gyári hátlappal ez a gond nem áll fenn, de nem is fér be alá a dupla akku.
-
CoY
csendes tag
válasz
Hauptmann #11673 üzenetére
Az én tapasztalataim: Vettem 1-2 random olcsó akkumulátort az e-bay -en (kb 800FT) Semmit nem érnek! 1-2 hónao után felpuffadtak és/vagy meghaltak. Mind a kukában végezték elég rövid idő után.
Tavaly nyáron vettem egy ANDIDA-t, amit mindenki a legjobb megoldásnak javasolt. A negyedik hónapban az is meghalt, nem lehetett tölteni. Garancia 3 hónap! Vettem még egyet, ami sosem ért ide. Majd ingerült levélváltás után küldtek mégegyet. Ezt most jelenleg is használom és jó, DE az öregebb, több mint 3 éves gyári akksi még mindig jobb és tovább bírja, mint az 1-2 hónapos ANDIDA. -
Mauddip
aktív tag
-
csampei
senior tag
válasz
Hauptmann #10700 üzenetére
Ja bocs egyel lentebb copyztam! tehát a Kwbr_HD2_C3.rar az ajánlott!
Ezzel az üres rom kérdéssel nekem sem lenne bajom,ha olyan dolgok nem hiányoznának belőle ami nekem elég fontos!De csak egyet példaképp a JAVA emulátor,ugyanis ami nincs .cab-ban azt megszerzem java alkalmazásként.Persze JAVA-t lehet letölteni,de honnan is???Meg a beállításokat is úgy megkurtították benne hogy van vagy 8 opció a többit meg keresd meg itt ott eldugva!Persze ettől még lehet hogy felmegy a jövőhéten mert látványilag meg extrém kissé,nem olyan fekete-fehér mint a többi.
-
KTibxx
aktív tag
válasz
Hauptmann #10655 üzenetére
Szerintem nem kell túlaggódni.Ezzel a progival egyébként a bekapcs gomb nélkül tudod altatni, ha valahova egy gyorsindítót kiteszel, vagy pl rom-tól függően, be tudod a hívásfogadás gomb alá tenni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=707458kingabo fórumtárs által ajánlott s2u2 képernyőzárhoz való skin:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467435És maga az s2u2 pl:
http://handheld.softpedia.com/progDownload/S2U2-Download-52386.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest