- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Mennyi a max sebesség amit kezel a Hd2?
UHS-I kártyát is lehet bele tenni,de ha nem tudja a protokollt...
sd kártya ami bent van cache read-del 16,7 MB/S write 0,6 MB/ssense romok előnye jó az appkinálat,nehéz szerezni 2.3-mal is kompatibilis appot
legújabbak már kitkat-tet se nézik...512-es romot ismersz?
-
bzoley
veterán
A különbséget csak te magad láthatod, ha megnézed mindkét kijelzővel. De azt másnak megmutatni nem tudod. Max körülírni, hogy egy referencia képen milyen esetben mit kéne látni. Egy színvaknak mutathatsz bármilyen szines képet, nem fog látni belőle semmit. De ez nem olyen dolog amit olyan nehéz lenne megérteni.
-
Dictator^
veterán
Közbe átolvastam mégegyszer amit írtál.
A reccsenés nekem is volt annó, 4.0.4 ICSnél, JB 4.1.2-nél már eltünt.. (sőt volt valami low sound fixer is mellékelve - nem haszáltam).Akkor gyakorlatilag a feladatütemezés tünt el, hogy airplane módba válts?
Reboot miben butult le?
(Én Magldrt használtam, lehet csak clkba nem tud?) -
-
-
Ezt én is lelkesed nézegettem, de a nativeSD-s mivolta erősen megingatott...
Egyébként nem értem, hogy az újabbaknak miért kell szükségszerűen lassabbnak lenniük a régieknél. Az rendben van, hogy az egyre újabb szoftver mindig éhesebb, de itt volt ugye egy hangosan beharangozott optimalizálási forduló is...
Üdv: MaCS
-
quailstorm
félisten
Amikor már elkopott az érintő szalagkábele, akkor a f@sz se mondja meg mitől és mikor működik. Egy új digitizer kb 8k lesz, a teló szétszedésének élménye meg felülmúlhatatlan, már ha nekikezdesz...
0,00001mm mozdítás is eredményezhette ami történt. De ammá kikopott a sok bekapcsgomb böködéstől. -
Dictator^
veterán
Nekem csak NexusHD2 ROMjaim voltak idáig, pár idegesítő bugon kívül semmi ilyen probléma nem volt vele..
Talán a legnagyobb hiba az volt, hogy amikor elinditottam egy skypot, akkor egy ugynevezett "low sound bug" jött be, azaz max hangerő ilyen 50%-al csökkent.. 4.1.2 1.4a-ba már nincs ilyen ( a low sound bug a 4.0.4- v2.8ba volt) -
punkstyle
tag
Köszi a választ. Zsebbe nyúlós lesz úgy érzem
Nálam fagyni csak bejövő hívásnál fagyott. Illetve éjszaka alvó állapotban újraindult, szóval reggel mikor felkeltem kérte a pin-t.Más: Valaki esetleg tudna nekem mailben küldeni egy Pdaimatejam wp7.8as romot? XDA-ról nem elérhető :S
-
milan46
csendes tag
Sim kártya kb 4 éves 2x ha kivettem a telóból,win-nél nincs ilyen probléma!
Most már nem tok mire tippelni max a mic.sd nem tetszik neki vagy nem tom ,class4 8gb-os neve nincs kártya!
Igaz ami most bent van annak sincs az 2gb-os.
Win7.8 -at felraktam újraindítás után már nem is merte fel a kártyámat aksi ki-be kb 4x utána fel,majd megint ez volt a gond!
Vissza raktam a droidot utána megint a win7.8 at de már nem sikerült telepíteni-e az alkalmazásokat nem ismerte fel a kártyám! -
zoltan.1612
csendes tag
bocsi az értetlenségemért,csak félek hogy téglát csinálok a szeretet HTC-mből. A task29 az kötelező?
soha nem szenvedtem bootloader-rel,mert azt hiszem ott kell telepiteni a magldr-t.
és gondoltam,hát ha lehetne ugy mint az xperiánál,hogy csak cwm->wipe data/ factory reset>wipe cache-dalvikcache,és install custom zip :|
ha nem lehet task29 nélkül maradok a gingerbreadnél:S -
-
csampei
senior tag
A nand-os romok,is messze állnak a használhatóságtól(pontosabban sok türelemmel lehet használni)!Vagyis a 600Mhz-es ZTE Blade rommá veri gyorsaságban!
Tegnap a Nexus CM10-et még Antutu se tudta megmérni!A Quadrant meg hozott rá vagy 1000pontot!Csalódás nekem ez a készülék!Így adom is el!Ha valakinek kell privátban keressen!
-
Dictator^
veterán
Nálam Kőbányán az E-Carebe vitték előszőr, talán megszünt ?!
(#10457) Mauddip: Én arra lennék kíváncsi, hogy amit elpötyögsz, azt mondjuk egy SGS2 vagy SGS3 mennyire birná? Mégiscsak AMOLED..
(#10474) htibike: Nálam annyi, hogy mintha kihangosítóra tenné 1mp-re ahogy felveszem a hívást.. amúgy még sosem fagyott ki hívásnál, illetve de, amikor épp valami alkalmazásba voltam.
-
Tikakukac
titán
Az első nem nagy baj
A második lehet egyedi bug volt, nálam egyszer lett belőve és kész.
No igen, ez kinek, hogy. Én régebben néztem másik fajta kiosztást, maradtam ennél.
Najó, de egy cm7 felületi csicsában közelben sincs.
Külső progit erre nem tudok, de remek funkció, én is szeretem.
-
Patriarch
tag
Huhh, ezt úgy néz ki elsőre, hogy megoldotta a problémámat!
Nem particionáltam semmit külön, viszont mégis feltelepítette úgy néz ki, viszont mikor rebootolom akkor bejön a fekete alapon zöld színű htc logo és utána nem csinál semmit, vagy 5 perce! Várjak még vele, vagy rebootoljam és állítsak be valamit, esetleg particionáljak valamit külön? Az a gond, hogy én nem igazán értek ehez! -
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
Olyanban kérném a segitségeteket, hogy fényképezgetek, de nem mindig menti el a fényképet, és van olyan hogy a fénykép megvan, de mikor a gépre csatlakoztatom, azt írja hogy nem lehet másolni mert hibás, vagy van hogy nem is mutatja hogy ottlenne.. a telón viszont meg tudom nézni a képeket, először azt hittem a HYper rom hibája de nem, mert most MIUI-n is ez van! -
pcnet
addikt
MAGLDR-ig...? Hónapok óta 2.12-essel használom a telót és hetente 2-3 ROM megfordul a rajt. XDA-n az egyik WP7 ROM topicjában azt írják az 576 mega RAM miatt kell a 2.15ös radio.
82% 5 óra készenléttel és kb 7 perc hívással 3G hálózaton. Haladunk emberek, haladunk! No de eldugulok, mert már csak rólam szól a topic... -
pcnet
addikt
Térerő xar, két torony közt ugrál állandóan. Tudom ez zabálja az aksit.
toeki: Ok, eladóm! Mennyit adsz érte?
Viccet félre téve, tényleg gondolkodtam már rajt, hogy eladom. Az elején még érdekes volt a ROM cserélgetés, de most már kezd inkább unalmas lenni, hogy kell másod teló is mellé, mert nem tudom sehova magammal vinni. Pl ma délelőtt is WP7 aksi nyűgje miatt. Inkább örülnék egy olyan telefonnak amire nincs ennyi ROM, de ami van azzal tökéletesen megy. Tudom, csak nekem van ennyi nyűgöm a telefonommal, ami lehet pont a térerő dolog miatt van. Értem ezen hívás eldobást és extrém gyors akku merülést. És azt is megértem, hogy a fórumtársak agyára megyek a folytonos nyivákolásommal, hogy most ez nem jó, most az nem jó! Nem szólom le a telefont, mert szeretem, de most már inkább egy másik felé kacsintgatok ahol nem fogok 2 naponta új ROMot húzni csak mert nem bírom megállni, hogy ne próbáljak ki mindig újabb és újabb ROMokat.
-
-
-
Revoltek
aktív tag
Jólvan hát az androidra nem egy hét alatt untam rá. Volt Galaxy S-em is, elég hosszú ideig. Ezt a Sense izét unom már egy picit. Meg elkezdett lassulni a teló, akadnak az animációk. Rájöttem h jó nekem a zárt rendszer, eddig iOS-t használtam. Hozzá vagyok szokva h minden akkor megy, amikor én akarom.
-
-
HornedReaper
senior tag
-
-
-
pcnet
addikt
Ok, köszönöm mindenkinek a segítséget!
Felírtam. Most adok még egy esélyt a MIUInak ezzel a kernellel. Ha ezzel is bohóckodik, akkor CM7 megy fel. Akksit akkor csak töltsem és figyeljem hogy merül? Már ne wipe-oljak? Ez a kernel szerintetek jó lesz?
2.6.35.8cm_mrc1706_0,0,4m
root@ubuntu #11
Wed Non 23 17:50:39 CET 2011
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest