- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos90
tag
válasz
Dictator^ #12762 üzenetére
180mb-ot particionáltam a rendszernek (150mb-ot ír)
Tegnap felraktam a NexusHD2-Gingerbread V3.3a és ő pöcre el is indult úgy ahogy kell. A MIUI rom jobb nála vagy ez felhasználó függő és próbáljam ki őket 1-2 hónapra? Az eredeti tervem Sense of Eclipse 3.90 Rom lett volna, de nagyon lassú volt.
Milyen memória kártyát ajánlotok bele egyébként? Most egy Class4-es van benne.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget mindenkinek.
CoY: Biztosra megyek.
-
esy.gab
csendes tag
válasz
Dictator^ #12705 üzenetére
20 ezer erős, tartós magyar forint volt.
De így nagyon megbántam. Természetesen.
Jó lenne egy másik ami Magyarországon vásárolt szép állapotú esetleg még eredeti alkatrészekkel, eredeti win 6.5-el, de ez ritka mint a fehér trabant. Jelenleg a kedvesem készülékét használom de vissza kell neki adnom...
Hirdetnek többet is a neten de jellemzően mind kopott, karcos persze a hátlapot fel lehet polírozni, de amúgy is a jelenleg anyagi lehetőségeim korlátozottak.
Azért még gondolkozom hátha ezt a problámát orvosolni lehet, és továbbra is használhatom, mert amúgy jó állapotban van és minden más tökéletesen működik.
Meg már egyre kevesebben vannak akik foglalkoznak a Leo-val. Persze nem csoda 5 éves.
Más HD2 fórumok már halottak, elnéptelenedtek, csak az ördögszekér görög a bejegyzések között.Remélem itt tud valaki segyteni, de addig is dolgozunk az ügyön hátha.
-
Relatyvity
csendes tag
válasz
Dictator^ #12647 üzenetére
Nem karom, hogy miattam legyen bármi baja egyiknek vagy másiknak, de az univerzális kompatibilitás nekem azt mondja, hogy eszközfüggetlen, az autókban, pedig szerintem ez szabványos, szóval ne hiszem, de várj meg még 2 választ szerintem, és ha egybehangzó akkor használd!
-
Relatyvity
csendes tag
válasz
Dictator^ #12643 üzenetére
Tényleg korrekt, szépen rendszerezett legalábbis a 4.4.2-höz képest szóval én is javaslom... Amúgy valamilyen ok folytán van hogy nem kapcsol be a wi-fi... Ez az előzőnél is volt... A cash wipeolása megoldja, de erre valami ötletetek nincs, a nexus fórumon írtak a wifiről de az a hotspot securityre vonatkozott.
Szóval javaslom, de ha tudjátok mi ez akkor írjátok le légyszi -
Relatyvity
csendes tag
válasz
Dictator^ #12621 üzenetére
Valakinek nem hiányzik az első shortcut a menüben?
A google service vagy valami ilyesmit takar de nem látszik... és a görgetési effekteket is kivették. Amúgy, hogy tudok screenshot-ot csinálni? már az előző verziókban is csak a shut down menüből tudtam... Van erre elegánsabb módszer? -
Dictator^
veterán
-
válasz
Dictator^ #12601 üzenetére
Az a gondom, hogy már nem egészem emlékszem a tárhelykezelés logikájára.
Valami olyasmi rémlik, hogy az 512 ROM-területet összemountolja a kártya ext4-partíciójával, a maradék FAT32-est meg SD-kártyaként jeleníti meg.
Ez így rendben is lenne, de jelenleg kb. 300 MB-ot használok fel a rendszerterületből, ami igazán sokkal több nem is igen lesz (másodtelefon lett szegénykém), így felesleges a 4,5 GB neki. Kérdés, hogy büntetlenül tudom-e átparticionálni.
Üdv: MaCS
-
válasz
Dictator^ #12595 üzenetére
Én megvagyok.
Maga a telepítés érdekes módon hibával zárul, a zip feltétele végén valamiért nem indul újra magától -- de a MAGLDR-ben működik a restart menüpont.
A rendszer szép és jó, a menük változtak, gazdagabbak lettek (helyből lett Cyanogenmod fiók), a launcher teljesen integrálódott, egyébként meg teszi a dolgát, ahogy kell. Sok tapasztalatom ugye még nincs vele.
-
válasz
Dictator^ #12585 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mi volt fent előtte, talán egy 4.1-es, úgyhogy nem tudom, hogy megvolt-e a preinstall kritériuma, és ha igen, nélküle ment volna-e.
Egyébként HD2 Toolkittel csináltam, tán tíz perc volt az egész, és menet közben teljes wipe-ot kértem.
-
pcnet
addikt
válasz
Dictator^ #12578 üzenetére
Gyors keresés alapján 20-25e ft körül mennek. Én HD2 után tettem egy kitérőt iPhone irányába, majd haver sikeresen Ingress függővé tett és vettem egy Samsung Galaxy S+-ot, de 512 MB RAM nagyon kevésnek bizonyult. Így cseréltem Nexus 4re, először szívtam a fogam, hogy 95e ft-ot kiadtam egy telefonra, de nem bántam meg. Friss android verzió, teljesen lagg mentes rendszer, stabilitás, erős vas, temérdek custom rom, multirom így akár több androidot is fel lehet tenni, vagy Ubuntu touchot... De persze mindenki maga dönti el milyen telóra van szüksége, mire fogja használni, mennyit szán rá.
-
-=Starwing=-
tag
-
CoY
csendes tag
-
CoY
csendes tag
válasz
Dictator^ #12503 üzenetére
Nem picit idegesítő ezt a ROM-ot leszedni. Ez első linkre csak 1kb -os file-t szed le, a második linkre folyamatosan ezt kapom vissza: You have reached the max. number of possible free downloads for this hour A harmadik linknél nem értem a piros hibaüzenetet, de nem fogadja el a jelszót...
-
CoY
csendes tag
válasz
Dictator^ #12463 üzenetére
Nem egyszer néztem meg ott is.... Köszönöm, sokat javítottál a nyugalmi állapotomon. Így egyből elférnek a karakterek a widgeteken, és nem lógnak túl.
Lassan 4 éve van meg a telefon, és megint meg tudott lepni. Nekem bejött ez a Kit Kat, Gyorsabb lett, mint eddig bármelyik ROM. Persze hozzátartozik, hogy kevesebb widget-et is használok. Antutu teszt során, vagyis a végén reset-elt, de abszolút nem volt mégcsak langyos sem. Több problémám még nem volt, remélem nem is lesz.
-
-
Dictator^
veterán
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12456 üzenetére
Kezti úgy hogy be-syncelte a kedvenc oldalaimat stb cuccokat a gmail fiókomról.
Ahogy rámegyek a "www.youtube.com"-ra megkérdezi, hogy mit akarok használni (alap browser, Opera, youtube app), rámentem hogy alap browser aztán kerestem egy zenét és el is kezdte játszani egyből.
Közben engedélyeztem a forgatást és szépen játsza fektetve is a böngészőből
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12448 üzenetére
Nekem még a v3.3 van fent de nekem is van választási lehetőség a fájloknál is ha fájlkezelőből nyitom meg és esetleg több olyan program is van fent ami képes lehet megnyitni, meg böngészésnél is kérdezi hogy opera vagy a gyári böngésző.
Viszont arra figyelj, hogyha arra nyomsz rá az ilyen kérdésnél hogy ezt használja és ne kérdezze többet akkor többet nem hozza fel a kérdést, onnantól kezdve csak a menüből lehet az alapértelmezettet megválasztani.
-
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12448 üzenetére
Böngészőre nem emlékszem, amúgy is mindig Operát használtam, ott szerintem nem nagyon volt ilyen, de képnél, zenénél, egyebeknél igen, volt választás. A 4.0-ra megint nem emlékszem, csak egy-két napig használtam eladás előtt. De esetleg megpróbálhatod az adott alkalmazásnál törölni az alapértelmezést, ha választani szeretnél.
-
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12387 üzenetére
Tegnap(előtt?) néztem, akkor még csak érdeklődtek felőle. Remek, de úgy látom, ezt sem kell elkapkodni, talán majd ha elér v4.3-ig. A v3.3 viszont jobb, mint a korábbiak, eddig bejön.
Viszont, ha a szerencse úgy hozza, nem lesz több frissítés, mert nyugdíjazom a HD2-t.
-
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12367 üzenetére
Nem tudom, nem találkoztam még ilyennel. Vagy az adott verzió épp hibás volt, amit használtál. Én most(ha jól emlékszem) 2.6-ról ugrottam 3.3-ra, nem vettem észre furcsaságokat.Mondjuk az újat még nem néztem.
badmad:
XDA-n valamelyik romnál igen részletesen le van írva a telepítés menete lépésről lépésre. Arra már nem emlékszem, melyiknél. De röviden egy lehetséges mód: CWM mondjuk fönn van, azzal nincs gond. Ha az SD kártya nincs előkészítve akkor partícionálás(Fat32, EXT4), majd a neked tetsző NexusHD2 romot felmásolod SD-re. HD2 Toolkit-tel nand partícionálás a megfelelő méretre, végül CWM-ből rom telepítés. -
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12362 üzenetére
Sorry, de elég későn értem haza a melóból és nem nagyon volt kedvem/erőm írni.
Eddig nagyon úgy tünik, hogy jobban teljesít mint a v3.2, gyorsabbnak szemmel láthatóan gyorsabb, akadás alig van. Kamera/videófelvétel/panoráma már nem bugos egész jó lett. WIFI keresés is megy tényleg rendesen.
Úgyhogy én bátran ajánlom napi használatra mivel én is így használom.
-
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12334 üzenetére
Mit lehet tiltani?
Eddig két esetben találkoztam akksi-merüléssel, de lehet, hogy mindkettő ugyanaz. Ha kikapcsoltam minden adatforgalmat, és nem volt net, abba beleőrült, és lezabálta az akksit. Tegnap este jelezte, hogy tölteni kéne, 5%-on van. Pár óra alatt 100-ról. Annyi történt csak, hogy hazaérve bekapcsolva találtam a wifit, és lelőttem. Talán 3G-n sem tudott utána boldogulni, nem tudom, nem néztem. Néha előfordul. FB-t meg nem használok. -
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12331 üzenetére
Hát nekem a panoráma fotózás abszolút nem ment benne, a kamera sűrűn befagyott, a videó szétesik mint a szemét, BT sem mindig ment, mobil net ugyszintén.
Egyébként maga a ROM jó volt és tetszett, csak ezek nekem fontosak voltak, hogyha azonnal akarok fotózni akkor ne kelljen 2-3x elinditani a kamerát mire "összeszedi" magát. :/
Remélem 3.2-re rendbe szedték az ilyeneket.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12296 üzenetére
Na tesztelgettem én is a v3.1-et. Pár észrevétel/bug/feature (nézőpont kérdése
)
- kamera app még mindig bugzik (elég lassan indul és szeret szétesni a kép fotózás közben, de a lőtt kép továbbra is jó, továbbá a videózás befagy, és a panoráma sem jó)
- Youtube továbbra sem működik (másik progival igen, szóval ez lehet, hogy a YT sara nem tudom még)
- gyári Gallery szeret FC-ket dobálni főleg fotózás és videózás közben (de ez lehet, hogy a kamera app sara szintén)- hivásnál viszont nekem okés minden, bekapcsol a kijelző rendesen azzal semmi gond. nekem ez a v2.6-nál volt ritkán, hogy később vagy épp be se kapcsolt a kijelző
Mást egyenlőre nem vettem észre szóval még marad a v3.1 és remélem hogy fatálisabb hibát nem találok.
performance részt csak én nem találtam meg vagy nincs? -
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12245 üzenetére
245/998
BSB-t még nem ellenőriztem. 2.4-ben 384-re állítottam, de nem volt sokkal jobb a helyzet. Egyelőre hagyom alapon, már megszoktam, hogy vaktában nyomkodom a gombokat.JMarco:
Nálam a 2.6 lóg a wifin rendesen. Mondjuk néha lassú, akadozik az adatforgalom. A routert meg korábban is újra kellett indítani néha, ha sűrűn csatlakozik hozzá valamelyik droid. -
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12238 üzenetére
Meg kellett néznem, fejből nem tudtam, csak azt, hogy CL4, korábban is csak ennyit mondtam. Egyébként Kingston, 8GiB. Én is olyasmire emlékszem, hogy CL6-nál gyorsabb nem kéne bele. És a lassabb sem az igazi, ezt mi is látjuk. Mondjuk nem nagy a különbség.
Még semmit nem telepítettem, betonoztam
Korábban is csak a telepítések utáni első app indítás hozott FC-t, azon kívül nagyjából rendben volt. Meg eleinte a beállításokban matatva egy-egy új menüpontnál, de másodszorra már jó volt. Szóval android telepítés, app telepítés, belakás után, mikor már mindent végignyomkodtam, mondjuk egy hét után már nem volt jellemző a FC, max ha túl sok mindent akartam egyszerre, és gyorsan, azt néha nem tudta követni, de ez elég ritka volt.
Szóval kell néhány nap, mire véleményt tudok alkotni. Eddig egy FC volt, egy újraindítás után nem vártam eleget, és a Trebuchet-re irta ki, hogy pá. Később majd nekiállok telepítgetni. -
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12220 üzenetére
Most jutottam odáig, hogy 2.6-ra frissítsek. Vagyis telepítés lett belőle, mert a frissítés nem jött össze. Fagyás, nem indulás, majd minden indítás után újra be kellett állítani mindent, stb. Aztán megúntam a bohóckodást, és Toolkittel töröltem mindent, majd telepítettem. Most jó. Hogy jobb, vagy jobb-e, mint azu előző(2.4), egyelőre még nem tudom, működik.
3.0 nem teszem fel, talán majd 3.1-et, vagy 3.2-t, ha menni fog a wifi router. -
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12223 üzenetére
SMS backup progi csinálta ezt de csak 1. inditásnál
ezzel a kártyával igen, de csak ez az 1 progi szóval a progi a hibás
evovll:
Hát akkor megmondom őszintén nem tudom. Próbáld meg MAGLDR-el a clK helyett hátha. Ebben a sorrendben csináld, nekem igy ment: bár sztem te is igy csináltad de azért naHSPL-t elég 1szer, nem kell többször feltenni rá, ha ez fent van akkor:
- TASK29-et neki (még a tricolor bootloaderből)
- MAGLDR/CLK repartition (a ROM-nak megfelelő mérettel)
- CWM installelvileg igy be kell, hogy jöjjön, ha igy se akkor próbáld a drivereket újrarakni a gépeden a telóhoz, meg a Toolkitet reinstallozni, hátha.
-
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12210 üzenetére
itt vagyok NO, csak most értünk haza a balcsiról családdal
V2.6-al semmi ilyesmi nincsen. Már mióta kijött használom aktívan, és semmi hasonló FC/wait-wait üzenetet nem dobott. Pedig progikat is tesztelem szóval megy az install/uninstall is 1000-el.
Bátran tudom ajánlani napi használatra a v2.6-ot.
-
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12156 üzenetére
Szigorúan elvileg, a 4.2.2-nél picivel gyorsabbnak kéne lennie. De úgy látom, ezt még nem kell elkapkodni, nem működik minden. Mondjuk még mindig 2.4-nél vagyok leragadva. Még N7-re sem raktam fel a 4.3-as PA-t, pedig az csak egy sima frissítés lenne. Ennyit a lustaságról
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12143 üzenetére
Sajna nem tudom, mert nekem is csak CL4 van így nem érné meg, mert kb. egy szinten van a cl4 és a NAND sebessége egyik haver szerint aki Nativ SD-vel tolja.
Viszont neki CL6-os kártyával érezhetően gyorsabb egy sense ROM amit használt/használ.
nyilván itt nem a "teszkós" CL6-ra gondolok -
adidas4death
aktív tag
válasz
Dictator^ #12141 üzenetére
Igen, sanszos hogy akkor nekem is van pár bad block, bár amennyit flasheltem szegényt csoda hogy van rajta még működő block
220MB-ot adtam meg neki azzal gond nélkül ment és megy azóta is a ROM.
Toolkit-et már nem is tudom mióta nem használtam, új recovery-m van, ezzel telóról tudom a nandot formázni meg minden.
-
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12108 üzenetére
Kicsit elbizonytalanodtam. Lehet, hogy az általam beállított értékre állítja mindig vissza. Nem is szerepel a mondatban hogy default értékről lenne szó. Na meg a címe is erre utal. Trebu csak az indítás utáni percekben szokott nyafogni, ha nem hagyom békén egy darabig.
-
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12080 üzenetére
Changelog gondolom majd az új rommal frissül.
Lehet, hogy pont a gyorsaságom miatt nem volt szerencsém. Először a 2.3-at telepítettem. Mire végeztem, épp megjelent a 2.4. Ki sem próbáltam az előzőt, egyből küldtem rá az újabbat. Ha hagyom, lehet nem lenne BS problémám. Mondjuk túlzottan nem zavar, már megszoktam. Viszont a korábban meglévő netproblémám nem javult meg, most is jelen van. Ez bosszantóbb, mert néha újra kell indítani a gépet. -
bzoley
veterán
válasz
Dictator^ #12070 üzenetére
tytung:
"Actually, I have already built a new ROM. But I won't release it so far.
To solve the false virus warming, I have removed Settings.apk's source code and downloaded clean source code again from GitHub, but Settings.apk was still detected as a virus by Avast. Not by other companies this time." -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest