- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Valószínűleg újra visszetérnék közétek egy kis iOS-es kiruccanás után.
A kérdésem az lenne, hogy történt-e valami ROMok kapcsán, mostanság a Sense 3.5-ös ROMok, illetve a 2.3-as MIUI-k milyenek sebességben? Akadozás/lag, egyebek?Vagy futnak, ahogy kell nekik?
Azért kérdezem, mert ha itt akadoznak, akkor inkább egy Desire HD-t veszek, de ha nem, nekem bőven elég a HD2 hardvere is!
-
szezso15
addikt
válasz
kisocsi #8185 üzenetére
Nálam itt még nem jött elő...
Továbbra is kopp-kopp-kopp...
1,4Ghz-en használom, nem fagy, és nagyon gördülékeny a Sense, nem akadozgat egyáltalán. Egyelőre Market-ből telepítgetek, szüttyögök még vele egy darabig, aztán jobban beleásom magam!Hogy értve mit csinálok? Amit a kernel leír:
1, Put your initrd.gz in kernel zip folder initrd-Custom
2, Copy Kernel for your ROM to sdcard (CLK / MAG)
3, Reboot, and enter to CWM (Recovery)
4, Install kernel via INSTALL ZIP FROM SDCARD
5, Navigate thru menu with VOLUME DOWN/UP -
szezso15
addikt
válasz
Tikakukac #8158 üzenetére
Hát igen, az Android egy nagyon összefüggő dolog, én nem is kezdenék hozzá...
1-2 dolgot tudok róla, az pont elég... Például azt, hogy milyen nyelveken kéne tudnom programozni, hogy bármit is fejlesszek rá...
Akkor vissza a HD2-höz: Ezzel a ROMmal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? [link]
(#8159) pcnet: Azért reméljük, hogy összejön nekik, az ICS egész értelmes sebességgel fut hardveres gyorsítás nélkül is (kéne ez az ICS kernel, nem a régi GB kerneleket átdolgozni
), gyorsítással szerintem bivaly lesz... Ha ilyen sebessége lesz, mint a mostani Sense 3.5-ös ROMoknak, akkor meztelenre vetkőzöm, és futok egy kört az 56-osok terén!
Amúgy én is nagyon szeretem ezt a gépet, nagyon hozzámnőtt...
-
szezso15
addikt
válasz
Tikakukac #8156 üzenetére
Bizony...
Most arra várunk, hogy Desire-re, meg Nexus One-ra kijöjjön a CyanogenMod 9, és onnan már játszi könnyedséggel tudják majd portolni!
Lesz 3.0-s kernel is, és teljes értékű hardveres gyorsítás... Az pedig maga lenne a mámor, ha az ICS + Sense kombót is sikerülne megcsinálni...
Mondjuk én bízom benne erősen, mivel a Sensation XL-ről portolták eddig is főleg a Sense 3.5-ös ROMokat (alias Runnymede), és mivel az XL megkapja az ICS-t, remélem azt is tudják majd...
-
szezso15
addikt
válasz
Tikakukac #8154 üzenetére
Nekem végülis lenne pénzem rá, egy HTC Sensation-t néztem ki magamnak, mert mindenképp házon belül maradnék, nagyon meggyőzőek a HTC-k...
Viszont ott a Sensation, és nem tud nekem többet nyújtani mint a HD2, sőt, szoftverben kevesebbet... Oké, 2 mag, meg egyebek, de ez csak játékra kell, a többire pedig a HD2 is tökéletes... Szóval marad egy ideig, egy évig még biztos, adja isten, hogy addig support is legyen rá...
Még abban bízom, hogy a HTC ICS + Sense 3.5 ROMjait tudják még hozzánk portolni, az nagyon baba lenne...
-
szezso15
addikt
válasz
Tikakukac #8152 üzenetére
Nagyon jól meg van csinálva, nagy respect a Microsoft-nak!
Nekem csak pár napig volt fenn, de aztán visszatértem, mert kevés volt rajta az app, kicsi a Marketplace választéka az Android Market-hez képest...
És én nagy gémer vagyok, nekem kell sok minden, ami WP7-en nincs meg... Ezen kívül nagyon tetszik, ha fejlődik a kínálat, simán visszatérek oda....
Végülis azért lett HD2-m, hogy bármikor váltogathassam...
Kár, hogy nincs még egy olyan gép kicsit komolyabb hardverrel, mint amilyen a HD2 supportilag..
-
szezso15
addikt
válasz
Tikakukac #8150 üzenetére
Egyetértek!
Mondjuk én mindent meghagytam eddig mindegyik ROMban (Sense-ben is, a mostani az aláírásomban), és én olyan 60 progit használok, és nem lassult be a kütyü...Haverom DHD-ja alap Sense 3.0-ával valóban akad, a gyűrű még rendesen animál, de a home már akadozva pörög, én meg röhögök rajta...
Másik haveromnak 16-os i4-e van, 4-5GB-ot lefoglalva programokkal (kb. 90-110 app), akad mint a szar, a 3G-mnek volt kb. ilyen sebessége iOS 4-gyel...
Szóval valóban, többre egyelőre nem kell számítani...
Egyet nem tudtam még megakasztani, az a WP7 volt, itt a HD2-n... Mondjuk ott csak 50 progi volt kb. fenn...
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #8042 üzenetére
Engem majd lehet, hogy érdekelne!
Mennyiért adod? -
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #8039 üzenetére
HTC ROMolni, SGS használni... Mondjuk a végén csak egy maradhat, de nem tudok dönteni... -
szezso15
addikt
Na, feldobtam ezt a ROMot: [link]
Nem is olyan lassúcska, mint amilyennek mondtátok, bekapcsolt animációkkal is hozza az Energy ROM sebességét...Egyelőre tesztelgetem, de lehet, hogy ez hosszabb távon marad! (Azért cseréltem le az Energy-t, mert nem tetszett, hogy az egész kék, jobban bejön a sima HTC skin...
)
-
szezso15
addikt
válasz
Tikakukac #8000 üzenetére
Ja, értem...
Azt tudom, hogy a HD2 Leo, csak azt hittem van másik neve is...
A DHD-ban pedig ugye jobb a kamera is, a miénkben QSD8250 van, Adreno 200-as GPUval, míg a DHD-ban MSM8255 van Adreno 205-tel... Ez nem tűnik soknak, de sokkal erősebb... Mondjuk nincs is rá annyi főzött ROM
Nekünk az a szerencsénk pl. a WP7-tel, hogy a HD7-nek csont ugyanaz a hardvere mint a HD2-nek, így egész könnyű volt portolni...
-
szezso15
addikt
válasz
Tikakukac #7998 üzenetére
Persze, mondjuk én előszeretettel használom a HTC widgetjeit, mivel eyecandy fan vagyok...
A Rosie a HD2-t jelenti?
Mert ha igen, akkor azt tudom válaszolni, hogy már így is csoda, hogy mit hoztak ki ebből az öreg hardverből, a Sense 3.0 pl. még haverom DHD-ján is megakad néha, pedig az jóval erősebb... -
szezso15
addikt
válasz
Tikakukac #7990 üzenetére
Hogy csináltad meg?
Közérdekű infó! Nem csak neked..
Aki szeretne GTA-zni, az törölje a GTA letöltött fájljaiból az audio mappát! Így nem lesz hang, viszont kb. 2-szer annyi FPS lesz!Teljesen játszható szvsz, már egész elől vagyok benne...
korpi: 1.0, Energy ROM, 1.3Ghz
Olyan 30FPS megvan mindenhol kb.
SGS-en játszom, csak gondoltam kipróbálom itt is...
-
szezso15
addikt
válasz
Peti N95 #7979 üzenetére
Ezt használtam: [link] Ritkán osztok netet, csak most pont kellett haverom notijára...
Egyelőre (kopp-kopp-kopp) nincs hiba, csak zavar, hogy nem gyári alap a felület, hanem kékesítve van...AMúgy lehet, hogy érdemesebb lesz feldobni ezt a BlueDroid ROMot, amit Tikakukac próbálgat...
Azért nem bootolt be szvsz, mert nem voltak jók a partícióid, ehhez kell a Toolkit...(#7980) Tikakukac: Megköszönném, ha leírnád, mert egyelőre csak egy pár app van fenn, és jobban tetszik a HTC alap felülete... Ha gyors, akkor cserélek!
Beats Audio van benne?
-
szezso15
addikt
válasz
Peti N95 #7976 üzenetére
A WiFi megosztás műkszik nálam, mondjuk én külsős appot használok...
Gondolom olyan partícióid vannak, amire minden ROM felmegy...Nem biztos, hogy a legjobb van benne, a Dorimanx kernel például biztos, hogy többet tud, mint az Energy ROM alap kernele..
(#7977) Tikakukac: Na f@sza...
Még nem laktam be az Energy-t, érdemes lecserélnem rá?
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7973 üzenetére
Azért az annyira nem durva...
Majd valamelyik hétvégén teszek vele egy próbát!
Lejött a ROM, kezdjünk ROMolni...
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7971 üzenetére
Értem, az nem rossz...
Csak jönne már le ez a hülye ROM...
Na, WP7-re visszatérve: Mennyit bírt nálad, milyen használattal?
Mert kipróbálnám, és ha jó, akkor aktiváló kódot is szereznék hozzá...
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7969 üzenetére
És neked mennyi lett 1600-on?
Amúgy ez most a kernel, nem a ROM, mondjuk ez a kernel van a Dorimanx ROM alatt is...
-
szezso15
addikt
válasz
adidas4death #7967 üzenetére
1614Mhz?
Az durva... Majd megnézem ezzel az Energy Rommal mennyit bír...
Viszont nem mértél véletlen egy Quadrant-ot ezen az értéken? Érdekelne, hogy mennyi lett...
-
szezso15
addikt
válasz
Tikakukac #7959 üzenetére
Értem, tehát a progikat törlöd, amik nem kellenek...
Még egy utolsó kérdés...
Tölteném le az Energy ROMot, de azt írja, hogy az EU-s HD2-kre valami sdext.zip-et kell használnom, a letöltési mappából... Na, én ilyen zip-et nem találok...
Amúgy itt a letöltési mappa: [link]
-
-
szezso15
addikt
válasz
adidas4death #7954 üzenetére
Lehet benne valami...
Mindegy, majd meglessük...
ICS-t még ne erőltessük, majd ha kijön a CM9 Desire-re, meg Nexus One-ra, akkor majd beindul a portolás ezerrel...(#7955) Tikakukac : És tényleg!
Akkor megmondanátok nekem, hogy melyik a leggyorsabb Sense 3.5-ös ROM?
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7952 üzenetére
Bizony, hogy nem rossz...
És nagyon tetszetős is, jó, hogy ez a ROMos gyerek nem adott hozzá semmilyen extra kinézetet...
-
szezso15
addikt
Láttátok ezt? [link]
Nem olyan rég frissült, a videó alapján nagyon durva sebessége van! -
szezso15
addikt
válasz
Peti N95 #7859 üzenetére
Amit én használok, ezzel még nem volt problémám, egy fagyás volt eddig (4 nap), de ezen kívül pozitívan tudok nyilatkozni, ha pl. SetCPU-val beállítod a procit, akkor nagyon is használható!
Ezek benne a bugok:
-No preview in lockscreen choosing.
-WiFi tethering,please use an alternative.
-USB tetheriring some times works....please test..(#7860) orichalcos: Akkor nem leszek vevőd...
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7855 üzenetére
Én csípem a gyártók felületeit, de legfőképp a legújabb Sense-t, ugyanis én eye-candy fan vagyok...
Minél animáltabb, jobban átdolgozott, annál jobb!
(szvsz)
(#7857) Peti N95: Az sajnos a ROMba ágyazott dolog....
A TW4-et lehet ilyen formában telepíteni, meg talán a SE felületét is... De a Sense az mélyreható...
(#7856) orichalcos: 45-ért elviszem..
-
szezso15
addikt
Van itt valami friss dolog: [link]
MIUI alapú, TouchWiz-es szmötyi... -
szezso15
addikt
Sziasztok!
Hát Defy után újra visszatértem, mert rájöttem, hogy a nekem legjobban megfelelő telefon a HD2...Ez az egyetlen teló, amire nem tudok olyat mondani, hogy jó, DE...
Szóval, ROMolnék egyet, egy MIUI-t próbálnék meg elsőnek... Tényleg szaggatós/akadós a ROM? Procit túlhúzva is?
Mert jó lenne, ha tudna olyan szmúszságot, mint mondjuk egy Sense 3.5-ös ROM...
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7731 üzenetére
Mi történt? Mégsem viszik el a szerkezetet?
-
szezso15
addikt
válasz
kalmanka19 #7689 üzenetére
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7681 üzenetére
Végülis, nem rossz ötlet...
Meg is nézegetem, hogy mennyibe fájnak!
Miért adod el a HD2-t?
(#7683) korpicschess: Ezért is nem használok WP7-et...
Nem ide van kitalálva...
És mire cserélnéd? -
szezso15
addikt
Estét nektek!
Nagy probléma elé lettem állítva, ugyanis az történt, hogy apám bevásárolt magának egy kenut, és nyáron komoly túrák lesznek vele (van benne már tapasztalatom nekem, de 1-2 borulás az bármikor előfordulhat ugyebár), ahova kéne a vízálló teló... Gondolkodtam a Defy-on, szerintetek megérné elcserélni? Sajnálnám a kijelzőt, a dupla vakut, a sokkal nagyobb support-ot, viszont kapnék egy kb. vízálló telót, ami nem sz@rik be, ha vízbe esik...Ti mi tennétek?
-
szezso15
addikt
Sorry, Opera Miniből nem tudok linkelni, de a lényeg, hogy itt az alap fórumja a ROMnak: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1010498
Ha itt megnézed, a letöltési linkek után ott van, hogy " For cLK User: Flash cLK kernel tytung R14. 0 in the bellow link
after flash MAGLDR ROM" És ott a letöltési link is!#7629: Nem szoktam filmet nézni, de én a MoboPlayer-t ajánlom, feliratot kezel, Blade-en a nagyobb felbontású mozikat is vitte (már amikor néztem) soft-decoding módban!
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7614 üzenetére
Én nem tudom, csak egy ötlet: Recovery-ből formázni a system-et, data-t, cache-t, stb.?
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7544 üzenetére
Rendben, már meg is vettem egy 16GB-os CL6-os Kingston SD-t!
Köszi a választ!
(#7545) Edenyke:: Köszi, hogya megnézed, mert ha az működik vele akkor az eredetinek is mennie kell!
Azt hiszem, megrendelem a fülest is...
-
szezso15
addikt
válasz
szezso15 #7540 üzenetére
Meg lenne még egy kérdésem:
Láttam, hogy elég sok ROMnál a belső memória megegyezik az sd-ext partícióval!
Nos, ha én ilyen ROMot szeretnék, akkor CL10-es kártyát vegyek? Mert olyasmit hallottam, hogy a CL10 belassul kisebb fájlok másolásánál, a CL6 viszont nem... Ez így van? Egyszóval: ilyesmi használatra milyen SD-kártya jobb? A CL6 vagy a CL10? -
szezso15
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ez a füles kompatibilis-e a HD2-vel? Tehát, hogy nem kell-e nyomni a középső gombot, hogy rendesen szóljon a zene?Mert nem szívesen rendelném meg úgy, hogy lehet hogy nem tudom majd használni...
Válaszotokat köszi előre is!
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7314 üzenetére
Ááá, értem! Egy bejegyzésre mindenképp kiváncsi lennék...
Pontosan ugyanezért váltok (hamarosan
) HD2-re, WP7-re ránéznék, de droidot nem hanyagolnám, a Sense 3.5 rohadtul tetszik, meg a MIUI-ért rajongok...
(mondjuk eddig csak haverom Defy-ján láttam, de beleszerettem...) Meg lesz ICS is...
Na, off vége!
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #7311 üzenetére
Hoppácska! Te is?
Nekem meg nincs még pénzem rá...
Talán karácsony előtt.
SGS-el mi lett? Ez nem feltétlen erősebb teló annál!
-
szezso15
addikt
válasz
enginev3.0 #7243 üzenetére
Oké, de ahogy elnézem ezek pont, hogy felmennek Trémobilosra!
Én meg olyat keresek, ami nem megy fel...(#7245) Balázs1621: Rendben, megpróbálok olyat keresni!
(#7247) Typhoon47: Az nem semmi összeg!
Oké, keresek hibátlan gépet...
Többieknek köszi, tehát a RAM felszabadítható, nem kell Trémobilos az 576MB-hoz...
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
válasz
adidas4death #7239 üzenetére
Rendben, de azért az 1GB ROM eléggé tetszetős!
Egy digitizer cserénél komolyabb kiadára kell számítanom, mint egy USB csatinál?Ha valakinek volt már ilyen ügye véletlenül...
-
szezso15
addikt
válasz
adidas4death #7237 üzenetére
Nem kell, két telefont néztem itt a Hardveraprón, az egyiken kell digitizert, a másikon pedig USB csatit cserélni... Ugyanazon az áron vannak, melyik érné meg inkább?
Azt még hozzáteszem, hogy a repedt kijelzőjű T-Mobile-os Edition, ami ugye jóval több ROM-mal, és valamelyest több RAMmal kecsegtet!
-
szezso15
addikt
Szép estét!
Mennyire gáz olyan HD2-t venni, amelyiknek nem működik a MicroUSB csatlakozója? Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül a javíttatása? A kinézett telefon amúgy hibátlan, egyedül a hátlap kopottas, de azt láttam 5-6k környékén, szóval az oké! ( A telefon 40k) -
szezso15
addikt
Na látom, megosztja a közvéleményt a Sense ROM, az lesz a legjobb, ha majd megnézem magamnak, ha meglesz a telefon...
Mondjuk néztem egy videót youtube-on, még pedig ezt: [link]
Itt nem tűnik vészesnek a sebesség, sőt, egész pörgős a ROM, mindjárt megnézem melyik ez! -
szezso15
addikt
válasz
enginev3.0 #7207 üzenetére
Hűha!
Elárasztottál, most mennem kell olvasni! Köszönet! -
szezso15
addikt
válasz
enginev3.0 #7205 üzenetére
Oh, yeah! Csak én voltam barom... Rendben, köszönöm a válaszokat, megyek XDA-t olvasni!
-
szezso15
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Azt megtudhtanám, hogy miről lehet felismeri, hogy a telefon a "NAND"-os verzió?
Mert amit néztem hirdetéseket a Hardveraprón, azokhoz csak az volt odaírva, hogy xyGB-os SD-kártyát adnak hozzá...Rendben, akkor megvilágosodtam ROM-ügyileg, ezzel kapcsolatban rendben van a telefon!
Olvasgatok még, hogy mi a módja a ROMolásnak, és 1 hónapon belül megveszem magamnak!
A hátlap kopást én is néztem, erre majd figyelünk!
Közben elkezdtem olvasni enginev3.0 blogját, látom ott a WP7 telepítés menete!
-
szezso15
addikt
Sziasztok, üdvözletem mindenkinek!
Szeretnék beruházni egy ilyen telefonra hamarosan, mert számomra fontos egy telefon MODdolása, és a HD2-ben látom a legjobb partnert számomra ebben!
Annyit érdeklődnék, hogy van-e akármilyen típushibája a telefonnak amire oda kell figyelni vásárlásnál?
A Mobilarénás tesztet elolvasva feltűnt, hogy csak 512MB ROM van a készülékben, elég ez Androidos alkalmazások telepítéséhez?
Valamint olvasgattam az XDA-t, látom, hogy óriási nagy support van rá (ezért is esett végül rá a választásom), és ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy milyen ROMok működnek stabilan?
Legfőképpen a 3.0-ás Sense UI-val felvértezett ROMok, a Windows Phone 7 és a MIUI érdekelne! Hogy állnak most ezek, mindennapi használatra készek?
+1: Mi a különbség az SD-s, és a NAND verzió között? Melyik a jobb?
Sorry a sok kérdésért, a választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest