- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
woodbear #10084 üzenetére
A napokban olvastam valahol egy hírt Flash Plyerről, csak most nem találom. Ott be volt linkelve, hogy akinek kell még letöltheti. De úgy rémlik Adobe oldaláról letölthető, talán az archívumból?!Meg is van: Nincs többé Flash Androidon
-
pcnet
addikt
-
Mauddip
aktív tag
válasz
woodbear #9886 üzenetére
Nekem annyi, de annyi problémám akadt vele pár nap alatt, h inkább visszaraktam a DorimanX romot, legújabbat. Ha normálisan, leírás alapján csinálod, szó szerint olyan bazi gyors, és annyi szabad memóriád van, h Droid romba még nem láttam ennyit, még Miui-ban sem, pedig az is tényleg gyors. Átlagban 230-240Mb szabad memóriám marad, akksiidő meg sok használat mellett is átlagosan 2 nap nálam.
Akit érdekel, itt megtalálja.(Én mellé a Go Launcher-t használom)
-
adidas4death
aktív tag
válasz
woodbear #9756 üzenetére
ha a MIUI v4-t teszteled, amit fentebb linkeltem akkor leirom a menetét:
1. task29
2. clk install (HD2 toolkittel megoldható könnyedén)
3. clk repart. (5/250/5 <--- ez kell ennek a ROM-nak, ezt szintén be tudod állitani a toolkitben)
4. CWM-en belül leformázod az SD kártyádat és adsz neki 1GB EXT particiót
(formázásnál mindent töröl a kártyáról úgyhogy húzz le róla mindent)
5. felrakod a ROM-ot (AROMA Installer fog bejönni ezen végigmész)
6. NEM REBOOT, egyből felteszed a bootloopfix-et (a fix felrakása után, ADVANCED, és WIPE DALVIK cache)
7. most reboot, és örülszHa A2SD is kell, vagy valami nem tiszta akk irj PM-et és segítek.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
woodbear #9751 üzenetére
én is ezért váltottam le a wp7-et, tudom mire gondolsz.
A karit tényleg formázd meg, mert a wp7 saját magának megformázta, de azt semmi más nemszereti ahogy ő megcsinálta magának. de hogy ez mért igy lett kitalálva az rejtély
Ha rendesen megformáztad a karit akkor működnie KELL a ROM-nak, mert jó kis ROM az, csak nekem a MIUI jön be azért nem azt használom.
-
pcnet
addikt
válasz
woodbear #9745 üzenetére
WP7 miatt van a 200 megás partició. Particionáld újra a kártyát. Ajánlott gépen EASEUS Partition Magerrel. Nem tudom CWM rendesen particionálná e... Inkább gépen töröld a 200 megásat és hozz létre egy FAT32-t majd azt particionáld CWM-ben. Úgy boztosan működni fog. ICS lehet sdext hiánya miatt is instabil?!
-
adidas4death
aktív tag
válasz
woodbear #9742 üzenetére
Tessék---> HTC HD2 drivers
Feltoltam neked gyorsba Dropboxra. -
toeki
senior tag
válasz
woodbear #9735 üzenetére
2 hónapos béta romot akarsz feltenni
személyes vélemény : ezek közül válassz inkább
- [paranoid]
ez az általad linkelt rom továbbfejlesztett változata, xylo mester munkája ugyanúgy- [aokp]
ez is xylo gyártmány, az openkangprojekt (aokp) alapján- [nexus]
az etalon -
toeki
senior tag
-
pcnet
addikt
-
válasz
woodbear #9220 üzenetére
Ez tetszik!
De komolyra fordítva a szót: WinMo alatt nagyon jól működött a G-Alarm nevű program. Egyrészt, mert megkerülte a WinMo natív bugját, ami elmaradt riasztást tudott okozni, másrészt, mert nagyon jópofa volt, hogy az ébresztés kikapcsolását logikai/ügyességi feladatok elvégzéséhez kötötte.
Mármost: azt látom, hogy a Marketen is van, de az nem egyértelmű, hogy a feladatmegoldáshoz kötött kikapcsolás is benne van.
Tudtok erről valamit?
Köszi: MaCS
-
kingabo
őstag
válasz
woodbear #9194 üzenetére
Elindított progi benne van-e az általad megvettek listájában.
Korábbi felvetésedre. Egyébként a telefonra a nem támogatott rendszerek felrakása ellen nem tiltakoznak nagyon (pl a hackintosh topik is élhet), ezért tűrik meg itt is meg az xda-n is. Ellenben a warez téma mindkét helyen tiltott.
Köszi ezt a témás oldalt. Korábban felraktam a cab sender topikjában lévő icon pack-et, ami elég sokat dob az egész rendszer kinézetén, de valahogy nagyon nem egységes a kinézetük, ill nem érhető el mindenhez, ami miatt nagyon hülyén néz ki.
Amit én nagyon hiányolok az a winmo-s sense-ben meg a droidon elérhető lapok. Egyre mehetnének a kontaktok, egyre a progik, egyre meg a telefon beállítások. De wp7en mindezt 1 lapra, elég átláthatattlanná teszi.
-
kingabo
őstag
válasz
woodbear #9151 üzenetére
A cab sendert a zune és még egy nagy cucc pc-re felrakása után tudod használni, a topikjában elég jó leírás van a használatáról. Ha hibát dobna és 64bites oprendszered van, akkor olvass vissza leírtam a megoldást.
Amikor legutóbb néztem mangós cab-ek voltak fenn, viszont amit Te felraktál az tangós (újabb). A cab-ek között vannak beállításokat megváltoztatóak, amiket Neked kell eldönteni, hogy kell-e, a wifi és társait ki/bekapcsoló csempét meg már ki lehet tenni progiból is.
A live-os szolgáltatásokhoz és a markethez kell egy külön kód, amit gyárilag adnának, ha nem hd2-d lenne. Korábban leírta valaki, hogy chaten hogy lehet igényel, ill. xda-n is van leírás. Van akitől kértek imei számot, amiből kiderült, hogy hd2-je van, van akitől nem...Sokáig tartó progi telepítés: lassú a kártya! Nálam pár perc alatt megvan, kipróbáltam egy régi kártyával az 10+ percig telepített, utána rettentően lassú volt a wp7.
-
pcnet
addikt
válasz
woodbear #9152 üzenetére
Alkalmazások telepítése ROM és kártya függő. Legalábbis én így vettem észre. Volt hogy 40 percig el szöszmötölt, volt, hogy 15 perc alatt fent volt minden.
Live részemről passz. Nekem MSN-hez volt live accom, de ahhoz nem tudtam a jelszót így újat regisztráltam.
Aktiválás ügyben majd valaki legyen szíves segítsen a kollégának aki vágja az angolt. (Kód igénylés.)CAB Sender leginkább frissítéshez (Yuki ROMnál) és bug fixeknél kell. Szerintem Neked nem lesz rá szükséged, Pdaimatejam ROM ilyen szempontból (is) elég jó.
-
pcnet
addikt
válasz
woodbear #9135 üzenetére
Első körben én egy WM 6.5-re próbálnám ráuszítani a WP 7-et. Bootnál kiakadás tipikusan emiatt szokott előfordulni. Némelyik ROMnál írják is, hogy emiatt nem fog bebootolni.
Yuki ROM-ra egy ismerősöm esküszik, én nem tudtam rá felerőltetni a frissítéseket CAB Senderrel és a DEV SDLOCK miatt az SD kártyádat is zárni fogja amit szintén CAB Senderrel tudsz majd nyitni. Vagy régebbi telefonnal, fényképezőgéppel formázni.Ha már WP 7.5 akkor én inkább Pdaimatejam vagy HD2O ROM-ot ajánlanék.
-
Tyca
senior tag
válasz
woodbear #6797 üzenetére
persze, hogy létezik.
''Google has launched the Android 2.3.7 update, which upgrades your phone's firmware from GRJ90 to GWK74. You may get the notification asking you to update or you can go to Settings > About phone > System updates to see if you have got any update waiting for you.Do note that this update is only available to Nexus S 4G users as the Google Wallet service is available exclusively on Sprint. International users of the Nexus S may find themselves stuck on the same old version 2.3.4 for now.''
Amúgy szerintem is a Typhoon romok a legjobbak, vegytiszta AOSP rom, mindig a naprakész Cyan frissítést tartalmazza, a legújabb HD2 specifikus dolgokkal (pl, a legújabb Tytung kernel, és egyéb xda-s fejlesztések), és a lényeg (számomra
), hogy stabil az adatkapcsolat cLK-val is...
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
woodbear #6774 üzenetére
Kikapcsoltam az animációkat, vagy is így is ugyan úgy vannak animációk vagy mik, annyi különbséget vettem észre így hogy ki vannak kapcsolva, hogy ha nyomok egy képernyő lezárást akkor simán elsötétül a kép. ezen kívül más változást nem láttam, vagy nem figyeltem
És tényleg jó gyors, csak ez a theme annyira nem gyere be.
Lehet visszarakom:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=908528 -
enginev3.0
félisten
válasz
woodbear #6765 üzenetére
Task 29 az formáz
nem a telepítő része, külön program, vagy minek nevezzem
Telepítés előtt szokták használni
Idézés a tudástárból
"Ez a bootloaderből telepíthető (mint a radiok és a custom romok) program leformázza az egész belső memóriát, így tiszta lappal indulhat minden telepítés, a WinMo esetlegesen visszamaradt dolgait is törli, így akár több helyünk is lehet. Nem kötelező lépés, de ajánlott. 2 perc az egész. (a telepítője megtalálható a mellékletekben)" -
woodbear
addikt
válasz
woodbear #6754 üzenetére
Őőő hát nem teljesen lett ilyen a rom...
Hibák: (legalább is nálam) Minden animációnál csíkozódik a kép, ott ahol az animáció megy.... Az első üzenet amit a teló küldött, hogy kevés a hely, konkrétan 16Mb belső memo maradt... ez normális? No meg a legdurvább, hogy ha hívnak és a fülemhez rakom a telefont elsötétül a kép, ami alap, de kikapcsolja a simkártyát. Ugyan ez történik amikor a képernyő kikapcsol, billzár után például. Simkártya kikapcs, és kéri a Pin-t mikor visszalépek. Ez normális lehet? A CWM-el 1gigás ext-et csináltam, majd felraktam a 3.5 bliss sense v1.2- zipet a memkarira..és install. Vagy kellett volna valamit csinálnom még? Kiírtani teljesen az előző romot?. -
válasz
woodbear #6630 üzenetére
Halihó!
A kapacitív érintőképernyő megőrülése tipikusan a gagyi töltő következménye.
Egyébként láttam már viccesebbet is: ha be volt dugva az olcsó töltő, kétszobányi távolságra önállósodtak az érintős villanykapcsolók, tiszta kísértetház lett a lakásból.Egy instabil, esetleg tüskés áram/feszülségbevitel könnyedén tönkretehet egy nem erősen védett áramkört, mint amilyen egy PDA.
4000 forintot sajnálni egy jó töltőért? Hmm, Te tudod...
Arra azért készülj fel, hogy a HTC töltője 2A-t ad le, az USB meg jellemzően felet.Üdv: MaCS
-
Tyca
senior tag
válasz
woodbear #6630 üzenetére
volt szerencsém ilyen töltőhöz, netről rendeltem, kínai fos volt...ezekből az olcsó töltőkből általában kispórolják a normális egyenirányítót, és a stabilizálatlan egyenáram meghülyíti a kapacitív érintőkijelzőt...ha szét bírod kapni a töltőt, rakj a kimenetre egy kb. 2000uF-os elektrolit kondit, a lehet, hogy megoldja a dolgot...vagy vegyél egy normális töltőt
-
válasz
woodbear #6626 üzenetére
Halihó!
Elvben nem, feltéve, hogy nem lépi túl a meghatározott feszültséget és elég stabil.
Nagyon gagyit nem használnék.A veszély egyébként nem az akkut fenyegetné, hanem a készüléket. A tölőelektronika ugyanis belül van, a külső fekete dodoz csak egy táp.
Ami nagyon fontos, hogy nem tesz jót az akkunak, ha feltöltött állapotban is a töltőn marad (zöld fény) -- igazság szerint általában nem is szabadna 100%-ig tölteni, csak úgy minden ötödikra, a statisztika kedvéért.
Üdv: MaCS
-
Balázs1621
senior tag
válasz
woodbear #6623 üzenetére
Ezek egyedi gondok, nálad valószínűleg nem lenne semmi gond, egy próbát megér.
Az sd-m egy noname fajta, lehet az a gondja, sandisk-et szereti állítólag.Szerk.: ennél a romnál, amit linkeltél nekem az volt azt hiszem a gond, hogy nem tudtam semmit letölteni a marketről, pedig bevolt reggelve a cucc. Valami hibakódot dobott mindig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest