- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Hát ezt a status baros dolgot nem tudom. Kicsit később utánanézhetek neked, illeve már kerestem, de a beállításokban nincs.
Nekem a Dorimanx CM7 nagyon bejött HD2-őn, keveset fogyasztott, gyors volt, minden oké volt vele. Videóm is van róla feltöltve youtube-ra.
Skate-re nem cserélnék a helyedben, minden tekintetben szarabb sajnos.Na Tyca megválaszolta. A menetét is leírnád?
-
korpicschess
veterán
Ez durva! Ez ROM hiba! (szerk: ha esetleg ebben a pillanatban vetted le a töltőről, akkor azért lehet)
Android OS-nek 5 max 10% körül kéne lennie! Valami process beragadt, az szívja az akkut.
MIUI-nél történnek furcsaságok, illetve ilyen váratlan merülések. Pont a napokban jött valaki szívni az O2X topicba. Én CM7-et ajálnanék, dehát az nem MIUI. Szóval vagy ezt újrahúzni, vagy valami másik MIUI.Jó lenne valami task managerrel megnézni, hogy mi az ami folyton megy, és jegelni Titaniummal, hogyha nem rendszerfájl, ez is megoldhatja.
-
korpicschess
veterán
Általában jók a ROMhoz adottak. Milyen ROM-od van most? Minimum frekvenciát mennyire állítottad? Akkuhasználatnál nem látsz semmi furcsát?
CM7-en javaslom az alap cyanogenmod settingnél állítani a min és max órajelet, nem külsős programmal. Nekem 1xx MHz-en is jól ment a HD2 (mármint feléledés, meg ilyenek). -
korpicschess
veterán
Remelem sikerul megoldast talalni, mert azert vettem az akkut, mert az xdan iszonyat jokat irtak rola.
Ez a batt stat dolog.. irtak most, hogy nem jo, megis sokan tapasztalnak tole javulast. Fura.
+ amit kerdeztem, hogy mobilnetezel-e. Ha nem akkor 2.12.xxx radiot tegyel fel. -
korpicschess
veterán
válasz
adidas4death #8058 üzenetére
WP7-et NANDról tudod futtatni + androidot SD-ről.
Ez a videó tökéletes staféta, én is ez alapján raktam fel: link -
korpicschess
veterán
Ez itt nagyon off, de megkérdezem, mielőtt meghirdetem:
Megjött az Andida 1600-as akku. Érdekel valakit? -
korpicschess
veterán
válasz
Mauddip #8034 üzenetére
Jól kezelte. Mivel már nincs meg a HD2.
Class6 kis fájlok irásánál/olvasásánál gyorsabb, mint a class10, ez a programok szempontjából lehet fontos. Class4-gyel is jó volt nálam, Kingston, szóval nem hiszem, hogy nagyon hátrányát fogod érezni a CL10-nek, de a pontos különbségeket (értékben) nem tudom megmondani. -
korpicschess
veterán
Adata 16gb class 6 van nekem. Ezt ajánlották. Tudni kell, hogy a class6os kártyánál a kis fájlok írása/olvasása gyorsabb, mint a class10-esnél, így ha programok is arra települnek, akkor a class6-os jobban megéri.
-
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #7930 üzenetére
Egyébként SGS-hez is van gyári 1500-as ugye ami alapból volt, és origi Samu 1700-as is már.
-
korpicschess
veterán
-
korpicschess
veterán
Eladtam az eszközt. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki segített bármiben is.
-
korpicschess
veterán
Szörnyen akad ez az ICS is, OC-al, perfomance governorral. Lockscreen smooth, settings is, magák a programindítások is jók, de a scroll illetve az app drawer (megnyitásnál) eléggé. Utóbbi durván.
-
korpicschess
veterán
válasz
adidas4death #7873 üzenetére
Én is kipróbálom. A másik szörnyen akad, FC-zik, pinkódom nem is kéri, és nem is megy a telefon...
-
korpicschess
veterán
Na, fényképező már van, videó nincs.
Lehet kipróbálom pár napra:
[link] -
korpicschess
veterán
válasz
adidas4death #7845 üzenetére
Próbáltam, totál clean install stb... A scroll akad. Lehet, hogy csak máshoz vagyunk szokva.
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #7843 üzenetére
Még elég laggos, de úgy érzem, hogy nem lesz ez rossz. Maga a programindítás megfelelő sebességű, de a scroll akad sajna, bár a menüben nem vészes, de csak akkor, hogyha már betöltötte. Kamera meg nincs ugye.
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #7835 üzenetére
Feltoltam.. setupwizard rögtön FC, de aztán ment... most Titaniumot elkezdtem futtatni, és újraindult... Lehet, hogy visszaváltok.
szerk: most úgylátszik menni fog. -
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #7831 üzenetére
Siker, megvan, én voltam béna. Cashe és ilyeneket milyenre kell állítani? Nem látom a ROM leírásában. 0 minden?
-
korpicschess
veterán
-
korpicschess
veterán
Alakul az ICS!
Ha lesz kamera, akkor felteszem kipróbálni lehet. Van egy érdeklődöm, jövőhéten valószínűleg elviszik a telefont. Addig van idejük megcsinálni..
zuzoda problémája megoldva.
-
korpicschess
veterán
Itt egy videó a ROM-omról (saját): [link]
-
korpicschess
veterán
Csináltam egy videót. Töltöm fel youtube-ra, de nagyon soká tart..
-
korpicschess
veterán
-
korpicschess
veterán
Ezzel bucsuzom mara:[link]
-
korpicschess
veterán
Na feltolok egy MIUI-t, mielőtt a legfrissebb CM7-et.. megnézem milyen még1x.
-
-
korpicschess
veterán
Új ROM. Elég jó.
-
korpicschess
veterán
Mégis maradok sajnos egy ideig.
-
korpicschess
veterán
válasz
Dictator^ #7703 üzenetére
Nem is tudom. A WP7 tetszett nagyon az elején, de unalmas.
Talán az, hogy nem használom ki annyira. Meg nem szeretem az állandóságot. Nemis ez volt az álmaim telefonja, nincs olyan átütő érzés, mint anno SGS-nél. Bár egymás mellett fogva már nem nagyon kéne az SGS, tényleg elég bóvlinak hat emellett.
Én E51-en gondolkodom K800i mellé. -
korpicschess
veterán
Sanszos, hogy eladom a HD2-őt. A srác lehet, hogy fog idejönni kérdezősködni majd ezzel-azzal kapcsolatban.
Ha valakit érdekel a megrendelt akku, akkor írjon nekem privátot. Beszerzési áron odaadom.
Köszi mindenkitől a segítségeket, hamar belejöttem.
Kellemes és boldog ünnepeket kívánok mindenkinek! -
korpicschess
veterán
Szerintetek ez hogyan kell feltenni?
7zip fájlú a ROM, pedig azt írja, hogy cwm-ből kell feltenni, de így az nem látja.szerk:
[link]
Ez is jónak tűnik, feldobom ezt. -
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #7693 üzenetére
Höhö. Nem látja a zipet a recovery. Milyen formátumú partíció kéne és mekkora? Megpróbálok egy ext4-et 2 gigásat.
-
korpicschess
veterán
Na nekiálltam a droidnak. Recovery meglett, most formatálom és 1 partíciót csinálok az SD-men. Kéne neki valami ext4 partíció? Megcsinálja magának a ROM?
1 próbát megér, marad fat32-ben, arról meg az SD droid. -
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #7683 üzenetére
-
korpicschess
veterán
válasz
Balázs1621 #7676 üzenetére
Olvastam. Az összes ittlevő megvan. A kérdésem, hogy WP7-ről direktben tudok-e váltani.
-
korpicschess
veterán
válasz
Balázs1621 #7674 üzenetére
Olyan infót találtam, hogy jobb a GPU, mint egy SGX 530 (Defy). Ha ez lehetséges, akkor el kéne futnia. Majd chainfire-rel próbálok valamit mahinálni, hogyha valaki segítene a romolásban, és leírná a lépéseket.
-
-
korpicschess
veterán
-
korpicschess
veterán
Akit érdekel, az itt tudja megvenni: [link]
-
korpicschess
veterán
Reggelt all! Latin akkura nem letter erdeklodes, details azert vessel magamnak.
-
korpicschess
veterán
Task29 helyett nincs valami olyan, amivel nincs sansz téglázni a telót, mégis hasonlót csinál?
-
-
korpicschess
veterán
válasz
Tikakukac #7602 üzenetére
Csak az extended szörnyen néz ki.
Szvsz.
Dokkot is néztem, de amin van + akksi töltő is az elég rendes árú, 3-4k is akár már. Úgyhogy az nem érint engem...
Ez az akku viszont nem tűnik rossznak. Ha tud tényleg valós 1500-at mondjuk, akkor is nyerek kb 25% akkuidőt.
No de közben én megyek aludni. Reggel benézek. Jó8 all. -
korpicschess
veterán
válasz
Tikakukac #7600 üzenetére
Igen tudom.
Csak kicsit aggaszt engem. SGS-en sem használtam, max quadrant erejéig. A túl alacsony órajel sem jó mindig, mert lassan ébred fel. UV kernel inkább kéne. (OC+UV)
Az előző hsz-mből kiemelem, hogy mindenki lássa:
Akartam kérdezni tőletek, hogy nem akarnátok akkumulátort venni? xda-n láttam, márkás-kínai 1600-as akksi (ugyanez a méret), egy helyen lehet kapni elég olcsón, ~2100 Ft.
Ha egybe vesszük, akkor kicsit olcsóbb, + belföldi posta.
külön akkutöltő 2,6$ kb.
Akku linkje: [link]
Szerintem érdemes lehet elgondolkozni rajta. Beruházzak szerintetek? Sanszos.. most olvasom a kommenteket, jókat írnak igencsak. -
korpicschess
veterán
válasz
Tikakukac #7597 üzenetére
Igen, nem árt néha újraindítani. OC-t nem szeretnék, így is gyorsan merül. A meglepő, hogy androiddal lassabban. Ilyen még nem volt mondjuk, mint ma, hogy 43%-on vagyok estére. Igaz volt benne egy nagyon kicsi USB kábel használat. Pedig sok restart volt, több váltás WP7-android között.
Edenyke mondta, hogy alaplaphibás lehet tőle, melegszik. Nem tapasztaltam, egyáltalán nem volt melegebb, mint WP7-tel szokott, sőt.Akartam kérdezni tőletek, hogy nem akarnátok akkumulátort venni? xda-n láttam, márkás-kínai 1600-as akksi (ugyanez a méret), egy helyen lehet kapni elég olcsón, ~2100 Ft.
Ha egybe vesszük, akkor kicsit olcsóbb, + belföldi posta.
külön akkutöltő 2,6$ kb.
Akku linkje: [link]
Szerintem érdemes lehet elgondolkozni rajta. Beruházzak szerintetek? -
korpicschess
veterán
Ha belső SD-re akarok androidot rakni mire kell figyelni? Bár azthiszem a legjobban akkor járok, hogyha átnyálazom xda-t. Kipróbálnék egyet... ha van használható sebesség, akkor lehet inkább azt használnék egy ideig.
-
korpicschess
veterán
Egész jól vizsgázott nálam az fw. A képek sokkal jobbak, mint WP7-en, az üzemidő is állat.
Tetszik! Bár akadozgat azért, de ez SD változat.. -
korpicschess
veterán
Na skacok. Mivel WP7 bevállt és nagyon tetszik, ezért vettem egy új memóriakártyát. Ezzel gyorsabb is minden + mostmár ki tudtam próbálni a dual bootot. Megicsináltam, annyira nem vészes szerintem a művelet.
Ezt dobtam fel, még ismerkedünk, de a sebesség annyira nem vészes. Gondolom NAND ROMokon jobb sokkal.Az tényleg állat lehet.
-
korpicschess
veterán
Srácok, egy SD-ről futtatott androidnál milyen quadrant érhető el kb? Vagy mennyire fluid egy MIUI? Néha lehet, hogy használnék, de a problémák miatt (esély a meghibásodásra) csak ritkán...
-
korpicschess
veterán
válasz
Balázs1621 #7552 üzenetére
Igen, tényleg nagyon jó minőségű telefon. Engem lebeszéltek a dualbootról, de lehet ha lesz nagyobb memóriakártyám, akkor kipróbálom. Nagyon megtetszett a WP7.
A gondok nekem megkoptak (jobb oldali 2), amúgy karcmentes. Jó üzlet volt szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest