Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
senki11 #41713 üzenetére
Az attól függ.
Ha gyári azaz STOCK a HBOOT, tehát nem lett átparticionálva (egyes CM romokhoz, Oxygen, meg kitudja milyen romokhoz kellhet) a system, cache, stb mérete, akkor csak az első, hosszú nevű zip kell, átnevezve a leírtaknak megfelelően, majd az sd kártya gyökerébe bemásolva a következő, hangerőle+bekapcs nyomvatartásával indításnál lefut, és mindent visszaállít a gyárira (ne felejtsd el a teljes rendszerindítás után a gyökérből törölni, vagy átnevezni, mert következő indításnál újra lefut), Én ezt használtam többször szerviz miatt, ment gond nélkül. Ajánlott a teljesen feltöltött akksi.Ha módosított a HBOOT, akkor kell a második downgrade... zip, ami először visszaállítja a gyári partíciókat, majd utána mehet az első zip. Ezt így én nem használtam, mert nem kellett, gondolom nem lehet nagy kihívás, ha már rootoltál és tettél fel főzött romot.
érdekes, hogy a legutolsó szerviz látogatás után, amikor próbáltam rootolni, nem ment, aztán megnéztem, és érdekes módon 2.2.2 verzió volt fent, és ezzel nem boldogult az unrewoked. Felraktam így a gyári 2.2-t, és azzal már ment minden, mint a karikacsapás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest