- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként van olyan progi aminél ha beütöm neki az imei számot ki írja hogy milyen régiós?
-
balu150
csendes tag
Sziasztok!
Milyen szivargyújtós töltőt használtok? Bármelyik jó lehet? Vagy kell valamilyen specifikációt nézni, hogy melyiket érdemes megvenni?
-
kekkola
senior tag
2 éve még a szlovákokhoz küldték és volt átvevőpont budapesten (smartshop) a budaörsin kívül... ez ilyen sajnos
Egyszer volt egy One Max-om, nem találtam szervízt ami elvállalta volna (sim slot csere, kamera csere), azt hittem már nem garanciás. Amikor kiderült hogy garis, beadtam, 2 hét múlva visszajött és minden frankó volt. -
ferob
őstag
A gyártói márkaszerviz az, amivel egyedül jól lehet járni, mivel minden más esetben a készülékre vonatkozó jótállást megvonják, valamint a márkaszerviz az elvégzett munkára is több hónap garanciát vállal és a telefonra vonatkozó jótállás is érvényben marad.
Jobb, ha nem tapasztalod meg, hogy milyen negatív hatásai vannak egy nem szakszerű szervizelésnek, akár csak az összeillesztésből eredően is.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a gyártó szervizében ne végezhetne egy-egy operátor silány munkát, de mivel garanciát vállalnak rá, ezért mindaddig kötelesek utána ingyen kijavítani, míg helyre nem állítják.Arra azért nem árt felkészülnöd, hogy az árajánlaton egy igen magas ár fog szerepelni, így a javítás végeredményben a használt készülék árának a felét meg fogja haladni.
-
dosaa
csendes tag
válasz
kekkola #3149 üzenetére
Azért ez a szerviz dolog vicces. Ha beviszem Budaörsre, elküldik Romániába, 4300 Ft a bevizsgálás és utána mondanak árat, 5-30 nap a javítás ha van alkatrész raktáron....
Felhívtam kb 10 céget, akik foglalkoznak javítással, de sehol sem vállalják a HTC10-t, mert még a rendelhető listájukban sincs kijelző hozzá... -
Schanyee
senior tag
válasz
MrPetya19 #3189 üzenetére
Ha szeretnéd dobj egy PM-et és összefuthatunk valamikor a városban, megmutatom szívesen. Akár el is adom, erősen elgondolkodtam egy Huawei P9-re váltáson. A telefon nagyon szuper, egy csomó minden nagyon tetszik, de a Huawei felülete nekem otthonosabb, ott egyből tudok mindent mi merre van, hol keressem.
-
ferob
őstag
Az összes magyarországi hálózati záras készüléket a szolgáltatók saját kóddal látják el, így az semmilyen más adatbázisból nem hozzáférhető, valamint csak a hűségidő lejártát követően (egyéb esetben a kötbér és az összes kapott kedvezmény megfizetése után), az eredeti tulajdonosnak oldják fel a meghatározott, de nem olcsó díj ellenében.
-
kekkola
senior tag
válasz
CptAdamica #3184 üzenetére
Mivel kényelmesebb felhúzni, mint egy érintés és bent vagy a menüben?
-
Acheron
őstag
Szia!
Volt olyan fórumtárs, aki SIM lock -os készüléket kapott a Telenortól, és volt, aki nem. Emellett korábban már esett szó arról, hogy a SIM lock mentes készüléken is lehet szolgáltatói brand -elt szoftver, ami jelentheti pl, hogy a frissítések nem pont ugyanolyan ütemben és tartalommal érkeznek, mint a gyárilag független készülékre (bár elnézve a 10 -esre kiadott eddigi frissítéseket, ez nagy veszteséget - eddig - nem jelent)
Ferob bizonyosan többet tud mondani erről (korábbi hozzászólásokban rákereshetsz, volt már téma).
Egyébként korrekt készülék, gyors, jól testre szabható, nagyon mutatós, az összeszerelés és anyaghasználat nemigen hagy kívánnivalót maga után, a legtöbb igényt kielégíti. -
Megtudtam nézni a telot de sajnos tényleg csak telenoros, a kérdésem az lenne megérné ki függetleníteni? Vagy utána nem olyan lenne mint egy független telefon és gondok lennének?
-
Janaboy
veterán
válasz
monsieur_H #3182 üzenetére
Igen, mar mas is leirta elotted.
-
monsieur_H
újonc
Nougat frissítés 3 héttel elhalasztva.
HTC 10 (EU + carrier versions) to get Android N with January security patch within next 3 weeks. Relax and wait.
https://twitter.com/LlabTooFeR/status/820248564551000064
-
h4h01
senior tag
Tavalyi telefonoknál már nem divat..Legalábbis samsungra, htc-re biztos nincs normális..Nem ajánlom egyiket sem..Fölösleges pénzkidobás..
(#3177) _Flood_ : Jah a videóban elmondja, h ez valami custom launcher..Mindenesetre, én nem örülnék neki, ha teljesen eltűnne a sense..Még mindig jobban tetszik mint az alap Pixel launcher..Nálam még mindig a sense az első, második viszont a pixel alap felülete..A többit hanyagolnám
-
_Flood_
aktív tag
válasz
CptAdamica #3168 üzenetére
Csak ebben a nougat-os videóban van ilyen indító. Bár én is örülnék neki.
-
-
Ha telenoros egy készülék van esély rá hogy független?
-
kekkola
senior tag
Szia!
Én is S7-ről jöttem
Ami jobb az S7-ben az a kijelző és a kamera. A kijelző kb másfél napig zavart, kisebb a fényereje, a betekintési szög sem olyan és a színek is egy kicsit (!) fakóbbak. A kamerától az S7nél sem voltam elájulva, de az automata módot ott jobban megoldották.
Hangban, dizájnban (fém ház, forma) leveri a 10es az S7-est. A gyári füles eszméletlen gagyi az S7nél. A 10es sokkal jobb. Akksi kb egyforma, 4-5 óra SOT.
Sebesség kb ugyanaz, k...va gyors mindkettő.
Engem a fizikai gomb lenyomása nagyon zavart, ráadásul erősen is kellett nyomni és kattogós gagyi. A 10es hangja elég komoly fülesen keresztül. Na és a sense...Alapvetően nem szeretem a samut de az s7 megfogott és egy nagyon jól sikerült cumó lett.
Ami a 10est illeti azt érzem, hogy végre újra Htc. Nálam ha droid, akkor htc, remélem nem ba...ák el a renomét mert ez az U eddig eléggé csíp. -
válasz
CptAdamica #3168 üzenetére
Elég smooth.
-
CptAdamica
veterán
Megkapjuk a pixel launcher-t is, vagy ez csak a nova miatt ilyen? Amúgy elég jó lenne.
-
Bar1
aktív tag
3 héten belül érkezik az európai verziókba a Nougat, forrás:
LlabTooFeR -
Bossi
őstag
Sziasztok, ha minden igaz délután HTC10 tulaj leszek kíváncsian várom S7-ről térek át...
Fólia vagy üveg a kijelzőre ami ajánlott van esetleg?
Van bármi hiba amire érdemes figyelnem?köszönöm.
-
karldergroße
senior tag
"Bugos" a frissítés, ezért nincs...
-
Schanyee
senior tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy melyik a gyári (default) HTC csengőhang? Huawei-ről tértem át és átmásolta azt is.
Meg egy off kérdés, milyen programot érdemes arra használni, hogy mondjuk hétköznap este 11-kor elnémuljon a telefon magától?
Korábban volt egy kérdésem, azzalk kapcsolatban, hogy a tesztekben szidták hogy halk a beszéd hangszórója. Az én tapasztalatom az, hogy elég jó hangos (Honor 6-tal és pár Motorolával összehasonlítva). Szerencsére nem is kell a max hangerő, bőven elég a kisebb is.
-
kekkola
senior tag
-
karldergroße
senior tag
válasz
CptAdamica #3147 üzenetére
Az még jobb.
-
CptAdamica
veterán
válasz
karldergroße #3146 üzenetére
USA-ban lassan 2 hónapja indult el, nov 25-en...
-
karldergroße
senior tag
válasz
CptAdamica #3144 üzenetére
Az USA-ban, gondolom.
-
dosaa
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült leejtenem a telefont és ezzel a kijelző be is pókhálósodott...
Kérdésem, hogy melyik szerviz ajánlott és kb mennyibe kerül a csere?Köszönöm
-
CptAdamica
veterán
válasz
karldergroße #3141 üzenetére
Hol indult el 2 hete?
-
karldergroße
senior tag
válasz
Klaus Duran #3142 üzenetére
Majd meglátjuk, ha jön.
-
válasz
karldergroße #3141 üzenetére
-
karldergroße
senior tag
válasz
CptAdamica #3132 üzenetére
Továbbra sem értem: a frissítés már 2 hete elkezdődött, a neten rengeteg videó van róla. Miért kellett volna az európai frissítést külön bejelenteni?
-
keIdor
titán
válasz
Klaus Duran #3137 üzenetére
Ha az LG G6-on és a Samsung Galaxy S8-on lesz jack, akkor lehúzhatja a HTC a rolót, mert senki nem fogja őket választani. Ha viszont ezekről is lemarad, akkor csak mennek az Apple után. (még mindig)
-
kekkola
senior tag
válasz
Klaus Duran #3137 üzenetére
Nekem az Ocean nagyon tetszik. Sztem az egy jó gép lesz. Ez az U széria pedig felejtős.
-
-
keIdor
titán
válasz
CptAdamica #3135 üzenetére
Ahhoz képest hogy 2015 novembere körül én már megkaptam az akkori HTC One M9-emre a 6.0-át, most rendesen meg vannak csúszva. Meg elnézve a U szériát, hát, én nem ebbe az irányba mentem volna a helyükbe. Senkinek sem tetszenek a készülékek, többek között nekem sem. De gondolom nem ez a 10 utódja.
-
CptAdamica
veterán
válasz
karldergroße #3134 üzenetére
Most kezdődik az S7 frissítése, napokon belül valószínű mindenki megkapja. Az meg különösen gáz, hogy az utolsó biztonsági javítócsomag szintje: augusztus 1.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Még a Samsung S7 sem frissült, most kezdik, még hetekig tarthat, amíg mindenki megkapja. A HTC10-et Amerikában már hetek óta frissítik, tehát megelőzték a Samsungot. Majd lesz valahogy...
-
válasz
Igaz az appelnel így szokott lenni.
-
CptAdamica
veterán
válasz
karldergroße #3130 üzenetére
Reméltük, hogy ebből az alkalomból megajándékoznak minket vele, amúgy semmi.
-
És meg mi a fakkom?
HTC ultra
Ez ocsmány a concept videoban jobban nézett ki. -
karldergroße
senior tag
válasz
CptAdamica #3129 üzenetére
Mi köze van a frissítésnek az új telefonok bejelentéséhez?
-
CptAdamica
veterán
válasz
karldergroße #3128 üzenetére
Az új HTC telefonok, titkon reméltük, hogy most indítják az Európai frissítést.
-
karldergroße
senior tag
válasz
CptAdamica #3127 üzenetére
Milyen bejelentés?
-
CptAdamica
veterán
Megvolt a bejelentés, most sem kaptunk android 7-et, már várom, hogy mikor sztornózzák az európai verziót.
-
kekkola
senior tag
válasz
marcarc #3125 üzenetére
Én sem vennék üveg htc-t, gagyi, karcolódik és könnyen törik. S7 hátsó üvegcsere 22k... Volt S7 féltettem is emiatt. Én tok nélkül használom a 10est, imádom a formáját. Ma elejtettem és lett rajta egy mini sérülés, de lesza...m. Majd ha már sok lesz rajta és zavar, akkor tokba rakom.
-
marcarc
senior tag
Ha igaz h elmennek uveg iranyban akkor nekem a 10 volt az utolso HTC-m. Nekem nem kell uveg telefon, ha arra allna fel akkor samsungot vennek. 1 eves lesz a 10 em es egy darab hiba nincs a femen, olyan mintha most vettem volna ki a dobzbol es a mai napig megborzongat amikor kezben fogom. A most bemutatott U sorozat is mar samsungosodott termek, nem hiszem h nem lehetett valami mas kamera kavat kitalalni, hanem egy az egyben a s7 kiosztasat atvenni.
-
_Flood_
aktív tag
Nem értettem tegnap miért merült annyira a telefonom. A messenger és a facebook volt a ludas, letöröltem, újraraktam, de az akku szívás maradt. Ma meg kiderült hogy ettől volt: [link]
Már majdnem újra raktam a rendszert
-
Bar1
aktív tag
Onleaks szerint (xda-n olvastam) a HTC 11 is üveg lesz, MWC környékén lesz bejelente, áprlisi vagy május eleji szállítással (Snapdragon 835-ös szállításától függően).
Ez nagyon rossz hír, nem fém többé, pedig a HTC évről-évre tökéletesítette ezt a megoldást. Az üveg nem elegáns, ujjlenyomatgyűjtő és kézbe véve olyan, mintha egy zsíros tárgyat fogdosnánk...Az ideális megoldás Sharp Aquos Crystal/ Xiaomi MI Mix-jellegű minimálkáva és a szokásos minőségi HTC-fémház lett volna.
-
pg1966
senior tag
válasz
balu150 #3119 üzenetére
Nem lóg ki, a problémás a kijelző bal és jobb szélén lévő 1-2 mm-es sáv, na ott mindig elcsúszott, mert még ugye ott íves is az üveg, ezért azt levágtam, csak alul meg felül van, de az a vékony fehér sáv nem feltűnő.
Próbáltam már lefényképezni, de ott nem látszik, hogy milyen jó az anyaga. Szálcsiszolt hatású, kézzel is érezni, csillogó, ha a nap rásüt. -
-
balu150
csendes tag
Ha már pont erről van szó, van olyan aki a fehér előlaposra rakott fekete vagy bármilyen más skint? Mennyire tünteti el a fehér részeket? Raktatok a home gombra is? Melyik lehet a legjobb megoldás, hogy fekete legyen az előlap? dbrand, vagy más?
-
h4h01
senior tag
válasz
bakosszabolc #3109 üzenetére
Konkrétan feletted van az a hsz. amiben írtam róla.(Közepe felé). Az egy dolláros szállítás az csak limitált ideig érvényes..Tetejét, és az alját rémálom feltenni, de az a 2 darab árban már nem oszt nem szoroz, szal tehetsz vele egy próbát..Amúgy, csak akkor ajánlom ha vagy tok nélkül szeretnéd használni, és nincs más megoldás, vagy ha nagyon tetszik, mert túl van árazva, viszont minőségi, és kiválóan passzol rá, jók a kivágások. Amúgy ehhez a telefonhoz 2 db-ot küldenek..szal ha precision fit-et választod, akkor még kapsz hozzá egy standard verziót is..
-
kekkola
senior tag
válasz
balu150 #3110 üzenetére
Szia!
Nem beleszólni akarok, csak én ezt tapasztaltam.
Elvileg a számla nélkül is él rá a garancia, csak akkor nem a vásárlás napjától, hanem a gyártás napjától. Nekem erre ezt írta a htc support, amikor lekérdeztem egy készülék adatait és megírtam hogy nincs számla (elveszett):Dear XY,
Thank you for contacting HTC. We apologize for any inconvenience that you are facing. As per your inquiry, kindly note that the device IMEI XXX is shipped to Latvia and has two years as global warranty from the date of purchase so we recommend to you to contact the retailer if you can have a copy from the invoice from the system or we inform you by the warranty end date as per the fabric that it is 21/01/2018 .
Thank you again for contacting HTC.
(Egy kereskedő-szervízes ismerősöm ebben megerősített. Azt mondta, hogy a gyártás napjától indul a garancia, amennyiben nincs számla, ezt neked nem kell bizonyítani, ez tény. Amennyiben a vásárlás napjától induló garit szeretnéd érvényesíttetni, azt Neked kell bizonyítanod, pl egy számlával. Magyarul: ha van számla akkor annak dátumától indul a gari, ha nincs akkor pedig a gyártás napjától. Az hogy 27%-os vagy 0-ás a számla saját (!!) véleményem szerint a garancia szempontjából irreleváns. Ahol ki van írva hogy bruttó összeg, ott 27-es számlát fogsz kapni. Persze érdemesebb olyan helyen venni.)
-
balu150
csendes tag
Szia!
Ezek szerint, ha a dobozon ez a kód szerepel (EAN: 4718487688203 P/N: 99HAJH018-00), akkor a készülék biztosan 034-es CID-es, és nyugodtan megvehetem, mert van rá érvényes garancia. Feltéve, ha adnak 27%-os számlát és előre meg is mondja ezt a kódot a kereskedő. Ha jól értem. -
bakosszabolc
tag
Helo
Vett valaki Dbrand skint? Ha igen milyen? (kepéken szép) úgy latom bárhova postáznak 1 dollárért, Nehéz feltenni?
Koszi. -
h4h01
senior tag
válasz
tothjani81 #3107 üzenetére
Szia! Részletes keresésben keress rá a nevemre, pár kérdésedre fogsz kapni választ..Sztem azt is tudja mindenki már itt, h én ezt a telefont abszolút jobban szeretem az S7-nél, de ez abszolút egyéni preferencia..Páromank S7 van, neki fontos a kamera gyorsasága automata módban, valamint a szép kijelző, és a nőies forma..Legalábbis szerintem a sima S7 nem egy férfias telefon..Feketében még talán..
Röviden Spigen Crystal fólia 3db-os..Nem fogsz benne csalódni
Tok: Ringke onyx black Nagyon ajánlom, valamint én most egy átlátszó Ballistic Jewel tokot hasznalok ez iszonyat jó, de picit drágább..
Ringke
Ballistic
Kiegészítőkről még annyit, h ha Dbrand skint szeretnél, akkor javaslom csak a középső nagy "darabot", és a HTC logót, ugyanis a tetejére, és az aljára feltenni egy rémálom, szerintem élő ember nem képes rá..Ellenben S7-re iszonyú könnyű feltenni, de ennek a telefonnak olyan élei vannak, h nehéz feladat a felrakása..Amúgy én most ezzel a ballistic tokkal, és dbrand skinnel használom..Ez a tok nem szedi fel, bumszlinak tűnik, de iszonyat minőségi, és még védi is a telefont, nem mellesleg szép..
Melegedés nálam abszolút nincs, zsebben hordhatóság az határeset, de a mérete nekem tökéletes.
Összeszerelés 10/11..Egyik, hanem a legjobb, legminőségibb fémházas telefon.. Durability Test
Kb. Ennyi, remélem tudtam segíteni, amúgy a fórumban a nagy többség elégedett a készülékkel, voltak talán vannak is kivételek, de mindenkinek mások az igényei..Te is azok alapján válassz, ami neked fontos.. -
tothjani81
senior tag
Üdv mindenki.
Segítséget szeretnék kérni olyanoktól akik nap mint nap használnak ilyet. Több telefonon gondolkodom eddig az s7 edge volt az első helyen de a fúromon több problémát is látok felmerülni. Sokminden érdeklen ezzel a telóval kapcsolatban
használhatóság értem itt képernyő elérés alsó kezelőgombok elérése, újlenyomat olvasó használata illetve képernyő felélesztése miként lehetséges
ami nagyon érdekelne az a kijelzővédő fólia van e rá olyan ami minőségi rajta is marad nem jön le nem szedi le a tok mert ugye ez az s7 edge de még a sima s7 nél is komoly probléma
tok ki milyet használ rá mennyire illeszkednek.
Üzemidő, melegedés, zsebben hordhatóság, összeszerelési minőség.
tudom sok a kérdésem de befürödtem kutakodás nélkül beleugrottam egy cat s60 ba amit vissza is küldtem mert szinte használhatatlan nem esik kézre nincs rá tok mundjuk nem is kell elvileg mert mild szabványos azért is ugrottam bele
most komoly fejtörést okoz az új kiválasztása ezért érdeklődnék olyanoktól akik a mindennapjaikban használják -
válasz
CptAdamica #3104 üzenetére
Olyan edges beütése lett?
-
válasz
CptAdamica #3102 üzenetére
Ez fog megjelenni hamarosan?
-
CptAdamica
veterán
HTC Ocean jónak ígérkezik, nincsenek rajta fizikai gombok. Viszont a jack hiánya nagyon nagy fail.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest