- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
válasz
balu150 #3110 üzenetére
Szia!
Nem beleszólni akarok, csak én ezt tapasztaltam.
Elvileg a számla nélkül is él rá a garancia, csak akkor nem a vásárlás napjától, hanem a gyártás napjától. Nekem erre ezt írta a htc support, amikor lekérdeztem egy készülék adatait és megírtam hogy nincs számla (elveszett):Dear XY,
Thank you for contacting HTC. We apologize for any inconvenience that you are facing. As per your inquiry, kindly note that the device IMEI XXX is shipped to Latvia and has two years as global warranty from the date of purchase so we recommend to you to contact the retailer if you can have a copy from the invoice from the system or we inform you by the warranty end date as per the fabric that it is 21/01/2018 .
Thank you again for contacting HTC.
(Egy kereskedő-szervízes ismerősöm ebben megerősített. Azt mondta, hogy a gyártás napjától indul a garancia, amennyiben nincs számla, ezt neked nem kell bizonyítani, ez tény. Amennyiben a vásárlás napjától induló garit szeretnéd érvényesíttetni, azt Neked kell bizonyítanod, pl egy számlával. Magyarul: ha van számla akkor annak dátumától indul a gari, ha nincs akkor pedig a gyártás napjától. Az hogy 27%-os vagy 0-ás a számla saját (!!) véleményem szerint a garancia szempontjából irreleváns. Ahol ki van írva hogy bruttó összeg, ott 27-es számlát fogsz kapni. Persze érdemesebb olyan helyen venni.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest