- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy nálunk is (Magyarországon) elérhető ütésálló (leejtés/ledobás) tokot a telefonra? Több ajánlás is jöhet nyugodtan, megköszönök minden segítséget!
Üdv,
Lizardman -
Schanyee
senior tag
válasz
turikoczka #3296 üzenetére
-
válasz
turikoczka #3296 üzenetére
Szegeden az Árkádban a Telekomnal ki van rakva.
-
turikoczka
aktív tag
Nem tudjátok hol lehetne megnyomogatni a telefont?Egy telekom üzletbe se láttam kirakva, voltam pár MM is de semmi...
-
i400
senior tag
_Flood_, Tyer: köszi a tippeket megnézem őket
-
Az értesitési led hány szint tud? Jól látszik?
-
Tyer
őstag
Én a pure calendar-jait (meg a pure grid-et is) használom, nagy megelégedéssel évek óta. (2013)
-
i400
senior tag
Köszi mindenkinek a választ! A hangerő nem érdekes csak a gomb meg a mikrofon működjön
no nem azért mert le akarnám cserélni a gyárit, mert az zseniálisan szól.
Viszont nem tudna ajánlani valaki olyan naptár widgetet mint ami a korábbi sense-ben volt? 4x1 méretű mutassa a mai meg a holnapi napot. Kipróbáltam párat és nem igazán voltam velük megelégedve... a smooth calendar szerintem 6 év alatt sokat nem változott
-
-
válasz
kekkola #3282 üzenetére
Pontosan ott veszem majd meg igaz olcsóbban is megtudnám venni, de itt legalább ki próbálhatom, mert pl a mobil laptop shopban ami alul van ott meg hamis spegin tokokat árulnak mikor ki próbáltam az i5s-re elég érdekesen állt rajta lógott mint tehénen a gatya azt rendeltem a speed shopból az már jó volt.
Amúgy te is szegedi vagy? -
i400
senior tag
Azt nem tudjátok hogy a jack kiosztása egyezik e az iphone-nal? Tehát az almával kompatibilis mikrofonos felvevőgombos headsetek itt is ugyanúgy működnek?
-
kekkola
senior tag
Szegeden az Árkádban van egy tok-shop jelleg. Szerk: Ez az! A folyosón egy ilyen kis kirakodós pult, valahol középen. Ott múltkor kérdeztem, volt kb 3-4 féle tok a 10esre, asszem rugged armor is volt, ha jól emlékszem. Ez most jutott eszembe.
A slim armor lehet hogy jól véd, de húzza a zsebemet a telefon és elég vastag is.
-
Tyer
őstag
Mert kb. 10-15-ért lenne érdemes adniuk, és nem lenne hely a Samsung, meg iPhone tokoknak.
Komolyra forditva: Valószínűleg nem érné meg tartani azt a 10 db-ot, amit megvennénk. Kicsi a kereslet...
Egyáltalán bárhol találsz 10-re tokot? Nem. És i7-re? Lassan már s8ra is lehet tokot venni minden sarkon -
kekkola
senior tag
-
Na megszületett a végleges döntésem Kp-ra veszem a Smartshopból ami 150eft kb
Az m9-esemet eladtam. -
h4h01
senior tag
Futáshoz karpántot nem használ valaki? MM-ben néztem őket valamelyik nap, de azok ilyen hát-hát..Esetleg valaki tud ajánlani valami jól bevált, minőségibb darabot?
-
Tyer
őstag
Nekem meg Ő vált be, nekem ilyen a "védős" tokom
-
Nekem ez jön be. https://www.spigen.com/products/htc-10-case-rugged-armor
-
Tyer
őstag
Én arra jutottam, hogy jó a fólia, és valóban jó a fólia
990-ért rendeltem egyet, amiben volt egy matt, és egy fényes, a fényest tettem fel, azota is remek
Ha gond lenne még mindig van egy matt-om
-
válasz
CptAdamica #3261 üzenetére
Nincs is ra.
-
Bossi
őstag
Esetleg ezt próbálta valaki?
-
balu150
csendes tag
-
h4h01
senior tag
Azért elég rendesen vannak gondok ennél a nougat-nál
Azt olvasom napok óta hogy, ez a gyártó visszavonta, a másiknál késik, a harmadik leállította stb..
-
-
i400
senior tag
Megrendeltem a nilkin frosted és a spigen ultra thin tokjait kíváncsi vagyok milyenek lesznek. M7-en a nilkin nagyon jó volt!
-
Vásárolt mar valaki a smartshopbol hitelre Htc 10-est?
-
h4h01
senior tag
-
kekkola
senior tag
Ez a néma üzemmód alapesetben. Minden értesítés megérkezik, csak nem jelez hanggal és rezgéssel. Testre lehet szabni a beállításokban, hogy milyen alkalmazástól milyen értesítést szeretnél kapni. Pl. a viber jelezzen hanggal és a ha a barátnőd hív akkor az kicsörögjön hangosan - minden más néma marad. Ütemezni is lehet. Okos szerintem.
-
feenty
aktív tag
Thaiföldön ma landolt a Nougat, a januári biztonsági frissítésekkel együtt, szóval könnyen meglehet, hogy eddig tartott a frissítés visszatartása/javítása és lassacskán elérkezik ide is.
-
Kronk
őstag
Nem tudom milyen gond lehet, de két asus routerrel is szívok sajnos, otthon egy ac87u-van (cégnél ac68u), igaz 2 szobával odébb (sima tégla válaszfal), de amíg a laptopon folyamatos mind a 2.4GHz, és az 5GHz, addig a telefon néha eldobja (tudom a laptopban persze jobb antenna van), persze ha mellette állok, én is tudok speedtesten mérni közel 500Mbps-t. De volt már, hogy mellette állva is megszakadt a wifi, ebben reménykedem, hogy az új radio segít esetleg ebben. Meglássuk...
-
ferob
őstag
válasz
CptAdamica #3238 üzenetére
Azért erre nem alapoznék, hogy melyik szolgáltató miként hozza össze, mert amikor már egy harmadik fél is beleszól a dolgokba, akkor az minden, de nem hatékony és gyors.
Persze valószínűleg hamarabb elérhető lesz egyes szolgáltatóknál, mint régebben, de szerintem ettől sokat várni nem érdemes.(#3237) Kronk: Újabb radio firmware-rel érkezik a frissítés, de akinek eddig problémája volt, annak nem hiszem, hogy sok dolog változna, mivel előtte is leginkább a környezet és a router okozta.
Régebbi verzió alatt is mértem már 400 megabites sebességet, szóval eddig sem volt vele komolyabb probléma. -
Kronk
őstag
2.41.401.3?
Létezik, hogy lesz benne:
Wi-Fi Improvements?
Network Improvements? -
ferob
őstag
válasz
CptAdamica #3234 üzenetére
Meglepő vagy sem, de már megvan a végleges verzió, a további késés leginkább csak azért van, mert több CID-re, köztük szolgáltatótól származóakra is elérhetővé akarják tenni, más kérdés, hogy ez mennyire tud megvalósulni, valamint a független európai M9 is ebben az időben fogja megkapni a frissítést.
-
kekkola
senior tag
válasz
CptAdamica #3234 üzenetére
Ne reménykedj!
-
CptAdamica
veterán
-
pg1966
senior tag
-
ferob
őstag
válasz
actuallyy #3231 üzenetére
A töltőfejből célszerűbb az egy USB porttal rendelkező típust venni a nagyobb teljesítmény miatt, ez ugyanúgy igaz a kábel nélküli autós töltőre is, de abból azt a típust linkelted, így az megfelelő, valamint ezekhez már a linkelt típusú kábel szükséges legalább, hogy ki lehessen használni őket.
Mindegyiket használom a megjelenésük óta, ami pl. a töltőfejnél és a kábelnél már egy évet jelent, és a készülékkel is megfelelően működnek. -
actuallyy
csendes tag
válasz
balu150 #3224 üzenetére
december közepén rendeltem ezeket, remélem 1-2 héten belül megjön, akkor tudok véleményt mondani ezekről...bár olvasgattam elég sokat, de mindenki dícsérte
http://www.banggood.com/BlitzWolf-Qualcomm-Certified-Quick-Charger-QC-3_0-33W-USB-Type-C-BW-C8-Car-Charger-with-Micro-Cable-p-1049848.html
http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S6-QC3_0-2_4A-30W-Dual-USB-EU-Adapter-Charger-With-Power3S-Tech-p-1047935.html
http://www.banggood.com/BlitzWolf-3A-USB-Type-C-Reversible-3_33ft-1m-Data-Cable-p-1013479.html
-
spm
tag
Melyik gyártó kábelei közül érdemes választani? Anker, Aukey jók?
-
balu150
csendes tag
Nem használ senki szivargyújtós töltőt?
Abban segítsetek akkor légyszi, hogy kell-e valamire figyelni, hogy milyet vegyek. Van olyan adat, amit ha nem veszek figyelembe, akkor kárt tehet a telefonban a töltő?
Nagyon köszi! -
Ezt a tokot néztem ki a leendő 10-esemnek, van ilyen valakinek?
https://www.speedshop.hu/termekek/2022962/spigen-sgp-rugged-armor-htc-10-black-hatlap-tok.html -
válasz
CptAdamica #3221 üzenetére
Akkor az 8 hónapos, az már sztem sok.
-
válasz
CptAdamica #3219 üzenetére
Ha jó látom ez májusi?
-
Tud valaki olyan boltot ahol max 150eft kapok 100% független telot?
-
ferob
őstag
HTC 10 M10h (Grau) - Telekom Deutschland GmbH
MID: 2PS620000
CID: T-MOB101EAN: 4021114210464
P/N: 99HAJH066-00Tehát ez nem egy független európai modell, hanem a német Telekomtól származó, szolgáltatói CID-del rendelkező szürke készülék, amin csak hálózati zár nincs.
A frissítéseket leginkább késve kapja meg az egyéni CID miatt, mivel így a szolgáltatón is múlik, hogy mikor ad ki frissítést a telefonra.
Csak akkor érdemes megvásárolni, ha utána hajlandó vagy beruházni az S-OFF állapotba, viszont mivel eredeti számlát nem tudsz felmutatni majd, ami értelemszerűen a német szolgáltatótól származik, ezért lehetnek gondok egy esetleges garanciális ügyintézés kapcsán.Az új állapotról pedig annyit, hogy kétlem, hogy ez sose lett volna bekapcsolva, mert a dobozon sincs rajta a fólia, így minimum ki lett bontva.
-
-
ferob
őstag
válasz
Acheron #3201 üzenetére
Mint említettem, Magyarországon az összes szolgáltatótól származó készülék megegyezik mind hardveresen, mind szoftveresen a szolgáltatófüggetlen európai modellel, így a CID sem szolgáltatós és a szoftver is szolgáltatótól független, így pontosan akkor érkezik a frissítés, amikor a többi európai készülékre.
Továbbá egy vonalkód önmagában nem határozza meg, hogy egy készülék rendelkezik-e hálózati zárral, ennek a meglétét egy mezei tulajdonos csak egy másik szolgáltató SIM kártyájával tudja ellenőrizni.
(#3205) Tiger.: Tehát önmagában ilyen módon a hálózati zár megléte nem derül ki.
-
Acheron
őstag
Ha a korábbi hozzászólás linkjében található számokat látod a készülék dobozán, akkor igen. Az EAN feliratot (Európai gyártmány kód) a doboz oldalán lévő négy vonalkód közül a jobb felsőnél találod (vonalkód alatt a linkelt számok), a P /N szám közvetlenül alatta található (jobb alsó vonalkód).
Lehet egyszerűbb, ha ezt a két számot (EAN + P/N) beírod ide a fórumra, és a hozzáértők ez alapján többet tudnak segíteni a régiót illetően (én csak mezei user vagyok, de vannak itt igazi szakértők is - nem véletlenül linkeltem a fenti hozzászólást)
-
Acheron
őstag
Szia!
Alapvetően nem gondolom, hogy megéri vesződni a függetlenítéssel, ha eredendően ez a cél, egyszerűbb eleve függetlenül megvenni (a fentebb már írt költségvonzatok, no meg, ha jól tudom, ez csak a SIM lock feloldást jelenti, attól a szolgáltatói szoftver marad - de ebben kijavítanak a hozzáértőbbek, ha nem így van). Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy egy szolgáltató függő, vagy akár csak szolgáltatói brandelt szofttal futó telefon különösebb hátrányban lenne egy eleve függetlentől. Ha valaki évek óta az adott szolgáltató előfizetője, és nem is tervez váltani, annak akár jó vétel is lehet egy jó előfizetéshez, vagy kamatmentes részletekre. Azt, hogy lesz -e eltérés a frissítésekben a függetlenhez képest, és ha lenne is, fog -e ez bármilyen hátrányt jelenteni, szerintem előre lehetetlen megmondani.
(#3200) Tiger: A CID Getter megmondja neked a telefon CID számát, a régiót pedig megtalálod a CID alapján pl itt. (Nem csak One X+)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest