Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
Nekem Polar M400-zal tökély
-
Tiger.
nagyúr
Van itt olyan aki pebble órát használ?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Rendben, köszi a válaszokat!
-
-
-
PTomi92
aktív tag
-
atikó
őstag
Usv type c csatlakozos JBL actív zajszuros fülese van valakinek?
-
kekkola
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én pl azon agyalok jelenleg hogy veszek egy BT fülest, mert zavar a kábel sok esetben. Így kb nem nagyon érdekel hogy van-e jack. Mondjuk attól még lehetne, de így eggyel több dolog amivel tele lehet röfögni az aktuális topikot

-
Kronk
őstag
-
Pori12
tag
Köszi!
Most működött egyszerűen SIM-mel reset-elve. Nem értem először miért nem, de már nem is érdekes.
Még egy kérdés, a helymeghatározásnál "Nagy pontosság" van beállítva, és a tartózkodási helyemet "Üröm"-ön érzékeli (az óra-időjárás widget, a térkép, stb.). Valójában kb. 120 km-rel odébb vagyok. Szinte minden HTC telómnál jellemző volt ez (M7, M8, M10).
Másnál is így működik, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
-
Pori12
tag
Sziasztok!
Vásároltam használtan egy 10-est, mely az Egyesült Királyságból származik. Gyári visszaállításnál nem kínált fel magyar nyelvet, az eladó srác kiválasztotta az angol nyelvet, majd beletette a magyar (Voda) SIM kártyáját és átállt a készülék full magyar nyelvre.Így vettem át, majd elbabráltam itthon, lefuttattam a visszaállítást, a SIM kártyámról (Telenor) rögtön felismerte és az első képernyőnél felajánlotta a magyar nyelvet, de a telepítési beállításoknál már el is tűnt a magyar és az óta csak angolul tud.
Hogy lehet, hogy az eladó tudta teljes magyar nyelvvel működtetni, nekem meg nem megy?

-
kekkola
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
+1
Na meg a hozzászólásokban csak olyan ember véleményét lehet olvasni, akiknek még sosem volt HTC-jük. Ráadásul mindig ugyanazok jönnek és mindig ugyanazt a szánalom szöveget tolják
drága, káva, csőd... kb ennyivel össze lehet foglalni minden topikot. 
(#4174) kbadam83: milyen üzletben vetted?
-
kbadam83
senior tag
válasz
kekkola
üzenetére
Nem hasznaltam HTC 10-et sosem! Amit tudok, h en sokat fenykepezem a kisfiamat es a HTC Ultra ha csak gyorsba lefotozom a fiamat, akkor joval gyengebb kepet csinal mint az iPhone csinalt. Kameraba nem eros legalabb is az automatikus kep keszitesbe, lehet manualis allitassal jot csinal.
-
nincsnév007
addikt
válasz
rendszergazd
üzenetére
nem HTC 10-em van de hasonló, üdv a klubban

-
rendszergazd
csendes tag
holnap érkezik meg a htc 10-esem csatlakozok a klubhoz.
az előző okostelefonom htc Kaiser volt utoljára olyan 4 éve. egy kicsit félek a telefon okosabb lesz mint én 
-
kbadam83
senior tag
válasz
kekkola
üzenetére
Hát eléggé lehúzták szegénykét a teszteken!
Nekem nagyon tetszik, annyi h iPhone 7-rol valtottam es a fenykepezoje az iPhone-nak merfoldekkel jobb sajnos :-(
Amugy a tobbi resze eddig nagyon bejovos szamomra.
A masodlagos kijelzot egy nagy baromsagnak tartottam eddig, de igy 2 nap utan nagyon imadom ezt benne! -
kbadam83
senior tag
Sziasztok, tegnap elott kaptam egy HTC U Ultra keszuleket. Mindent szepen betudok rajta allitani, csak az az egy zavar, h sehol sem tudok egy dolgot kikapcsolni benne.
Ujjlenyomat olvasasakor es a kepernyozar-hoz tartozo PIN kod beirasakor nem szeretnem h rezegjen az erintes visszajelzesekor.
Tudom, h nem ez a keszulek topikja de remeletem, h tudtok segiteni. -
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben említésre került ebben a topikban, hogy milyen fajta billentyűzetet használt az m8, és használ a 10-es. Tudnátok ebben segíteni? Nem találom a bejegyzést és valahogy nem tudom ezt az újat megszokni 😑. -
Tiger.
nagyúr
válasz
rendszergazd
üzenetére
4% merült 1 óra alatt
-
egy folderban csak 4x4 ikon lehet? Esetleg ezt lehet bővíteni? Games mappám többet igényelne és a Games 2 folder elég gázul néz ki... tudom az lesz, hogy minek játszok annyit lol

-
CptAdamica
nagyúr
válasz
rendszergazd
üzenetére
Én nem vettem észre eddig ilyet, pedig már megvan fél éve. Most éppen 2 nap 21 óra után raktam fel töltőre, most keveset piszkáltam.
-
rendszergazd
csendes tag
régebbi htc 10 tulajdonosoktól kérdezném hogy az akkumulátor üzemideje menyivel csökkent nagyjából a gyári gyors töltővel használva a készüléket, esetleg volt-e szükség akkumulátor cserére elhasználódás miatt (drasztikus üzemidő csökkenésre gondolok )?
-
kekkola
senior tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Pi music player? Én azt használom, egész jó.
-
ferob
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ami ugye teljesen témán kívüli a topikban, így ha már ennyi hozzászólást írtatok róla, akkor legközelebb tegyétek OFF-ba.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Litván Zongora
üzenetére
lol, azt nem tudom, lehet akkor egy bug
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Érdekes. A balról jobbra húzást próbáltam, nem engedi. (Elhúzódik és visszaugrik.)
-
nincsnév007
addikt
válasz
Litván Zongora
üzenetére
a hangszínszabályzó a képernyőn balról jobbra húzással lehet előhivni, Ilyen oldal menü. Az albumot azt nem tudom, nekem nem ad ki semmilyen életrajzi adatokat, egyből lehet választani a zenét.
-
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Kipróbáltam.
Több a kakaó benne, mint a többiekben, de ha olyan jó a kezelőfelülete, akkor elmondod, hol lehet lejátszás közben a hangszínszabályozóra ugrani?
Egyszerűen nem találok ilyen lehetőséget, csak kínkeserves visszalépésekkel. Edzés közben ez nem opció. Biztos van egy egyszerűbb lehetőség.
Az se ártana, ha az albumra való bökés után nem az életrajzi adatokkal nyitna, ami senkit sem érdekel, hanem a dalokat jelenítené meg. Ilyen beállítást se találtam. -
barmar
aktív tag
arra van tippetek hogy a gyári időjárás app mért nem tudja frissíteni a jelenlegi pozíción az időjárást? azt írja h nem tudja meghatározni a helyem. pedig gps ok, maps megtalál.
másik, hogy ujjlenyomat szenzor rezgése kikapcsolható e a telefon feloldásánál. bocs ha már voltak ezek a kérdések.
köszi -
Tiger.
nagyúr
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Akkor a le esesnel védi.
-
-
nincsnév007
addikt
vagy még próbáljátok ki a BlackPlayer, ez is nagyon jó, hangzás, felülete nagyon pöpec. én csak ajánlani tudom

-
kekkola
senior tag
válasz
rendszergazd
üzenetére
Én észre sem vettem. Most sem látom

-
pg1966
senior tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Egy próbát szerintem megér.
-
kekkola
senior tag
-
-
barmar
aktív tag
válasz
rendszergazd
üzenetére
halványan látható és csak fehér háttérnél.
egy gyors kérdésem lenne: sense gyári launcheren lehet állítani a képernyőrácsot? tehát hogy hányszor hány ikon férjen el a kezdőképernyőn? nem találok ilyet.
köszi! -
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Ha van pereme akkor védi a kijelzot, ha nincs akkor cumi.
-
pg1966
senior tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Én a "jetAudio Music Player"-t használom, még nem próbáltad?
-
Amúgy ismét kipróbáltam a Poweramp lejátszót - azért ismét, mert az LG V10 topicban rágták a fülem, hogy ez nyújtja a legjobb minőséget, de a V10-zel számomra ez nem igazolódott, a Payer Pro egyszerűen jobban szólt.
A HTC 10-zel azonban fordult a kocka, ezzel a telefonnal megítélésem szerint már a Powerampé a dinamikusabb, minőségibb hang. A user interface azonban egy katasztrófa - vagy csak én nem értek hozzá? Aki komolyabban használja ezt az appot, esetleg segítene abban, hogy:
- Komolyan gondolták, hogy portrait módban az equalizer frekisávjainak fele nem látszik, egyszerűen lelóg a képernyőről?!
Van erre valami megoldás azon kívül, hogy landscape-be fordítom a telefont (ez ugyanis nem mindig megoldható)? Lehet persze scrollozni, amitől nyilván azonnal elállítódik néhány sáv... 
- Ugyancsak a hangbeállításoknál, van olyan képernyő, amin minden egyszerre ott van, amit az ember használni szokott? Pre-gain, EQ, bass, treble, virtualizáló? Ezekért állandóan kattingatni kell, sose érhetőek el egy képernyőről - vagy legalábbis nem találtam még meg.
- Miért olyan veszettül érzékeny minden gomb? Szinte képtelenség elsőre beállítani valamit, mert a legkisebb érintésre is csavarodik minden föl az égbe, vagy halkul el azonnal. Az EQ fadereken nincs fényjelzés, ha nullától eltér a beállítás, mint más normális lejátszókón. Nincs snap sem a nulla álláshoz (amikor kicsit megáll nullánál a fader, vagy legalább apró vibrajelzést ad, ha áthalad ott). Ez minden témával ilyen, vagy esetleg állítható valahogy?
Úgy általában is az a benyomásom, hogy minden marginális túró állítható rajta, csak pont az nem, ami napi rendszerességgel gondot okoz.
De mondjuk ez még csak az első nap volt... 
-
-
pg1966
senior tag
válasz
rendszergazd
üzenetére
Kicsit visszalapozol, találsz itt boltokat!
-
kekkola
senior tag
válasz
rendszergazd
üzenetére
.
-
rendszergazd
csendes tag
-
Derrewyn
senior tag
válasz
rendszergazd
üzenetére
Mivel íves a háta, és a kamera is kiáll belőle, ezért nem túl stabil, illetve csúszik is. Persze azért egy sima asztalon lehet használni, de valamilyen tok mindenképpen ajánlott.
Más régiós készülékre is lehet magyar nyelvet telepíteni, ne ez alapján akard beazonosítani a EU modellt.
-
rendszergazd
csendes tag
üdv, akinek van ilyen telefonja attól kérdezném: mennyire csúszik a telefon külömböző felületeken, és mennyire stabil a fekvése tok nélkül?
illetve amelyik készüléken van magyar nyel az mindig eu eladásra szánt termék?
-
Tiger.
nagyúr
Bealitom a naptárnal az emlékeztetőt de nem ad hangot, jelez, óra jelzi is de telefon süket.
-
doggie
aktív tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Sajnos csatlakozom, billentyűs hangszer kolléga tapasztalatához, épp ebben a pillanatban indult magától újra a telefonom.
Nem elég, hogy 100km-es környezetben nincs tmx átvevőpont (postán, futárral sehogy nem lehet eljuttatni hozzájuk, csak személyesen) a garanciális beragadt fókusz miatt, így használhatatlan a kamera, még ilyen furcsa dolgok sem segítik, hogy ismét htc rajongó legyek. :-(
Semmi különleges app nem futott, yatse ment a háttérben, mert épp kodiztam. Van valakinek ötlete ezekre az újraindulásokra? Kamera miatt, most állítottam vissza nemrég factory resettel, szinte alig van rajta alkalmazás, nem hinném, hogy azok okozzák.
Esetleg van ötletetek, amíg nem jut el hivatalos szervizbe mivel lehetne a kamera lencse fókuszát kimozdítani a beragadt pozícióból? 3rd party app és factory reset megvolt. -
Wapi
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. A Spotify alkalmazásban a letöltött zenék a belső meghajtón tárolódnak, annak ellenére, hogy engedélyezett a hozzáférés számára a külső tárhelyhez. Van valamilyen trükk, beállítás, ami elkerülte a figyelmem, hogy a letöltött lejátszási listák a külső meghajtóra kerüljenek és ott fel is ismerje az app? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kekkola
senior tag
Az az üzleti modell, hogy szürke importosak a készülékek, nem közvetlen gyártói beszerzés. Nem tudom mi nem érthető ezen. Ha EU modelled van akkor él rá a két év gyártói garancia. Ha van számlád akkor a vásárlás időpontjától, ha nincs akkor meg a gyártás időpontjától. A budaörsi tmx-be kell vinni akik elküldik a gyári szervízbe (jelenleg romániába). Amennyiben írsz a htc-nek e-mailt ezt meg is fogják erősíteni, pár levélváltásom volt velük ez ügyben.
(pl: "Thank you for contacting HTC. We apologize for any inconvenience that you are facing. As per your inquiry, kindly note that the device (xxx-imei) is shipped to Latvia and has two years as global warranty from the date of purchase so we recommend to you to contact the retailer if you can have a copy from the invoice from the system or we inform you by the warranty end date as per the fabric that it is 21/01/2018" ... elveszett a számlája a készüléknek és emiatt kontaktoltam velük) . Nem számít hogy hol vetted, a lényeg hogy EU modell legyen és viszlát. A 034es cid meg független EU modell, tehát van 2 év gyári garanciád. -
1. Nincs külön kívánsága. Használhatod a mostanit is, egy másik kábellel.
2. Vannak, de a telefon nem az USB-C töltési szabványt használja, szóval inkább sima töltő vagy Qualcomm QC-s kell neked.
3. Igazándiból bármire használhatóak.
Itt is arra kell figyelni, mint minden USB-C régi USB átalakítónál, hogy megbízható márkájú legyen. De ma már a legtöbb gyártó terméke megfelel a szabványnak. -
baliga
tag
válasz
rolixxx
üzenetére
Helló, én is vacilláltam hol vegyek telefont, mert jelentős az árkülönbözet. Valamiért a két év gyári garancia az olcsóbb helyeken (gsm boltok), a saját bevallásuk alapján, többnyire nincs, csak 1 év forgalmazóit adnak (vagyis nekik kell visszavinni). Ezt az üzleti modellt (hogy nincs a két év gyári gari) igazából itt a fórumon sem sikerült megfejteni.
Végül megvettem az egyik gsm boltban, eddig nincs gond, a telefon európai modell. A topicgazda a CID számra (ez jelzi, hova szánták a készüléket) hívta fel a figyelmem, az is stimmelt, HTC_034 . -
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Most van beszerzés alatt a telefon és gondolkodóba ejtett a töltés témája. Van pár kérdésem, melyekre ha válaszoltok előre is köszönöm:
1. Mivel autóban is szoktam a mostani M8-at tölteni így a 10-esnél is valószínű. Milyen megbízható töltőt tudtok ajánlani,ami megfelel a 10-es kívánalmainak?
2. Vannak-e olyan autós töltők melyek mind hagyományos, mind a Type C szabványú töltést képesek biztosítani, akár egyszerre is (két külön kimeneten)?
3. A neten találni olyan adaptert ami a micro USB-s csatlakozót alakít Type C formátumúvá, ezekről van vélemyény? Igazából mire használhatóak?
Tudnátok linkelni egy jó leírást ebben a témakörben? Én nem találtam

Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubuntu Linux
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az előző okostelefonom htc Kaiser volt utoljára olyan 4 éve. egy kicsit félek a telefon okosabb lesz mint én

Egyszerűen nem találok ilyen lehetőséget, csak kínkeserves visszalépésekkel. Edzés közben ez nem opció. Biztos van egy egyszerűbb lehetőség.
Van erre valami megoldás azon kívül, hogy landscape-be fordítom a telefont (ez ugyanis nem mindig megoldható)? Lehet persze scrollozni, amitől nyilván azonnal elállítódik néhány sáv...