Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h4h01

    senior tag

    válasz tothjani81 #3107 üzenetére

    Szia! Részletes keresésben keress rá a nevemre, pár kérdésedre fogsz kapni választ..Sztem azt is tudja mindenki már itt, h én ezt a telefont abszolút jobban szeretem az S7-nél, de ez abszolút egyéni preferencia..Páromank S7 van, neki fontos a kamera gyorsasága automata módban, valamint a szép kijelző, és a nőies forma..Legalábbis szerintem a sima S7 nem egy férfias telefon..Feketében még talán..
    Röviden Spigen Crystal fólia 3db-os..Nem fogsz benne csalódni
    Tok: Ringke onyx black Nagyon ajánlom, valamint én most egy átlátszó Ballistic Jewel tokot hasznalok ez iszonyat jó, de picit drágább..
    Ringke
    Ballistic
    Kiegészítőkről még annyit, h ha Dbrand skint szeretnél, akkor javaslom csak a középső nagy "darabot", és a HTC logót, ugyanis a tetejére, és az aljára feltenni egy rémálom, szerintem élő ember nem képes rá..Ellenben S7-re iszonyú könnyű feltenni, de ennek a telefonnak olyan élei vannak, h nehéz feladat a felrakása..Amúgy én most ezzel a ballistic tokkal, és dbrand skinnel használom..Ez a tok nem szedi fel, bumszlinak tűnik, de iszonyat minőségi, és még védi is a telefont, nem mellesleg szép..
    Melegedés nálam abszolút nincs, zsebben hordhatóság az határeset, de a mérete nekem tökéletes.
    Összeszerelés 10/11..Egyik, hanem a legjobb, legminőségibb fémházas telefon.. Durability Test
    Kb. Ennyi, remélem tudtam segíteni, amúgy a fórumban a nagy többség elégedett a készülékkel, voltak talán vannak is kivételek, de mindenkinek mások az igényei..Te is azok alapján válassz, ami neked fontos..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák