- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nordzsi
csendes tag
válasz
marcarc #5221 üzenetére
Nálam ezt akkor csinálja ha fényképezni szeretnék kb. 30%-os akkukapacitás alatt nem lehet fényképezni, mert rögtön újraindul, fényképezés nélkül pedig "normálisan" merül akár 1%-ig kikapcsolás nélkül....
Mondjuk nem izgat mert fél év múlva búcsú tőle, feltéve ha kiadnak egy normális telefont, ezalatt visszatérés a fémházhoz kategóriát értem mert ez az üveg törik mint a ropi megoldás nem jön be, akkor inkább kicseréltetem végszükség esetén ebben az akksit
Nem, nekem nem kell indukciós töltés, inkább strapabíróbb telefon kell
-
Yeffy
veterán
válasz
marcarc #4240 üzenetére
azok a fulesarak, lol
nem gyengek.
ezek nyilvan jo fulesek (kerdes, milyen zeneket szoktal hallgatni?), de mi a helyzet a gyarival? az is jo? ha elszarodik egy ev utan, be lehet szerezni ujonnan? lattam valaki feljeb irta, h Mo-n lehetseges. nem tudom, itt kint is igaz-e. mindegy, max utananezek -
Yeffy
veterán
válasz
marcarc #4223 üzenetére
bocsi a kulon postokert, de tul hosszu lenne...
- a DAC nagyon jo, a gyari fules is kivallo Bose fulessel qc20/qc35 meg jobb. Nem fogod megbanni, ha ez egy fontos szempont. mindenkeppen az, ennek nagyon orulok, hatalmas +1!!
egy kerdes, ez a qc20/35, ezek mit jelentenek?
- Nougat hivatalason usaban novemberben startolt, EU ba mar csak januar vege februar elejen ert ide viszont akkor mar hibamentesen mig US tulajoknak volt vele szivas. ertem. akkor erre meg a 8.0 vagy O vagy tudja a tokom, mi lesz a neve fogja megkapni, es slussz? eppenseggel nem olyan veszes, kibirhato szamomra, ha hibatlanul, doccenesek meg anomaliak nelkul operal.
- van gyari app amivel minden szoftvert tudsz vedeni ujjlenyomattal. szinten orulok neki nagyon!
-Akksi nalam per pill vegyes erzelmek, bar nem artana egy app reviziot tartani. Atlagosan 3 ora feletti SOT. igen, itt lehetne kicsit jobb, de asszem nagyjabol meg tudok vele baratkozni.
- nekem a Silver verzio van, vegig nilkin tokban volt, folia nelkul. Vigyaztam is ra, szval nekem tokeletes allapotban van. A speaker grill eleg sok zsebszoszt osszeszedett es nem igazan takarithato. A usb kornyeken kicsit karcos. A sotet szurke biztos, hogy serulekenyebb, tekintve h nem anyagaban festett. na bakker, nekem pont a sotetszurke tetszik, nem anyagaban festett?ez mondjuk nem hatalmas, de kicsit szerintem gaz, foleg, ha kopik, garancia lejarta elott nem lehet csereltetni/felujittatni a hazat, gondolom?
de ahogy irtam feljebb, tok ugyis lesz rajta, de lehet, h skinezve lesz.ma megneztem eloben, szep, sajna csak dummy "telo" volt, nem mukodo, de kulseje bejon, szine bejon, merete meg pont jo, egy kezzel elerem minden sarkat, szoval... nagyon ugy nez ki, h ezt a vasat fogom valasztani!
mondjuk az eleg epic, h a nagy retailer-nel, ahol nezegettem, ott asszem £90-el dragabb, mint ha kozvetlenul HTC-tol rendelem be. plusz utobbinal van egy ilyen tuzpiros szinu is. kar, h sotetkek nincsnem kerdes, hol fogom megvenni
amiket problemanak irtal, nem tunnek veszesnek, mindenesetre erdekesek... -
kekkola
senior tag
válasz
marcarc #3125 üzenetére
Én sem vennék üveg htc-t, gagyi, karcolódik és könnyen törik. S7 hátsó üvegcsere 22k... Volt S7 féltettem is emiatt. Én tok nélkül használom a 10est, imádom a formáját. Ma elejtettem és lett rajta egy mini sérülés, de lesza...m. Majd ha már sok lesz rajta és zavar, akkor tokba rakom.
-
cyber86
őstag
válasz
marcarc #1653 üzenetére
Köszönöm a fordítást. Legfrissebb szoftver volt az első szóval az pipa és már volt 2 gyári állapot visszaállítás szóval az is pipa viszont a legjobb wifi teljesítmény a wifi optimalizálás kikapcsolása lenne? Router meg modem áramtalanítás is volt és másik készüléken nincs gond.
-
ferob
őstag
válasz
marcarc #1574 üzenetére
Mivel két pontra már kaptál választ, ezért a maradék kettőre azt lehet mondani, hogy ha nem érzékeli az érintést, akkor vagy a bőröd túlságosan száraz vagy egyéb hasonló problémák lehetnek, valamint az NFC-nek működnie kell, főleg akkor, ha előtte már jól működött, ha nem, akkor pedig rosszul próbálod, netán ha egyszer sem működött, akkor lehet hardveres probléma.
-
Varoz
addikt
válasz
marcarc #1574 üzenetére
2. Újraindítás volt? Első körben ezt ajánlom, hátha beakadt valami. Ha nem segít, akkor esetleg nincs fent plusz app, ami bekavar?
4. Azt is vedd figyelembe, hogy full fém telefon. Fele akkora hőt is megérzel vele, mint egy műanyagos telónál. Ha a hőfokok okék, akkor ne érzetre alapozz!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest