- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Írjatok hivatalos panaszt emailben a Honor magyarországnak! Mert az itthon hiatalosan forgalmazott készülékeknek illene támogatnia a hazai szolgáltatókat, szerintem ez alap. Nem mindenféle indiai szarokkal kéne tele lennie. Én megtettem a Honor 8-cal kapcsolatban, visszaírtak, hogy továbbították a nagyoknak. Minél többen reklamáltok, annál jobb.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Anonymus95 #6446 üzenetére
Azt tudom, de elvileg a többinek is kéne mennie...
-
Lackooo84
nagyúr
Dehogy kell levenni, ez is egy baromság. Volt akinél úgy derült ki, hogy kijelzőt nem cserélték, hogy a fóliája rajta maradt... Pesze, még azt is levegyem, hogy a kijelzőt barmolják össze. Ezek teljesen inkompetensek, de egy panaszt megérne a Honor magyarországnál. Csak, hogy tudják milyen balf*szokkal vannak szerződésben.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Ezt nem értem, kicserélték a hibátlan kijelződ egy karcosra? Tudtommal az akku és a kijelző egyben egy alkatrész (a ragasztás miatt), és csakis egyben cserélendő a Huawei szerint (a Honor 9 ugyanez). Mert ha csak az akkut cserélték ki, azaz valahogy kifeszegették a régit, akkor azzal tipikus jó magyar spórolós szokás szerint eleve gányoltak. Pont ezek miatt szokták egyben cserélni, mert a régi akku kiszedése nagyon nehéz, néha lehetetlen a kijelző sérülése nélkül. Szóval én már eleve ezért reklamálnék, mert neked egy teljesen új, gyári hibátlan kijelzőt kelett volna kapnod... Biztosan már vannak it tapasztalatok akkucseréről, de máskor küldd fel inkább a József körúti szervizbe, ott rendesen megcsinálják.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Digis vowifi megy valakinek?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Anonymus95 #6308 üzenetére
Jó ez a hüvelyblog.... csak kár, hogy be sem jön...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz gazso75 #6259 üzenetére
Az a Telekomnál nem is fog megjelenni sajna, mert a telekomos carrier_config fájlban 00000000 a scriptje. Ha van rootod, akkor meg tudod oldani. Bővebben, hogy értsd, mármint a scriptes részét.... Csak a Telenornak és a DIGI-nek van 10101010 beállítva gyárilag, a Telekom és a Voda 00000000. Szóval csak onnan tudhatod, hogy megy a VoLTE, ha hívás közben 4G-n marad a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Anonymus95 #6255 üzenetére
Már hogyne kelett volna, patchelni kell a ramdisket, azt meg anélkül nem tudod megtenni.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Működik persze. De nekik nincs rá szükség, mert ahogy néztem a leguccsó H9 oreo romot kibontva abban benne vannak a magyar profilok, pie-on meg tuti megy. Max a kapcsolót kell előcsalni, ha nem jelenik meg magától, és kell mennie.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Srácok ha gondoljátok meg tudom oldani volte működését oreon, csak küldje el valaki az odm/hw_odm mappa tartalmát (root kell).
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Van esetleg valaki rootolva Pie .162-őn?
-
Lackooo84
nagyúr
Ez a teló is dual active, mint a H8, vagy csak dual standby?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Anonymus95 #6133 üzenetére
Azért néztem nagyokat, hogy szinte midnen config fájl stb 100%-ban megegyezett a Honor 8-on levőkkel...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Anonymus95 #6130 üzenetére
Oh, tehát akkor Oreon hiába is keresem, remek...
-
Lackooo84
nagyúr
Hát állítólag ezzel a telóval megy a Telekomos VoLTE, szóval belenézek hátha találok valami erre utaló beállítást a Honor 8-hoz. SVAImgUnpack-al ext4-be konvertáltam azt meg ext2explore-vel bontottam. Amúgy ebből van kifejezetten Telekom romos vagy csak eu?
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Ha valaki rendelkezik ilyen készülékkel, és rootolt a telója és lenne egy kis ideje, az legyen kedves dobjon rám egy pm-et. Csak pár system fájlra lenne szükségem (nekem nincs ilyen készülékem), mert az istenért nem tudom kibontani semmivel a system.img-ét ennek a fosnak...Nah, közben sikerült, a 3876128651723-dik programmal, szóval már tárgytalan....
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Ha valaki rendelkezik ilyen készülékkel, és rootolt a telója és lenne egy kis ideje, az legyen kedves dobjon rám egy pm-et. Csak pár system fájlra lenne szükségem (nekem nincs ilyen készülékem), mert az istenért nem tudom kibontani semmivel a system.img-ét ennek a fosnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest