- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
válasz
Anonymus95 #6300 üzenetére
Nyilván úgy van. Egy jobb gimball persze rengeteget hozzátesz nem vitatom csak részemről úgy tűnt mintha nem oldaná meg szoftveresen a stabilizálást mert jobban észre venni a kezem remegését mint a régi szoftvernél.
-
feco88
tag
válasz
Anonymus95 #6298 üzenetére
Igen igazad van. Ha a szépítést akár 1-re felveszem már szélesebb lesz a látószög és mégjobban remeg a kép
oké működik a stabilizálás de kevésbé tűnik hatékonynak mint a régi rendszeren.
Halkan megjegyezve barátom P10-e a rázkódáscsökentés bekapcsolásával ugyanúgy vissza vesz a látószögből. Ergo ugyanúgy dolgozik mint a Honor 9. Pedig azt írták megjelenésekor, hogy abban optikai képstabilizátor van. Ha jól emlékszem.
-
feco88
tag
válasz
Anonymus95 #6296 üzenetére
-
feco88
tag
Sziasztok. Az nektek feltűnt, hogy a 9es droid érkeztével a gyári kamera appban a videó módnál nem lehet stabilizációt beállítani? Eddig mindig ott volt a szoftveres bekapcsolás lehetősége viszont mióta le frissült nem találom sehogy
-
feco88
tag
válasz
akibor000 #4196 üzenetére
Nincs bekapcsolva. Nem olyan jellegű a hiba. Hanem ha be mész a beállításokba és meg próbálod a wifi csúszkáját elhúzni akkor vissza ugrik látszólag bekapcsoltra viszont nem keres és nem is talál hálózatot.
Ami érdekes, hogy ilyenkor a telót ha ki akarom kapcsolni vagy újra indítani akkor homokórázik addig amíg kényszerítetten kinem kapcsolom. És ezt 1x hagytam neki 10 percig csinálni és nem bír a rendszer túl lépni azon a ponton. :/
Hiába csináltam meg a gyári visszaállítást.
[ Szerkesztve ]
-
feco88
tag
Sziasztok. Még 7.0 droid van a telón és a hétvégén úgy jártam, hogy sikeresen megnyitottam valami vírusos oldalt. Alig bírtam be zárni. Wifi ki teló újra indít és látszólag semmi baja. Viszont ezután jött a csel. Egy bizonyos idő után a wifi ikonja bekapcsolt állapotban van (akkor is ha én nem kapcsoltam be) és nem lehet ki kapcsolni. Wifi hálózatot nem lát újra indítani nem tudom a telót csak ha hosszan nyomom a bekapcs gombot. Gyári beállítás visszaállítást meg csináltam, memo kártyán a felesleges fájlokat töröltem. Factory reset segíthet a bajomon vagy tudtok segíteni merre tovább? Öcsém küldte a linket neki P10 van és ugyan úgy járt mint én és a sima rendszer visszaállítás neki bevált nekem nem :/
-
feco88
tag
Sziasztok. Kijelző üveg fólia témában. Rendeltem ebayről egyett ami állítólag hajlított és teljes fedést ígér. Hát nem jött be. Buborékos is maradt két oldalt, de a legbosszantóbb, hogy a kijelzőböl is takar minden oldalt :/(L:/dl/upc/2017-12/13/119026_va2jcxofnssfsjcd_20171212_180640.jpg)[kép](/L)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Trollok komolyan
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó