- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
Sziasztok, élő kellett keresnem a telefont. A kérdésem az lenne hogy van a telefonban sötét mód? Nem találom az a baj. Vagy valami alternatív megoldás van?köszi!
-
imi290
aktív tag
Megjött nekem is.
Néhány apró változás.Első amit észrevettem,hogy a telefonkód beírásakor,nem lehet jobbra-balra bökni a számsort.Ez a PIN kód beírásánál nem volt,most sincs.De ott amúgy is nagyobbak a karakterek.
Ugyan így,ha tárcsázni akarsz,ott sem lehet jobbra-balra bökni a számsort.A galériában eddig a képnézegetőnél,középen volt a Kuka ikon.most ez eggyel arrébb került,most a szerkesztés van középen.(Ezt már jól megszoktam,jó lesz újra megszokni)
Akinek mappában vannak az alkalmazásai(mint nekem),az észre fogja venni,hogy a mappán belüli alkalmazások nem 3x3-as alakzatban jelennek meg,hanem 3x4 (ha jól írom,vagy 4x3 ?)
Na most ez akkor jó,ha van egy csomó app,az adott mappában.De,pl úgy,hogy van nekem a "Közösségi" mappa,amiben van 3 app,az is ugyan úgy,akkora alakzatban jelenik meg,mint ha tele lenne.Ez nem tetszik nekem.
Lehet van beállítás ezekre,azt nem találtam még meg.Hirtelen ennyit vettem észre.
-
imi290
aktív tag
Képernyő felvételnél van választási opció a hangfelvételre.Média,mikrofon,és nincs lehetőségek közül.
Eddig nem volt.377-es frissítéssel jött. -
imi290
aktív tag
válasz svgyula #5246 üzenetére
Vékony a mágnes,kb fél mm lehet.Nem ér neki a kijelzőnek,mert van ott egy kártya tartó,és van is benen kártya,és az eltámasztja.Szóval a mágnes nem ér hozzá.Vagy ha hozzá is ér,ott a védő üveg a kijelzőn
Nem akartam vele nagyon mókolni,inkább csak kisérletezgettem vele. -
imi290
aktív tag
Üdv.Ezzel a mágneses tokkal kapcsolatban.Ma délután gondolkoztam,hogy is lehetne megoldani.Nem lett nagy durranás,csak egy apró mágnest ragasztottam kétoldalas ragaszóval a tok belsejébe.A mágnes egy régebbi tokból lett kiszedve.Itt egy rövidke videó róla.
[link] -
imi290
aktív tag
Frissítettem én is,364-re jól működik az arcfelismerés,most már nem kell levenni a kesztyűt ha fel akarom oldani a telefont.
Jó gyorsan működik,másik személynél próbáltam,neki nem oldotta fel a telefont Egy kérdés.Az oreo frissítés óta a fentről legördülő sáv,egész lejön.Úgy mintha két ujjal húznám le.Nektek ez hogy működik ? Jobb szerettem eddig úgy hogy csak a felső része jött le.
-
imi290
aktív tag
Sziasztok !
Valaki gondolkozott már azon,hogy működhet-e az Usb C csatlakozó mint Hdmi kimenet ? Hozzá tudnám tenni a tvhez egy usc type c hdmi kábelellel ? Mert létezni létezik,csak hogy ezzel a telefonnal menne-e.Ilyet lestem ki,nem a legócskább,vannak nagyon kamunak tűnő kábelek.
Köszi az infót.
-
imi290
aktív tag
Hali mindenki.
Nem rég vettem ezt a telót,és az üzletben tetettem rá védő üveget.Kék alul felül.Rá két napjára lejött,egy kisebb eséstől.És akkor nézem hogy a közepe az nem is ragad oda a képernyőhöz.Csak ott ragadt ahol kék volt.Ez valami új divat ?
A másik az,hogy ez után rendeltem ebayről több félét.Ma megjött kettő.Az egyik ugyan olyan volt amit az üzletben tettek fel,hogy csak a kék részek ragadtak,de ripityára volt törve.Na mondom oké,ott a másik.
Az meg nem passzolt,mert ujjlenyomat olvasónak nem volt lyuk,és a hangszórónak a kivágás sem ott volt.Azt nem néztem meg,de az szerintem az ami egész ragadós.
Kinek milyen védő üveg van a telefonján ? Tapasztalat ? A legjobban az érdekel hogy mi ellen véd az az üveg ami nem is ragad a kijelzőhöz ? -
imi290
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest