Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaDa

    senior tag

    ígértem egy Samu S9 / Honor 9 összehasonlítást. Lassan 5 napja van meg a telefon. Ennyi idő kevés persze de az én szubjektív véleményemhez talán elég.

    -A kijelző persze fenomenális az Oled miatt azonban nem mérföldekkel jobb a H9-nél. De a kontrasztja földhöz vág valóban.
    - nekem nem tűnt lassúnak a Honor de mint később kiderült ez azért volt mert nem volt összehasonlítási alap mellette. Persze mindennapi használatban bőven elég a h9 de a Samu sokkal fluidabb bármely menüben. A galéria több 100 képét az első alkalommal is olyan gyorsan betöltötte, hogy nem hittem el. Ezen kívül a programok elérése a képszerkesztés és szinte minden rendkívül gyorsan jön be Samun.

    - a Sw az emuihoz képest nekem jobban bejön. Nagyon hiányzott a mappazasi lehetőség app drawerben. Talán ezen a téren tetszik sokkal jobban a Samu. Érezni, hogy minden egyes funkción gondolkodtak a készítők és olyan jó launchert hoztak össze, hogy eddig nem tudtam belekötni. Olyan apró nüanszok, beállítások vannak ami egyértelműen a felhasználókért van. Féltem a Samu felületétől de nagyon bejön. Az edge panelt imádom.

    -ujjlenyomat olvasó sokat fejlődött, pillanat alatt és eddig tévesztés nélkül működött az hátrány, hogy hátra került de ezt az előlapi felélesztő gomb megoldja ha beállítom a BiP-em biztonságos eszköznek akkor szembőlis feloldható egy gombnyomással.

    -es akkor az üzemidő. Ez eddig vegyes..ha nyomogatom folyamatosan akkor wifin első nap 6 órás SOT jott össze. Aztán volt 2 nap készenlétes nap 4g-vel és apró használatokkal. Úgy 4 óra SOT jott össze merülésig. Talán a H9 szintjét hozza és a Pie csak segít ezen majd ami január végen jön ki

    - a másik ok amiért belevágtam a cserébe, hogy hamarosan érkezik rá a Pie igy egy főverzió váltást igy is megélek míg nem hinném, hogy a h9 megkapja..

    Úgy érzem megérte a BF os 170ezres ár.

    Röviden :DDD ennyi jut eszembe.

    [ Szerkesztve ]

    "A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

Új hozzászólás Aktív témák