Hirdetés

Kilenc mobilra bővült a Huawei Android 9 béta programja

Hirdetés

Az Android 9 Pie pár hete már elérhető a Google referenciakészülékekre és az Essential PH-1-re, és mivel rengeteg másik mobil is részt vett a készülő rendszer tesztelésében, remélhetőleg nagyobb ütemben terjed majd el ez a főverzió, mint az előző. A Huawei korábban öt készülék kapcsán hirdette meg a béta tesztelési lehetőséget, amihez most további négy csatlakozott, így szeptemberben, típusonként 2000 bátor felhasználóval a következő mobilokon lesz megtekinthető az Android Pie EMUI-s variációja. Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Porsche Design, P20, P20 Pro, Porsche Design Mate RS, Honor 10, Honor V10 és Honor Play.

Érdemes megjegyezni, hogy a Huawei egyelőre a Kínai Népköztársaságban hirdette meg a béta programot, és ott kicsit más a felület, hiszen hiányzik a Google integráció. Az EMUI 9.0-ról mindenesetre a berlini IFA-n hullhat lepel a Kirin 980 SoC társaságában, méghozzá augusztus 31-én. A szerencsések a képfájlokat ezt követően, valamikor szeptemberben kaparinthatják meg. Először készülékenként 200 felhasználó jut majd az Android Pie tesztverzióhoz, majd további 300, végül még 1500. A publikus közzététel nyilván az ő visszajelzéseiken és a bakik orvoslásán múlik, ez további heteket vehet igénybe. A Mate 20 és a Mate 20 Pro viszont már várhatóan EMUI 9.0-val mutatkozik be.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Honor 10 - a legolcsóbb AI

  A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.

 • Honor View 10 - tízpontos kilátás

  A Huawei gyakran generál magának házon belüli konkurenciát, a Honor View 10 viszont remekül pozicionált és megkülönböztethető eszköz lett, aminek így remek esélyei vannak.

 • Porsche Design Huawei Mate RS - stílus: gyakorlat

  Minek notch, ha az új PD luxustelefon képernyő-dominánsabb bármelyik P20-nál? Két ujjlenyomat-olvasó, három hátlapi kamera és óriási tároló, sokkoló áron.

 • Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból

  Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.

Hirdetés