Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz Gabonetta #4980 üzenetére

    Szia! Na még egyszer! A megoldással tisztában voltam! DE eddig a telefon menüben be volt állítva a "szám megjelenítése" és működött! A honor9-nél is, mindaddig amíg újra nem indult, akkor megint be kellett állítani! Kísérlet képen visszaraktam egy bővítővel a Honor 6-ba és lőn codda az pár napos állás után sem felejtette el a beállítást és elküldte híváskor a számot mindenféle szolgáltatós állogatás nélkül. Tehát ha a teló megtartaná újraindítás után ezt az opciót akkor nem kellene a szolgáltatóhoz rohangálni!
    Ráadásul a feltöltőkártyával van egy olyan opció is ha lefogy a pénz róla 300ft alá nincs szám kijelzés tehát megcsengetni sem tudsz. Ez ilyenkor az alapbeállításra vonatkozik a menüben "hálózati alapértelmezett". Ha viszont a feltöltéssel nem kapcsolja vissza a rendszer automatikusan akkor lehet megint bemenni a szolgáltatóhoz. Mert az email semmit nem ért!!!! Azt válaszolták "megnéztük és minden rendben a rendszerünkben!? A helyi terminátor meg egyből mondta "ja, ez nem volt bekapcsolva, most már minden ok" szerinte.............NA BRAVÓ
    Az egész csak ezért érdekes mert a droid 6 már az alkalmazásokat is visszadobta egy újraindítás után nemhogy a beállításokat! Tehát ez már biztosan a ROM hiba. Lehet egyedi de azért megpróbálom valahogy jelezni a gyártó fele, Ha(?) még foglalkoznak vele és jön rá frissítés talán ez is belefér.

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák